موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-27 ساعت 11:20)naz s نوشته: سلام دوستان ثبت نام لاتاری 2018 از کی شروع میشه؟
سه شنبه ١٣ مهر ١٣٩٥ ساعت ١٩:٣٠
Dv 2017 = not selected
Dv 2018 = not selected
Dv 2019 = not selected
Dv 2020...
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2016-09-27 ساعت 20:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-09-27 ساعت 20:13 توسط Phoenix7.)
سلام
حس کسی رو دارم که بی گناه انداختنش توی یه باتلاق و هر لحظه داره بیشتر فرو می ره و همزمان که داره به مرگ خودش فکر می کنه دلش هم به حال بی گناهی خودش می سوزه
تو همون حین همش دنبال یه شاخه و ریشه ای می گرده که اونو محکم بگیره و خودش رو بکشه بیرون......
امیدوارم در ماه می 2017 اون شاخه یا ریشه و یا هر چی که هس پیدا بشه
.....
پیشگو نیستم ولی فکر می کنم امسال بالای چند ده میلیون "نفر" از مملکت ما ثبت نام میکنن که طبق معمول 99 درصدشون سیاهی لشکرن و البته جزو قبولی ها
روزگارِ غریبیست نازنین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سالهای قبل من با مدرک پیش دانشگاهی ثبت نام میکردم
امسال ترم دوم دانشگاه هستم
گزینه تحصیلات کدومو باید بزنم؟
موضوعها: 9
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2
سال تجربه کاری طی
۵
سال گذشته در زمینه مشاغلی که انجام آنها نیازمند حداقل دو سال کارآموزی و یا تجربه میباشد،
داشته باشید. برای تصمیم گیری در زمینه صلاحیت تجربه کار
ی، مرجع ذیصلاح
O*Net OnLine
وزارت کار آمریکا است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صلاحیت تجربه کاری به بخش پرسش های متداول مراجعه نمایید.
در صورتیکه این دو شرط ذکر شده شامل حالتان نمی شود در برنامه قرعه کشی نام نویسی نکنید
Tampa.Floorida.Usa
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه. بعد از چندین ماه یک سری اومدم اینجا و میبینم بر و بچ همه با امید و انگیزه هستن.آفرین بر همتون. فقط یه چیز بگم و رفع زحمت کنم. باید بگم که اصلا ثبت نام فله هیچ ربطی نداره. من امسال بعد از اینکه یکی از آشنایان در 2017برای اولین بار اونم با این ثبت نام فله ای برنده شد فهمیدم که فقط شانس ،قسمت،تقدیر یا هر چیزی که اسمش هست حرف اول رو میزنه پس دل به دریا بزنیم و ....... البته باید بگم من خودم با دو شانس در طی چندین سال و حتی سالهایی که دوبار اعلام میکردن نشدم که نشدم چون شانس نبود. بگذریم و سرت تون رو درد نمیارم به امید موفقیت همتون. شاد و سلامت باشین.
بدرود
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آقایون با تجربه ها
بعد از این همه مدت وایسادن تو صف لاتاری هنوز وقت ثبت نام تنم میلرزه که کدوم گزینه مدرک تحصیلی رو بزنم
تو هر سایتی میری یه چیز نوشته
آقا معادل فوق دیپلم چی میشه تو فرم ثبت نام ؟
یه جا نوشته some university courses
یه جا نوشته university degree
تکلیف ما چیه بالاخره
رتبه:
31
36 تشکر در 14 ارسال
سلام به همه همیشگی ها
امسال هم مجدداً فرا رسید تا ما دوباره عمرمون رو پای شانسمون صرف کنیم.
امیدوارم قدیمی های این بخت ازمایی دیگه به فکر این روش نباشند و از سایر روش ها هم اقدام کنند.
سال اولی ها هم توجه کنند که توی این چند سال از این منتظر سرا شاید کمتر از انگشتان دست برنده شده اند. بنابراین دل خوش نکنید و به زندگیتون توجه کنید.
اما من فاز منفی ام رو شورع میکنم با این جمله : هیچکس از شما قبول نمیشید بجز خودم!
امیدوارم امسال علاوه بر هوپ بر واقعیت ها هم نیم نگاهی داشته باشیم.
ایام به کام.
پ.ن: فاز منفی من هرچند فان هست اما واقعیت های جدی رو در بر داره ، کسی به دل نگیره.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-28 ساعت 11:22)pishtaz611 نوشته: (2016-09-28 ساعت 10:50)shahram LA نوشته: آقایون با تجربه ها
بعد از این همه مدت وایسادن تو صف لاتاری هنوز وقت ثبت نام تنم میلرزه که کدوم گزینه مدرک تحصیلی رو بزنم
تو هر سایتی میری یه چیز نوشته
آقا معادل فوق دیپلم چی میشه تو فرم ثبت نام ؟
یه جا نوشته some university courses
یه جا نوشته university degree
تکلیف ما چیه بالاخره
university degree
منم فوق دیپلم هستم و اینو باید بزنیم
اونوقت لیسانس چی باید بزنه؟ دانشجوی فوق لیسانس چی؟
کیس نامبر : ___________، سفارت : ___________، تاریخ مصاحبه :___________، تاریخ صدور ویزا :_____________، تاریخ اولین ورود به آمریکا :___________
بزرگترین آرزوم مهاجرت به یه کشور پیشرفته است ،واسه رسیدن به آرزوم تمام تلاشمو میکنم. حالا آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، اروپا یا نیوزیلند
---------------------------------------------------------------------------------
2014 نشد، 2015 نشد، 2016 نشد، 2017 نشد ، 2018 امیدوارم بشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و با آرزوی قبولی عزیزان در سال پیش رو
من دارای دیپلم کارودانش هستم و گواهینامه مهارت فنی هم دارم در رشته عمران .آیا دپلم من کامل هست یا باز هم ناقصه؟
ودر مورد تاییدیه و سابقه کار . بنده کارمند شرکت بازرگانی هستم و حدودا 12 سال مشغول به کارم و نماینده گمرکی شرکت فوق میباشم .حال اگر با مدرک تحصیلی به مشکل خوردم آیا از طریق این شغل میتوانم تاییدیه دریافت کنم یا خیر .
ممنون میشوم دوستانی که اطلاعات کامل دارند جواب بدند. تشکر