موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تویه پاسم ویزای روسیه رو دارم با توجه به اینکه آمریکا با روسیه مشکل داره برام مشکل پیش نمیاد؟ البته بگم که وارد روسیه نشدم و مهر کنسلی خورده رویه ویزام یعنی رفتم فرودگاه مسکو و بعد کنسلش کردن و برگشتم. اگر بخوام پاسپورت دیگه ای بگیرم چقدر طول می کشه؟ و با حسابه باز کردن و تغییر تویه فرمه 260 مصاحبه ام عقب میوفته یا نه؟ من کیسم 41XX هستش و الان دوم ژولای هست. متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
همچنین اگر کسی میدونه دیپورت قبلی چه تاثیری در ویزا با لاتاری دا ره لطفا راهنمایی کنن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال، من هم مثله یه سری از دوستان در حال تحصیل هستم و مصاحبه ام در زمان تحصیل هست و احتمالا ویزای آمریکا رو هم تو این زمان بگیرم، آیا این امکان وجود نداره که وقتی که درسم تموم شد و بخوام برای این 20 روز خارج بشم به ویزای امریکا که در پاسپورت هست گیر بدن و مانع خروج بشن؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-13 ساعت 16:16)mr.parandavar نوشته: (2016-07-08 ساعت 20:24)Neemaa نوشته: یه سوال، من هم مثله یه سری از دوستان در حال تحصیل هستم و مصاحبه ام در زمان تحصیل هست و احتمالا ویزای آمریکا رو هم تو این زمان بگیرم، آیا این امکان وجود نداره که وقتی که درسم تموم شد و بخوام برای این 20 روز خارج بشم به ویزای آمریکا که در پاسپورت هست گیر بدن و مانع خروج بشن؟
این سوال منم هست!
اگه بشه که خیلی خوبه
خیر مشکلی پیش نمیاد.
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK -- Enter US:March- 11 - 2016
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما از برندگان لاتاری 2016 هستیم...
من زیاد فعال نبودم تو سایت مهاجرسرا و همسرم همیشه مطلب میذاشت
در خصوص تجربه مصاحبمون تو سفارت بهتون میگم:
ترجمه مدارک که خانم پشت باجه از ما به ترتیب گرفتن:
ما ارمنستان مصاحبه رفتیم 30 جون 2016:
1- اصل شناسنامه همه افراد کسی + ترجمه( فقط و فقط ترجمه دارالترجمه، لاتاری نیازی به تایید دادگستری و قوه قضاییه نداره و برای ویزای دانشجویی لازمه)
2-پاکت مدیکال
3-2 قطعه عکس نو(تاکید میکنم یک هفته قبل بگیرید) باور کنید میفهمن نو نیست- پشت نویسی کیس نامبر و نام و نام خانوادگی
3- اصل تمام مدارک تحصیلی فقظ شخص برنده و ترجمه( همسر برنده بنده تمام مدارک تحصیلیش رو خواست |+ ریز نمرات تمام مدارک تحصیلی)
4-دو نسخه ترجمه سند ازدواج
5-کپی پاسپورت
6-آدرس محل اقامت در ایران و محل مصاحبتون و شخص در امریکا
7-اصل پایان خدمت و ترجمه
8-گواهی فوت مادر همسرم رو نخواست( ما اصل و ترجمش رو برده بودیم)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه کسی ممنوع الخروج باشه براش پاسپورت صادر میشه؟ اخه یکی از دوستهام منو به شک انداخت. من حدود 7-8 سال پیش یه شرکت ثبت کردم ولی در حد همون ثبت و یه افتتاح حساب موند و کاری باهاش انجام ندادم. دوستم میگفت ممکنه توی این چند سال برات مالیات بسته باشن و یهو به خاطر مالیات ممنوع الخروج باشی
یکی اینکه همچین چیزی امکان داره؟ دوم اینکه پاسپورت رو چند ماه پیش گرفتم ایا به افراد ممنوع الخروج پاسپورت میدن؟
ممنون
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی نمیدونه اعتبار پاسپورتی که برای دانشجویان صادر میشه چند ماهه؟
و اینکه برای خروج از کشور ،حداقل چقدر باید پاس اعتبار داشته باشه؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-17 ساعت 23:25)behrad78 نوشته: دوستان کسی نمیدونه اعتبار پاسپورتی که برای دانشجویان صادر میشه چند ماهه؟
و اینکه برای خروج از کشور ،حداقل چقدر باید پاس اعتبار داشته باشه؟
سلام دوست عزیز پاسپورتی که صادر میشه مثل همه پاسپورت ها پنج سال اعتبار داره.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-14 ساعت 14:53)farid993 نوشته: دوستان اگه کسی ممنوع الخروج باشه براش پاسپورت صادر میشه؟ اخه یکی از دوستهام منو به شک انداخت. من حدود 7-8 سال پیش یه شرکت ثبت کردم ولی در حد همون ثبت و یه افتتاح حساب موند و کاری باهاش انجام ندادم. دوستم میگفت ممکنه توی این چند سال برات مالیات بسته باشن و یهو به خاطر مالیات ممنوع الخروج باشی
یکی اینکه همچین چیزی امکان داره؟ دوم اینکه پاسپورت رو چند ماه پیش گرفتم ایا به افراد ممنوع الخروج پاسپورت میدن؟
ممنون
سلام برای رفع نگرانی میتونی به اداره گذرنامه مراجعه کنی و سوال کنی . اداره دارایی تا شما نری پرونده تشکیل بدی و حساباتو اعلام کنی که برات مالیلت نمی زنه . مگر اینکه اخطار بهتون داده باشند بطور کتبی . این رو هم میتونی به دارایی مراجعه و سوال کنید.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-08 ساعت 16:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-08 ساعت 16:43 توسط moresa96.)
