موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی بچه ها.ما ۱۴مارچ مصاحبه داشتیم ایروان.بخاطر کمبود وقت روز قبل از مصاحبه رفتیم مدیکال.روز مصاحبه موقع تحویل مدارک سوالات زیادی پرسید.مصاحبمونم خیلی طول کشید.همسرم که خانه داره ویزای یکضرب گرفت که جمعه به پست نرسید.ایشالا دوشنبه میگیریم.توی سایت issued شده.منم بخاطر کارم که خصوصی نفتیه ap شدم.
همزمان با ایشو شدن ویزای همسرم،یه ایمیل برامن امد از سفارت که درخواست کرده ادرس شبکه های اجتماعی و cv وجواب چنتا سوالو بفرستم(احتمالا با ایمیل.چون noreply نبود)میخاستم نظرتونو بدونم؟
CN:2017AS3500~4000
MEMBERS:2
DS260:AUG
EMBASSY:YEREVAN
2NDL:JAN
INTERVIEW:14 MARCH
RESULT:برنده اصلی همسرم-ویزای یکضرب
خودمAP
شرایط:شغل خصوصی-مربوط به نفت وگاز-سربازی معاف
دریافت ایمیل6 سوالی وارسال سریع پاسخ
اپدیتها:21 مارچ-4 می
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-18 ساعت 19:42)BAFFLE نوشته: سلام به همگی بچه ها.ما ۱۴مارچ مصاحبه داشتیم ایروان.بخاطر کمبود وقت روز قبل از مصاحبه رفتیم مدیکال.روز مصاحبه موقع تحویل مدارک سوالات زیادی پرسید.مصاحبمونم خیلی طول کشید.همسرم که خانه داره ویزای یکضرب گرفت که جمعه به پست نرسید.ایشالا دوشنبه میگیریم.توی سایت issued شده.منم بخاطر کارم که خصوصی نفتیه ap شدم.
همزمان با ایشو شدن ویزای همسرم،یه ایمیل برامن امد از سفارت که درخواست کرده ادرس شبکه های اجتماعی و cv وجواب چنتا سوالو بفرستم(احتمالا با ایمیل.چون noreply نبود)میخاستم نظرتونو بدونم؟
سلام افیسر به من گفت فردا واست ایمیا میاد زود جواب بده بهتون پیام خصوصی دادم
کیس:2017AS42XX رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2 نظام وظیفه:معافیت سفارت: ایروان اولین ارسال: 28 می 2016 کارنت:10 ژانویه2017 نامه دوم:20 ژانویه2017 مصاحبه: 16مارچ 2017 نتیجه:AP اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-18 ساعت 01:39)شوفا نوشته: سلام دوستان
من برأي ويزايk1 اقدام كرده ام و ٢٤ فوريه مصاحبه داشتم ارمنستان و گفتند مدارك كامله و منتظر پروسه اداري بمانيد،امروز إيميل زدن كه صفحه مربوط به پيك را پرينت بگيريد و با ساير مدارك ( پاسپورت وپاسپورت قديمي كه مسافرتهاي بين المللي مشخص باشه و عكس و ..) در زمان مصاحبه همراه داشته باشم، اين يعني چي؟ من كه مصاحبه دادم. الان بايد چكار كنم؟
میتونین بهشون ایمیل بزنین و بگین که مصاحبه شدین و بهتون بیشتر توضیح بدن.
من هم برام سواله بعد از کلیر شدن باز باید مصاحبه رفت یا نه.
F3
تعداد نفرات: 4 نفر
محل مصاحبه: آنکارا
اقدام اولیه: اکتبر 2001
تشکیل پرونده: آگوست 2008
مصاحبه: دسامبر 2016 (کنسل به دلیل برف سنگین!)
مصاحبه اصلی: 8 مارس 2017
نتیجه: ناقصی مدارک و پروسه اداری(AP)
صدور ویزا: 16 مارچ برای متقاضی اصلی و یک نفر از اعضای کیس(ورود به امریکا 7 می)
دو نفر دیگر: AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. آیا ثبت نام تو سایت ais.usvisa-info.com برای همه سفارتها میبایست انجام بشه؟
کیس من لاتاری هست و تازه کارنت شدم . فعلا زمان مصاحبه اواسط می در سفارت ابوظبی هست ، منتها دارم مکاتبه میکنم جهت تغییر محل مصاحبه به سیدنی. چکار باید بکنم؟ الان ثبت نام کنم؟ سفارت رو کدوم انتخاب کنم؟ اگه با تغییر محل مصاحبه موافقت بشه آیا اصلا لازمه تو لون سایت ais.usvisa-info.com ثبت نام کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یه سوال داشتم من تو ترکیه انکارا بردم مدارکمو پست هیچکدوم انگلیسی بلد نبودن گفت که تو قسمت فرستنده ادرس خودت بنویس و تو قسمت گیرنده ادرس سفارت امریکارو میخوام بدونم مگه مدارک نمیره پست از سفارت ادرس فرستنده چرا باید هتل بنویسم؟
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-30 ساعت 16:56)saba rad نوشته: سلام دوستان من یه سوال داشتم من تو ترکیه انکارا بردم مدارکمو پست هیچکدوم انگلیسی بلد نبودن گفت که تو قسمت فرستنده ادرس خودت بنویس و تو قسمت گیرنده ادرس سفارت آمریکارو میخوام بدونم مگه مدارک نمیره پست از سفارت ادرس فرستنده چرا باید هتل بنویسم؟
شما هر بسته ای هر جا بفرستین باید آدرس فرستنده هم باشه. برای سفارت هم همینطوره دیگه.
روز مصاحبه هم میپرسن تو آنکارا کجا هستین. از ما تو سفارت شماره اتاقمونم گرفتن.
F3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان محل مصاحبه من مالزی هستش اما در سایت https://ais.usvisa-info.com کشور مالزی وجود نداشت!!!
شماره کیس: 2017AS*5**
تعداد نفرات: یک نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-03-31 ساعت 19:58)mostafa2017 نوشته: دوستان محل مصاحبه من مالزی هستش اما در سایت https://ais.usvisa-info.com کشور مالزی وجود نداشت!!!
جالبه اصلا از آسیا نیست چیزی. همه کشورهای اروپایی هم نیستن!
F3