2016-07-10 ساعت 11:55
(2016-05-23 ساعت 11:50)amirreza.zaher نوشته: سلام
من اصل مدرک دیپلمم گم شده شانس من ولی اصل مدرک پیش دانشگاهیم و دارم
از آموزش پرورش پرسیدم که چجوریه الان تکلیف من گفتن ریز نمرات تائید میکنن بعد دفتر پیشخوانم تائید میکنه میشه حکم اصل دیپلم بعد برا دارالترجمه میزنه که ترجمه شه,قبول می کنن یا نه تو مصاحبه؟
همون ریز نمرات رو مهر و موم کنید قبوله ولی برای محکم کاری بهتره یه گواهی یا چیزی از آموزش پرورش بگیرید که بجای دیپلم ارایه کنید.ودر روز مصاحبه واقعیت رو برای آفیسر توضیح بدید.
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe