موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
سلام وقت بخیر دوستان
مدرک مهارت فنی حرفه ای چی ترجمه میشه من باید چطور اضافه کنم به فرم 260
ممنون
CN:2017AS0000/Ankara/برنده :دوست عزیز/تعداد:4نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من برنده اصلي هستم و همه مدارك خودم از ديپلم تا ارشد دارم ولي همسرم كه همراه حساب ميشه فقط مدرك ليسانسش رو گرفته نيازي هست همسرم ديپلم و ارشدش رو بگيره و ترجمه كنه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من مدرک پیشدانشگاهی ریاضی و فیزیک دارم توی فرم ds-260 هم این رو درست نوشتم اما تاریخ شروع و پایانش رو از روی تاریخ مدرک دیپلمم زدم و نه از رو تاریخ پیش دانشگاهی و فرمهامون رو هم ساین کردیم و به اصطلاح لاک شده الان بنظرتون نیازه که ایمیل بزنم تا فرمم آنلاک بشه و تاریخ رو درست کنم یا بمونم موقع مصاحبه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.. من چند تا سوال داشتم؟
1- در فرم DS-260 تو قسمت تاریخ شروع تا پایان تحصیلات برای مدرک دیپلم باید همون سال تحصیلی که تو مدرک دیپلم نوشته را وارد کنیم؟ مثلا 82-83؟؟ برای پیش دانشگاهی هم به همین شکله؟؟
2- مدرک لیسانس و فوق لیسانس من تاریخ شروع تحصلات ننوشته .. من سال ورود به دانشگاه رو وارد کردم .. می خئاستم بدونم با توجه به اینکه تو مدارک چیزی ننوشته بعدا مشکی پیش نمیاد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
لطفا یکی از دوستان که اطلاعات جامع و دقیقی داره جواب بده:
بنده دیپلم کاردانش دارم سال 78
سال 79 دوره کاردانی معماری پذیرفته شدم و بعد از گذروندن 44 واحد در سال 81 انصراف دادم و الان دیپلم کار و دانشم رو دارم با ریز نمرات 44 واحدی که پاس کردم.
لطفا اگه اطلاع دقیقی دارین بفرمایید که شرایط من برای مصاحبه کافی هست یا در غیر اینصورت راهکاری رو پیشنهاد بدین.
سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-06-02 ساعت 11:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-06-02 ساعت 11:59 توسط satellite.)
سلام دوستان. من نتونستم در یه موضوع یه جمع بندی داشته باشم. اگه راهنمایی کنید یا لینک پستی که این اطلاعات درش هست رو بدید ممنون میشم.
من دانشجوی دکتری هستم و اصل مدرک و دانشنامه دیپلم، پیش دانشگاهی و لیسانس رو دارم. گواهی اشتغال به دکتری هم دارم. اما صرفا، مدرک ارشدم گواهی موقت هست که توش هم نوشته ارزش ترجمه ندارد. لطفا راهنمایی کنید که:
1- با وضعیت فوق، مدرک ارشدم را ترجمه می کنند؟ البته ممکن است ترجمه غیر رسمی کنند. حال ترجمه غیر رسمی مدرک ارشد (شایدم رسمی اما با ترجمه جمله ارزش ترجمه ندارد") را سفارت قبول می کند؟
با این توضیح که نمی خواهم کسر مدرک بخورم چون اگه گیر دادن و به خاطر گواهی موقت بودن ارشدم بهم کسری مدرک بدن حدود دو ماه هم طول می کشه تا مدرک دانشنامه اصلی بیاد و دوباره باید هزینه یه سفر رو بدم و شاید ویزا هم تموم بشه. یعنی ممکنه سفارت به خاطر این موضوع (با وجود کامل بودن پیش دانشگاهی و لیسانس و گواهی اشتغال به تحصیل دکتری)، با توجه به این که در فرم 260 فارغ التحصیلی در ارشد را نوشته ام، بگه مدرک ارشدت ناقصه؟ لطفا راهنمایی کنید.
همراهمم همین وضع رو داره البته.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من برنده ی لاتاری 2014 هستم، در حال حاضر هم امریکا زندگی می کنم.
امسال یکی از اشنایان لاتاری برنده شدن، از من سوال پرسیدن که ایا مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی بزرگسال ( دوازده ساله ) برای لاتاری قابل قبول هست یا نه؟ اینطور که گفتن توی مدرکشون اسمی از اموزش از راه دور هم زده نشده. من به شیوه ی قدیم خیلی سرچ کردم توی مهاجرسرا ولی نتیجه ای پیدا نکردم. ممنون می شم اگر اطلاعی دارید و یا لینک پستی که جواب من توش باشه پیدا کردید جواب منو بدین.
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من فقط مدرك ديپلم رو دارم و ريز نمرات رو ندارم . بنظرتون مشكل ساز ميشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-06-29 ساعت 23:07
من خیلی در موضوعات گذشته دنبال جواب سوالم بودم اما پیدا نکردم.
من اصل مدرک پیش دانشگاهی دارم، اما اصل مدرک دیپلم رو اموزش پرورش گم کرده، پیگیری کردم و به من گفتن که میتونن ریز نمرات بدن با مهر که ببرم دفتر پیشخوان دولت قابل ترجمه بشه.
میخواستم ببینم این مدرک رو سفارت قبول میکنه؟
اگر نمیکنه، راه حل چی هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون.
شما که راجع به این موضوع تحقیق کردید، اگر بشه دقیق بگید باید چه مدرکی بگیرم از اموزش پرورش و چی کار انجام بدم که معتبر بشه ممنون میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میخواستم بپرسم ترجمه مدارک لیسانس و بالاتر رو دارالترجمه ترجمه میکنه بدون نیاز به تاییده؟ چون تاییده و ایناش دردسر داره واقعا