دوستانی که دانشجو هستند یا مشمول هستند و معافیت تحصیلی دارند باید تا قبل از مصاحبه خود یک نامه به عنوان مجوز خروج از کشور از دانشگاه بگیرند و با اون نامه به سازمان نظام وظیفه برند اونجا 15 میلیون ودیعه میگیرن و مجوز صادر میشه که خارج شن بعد میتونن برن پلیس +10 و درخواست گذرنامه بدن که حدودا 2 هفته ای زمان میبره تا بیاد و تا 5 سال هم اعتبار داره و بعد از حدود 20 روز باید دوباره به سازمان نظام وظیفه برن و اعلام ورود کنن که ودیعه به حسابشون برگرده و برای امریکا رفتن هم به همین ترتیب با این تفاوت که 15 میلیون دیگه برنمیگرده و باید قیدشو بزنید .
مهم: به هیچ وجه پاستون رو در فاصله بین مصاحبه و کلیرنسی تعویض نکنید البته اگر ap خوردید امسال چند مورد بود که با این کار ap مجدد خوردن و کلی استرس الکی کشیدن
بازم اگه سوالی بود در خدمتم
مهم: برای صدور ویزا حداقل 6 ماه پاستون باید اعتبار داشته باشه پس حساب کنید ببینید حدودا می به مصاحبه دعوت میشید و چقدر پاستون اعتبار داره
کیس نامبر : 2016AS6300
تعداد : 3
برنده : مادر (شغل پرستار بیمارستان خصوصی)
اعضا : پدر (سربازی ارتش - شغل حسابدار شرکت خصوصی) خودم(دانشجو کارشناسی کامپیوتر )
رویت قبولی: agust2015
ارسال فرم : هفته اخر october(دیر ولی مشکلی پیش نیومد)
کارنت : april2016
تاریخ مصاحبه : 11may 2016
سفارت : ابوظبی
نتیجه : ap (نفر اصلی و پدر . خودم ready)
آپدیت ها : 12 may-13
14 agust دو خطی
16 agust او ار or
16 agust شب ایمیل کلیری اومد(بعد از حدود 90 روز)
22 agust issued
مقصد : سن دیگو ( 28 october)
سوشال : ٢ هفته طول كشيد اين لعنتي
گرین کارت 11 december بعد از حدود 1 ماه 10 روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-14 ساعت 14:53)farid993 نوشته: دوستان اگه کسی ممنوع الخروج باشه براش پاسپورت صادر میشه؟ اخه یکی از دوستهام منو به شک انداخت. من حدود 7-8 سال پیش یه شرکت ثبت کردم ولی در حد همون ثبت و یه افتتاح حساب موند و کاری باهاش انجام ندادم. دوستم میگفت ممکنه توی این چند سال برات مالیات بسته باشن و یهو به خاطر مالیات ممنوع الخروج باشی
ممنون
پاسپورت كه ميدن ولي نميدارن بره بيرون از كشور
و ديگه اينكه ماليات ها خو الكي نيست
با اين رقم ها كسيا ممنوع الخروج نميكنن
برو باز از دارايي بپرس
Case Number : ٤٥٠٠
? تعداد افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )
? مشاهده قبولی : 2 Of May
?تاریخ ارسال فرم : 5th Of May
?سفارت : آنکارا تغییر به ابوظبي
?تاریخ نامه دعوت به مصاحبه : ان شاء الله به زودی ?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دانشجوی انصرافی که تا مهر 96 مهلت داره که یا بره خدمت یا ادامه تحصیل بده، ایا میتونه تو این مدت پاسپورت بگیره و سفز خارج از کشور بره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من فرم ds260 رو با پاسپورتی که یک سال و نیم اعتبار داشت پر کردم و دو روز پیش هم با همون پاسپورت کارت زرد گرفتم. ۴ ژانویه توی آنکارا دعوت به مصاحبه دارم. از تاریخ مصاحبه حدود ۱۱ ماه اعتبارش باقیه. برنامه من اینه که با تایید اداره گذرنامه برم پلیس +۱۰ و پاسپورت جدید بگیرم، بعدش برم پاستور تجریش کارت زردم رو با شماره پاسپورت جدید تعویض کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید آیا قابل اجرا هست؟