کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
تایپک شمارش معکوس نداریم امسال؟؟؟؟؟
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
تشکر کنندگان: alirezanz
(2016-10-21 ساعت 18:04)Reza2018 نوشته:  تایپک شمارش معکوس نداریم امسال؟؟؟؟؟

بعد از پایان مدت ثبت نام تاپیک شمارش معکوس فعال میشه.
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: copol ، alirezanz
سلام
تو این همه سالی که تو فکر آمریکا بودم با افراد زیادی ملاقات کردم که برنده لاتاری شدن ، یا داشتن پروسه لاتاری میگذروندن یا گرین کارت گرفته بودن
دیروزم با یکی از این افراد ملاقات کردم ، سنش 32 سال و شغلش آزاد بود و بسیار از شغلش راضی ، برنده لاتاری 2016 ( از ثبت نامی های فله ای بود ) وقتی باهاش صحبت میکردم دیدم یه جور عجیبی نگام میکنه انگار از یه سیاره دیگه اومدم

گفتم: " چرا اینجوری نگاه میکنی ؟ "

گفت : " وقتی لاتاری شرکت کردم  هیچ وقت فکر نمیکردم با کسی ملاقات کنم که اینقدر شیفته آمریکا باشه و من گرین کارت تو دستم باشه و اون تو ایران گیر افتاد و نمیتونه جای بره و فقط باید منتظر بمونه ببینه چه میشه روزگار "

گفتم : " میگن بهشت و جهنم تو همین دنیاست ، شاید منم دارد تو جهنمش تقاص گناهی رو دارم پس میدم ، کاش میدونستم کدوم گناه شاید میتونستم جبران کنم یا حداقل توبه کنم شاید بخشیده بشم ، خیلی بده بلاتکلیفی و بدتر از اون اینکه که آرزو چیزی رو داشته باشی و تو زندگیت اونو دست بقیه ببینی و فقط حسرت بخوری "

گفت : " من نیازی  ندارم برم آمریکا اینجا همه چیز دارم کاش میتونستم گرین کارت خودم بدم تو بری ، من فقط میخوام برم ببینم این آمریکا که میگن چیه و چجوریه شایدم سالی یه بار برم مهر تو پاسم بخوره همین"

الانم حالم خیلی خرابه هیچ وقت تو زندگیم اینقدر مورد ترحم قرار نگرفته بودم ، تو چشماش خوندم چقدر دلش واسه من میسوزه و تو دلش میگه " آخی بیچاره... "
Sad

اینو ننوشتم که کسی واسم ترحم کنه نوشتم تا یکم دلم خالی بشه  ، حال دیروز و امروزم مثل این ترانه هست که میگه :

کدوم ساحل دنج پهلوی تو

بشینم پی ردی از بوی تو

صدف تا صدف موج غم با منه

دل تنگمو صخره پس میزنه
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
[عکس: psqs_11.jpg]
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، alirezanz ، نسل سوخته ، Azarakhsh43
(2016-10-18 ساعت 11:38)alirezanz نوشته:  @Interuniversal@  مدیر جان کجایی پیدا نیستی  Tongue

@msr839@  دیگه واس ما شعر نمیگی Sad

@Pakpourasghar@  مثل پارسال تجربه هاتو با ما شر کن Rolleyes

سلام حتما دوست عزیز
روي كاغذ خم شده بود
بنويسد «آزادي»
بالای سرش
بيست قرن پرنده بود
كه در هوا مي‌چرخيد
هر دور خسته‌تر
هر دور، بالاتر و، دورتر.
تشکر کنندگان: copol ، dv2017 ، mehre cyrus ، shahryar_eng ، alirezanz ، Tero.guy ، نسل سوخته
(2016-10-21 ساعت 18:04)Reza2018 نوشته:  تایپک شمارش معکوس نداریم امسال؟؟؟؟؟

احتمالا بلافاصله بعد از پایان وقت ثبت نام 2018
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، alirezanz ، نسل سوخته ، Azarakhsh43
? @kettab ?

