موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-16 ساعت 15:32)alinddf نوشته: (2016-10-16 ساعت 10:12)mrkiani نوشته: سلام. من از عکس سال قبل استفاده کردم. به نظرتون امسال رو باید قطع امید کنم یا امیدی هست که قبول کنند.
در کل اینکه آدم به چیزی مثل لاتاری امید ببنده کار اشتباهیه چون احتمال برنده شدنش خیلی کمه. پس زیاد رو این چیزا "امید" نبندید که مجبور بشید قطع امید کنید شانس 1به 100 خیلی شانس بالایی نیست از نظر آماری. به هر حال امسال به صراحت اعلام شده که اگر از عکس سال گذشته استفاده بشه ثبت نام باطل است. ولی شما حتما موقع اعلام نتایج نگاه کنید شاید برنده شده باشید و بیشتر از این بهش فکر نکنید که بیفایده است.
دوست عزیز میشه منبعی معتبری که اعلام کرده عکس پارسال نباشه برام لینکش رو اینجا بذاری؟ ممنون میشم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-20 ساعت 16:32)TiredAdmin نوشته: (2016-10-20 ساعت 16:22)ali3875 نوشته: (2016-10-16 ساعت 15:32)alinddf نوشته: در کل اینکه آدم به چیزی مثل لاتاری امید ببنده کار اشتباهیه چون احتمال برنده شدنش خیلی کمه. پس زیاد رو این چیزا "امید" نبندید که مجبور بشید قطع امید کنید شانس 1به 100 خیلی شانس بالایی نیست از نظر آماری. به هر حال امسال به صراحت اعلام شده که اگر از عکس سال گذشته استفاده بشه ثبت نام باطل است. ولی شما حتما موقع اعلام نتایج نگاه کنید شاید برنده شده باشید و بیشتر از این بهش فکر نکنید که بیفایده است.
دوست عزیز میشه منبعی معتبری که اعلام کرده عکس پارسال نباشه برام لینکش رو اینجا بذاری؟ ممنون میشم
بند ۷ فایل پی دی اف رو که از این مسیرhttps://travel.state.gov/content/dam/vis...nglish.pdf دانلود میکنید مطالعه کنید.
متشکرم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
1-برادر من امروز رفته بود عکس بگیره عکاسه گفته بود پیراهنت روشنه (ابی روشن) و قبول نمیکنن باید رنگش تیره باشه. درسته؟
2-از کجا میفهمن که عکس تکراریی مثلا پسرا امسال با همون پراهنی عکس بدازن که پارسال گرفتن؟
و دخترام که اکثرا منتو تیره میپوشن؟ این سوال برام؟
3-البته تاریخ عکس مهمه ؟چون عکس پارسال من تاریخش مال پند سال پیش بود عکلاس تاریخ ب روز نکرده بود و من بدون دستکاری فرستادم رفت؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه خواهش کنم جواب بدید
شما بک گراند عکستون رو توی فتوشاپ سفید میکنید؟؟ چجوری عکس میگیرید ک بک گراند حالت سایه روشن نمیشه؟ با دوربین دیجیتال تو خونه هم میگیرم سایه سر روی دیوار میوفته هرکار میکنم،
من دوتا عکاسی مختلف عکس گرفتم بک گراند عکسام یک دست نیست قسمتهای پایینش تیره تره،
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از راهنماییتون مشخصات عکس همسر چی؟ اینم باید دقیقا مثل عکس خودمون باشه؟
و اینکه آیا برسی میشه ؟ اگه مشکل داشته کیس کلا رد رد میکنن؟