کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد
(2016-08-25 ساعت 01:31)TiredAdmin نوشته:  
(2016-08-25 ساعت 01:25)a_cute65 نوشته:  
(2016-08-25 ساعت 01:06)TiredAdmin نوشته:  onetonline.org

ضمنا اگه حداقل پیش دانشگاهی رو دارید، جواب به اون سوال زیاد اهمیتی نداره. چون ملاک تحصیل دوازده ساله یا سابقه کار تو یه رشته گروه هفته.

سپاس بیکران
چطور میشه search کرد شغلم رو ؟
در ضمن من مدرک کاردانی دارم

یه سرچ بار داره بغلش نوشته Occution Search ، کلمات کلیدی شغلتونو اونجا بزنید و نتایج رو بررسی کنید. مدرک کاردانی هم کافیه به لحاظ اینکه ثابت کنه شما داقل تحصیلات رو دارید.

سپاسگزارم
به امید خدا

Case Number  :  AS000014$$

+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )

+ ارسال فرمMay 17

+ سفارت  : ایروان

+ دریافت نامه دوم September 23 :

+  تاریخ مصاحبه  November :

+ نتیجه مصاحبه  :      AP
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام دوستان

من در تاپیک مکاتبه با KCC سوال پرسیدم ولی کسی پاسخ نداد

لینکش رو میزارم ممنون میشم چک کنید

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7279.html
به امید خدا

+ ارسال فرمMay 17

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام خدمت دوستان خوبم
میخواستم راجب به یک موضوع با شما عزیزان مشورت کنم
تو 2 هفته اخیر به شدت گروه های تلگرامی تشکیل شده و تقریبا اکثر دوستان برنده 2017 عضو این گروه ها شدن که بعد از عضویت تو یک گروه تقریبا 6 و یا 7 گروه دیگر هم مجبورید عضو شوید به طور مثال گروه کالیفرنیا و سیاتل و...
این کار چند مزیت و چندین چند مضرات داره
مزیتش اینه که خب تو کمتر از چند دقیقه به سوالتون پاسخ داده میشه و ..
اما به نظر من عیب این کار اینه که پراکندگی مطلب خیلی توش اتفاق میفته و هیچ برنامه خاصی برای پیداکردن مطالب مورد نیازتون ندارید و ازون مهمتر باعث میشه که فعالیت تو سایت مهاجرسرا که مرجع اصلی برندگان لاتاری برای حل مشکلاتشون هست کمتر بشه و برای سالهای بعد هیچ مطلب مفیدی توش ثبت نشه.
باتشکر از کسانی که پیگیر تشکیل گروههای تلگرامی هستند من خواهش میکنم که تمرکز و فعالیتمون رو روی همین سایت بگذاریم.
بازم اگر فکر میکنید نظر من اشتباه هست خوشحال میشم بفرمایید.

پاسخ
تشکر کنندگان: sahar2016 ، شوشینا ، a_cute65 ، omid1313 ، mosafere shab ، soruosh ، Tero.guy ، milaveh
Wink 
(2016-08-27 ساعت 08:38)Ali--usa نوشته:  سلام خدمت دوستان خوبم
میخواستم راجب به یک موضوع با شما عزیزان مشورت کنم
تو 2 هفته اخیر به شدت گروه های تلگرامی تشکیل شده و تقریبا اکثر دوستان برنده 2017 عضو این گروه ها شدن که بعد از عضویت تو یک گروه تقریبا 6 و یا 7 گروه دیگر هم مجبورید عضو شوید به طور مثال گروه کالیفرنیا و سیاتل  و...
این کار چند مزیت و چندین چند مضرات داره
مزیتش اینه که خب تو کمتر از چند دقیقه به سوالتون پاسخ داده میشه و ..
اما به نظر من عیب این کار اینه که پراکندگی مطلب خیلی توش اتفاق میفته و هیچ برنامه خاصی برای پیداکردن مطالب مورد نیازتون ندارید و ازون مهمتر باعث میشه که فعالیت تو سایت مهاجرسرا که مرجع اصلی برندگان لاتاری برای حل مشکلاتشون هست کمتر بشه و برای سالهای بعد هیچ مطلب مفیدی توش ثبت نشه.
باتشکر از کسانی که پیگیر تشکیل گروههای تلگرامی هستند من خواهش میکنم که تمرکز و فعالیتمون رو روی همین سایت بگذاریم.
بازم اگر فکر میکنید نظر من اشتباه هست خوشحال میشم بفرمایید.