ﻛﺎﺋﻨﺎﺕ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﻧﻤﻴﻜﻨﺪ .
ﺑﺮﻛﺖ ﻫﻢ ﻧﻤﻴﺒﺨﺸﺪ،
ﻛﻨﺘﺮﻝ ﻫﻢ ﻧﻤﻴﻜﻨﺪ،
ﻓﻘﻂ ﻋﻤﻠﺖ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻩ ﻣﯿﺸﻮﺩ!
ﻛﺎﺋﻨﺎﺕ ﺑﻪ ﺍﺭﺗﻌﺎﺷﻰ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺟﺎﻧﺐ ﺷﻤﺎ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﻣﻴﺸﻮﺩ ﭘﺎﺳﺦ ﻣﯿﺪﻫﺪ.
ﺷﺎﺩ ﺑﻴﺎﻧﺪﻳﺸﻰ،،
ﺷﺎﺩﻣﺎﻧﻰ ﻧﺼﻴﺒﺖ ﻣﯿﺸﻮﺩ،
ﻣﻨﻔﻰ ﺑﻴﺎﻧﺪﻳﺸﻰ،،
ﺁﻧﭽﻪ ﻧﺼﻴﺒﺖ ﻣﻴﺸﻮﺩ ﻣﻨﻔﯽ ﺍﺳﺖ.
"ﺍﻳﻦ ﺟﻬﺎﻥ ﻛﻮﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻓﻌﻞ ﻣﺎ ﻧﺪﺍ
ﺳﻮﻯ ﻣﺎ ﺁﻳﺪ ﻧﺪﺍﻫﺎ ﺭﺍ ﺻﺪﺍ."
ﺷﻚ ﻧﻜﻨﻴﺪ!
? @kettab ?
ﺍﻳﻦ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻛﺎﺋﻨﺎﺕ ﺍﺳﺖ....
«ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ،ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎﺳﺖ ... »
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: m_ganj ، shahryar_eng ، alirezanz ، samane1363 ، نسل سوخته ، Azarakhsh43
میخوام برم هک یاد بگیرم، حرفه ای بشم، سیستم لاتاری رو هک کنم همه اونایی که تو مهاجرسرا فعالن رو برنده کنم :|

مسخرشو در اوردن دیگه
Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road
تشکر کنندگان: sheghi ، copol ، elahe mousavi ، shahryar_eng ، mehre cyrus ، alirezanz ، Tero.guy ، نسل سوخته ، algh90
هیچکس از شما برنده نمیشید.
این خط | اینم یه خط دیگه |
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، mehre cyrus ، Tero.guy
(2016-10-22 ساعت 13:09)milade نوشته:  هیچکس از شما برنده نمیشید.
این خط | اینم یه خط دیگه |

Big Grin خودتم برنده نمیشی این . اینم یه . دیگه

Big Grin

خوش اومدی
Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road
تشکر کنندگان: milade ، shahryar_eng ، mehre cyrus ، alirezanz ، نسل سوخته ، Azarakhsh43

تجربه نشون داده کسانی که روزهای اول ثبت نام میکنن شانس کمتری دارن Big Grin
مخصوصا اونای که سه بار فرم پر میکنن ولی کد تاییدیه نمیگیرن Big Grin
دوست عزیز آمریکا داره میگه " با شما حال نمیکنم " زوری که نمیشه اقامت آمریکا گرفت باید آمریکا بطلبت Big Grin

قبلا یک فروم دیگه بود مال همین محمد که تو شبکه TMTV کار میکنه اسم برنامه اش رادیو لاتاری هشت خیلی با برکت بود سالی 5 - 4 قبولی داشت اما اینجا برکت نداره هرکی میبینی قبول شده تاریخ عضویتش May هست

اینم توصیه آخر " قانون جذب یه دروغ محض بیشتر نیست " به قول بچه ها کلک پوله که کتاباشون بفروشن
تا حالا تو این 10 سال ندیدم کسی بگه من قبولی تو لاتاری را جذب کردم ، همه میگفتن ما اصلا به لاتاری فکر هم نمیکردیم
تشکر کنندگان: milade ، shahryar_eng ، alirezanz ، نسل سوخته
(2016-10-19 ساعت 23:21)amir_NB نوشته:  
(2016-10-18 ساعت 15:23)amir_NB نوشته:  با سلام و خسته نباشید.
من پدرم دیپلم 11 ساله فنی داره اما یک سال کاردانی خونده و بعد از اون به دلایلی ادامه نداد.به نظر شما ایشون رو ثبت نام کنم؟واینکه از اونجایی ک من زیر 21 سالمه و هم پدرم و هم مادرم دیپلم 11 ساله هستن و به احتمال زیاد شانس گرفتن ویزا ندارن به نظرتون ثبت نامشون کنم برای افزایش شانسم در بنده شدن یا خیر؟
دوستان خواهشا زودتر جوابمو بدید چرا هیچ کسی جوابمو نمیده میخوام زودتر ثبت نام کنم.

