موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-25 ساعت 23:31)mrjs2002 نوشته: سلام دوستان
من فرم ds260 رو با پاسپورتی که یک سال و نیم اعتبار داشت پر کردم و دو روز پیش هم با همون پاسپورت کارت زرد گرفتم. ۴ ژانویه توی آنکارا دعوت به مصاحبه دارم. از تاریخ مصاحبه حدود ۱۱ ماه اعتبارش باقیه. برنامه من اینه که با تایید اداره گذرنامه برم پلیس +۱۰ و پاسپورت جدید بگیرم، بعدش برم پاستور تجریش کارت زردم رو با شماره پاسپورت جدید تعویض کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید آیا قابل اجرا هست؟
سلام
پروسه پاسپورت جدید 1 هفته ای انجام میشه یعنی شنبه درخواست بدی 4 شنبه با پست میاد در خونه. تا اینجاش قابل اجراس.
در مورد تعویض کارت زرد باید خودتون برید پاستور ببینید براتون انجام میدن یا نه؟
شماره کیس: 2017AS31XX
تاریخ رویت قبولی:04 MAY
تعداد افراد:1
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان توسط خود KCC
تاریخ ارسال فرم: MAY 29
کارنت شدن کیس: 12 October
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 October
تاریخ مصاحبه: 20 Dec
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به 2 خطی: Feb 08
تبدیل به Feb 09 :or
آپدیت ها: Feb 13، Feb 09، Feb 08، Dec 23
ورود به آمریکا: Feb 16
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شرایط خروج ارز بیش از ۱۰ هزار دلار از کشور
در حال حاضر میزان مجاز خروج ارز از کشور به همراه مسافر 10 هزار دلار است و در صورتی که افرادی بخواهند بیش از این مقدار از کشور خارج کنند، باید اقداماتی را برای اظهار به گمرک انجام دهند.
به گزارش ایسنا، همراه داشتن ارز خارجی بیش از 10 هزار دلار مستلزم اظهار به گمرک است که گمرک ایران مراحل اظهار الکترونیکی ارز همراه مسافر را اعلام کرده است.
بر اساس قانون گمرک، عدم رعایت مقررات مذکور، مشمول مجازات مقرر در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب سال 1392 خواهد شد و خروج ارز فیزیکی صرفاً توسط شخص اظهارکننده و به همان نوع ارز اظهار شده مجاز است.
همچنین تمامی دارندگان اظهارنامههای قبلی (غیرالکترونیکی) از آذرماه امسال حداکثر به مدت شش ماه فرصت دارند تا با مراجعه به آدرس اینترنتی http://cdf.irica.co نسبت به ثبت اطلاعات اظهارنامههای خود اقدام و کد رهگیری دریافت کنند.
بنابر اعلام گمرک، افرادی که قصد خروج ارز بیش از 10 هزار دلار از کشور را دارند، باید پس از مراجعه به گمرک و اظهار ارز مربوطه و دریافت کد رهگیری، به یکی از شعب بانک ملی مراجعه کرده و میزان ارز مورد نظر را به بانک تحویل دهند و در ازای آن یک رسید چاپی از بانک ملی دریافت کنند.
پس از این اقدام، مرکز اطلاعات مالی و مبارزه با پولشویی درخواست فرد مورد نظر را بررسی کرده و در صورت نبود مشکلات، آن را تایید میکند.