با سلام و سپاس
به امید خدا

+ ارسال فرمMay 17

پاسخ
تشکر کنندگان: Tero.guy
(2016-08-24 ساعت 10:30)naz s نوشته:  سلام دوستان یه سوال دارم که خیلی نگرانم کرده برنده لاتاری 20 سال پیش با پاس جعلی به یکی از کشورهای شینگن رفته و اونجا با اسم خودش از طریق un برای آمریکا اقدام کرده و به دلایلی صرف نظر کرده و به ایران برگشته اگه تو مصاحبه ازش سوال بپرسن ایا تو کشور دیگه ای غیر ایران زندگی کرده یا نه چی باید جواب بده چون رفتنش به اون کشور غیر قانونی بوده ممکنه براش مشکل ساز شه لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید
تنها نصیحت من به شما اینه به هیچ عنوان دروغ نگید چون باعث ریجکت شدن شما میشه و صادقانه به سوالات افیسر و فرم پاسخ بدهید

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-06-24 ساعت 14:24)shafaghraygan نوشته:  سلام
من از برندگان ٢٠١٧ هستم با كيس نامبر ٤هزار و خورده اي ، فرم هاي ds-260 رو تكميل و ارسال كردم
ولي براي جلوگيري از اف بي آي چك شغل و تحصيلات رو يه سطح پايين تر ار واقعيت اعلام كرديم ، حالا متوجه شديم كه توي عقدنامه شغل و تحصيلات واقعي مون ثبت شده . اين توي ترجمه عقد نامه ، اصل و ترجمه اي كه ميبريم براي سفارت و توي مصاحبه مشكل ي ايجاد نميكنه ؟ چه راه حلي داريم؟
یه دوستان همین کار رو کرد و افیسر ریجکتشون کرد شما فرصت دارید درخواست انلاک بدید و فرم رو تصحیح کنید نترسید از نوشتن واقعیت

پاسخ
تشکر کنندگان: a_cute65
(2016-08-28 ساعت 22:09)Majidkh نوشته:  
(2016-06-24 ساعت 14:24)shafaghraygan نوشته:  سلام
من از برندگان ٢٠١٧ هستم با كيس نامبر ٤هزار و خورده اي ، فرم هاي ds-260 رو  تكميل و ارسال كردم
ولي براي جلوگيري از اف بي آي چك شغل و تحصيلات رو يه سطح پايين تر ار واقعيت اعلام كرديم ، حالا متوجه شديم كه توي عقدنامه شغل و تحصيلات واقعي مون ثبت شده . اين توي  ترجمه عقد نامه ، اصل و ترجمه اي كه ميبريم براي سفارت و توي مصاحبه مشكل ي ايجاد نميكنه ؟ چه راه حلي داريم؟
یه دوستان همین کار رو کرد و افیسر ریجکتشون کرد شما فرصت دارید درخواست انلاک بدید و فرم رو تصحیح کنید نترسید از نوشتن واقعیت

با سلام
شما می بایستی در هر شرایطی حقیقت رو بیان کنید
به غیر از مصاحبه ان شاء الله قراره که آمریکا زندگی کنید و در فرهنگ ملت آمریکا دروغ معنایی نداره
در پناه خدا
به امید خدا

+ ارسال فرمMay 17

پاسخ
تشکر کنندگان:
کسی از دوستان کسری بسیج داشته تو خدمتش و تونسته باشه ویزا بگیره؟Sad خدمت پلیس راه...و چند ماه کسری بسیج
من در قسمت محل کار اسم دفترم رو ننوشتم و فقط نوشتم دفتر شخصی....به نظرتون ایراد داره؟نیازه فرم آنلاک کنم براش یا فقط توروز مصاحبه بهشون بگم کفایت میکنه؟
کیس نامبر: ‎2017AS2xxx‎
تاریخ رویت قبولی:  May 5
تعداد اعضای کیس: 1 نفر
محل مصاحبه: ایروان
کارنت شدن کیس: ‎Sep 22‎
دریافت نامه دوم: ‎Oct 22‎
وقت مصاحبه: ‎ 2016-Novایروان
نتیجه مصاحبه ‎Administrative processing
آپدیت ها : --------
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من پارسال اربعین رفتم کربلا ایا این مسله توی پرسه مشکل ساز میشه ؟؟؟؟؟
به نام خدا

