موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام با کیس نامبر $$$۳اگر الان بخواهم محل مصاحبه رو تغییر بدم وقت مصاحبه ام عقب میوفته؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تا چه زمانی میشه فرم 260 رو اصلاح کرد ، من وارد میشم اما اجازه تغییر نمیده !!!
باید درخواست آنلاک بدیم ؟؟
3 may : ?
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-09 ساعت 13:00)ارزوامیررضا نوشته: (2016-08-09 ساعت 11:15)grimfandango نوشته: (2016-08-09 ساعت 10:26)Paniz888 نوشته: دوستان تا چه زمانی میشه فرم 260 رو اصلاح کرد ، من وارد میشم اما اجازه تغییر نمیده !!!
باید درخواست آنلاک بدیم ؟؟
شما هر زمانی بخوای میشه تغییر داد . اما آنلاکرکردن می تونه باعث تاخیر در مصاحبه بشه . تا وقتی آنلاک نکنین نمی تونین تغییری بدید
اگر مشکل حاد بود آنلاک کنید.
شما اگر کیس نامبرتون پایینه و مشکلتون اساسی نیست انلاک نکنید چون ویزا بولتن اعلام شده و تاخیر در مصاحبه پیش میاد اگر حدود کیس نامبرروبگید بهتر میشه راهنمایی کرد
سلام مجدد
خانم من نفر اصلی است
در پر کردن فرم به این اشاره شده که شغل ایشان آرایشگر زنانه است ، آیا این ممکنه سبب چک بشه یا اینکه در خواست انلاک بدیم بزنیم خانه دار ؟
و سوال اصلی برای من اینه که ما که کیس نامبر بالایی داریم از چه زمانی تا کی میتونیم درخواست آنلاک بدیم و این چه تاثیری بر روی زمان بندی مراحل کار ما داره ؟
و خود من به جای ستوان دوم وظیفه نوشتم سرباز وظیفه
که دوستان گفتن زمان مصاحبه میشه اصلاح کنم.
و اطلاع درستی هست که آیا اطلاعات اصلاح شده رو مقایسه میکنند یا نه فقط آخرین اطلاعات رو چک میکنن ؟
سپاس از همه بچه ها با آرزوی موفقیت شما
حدود کیس نامبر 6500
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
ای بخشاینده مهربان.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-09 ساعت 13:30)ارزوامیررضا نوشته: (2016-08-09 ساعت 13:19)Paniz888 نوشته: (2016-08-09 ساعت 13:00)ارزوامیررضا نوشته: شما اگر کیس نامبرتون پایینه و مشکلتون اساسی نیست انلاک نکنید چون ویزا بولتن اعلام شده و تاخیر در مصاحبه پیش میاد اگر حدود کیس نامبرروبگید بهتر میشه راهنمایی کرد
سلام مجدد
خانم من نفر اصلی است
در پر کردن فرم به این اشاره شده که شغل ایشان آرایشگر زنانه است ، آیا این ممکنه سبب چک بشه یا اینکه در خواست انلاک بدیم بزنیم خانه دار ؟
و سوال اصلی برای من اینه که ما که کیس نامبر بالایی داریم از چه زمانی تا کی میتونیم درخواست آنلاک بدیم و این چه تاثیری بر روی زمان بندی مراحل کار ما داره ؟
و خود من به جای ستوان دوم وظیفه نوشتم سرباز وظیفه
که دوستان گفتن زمان مصاحبه میشه اصلاح کنم.
و اطلاع درستی هست که آیا اطلاعات اصلاح شده رو مقایسه میکنند یا نه فقط آخرین اطلاعات رو چک میکنن ؟
سپاس از همه بچه ها با آرزوی موفقیت شما
حدود کیس نامبر 6500
باکیس نامبر شما فکر میکنم میشه انلاک کردو مشکلی پیش نمیاد اگر خانمتون دیپلم دارند و از نظر مدرک وسابقه کاری مشکلی ندارند نمیخواست مسئله روپیچیده میکردین ولی فکر نمیکنم ارایشگری باعث APبشه
خانومم دیپلم آرایشگری داره و لیسانس جغرافیا
نمیدونم دیگه چی پیش میاد
آنلاک نکنم نمیدونم چی میشه
آنلاک کنم ، میترسم مصاحبه عقب بیفته و اصلاحات رو چک کنن دوباره سر خونه اول بیفتیم
ای بخشاینده مهربان.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
مدرک تحصیلی من کاردانی میباشد . در ثبت نام اولیه قرعه کشی تو قسمت مدرک تحصیلی نوشتم some university courses ولی تو فرم DS-260 درستش کردم و نوشتم University Degree . خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد . ممنون میشم پاسخ بدید .
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-25 ساعت 01:01)matin.sh نوشته: (2016-08-22 ساعت 02:09)a_cute65 نوشته: مدرک تحصیلی من کاردانی میباشد . در ثبت نام اولیه قرعه کشی تو قسمت مدرک تحصیلی نوشتم some university courses ولی تو فرم DS-260 درستش کردم و نوشتم University Degree . خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد . ممنون میشم پاسخ بدید .
سلام
خیر نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد
موفق باشید
سپاس
به نظر شما قبل از قسم خوردن این موضوع رو به آفیسر اعلام کنم ؟
به امید خدا
Case Number : AS000014$$
+ افراد منظور در کیس : 1 نفر ( خودم )
+ ارسال فرم : May 17
+ سفارت : ایروان
+ دریافت نامه دوم September 23 :
+ تاریخ مصاحبه November :
+ نتیجه مصاحبه : AP
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در پر کردن فرم 260 در قسمت تحصیلات(نوع مدرک) اشتباه کردم و در نتیجه هیچ سابقه کاری ازم نپرسید.اکنون میخوام بدونم میتونم بعد از کارنت شدن ، درخواست آنلاک جهت اصلاح بدم یا قبل از سوگند خوردن میشه توضیح داد و اصلاح کرد؟ ممنون میشم جواب بدین.در ضمن کیسم 4000 هست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان, من در فرم DS 260, نام و نام خانوادگی شخصی که در آمریکا قراره پیشش برم رو کامل وارد نکردم. در واقع اسم کامل ایشون اگر Mohammad Jafar Azizizadeh بوده من وارد کردم Jafar Azizi. آیا این مسئله ممکنه مشکلی ایجاد کنه؟؟ و راه حل چیه؟
پیشاپیش از دوستان متشکرم
شماره کیس: 2017AS48XX
تاریخ رویت قبولی: 2016 may 4
تعداد افراد کیس: 2
کنسولگری: آنکارا
اولین تاریخ ارسال فرم: 2016 may 17
آخرین تاریخ ارسال فرم: 2016 may 21
کارنت شدن کیس: 2017 feb 8
تاریخ دریافت نامه دوم: 2017 March 28
تاریخ و محل مصاحبه: 2017 may 3 ANKARA
آپدیت ها: 29 مارچ,10 ,11 ,13 آپریل, 5,4,3 می
نتیجه: AP