2017-04-01 ساعت 12:19
سلام ببخشید وقتی موبایلمون تو ارمنستان خاموشه برا اینکه پول رومینگ ندیم انونقا اونت به کجا باید زنگ بزنند؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(2016-10-29 ساعت 12:10)Mohajer2017 نوشته:(2016-10-19 ساعت 23:22)TiredAdmin نوشته: خب من بدون دردسر امشب برای پست ارمنستان ثبت نام کردم. متاسفانه حواسم نبود اسکرین شات بگیرم که براتون راهنما بذارم
به هر حال شما باید وارد سایت ais.usvisa-info.com بشید:
۱-از صفحه اول ویزاهای مهاجرتی رو انتخاب کنید و کشور محل مصاحبه تون رو تو صفحه بعدی انتخاب کنید و زبانی که میخواید باهاش فرم رو پر کنید که مثلا ارمنستان انگلیسی و فارسی و ارمنی داره.
۲-صفحه بعد گزینه اول که KCC براتون وقت تعیین کرده رو انتخاب کنید.
۳-صفحه بعد یه حساب کاربری باید بسازید، اسم وفامیل و ایمیل رو وارد میکنیدو رمز عبور می سازید که حداقل ۸ رقم باید باشه، پایین صفحه هم یه کپچا داره که باید طبق اون حروف و اعدادی که داده تو کادر بزنید و کانفیرم کنید.
۴-در مرحله بعدی مشخصاتتون رو کامل به همراه شماره پاسپورت و کیس نامبر و تاریخ تولد و کشور تولد و.. مثل اطلاعات پاسپورتتون پر کنید و کانفرم کنید.
۵-صفحه بعد باید بقیه اعضای کیس رو اضافه کنید و کارهای مرحله قبل رو برای اونها انجام بدید..
۶-اینها رو که انجام دادید میره تو یه صفحه ای که اسم و فامیلو ایمیلتون رو نوشته و زیرش هم نوشته وقت مصاحبه تعیین نشده و پست انتخاب نشده پس تو همون صفحه Continue ادامه میزنید و در صفحه بعدی پست رو انتخاب میکنید که مثلا برای ایروان کلا یه گزینه بیشتر ندارید و انتخابش میکنید.
۷- در مرحله بعدی میبینید که تاریخ مصاحبه و محل مصاحبه تون رو زده و رجیستر میکنید
۸-در نهایت Confirmation بهتون میده و تو یه صفحه اسم و فامیل و شماره پاسپورت و تاریخ مصاحبه و آدرس پست رو نشونتون داده و باید از این صفحه پرینت بگیرید.
این خلاصه کارهایی بود که کردم و تا جایی که یادمه براتون نوشتم. من تو منوی اول زبان رو انگلیسی انتخاب کردم چون با ترجمه های فارسی راحت نیستم ولی فکر نکنم فارسی هم مشکلی باشه.
شما شماره ضروری توی فرم رو شماره ایران دادین یا ارمنستان؟
من مال ایران رو دادم..به نظرتون ایمیل میزنن اگه کاری باشه یا تماس میگیرن؟