Case ‎Number‎    :2017as000002xx

افراد کیس :4 نفر

تاریخ ارسال فرمها : 19 و 20 می

مصاحبه : هفته اول نوامبر انکارا

نتیجه :ap کلیری 15 may

اپدیت :10می دوخطی
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام،
من چطور میتونم توی سایت امضا داشته باشم؟
الان توی کنترل پنل جایی برای تعیین امضا وجود نداره!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-05 ساعت 22:29)Tilda نوشته:  سلام،
من چطور میتونم توی سایت امضا داشته باشم؟
الان توی کنترل پنل جایی برای تعیین امضا وجود نداره!!!

سلام

برای اموزش به این لینک مراجعه کنید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

پاسخ
(2016-09-03 ساعت 09:32)mehranoffline نوشته:  خیر
(2016-09-02 ساعت 16:16)amirafza نوشته:  سلام دوستان من پارسال اربعین رفتم کربلا ایا این مسله توی پرسه مشکل ساز میشه ؟؟؟؟؟

خیر مشکل درست نمیکنه اما ممکنه که پروسه کلیر شدنتون طولانی تر بشه ، به هر حال الان عراق وضعیت مناسبی نداره
Case Number : 47₩₩
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر
آپدیت ها : 29 ، 30 ، 31 آگوست
کلیر در بهترین روز خدا 31 آگوست و دریافت ایمیل در همان روز

بلند است و دشوار راهی که از سیاهی دوزخ به روشنایی آسمان می رسد
پاسخ
(2016-08-29 ساعت 18:48)Mohajer2017 نوشته:  کسی از دوستان کسری بسیج داشته تو خدمتش و تونسته باشه ویزا بگیره؟Sad خدمت پلیس راه...و چند ماه کسری بسیج
من در قسمت محل کار اسم دفترم رو ننوشتم و فقط نوشتم دفتر شخصی....به نظرتون ایراد داره؟نیازه فرم آنلاک کنم براش یا فقط توروز مصاحبه بهشون بگم کفایت میکنه؟

بله بوده و کلیر هم شده ، اما در مورد محل کار نباید آفیسر رو گیج کرد حتی بودن کسایی که بازنشسته بودن و فقط نوشتن بازنشسته و توضیح راجع به کارشون ندادن و پروسسور خیلی طول کشیده ، اگه زمان دارید آنلاک کنید
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر

پاسخ
(2016-08-23 ساعت 15:50)mahdis932 نوشته:  
(2016-08-18 ساعت 15:45)Mehran11 نوشته:  من اینجور دیدم که شماره کیس های بالای 7000 همه رو ازسفارت انکارا دادن به ایروان یا ابوظبی چون تعدادشون معمولا خیلی کمه این کبس نامبرها ایا اینجوری هر ساله؟

سوال من هم هست. اگه کسی می دونه جواب بده لطفا.

خیر امسال به جهت بمب گذاری های آنکارا این اتفاق افتاد
Abudhabi
7 مارچ
2 نفر

پاسخ
Lightbulb 
با سلام

من الان داشتم سایت سایمون رو چک می کردم به مطلب زیر رسیدم

کسانی که انتخاب نشدن برای لاتاری 2017 میتونن دوباره چک کنند نتیجه ها رو امکانش هست اسمشون انتخاب شده باشه .

لینک زیر رو میتونید چک کنید و متوجه صحت مطلب من بشید :

http://britsimonsays.com/dv-2017-2nd-dra...es-chosen/

عکس موضوع Tweet شده در Twitter سایت سفارت آمریکا در غنا رو براتون پیوست کردم .

در پناه خدا
به امید خدا

+ ارسال فرمMay 17

پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، elahe mousavi ، Kaveh ، copol ، j@vad ، Moslem.Lotfi ، j4deh ، sherwean001 ، AbbasHTC

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان