موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان
من اولین سالمه که میخوام شرکت کنم
میشه بهم عکس یا فایل pdf یا هرچیز دیگه ای از نحوه ثبت نام بدین ممنون میشم.فقط کامل باشه راجب تمام قسمتهای فرم ثبت نام توضیح داده باشه.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی دوست دارم امسال برنده بشم و برق ویزارو تو پاسپورت ببینم ولی شانس0.2درصد خیلی کمه ولی مطمعنم اگه خدا بخواد همون سال اول در میاد اخه یکی دیدم6 سال بود ثبت نام میکرد اسمش در نمیومد بعد از یه خانواده یه خواهر و برادر همون سال اول برنده میشند منم سال اولم و مثله خیلیا که سال اول برنده شدن ایشلا برنده میشم برنده هم نشدم تا امریکا شنا میکنم ددد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام وخسته نباشید
من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و دو سال دیگه درسم به پایان میرسه با توجه به اینکه مشمول هستم و دارای معافیت تحصیلی می باشم و با استفاده از وصیقه امکان خروج از کشور را دارم آیا در صورت برنده شدن به ذلیل نداشتن کارت پایان خدمت هنگام مصاحبه رد می شوم یا خیر؟
با تشکر
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بر رفقا
ما هم اومدیم با کلی اطلاعات
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا ميچرخيد
هر دور خستهتر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امکانش هست 2 تا اکانت جدا برای خودم و همسرم بسازم یعنی یه بار من مین باشم یه بار همسرم؟مشکلی نداره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
انشالله که همتون به آرزوهاتون برسین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
پیشاپیش از کمکتون تشکر می کنم و ارزوی موفقیت برای همه...
یه سوال دارم راجع به ثبت نام
من چندسال پیش شهروند استرالیا شدم و بعد یه مدت پاسپورت ایرانم رو گم کردم
حالا با پاسپورت استرالیایی چجوری ثبت نام کنم ؟
بهتر سوال رو بپرسم : توی فرم کجا ایران وارد کنم کجا استرالیا ؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
والا من که انقدر برنده نشدم دیگه عادت کردم ، امسال سال پنجم که ثبت نام میکنم ولی دارم آماده میشم واسه کانادا یا استرالیا ، هرچند پروسه زمان بریه ولی حداقل از لاتاری احتمالش بیشتره خخخخخخخخ ، لاتاری هم حالا یه شانسه دیگه اگه شد دمش گرم اگه هم نشد برنامه کانادا در جریانه ، ببینیم چی میشه ، ولی خب من مطمئنم که از ایران میرم به هر طریقی که شده بالاخره میرم
اگه لاتاری شد که خیلی هم عالی ، اگه نشد اسکیل وورکر کانادا یا استرالیا ، بازم نشد میزنیم به جاده ، اونم نشد ، خب نمیشه دیگه چیکار کنم زوری که نیست!
خر ما از کرگی کره خر بود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فکر میکنم اگه کسی یکبار رد بشه دیگه همیشه توسط سیستم رد میشه ! و این کار برای کاهش زمان بررسی پرونده ها صورت میگیره که کیس های جدید رو بررسی کنن و به نظر من حتی در قرعه کشی شرکت هم داده نمیشه
تا حالا کسی بوده یکی دو سال رد بشه بعد پذیرفته بشه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان منهم مثل شما به فکر پروازم و دیگه طاقت موندن ندارم ، چند سال هم هست که مدام لاتاری شرکت می کنم تازه هفته گذشته بادیدن یک نفر که لوازم منزلش رو برای فروش گذاشته بود به علت مهاجرت با EB3 آشنا شدم و با وکیلی که کارشون رو انجام داده بود صحبت کردم و مبلغ 50،000 تا مطرح شد و من دیگه تو پوست خودم نمی گنجیدم و کلی آرزو و امید پیداکردم .!!!!!! ولی بایک کم تحقیق و خوندن صفحه EB3 مهاجر سرا فهمیدم که اینم سراب بوده و قید ریسک در مورد زندگیمو زدم چون این مبلغ سرریز من نیست و قرار بود از فروش تمام دارایی های من جور بشه . القصه الان با هزار امید نشستم منتظر باز شدن صفحه ثبت نام و آرزوهای هرساله .
انشااله تموم اون کسایی که واقعا نیاز دارن به آرزوشون برسن .
برای همتون آرزوی قبولی دارم . وعده ما در اونور دنیا انشااله ................