در صورت تایید، بانک نسبت به صدور حواله وجه به داخل یا خارج کشور، پرداخت عین ارز یا خرید آن به نرخ آزاد طبق درخواست مسافر اقدام کرده و نحوه استرداد ارز به مسافر در سامانه گمرک ثبت میشود.
http://tabnak.ir/fa/news/644961/شرایط-خر...ار-از-کشور
کیس:2017AS42XX رویت قبولی: 14 می 2016 تعداد افراد: 2 نظام وظیفه:معافیت سفارت: ایروان اولین ارسال: 28 می 2016 کارنت:10 ژانویه2017 نامه دوم:20 ژانویه2017 مصاحبه: 16مارچ 2017 نتیجه:AP اپدیتها: 15، 16 و 17 دریافت ایمیل 6 سوال، 21 ارسال جوابها، 24 مارچ دو خطی شدن همسر در CEAC و 27، 28مارچ آپدیت طلایی دوخطی: 10 اگوست2017، 11 اگوست or شدیم و کلیر، انتظار 145روز
ایشود: عصر روز 6 سپتامبر، بونافاید: جاب افر شرکت کامپیوتری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ایا دانشجوی انصرافی( که تا مهر 96 مهلت داره که ادمه تحصیل بده یا بره خدمت) میتونه تو این مدت که به تحصیل مشغول نیست، پاسپورت بگیره؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-01-24 ساعت 20:21)azerila619 نوشته: سلام
ایا دانشجوی انصرافی( که تا مهر 96 مهلت داره که ادمه تحصیل بده یا بره خدمت) میتونه تو این مدت که به تحصیل مشغول نیست، پاسپورت بگیره؟
سلام
به نظام وظیفه شهرتون مراجعه کنید و از اونجا سوال فرمائید.
شماره کیس: 2017AS31XX
تاریخ رویت قبولی:04 MAY
تعداد افراد:1
کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان توسط خود KCC
تاریخ ارسال فرم: MAY 29
کارنت شدن کیس: 12 October
تاریخ دریافت نامه دوم: 14 October
تاریخ مصاحبه: 20 Dec
نتیجه مصاحبه: AP
تبدیل به 2 خطی: Feb 08
تبدیل به Feb 09 :or
آپدیت ها: Feb 13، Feb 09، Feb 08، Dec 23
ورود به آمریکا: Feb 16
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-03-13 ساعت 04:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-13 ساعت 04:12 توسط hamid.ghazipour.)
سلام
در لاتاری 2017 برنده شدم با کیس نامبر بالای 6600
در حال حاضر کیس نامبر های 6300 کارنت شدن و الان به دنبال گرفتن پاسپورت ( یا تمدید ) برای خودم و همسرم هستم (به علت اعتبار کمتر از 8 ماه )
آبا حتما لازمه فرم ds-260 را به خاطر پاسپورت آنلاک کنم ؟؟؟؟
یا نکنم ؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من موقعی که تو لاتاری ۲۰۱۷ شرکت کردم و بعدش که برنده شدم و فرم Ds-260 رو پر کردم پاسپورتم اعتبار داشت اما الان چون زیر ۵ ماه اعتبار داشت مجبور شدم تعویضش کنم و خب شماره پاسپورتم عوض شده. البته امروز تونستم تو انیستو پاستور شماره پاسپورت جدیدم رو تو کارت زرد وارد کنم و اون مسئله فکر میکنم حل باشه. اما الان موقع Register کردن به یه مشکلی برخورد کردم و اون این هستش که داخل فرم Register شماره پاسپورت ازم میخواد و من نمیدونم کدوم یکی رو باید وارد کنم!
اگر شماره پاسپورت جدید رو وارد کنم که میترسم با شماره ای که تو Ds-260 نوشتم همخونی نکنه! اگر قبلی رو وارد کنم که خب میترسم بگن که شما اون موقعی که پاسپورت جدیدت رو داشتی چرا شماره قبلی رو وارد کردی! خلاصه گیر کردم! لطف کنید اونهایی که میدونن راهنمایی بفرمایند
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
من از ادمین درخواست دارم توی بخش تخصصی یه تاپیک دانشجویان بزنه که واقعا ما دردسرامون محدود به سفارت نمیشه و اینجا هم هست که ما بتونیم هم همفکری کنیم و هم برای سال های آینده بمونه نتایج
حدود کیس ۴۰۰۰
ویزا یکضرب ۲۲ مارچ
سفرنامه