2016-10-25 ساعت 19:18 (آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-25 ساعت 19:33 توسط kkr200.)
(2016-10-25 ساعت 17:39)atefeh.gh نوشته: سلام
خسته نباشید
لطفا یه سایت معتبر برای تایید عکس را بذارید من عکسمو خودم گرفتم اما مطمئن نیستم که عکسم قابل قبوله یا نه !
ممنون
هیچ سایتی نیست که اعتبار عکس شما رو تضمین کنه
عکستون اگه مشکلات اولیه ( تاریکی، سایه، پیدا نبودن کامل صورت و اندازه ) رو نداره میتونید توی سایت لاتاری با ابزارشون حد و حدود عکس رو نسبت به کادری که دادن کراپ کنید
Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road
سلام دوستان
من وقتی عکس مو با نرم افزار خود لاتاری crop میکنم و یه درجه از زوم شو کم میکنم تا انداره فیکیس شه و بعد سیو میکنم که از اون برای ثبت نام استفاده کنم و بعدش که عکس تغییر داده شده رو چک میکنم دوباره به اندازه اولش برگشته دلیلش چیه ممنون از راهنمایی تون؟؟
(2016-10-29 ساعت 23:41)amir j7 نوشته: سلام دوستان
من وقتی عکس مو با نرم افزار خود لاتاری crop میکنم و یه درجه از زوم شو کم میکنم تا انداره فیکیس شه و بعد سیو میکنم که از اون برای ثبت نام استفاده کنم و بعدش که عکس تغییر داده شده رو چک میکنم دوباره به اندازه اولش برگشته دلیلش چیه ممنون از راهنمایی تون؟؟
(2016-10-28 ساعت 19:50)storm1901 نوشته: سلام این عکس قابل قبوله؟ با توجه به اینکه در پس زمینه یکم سایه روی دیوار افتاده.عکس کاملن بدون ویرایشه اتلیه گرفتم
کسی که از عکس 2 سال قبل ک ثبت نام کرده بوده استفاده کنه ایرادی داره؟
سال 2017 ک پارسال باشه ثبت نام نکرده
چون تو شرایط این بود سال قبل با این عکس ثبت نام نکنه
(2016-10-29 ساعت 23:41)amir j7 نوشته: سلام دوستان
(2016-10-30 ساعت 20:54)amir j7 نوشته: [quote='dvb3000' pid='730083' dateline='1477808615']
[quote='amir j7' pid='730041' dateline='1477768318']
سلام دوستان
سلام دوست عزیز برنامه خود سایت لاتاری بی عیب نیست ، اگر برنامه خطا داره از یک برنامه ادیت عکس استفاده کن مثل فتوشاپ.
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me