دوستان خواهش میکنم یکی جواب منو بده Sad  Sad
پدرتون میتونه در صورتی که انصراف نداده باشه یه گواهی از دانشگاه بگیره که نشون بده ایشون یک سال در اون دانشگاه درس خوندن یا همچین چیزی البته بقیه دوستان بهتر میتونن راهنماییتون کنن
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، amir_NB
(2016-10-22 ساعت 15:21)حسین دستجردی نوشته:  
(2016-10-19 ساعت 23:21)amir_NB نوشته:  
(2016-10-18 ساعت 15:23)amir_NB نوشته:  با سلام و خسته نباشید.
من پدرم دیپلم 11 ساله فنی داره اما یک سال کاردانی خونده و بعد از اون به دلایلی ادامه نداد.به نظر شما ایشون رو ثبت نام کنم؟واینکه از اونجایی ک من زیر 21 سالمه و هم پدرم و هم مادرم دیپلم 11 ساله هستن و به احتمال زیاد شانس گرفتن ویزا ندارن به نظرتون ثبت نامشون کنم برای افزایش شانسم در بنده شدن یا خیر؟
دوستان خواهشا زودتر جوابمو بدید چرا هیچ کسی جوابمو نمیده میخوام زودتر ثبت نام کنم.

دوستان خواهش میکنم یکی جواب منو بده Sad  Sad
پدرتون میتونه در صورتی که انصراف نداده باشه یه گواهی از دانشگاه بگیره که نشون بده ایشون یک سال در اون دانشگاه درس خوندن یا همچین چیزی البته بقیه دوستان بهتر میتونن راهنماییتون کنن

با گواهی و این حرفها کار درست نمیشه. اونها مدرک میخوان. همین.

شمام بهتره به پدر محترم بگید که پیش دانشگاهی علوم انسانی رو بگیره که دیپلمش بشه 12 ساله و یا دانشگاه رو ادامه بده ( تطبیق واحد ) و مدرک رو بگیره.

در غیر این صورت بی برو برگشت ریجکتید.
خیلیا همین حالت شما رو داشتن.
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، amir_NB
آمریکا اصلا خیلی خوب و سرزمین رویاها. ولی وقتی چیزی نمیخواد بشه نمیشه دیگه. بالا بری پایین بیای نمیشه. به زور که نمیشه با سرنوشت جنگید. من از 2013 دارم ثبت نام میکنم و نمیشه. اوایل خیلی جوی بودم و یادمه سال اول انقدر حالم بهم ریخت که قبول نشده بودم. گذشت و پوست کلفت شدم.در کل لاتری کشکه به معنای واقعی شانس.
من خودم قصد اینو دارم که از طریق تحصیل بتونم از اینجا برم یه کشور توسعه یافته ای (عمه ریکا یا عمری کار نه چون شرایط لازمش رو ندارم) ولی اگر اینم نشد دیگه نشده!!!!!!
به این نتیجه رسیدم چیزی رو از خدا زیاد بخوای بهت نمیده و میزاره تو خماریش بمونی. تلاشمون رو باید بکنیم بلکه تونستیم و از اینجا رفتیم
استخوان OSTOKHAN
تشکر کنندگان: milade ، mehre cyrus ، alirezanz ، kkr200 ، Tero.guy
(2016-10-22 ساعت 19:07)Farzad Immigrant نوشته:  آمریکا اصلا خیلی خوب و سرزمین رویاها. ولی وقتی چیزی نمیخواد بشه نمیشه دیگه. بالا بری پایین بیای نمیشه. به زور که نمیشه با سرنوشت جنگید. من از 2013 دارم ثبت نام میکنم و نمیشه. اوایل خیلی جوی بودم و یادمه سال اول انقدر حالم بهم ریخت که قبول نشده بودم. گذشت و پوست کلفت شدم.در کل لاتری کشکه به معنای واقعی شانس.
من خودم قصد اینو دارم که از طریق تحصیل بتونم از اینجا برم یه کشور توسعه یافته ای (عمه ریکا یا عمری کار نه چون شرایط لازمش رو ندارم) ولی اگر اینم نشد دیگه نشده!!!!!!
به این نتیجه رسیدم چیزی رو از خدا زیاد بخوای بهت نمیده و میزاره تو خماریش بمونی. تلاشمون رو باید بکنیم بلکه تونستیم و از اینجا رفتیم
استخوان OSTOKHAN

استخوان خودمونی؟ :O
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان