کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
(2016-10-19 ساعت 03:55)HadiMSC نوشته:  برای کسانی که فقط ذیپلم  دارن هم مانند لیسانسی ها University Degree دا انتخاب کنیم ؟

[عکس: 50889959942986875803.jpg]
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان: Azarakhsh43
(2016-10-19 ساعت 14:41)shayrin نوشته:  منظور از چک خوردن ارشد چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز؟

(2016-10-19 ساعت 16:30)dvb3000 نوشته:  
(2016-10-19 ساعت 14:41)shayrin نوشته:  منظور از چک خوردن ارشد چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز؟

اگر ارشد بگیری و برنده بشی باید برای مراحل اداری بیشتر صبر کنی و ممکن هیچ وقت ویزا رو دریافت نکنی  At
مدرک ارشد تاثیری در چک خوردن ( بررسی بیشتر پرونده) و یا زمان کلیر شدن نداره. حساسیت بر روی سطوح بالاتر هست ( دکتری و ..) که اون هم ممکنه ( احتمال داره) مدت بیشتری زمان ببره برای بررسی ولی این موارد دلیلی برای ارائه اطلاعات غلط نیست
شما دوست عزیز اطلاعاتتون رو بصورت دقیق و واقعی وارد کنید.Some Graduate Level Courses
از چی می خوای بگذری و به چی می خوای برسی؟ با ساختار اینجا واقعا مشکل داری؟ خودت این کاره نیستی؟ اینجا واقعا چقدر تلاش کردی و نتیجه نگرفتی؟ فکر می کنی چه چیزی برای اون کشوری که بهش مهاجرت می کنی ارمغان می بری که انتظار داری اونها هم برای شما قدمی بر دارن؟ چقدر خودت رو آماده کردی( زبان، حرفه، دوری از وابستگی ها و ..)؟ با جواب به این سوال ها مسیرت مشخصه. پشیمانی برای شخصی پیش میاد که از اول نفهمیده یا نخواسته بفهمه برای چی داره کاری رو انجام می ده و در قبال کاری که می خواد بکنه چقدر باید هزینه کنه (مادی و معنوی و...) و فقط خودش رو توی یه جریان رها کرده تا ببینه اون جریان کجا می ره حالا مهاجرت یا انقلاب یا هر چیز دیگه.
تشکر کنندگان:
من ثبت نام کردم اما عکسمو نشون نداد برای همه همین جوریه؟؟اما گفت به دستشون رسیده.
یک روز اینجا رو پر میکنم مهم نیست کی اما پر میکنم

شماره کیس:
تاریخ دریافت نامه قبولی:
تاریخ ارسال فرمهای سری اول :
تاریخ کارنت شدن کیس :
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
کنسولگری:
ورود به آمریکا :
تشکر کنندگان:
(2016-10-19 ساعت 19:44)lord_alone_dark نوشته:  من ثبت نام کردم اما عکسمو نشون نداد برای همه همین جوریه؟؟اما گفت به دستشون رسیده.

واسه همه همینطور هست ، خیالت راحت عکست دستشون رسیده Smile
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، lord_alone_dark ، نسل سوخته
(2016-10-19 ساعت 17:01)?!Seattle نوشته:  

(2016-10-19 ساعت 16:30)dvb3000 نوشته:  

اگر ارشد بگیری و برنده بشی باید برای مراحل اداری بیشتر صبر کنی و ممکن هیچ وقت ویزا رو دریافت نکنی  At
مدرک ارشد تاثیری در چک خوردن ( بررسی بیشتر پرونده) و یا زمان کلیر شدن نداره. حساسیت بر روی سطوح بالاتر هست ( دکتری و ..) که اون هم ممکنه ( احتمال داره) مدت بیشتری زمان ببره برای بررسی ولی این موارد دلیلی برای ارائه اطلاعات غلط نیست
شما دوست عزیز اطلاعاتتون رو بصورت دقیق و واقعی وارد کنید.Some Graduate Level Courses

آقا اونایی که ارشد داشتن تو بعضی رشته ها مثه نفت و کشاورزی و ... گفتن برای ارشد هم چک خوردن شما این وسط اطلاعاتتون رو از کجا اوردی؟
یعنی اونایی که ارشد داشتن دروغ گفتن؟
بلاتر از ارشد که نوشتید دکتری و ... مگه بعد از دکتری شما مورد دیگه ای میتونید وارد کنید؟ مگه میشه بزنی دکترا بعد بری مدرک پروفسوری نشون بدی؟

من بهشون نگفتم دروغ تحویلشون بده
اگه ایشون قصد داره ارشدش رو بیخیال شه و اونجا ارشد بخونه از اول شروع کنه از جهاتی بهتره
یکی این که یک سال اولش هزینه هاش خیلی بالا هست میتونه صبر کنه از سال دوم که شهروند ایالتش شد بره دانشگاه
دوم این که واحدایی که میگذرونه اونجا سطح علمیش از ایران بالاتره در نتیجه مدرکی که میگیره رو بیشتر قبول دارن و نیازی هم به کلاسای تقویتی برای هم سطح سازی سطح علمیش نداره
Life Is a One Way Road, Don't Focus On What's In The End
Enjoy Every Moment of This Passing Road
تشکر کنندگان: alirezanz ، نسل سوخته ، shayrin
(2016-10-18 ساعت 15:23)amir_NB نوشته:  با سلام و خسته نباشید.
من پدرم دیپلم 11 ساله فنی داره اما یک سال کاردانی خونده و بعد از اون به دلایلی ادامه نداد.به نظر شما ایشون رو ثبت نام کنم؟واینکه از اونجایی ک من زیر 21 سالمه و هم پدرم و هم مادرم دیپلم 11 ساله هستن و به احتمال زیاد شانس گرفتن ویزا ندارن به نظرتون ثبت نامشون کنم برای افزایش شانسم در بنده شدن یا خیر؟
دوستان خواهشا زودتر جوابمو بدید چرا هیچ کسی جوابمو نمیده میخوام زودتر ثبت نام کنم.

دوستان خواهش میکنم یکی جواب منو بده Sad Sad
تشکر کنندگان:
نقل قول:آقا اونایی که ارشد داشتن تو بعضی رشته ها مثه نفت و کشاورزی و ... گفتن برای ارشد هم چک خوردن شما این وسط اطلاعاتتون رو از کجا اوردی؟
به هیچ شخصی در هنگام مصاحبه اعلام نمی شه شما بخاطر چه چیزی نیاز به چک شدن دارین و اینها تنها نظریات خودشونه . نسبت به برخی رشته ها حساس تر هستند و بررسی بیشتری اعمال می شه و ربطی به سطح مقطع تحصیلی نداره.
در مورد دکتری بدلیل اینکه از شما روزمه می خوان احتمالا بررسی این پروسه بیشتر طول می کشه.

نقل قول:بلاتر از ارشد که نوشتید دکتری و ‎...‎ مگه بعد از دکتری شما مورد دیگه ای میتونید وارد کنید؟ مگه میشه بزنی دکترا بعد بری مدرک پروفسوری نشون بدی؟

تحصیل در مقاطع و دوره هایی بالاتر از دکتری هم هست که زمان مصاحبه در روزمه کاری شما باید ذکر بشه .

نقل قول:اگه ایشون قصد داره ارشدش رو بیخیال شه و اونجا ارشد بخونه از اول شروع کنه از جهاتی بهتره
یکی این که یک سال اولش هزینه هاش خیلی بالا هست میتونه صبر کنه از سال دوم که شهروند ایالتش شد بره دانشگاه
دوم این که واحدایی که میگذرونه اونجا سطح علمیش از ایران بالاتره در نتیجه مدرکی که میگیره رو بیشتر قبول دارن و نیازی هم به کلاسای تقویتی برای هم سطح سازی سطح علمیش نداره

در هیچ قسمت از سوالی که ایشون داشتن ذکر نشده قصد ترک تحصیل دارن یا نیاز به مشاوره تحصیلی در امریکا . هنگام پر کردن فرم مربوط به ثبت نام وارد کردن اطلاعات درست و واقعی ضروری هست.
تشکر کنندگان: kkr200 ، kits
سلام دوستان گل مهاجرسرایی
خوشحالم ازینکه میبینم دوباره بینمون هیاهو شده و کلی ذوق و اشتیاق برای ثبت نام...
کاش مثه این 4 سالی که من ثبت نام میکنم امسال دوباره با متن has been not selected مواجه نشیم Sad
2014,2015,2016,2017: has not been selected Sad
2018,2019???
تشکر کنندگان: kkr200 ، pishtaz611 ، elahe mousavi ، copol
(2016-10-19 ساعت 23:21)amir_NB نوشته:  
من پدرم دیپلم 11 ساله فنی داره اما یک سال کاردانی خونده و بعد از اون به دلایلی ادامه نداد.به نظر شما ایشون رو ثبت نام کنم؟واینکه از اونجایی ک من زیر 21 سالمه و هم پدرم و هم مادرم دیپلم 11 ساله هستن و به احتمال زیاد شانس گرفتن ویزا ندارن به نظرتون ثبت نامشون کنم برای افزایش شانسم در بنده شدن یا خیر؟
دوستان خواهشا زودتر جوابمو بدید چرا هیچ کسی جوابمو نمیده میخوام زودتر ثبت نام کنم.

دوستان خواهش میکنم یکی جواب منو بده Sad  Sad

دست عزیز
چون ملاک ثبت نام وضعیت حال متقاضی هست و تاکید صریح شده دیپلم 12 ساله داشته باشند

1. پدرت اگر شاغل هست باید بیبنی آیا مدارک سوابق کارش مورد قبول Onet هست یا نه

2. راه دیگه اینه پدرت دانشگاه ثبت نام کنه ( قبل از اعلام نتایج) چون تاریخ ثبت نام تو نامه سفارت درج میشه اگر بعد از ثبت نام باشه آفیسر ایراد میگیره
البته دانشگاه آزاد یا دولتی ( چون از راه دور و این چیزا رو قبول ندارند )

اگر مادرتان قبول شد هم به همین صورت هست

ببین آیا شرایط رو دارن یا نه ( هر کسی پدر و مادرش بهتر از هر کس دیگه ای میشناسه ) تا اگر قبول شدن حق کسی ضایع نشه
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: kkr200
(2016-10-20 ساعت 00:29)?!Seattle نوشته:  
نقل قول:آقا اونایی که ارشد داشتن تو بعضی رشته ها مثه نفت و کشاورزی و ... گفتن برای ارشد هم چک خوردن شما این وسط اطلاعاتتون رو از کجا اوردی؟
به هیچ شخصی در هنگام مصاحبه اعلام نمی شه شما بخاطر چه چیزی نیاز به چک شدن دارین و اینها تنها نظریات خودشونه . نسبت به برخی رشته ها حساس تر هستند و بررسی بیشتری اعمال می شه و ربطی به سطح مقطع تحصیلی نداره.
در مورد دکتری بدلیل اینکه از شما روزمه می خوان احتمالا بررسی این پروسه بیشتر طول می کشه.

نقل قول:بلاتر از ارشد که نوشتید دکتری و ‎...‎ مگه بعد از دکتری شما مورد دیگه ای میتونید وارد کنید؟ مگه میشه بزنی دکترا بعد بری مدرک پروفسوری نشون بدی؟

تحصیل در مقاطع و دوره هایی بالاتر از دکتری هم هست که زمان مصاحبه در روزمه کاری شما باید ذکر بشه .

نقل قول:اگه ایشون قصد داره ارشدش رو بیخیال شه و اونجا ارشد بخونه از اول شروع کنه از جهاتی بهتره

در هیچ قسمت از سوالی که ایشون داشتن ذکر نشده قصد ترک تحصیل دارن یا نیاز به مشاوره تحصیلی در آمریکا . هنگام پر کردن فرم مربوط به ثبت نام وارد کردن اطلاعات درست و واقعی ضروری هست.

من نگفتم اعلام شده که به دلیل مدرکشون چک خوردن، اونایی که چک میخورن میتونن یه حساب سر انگشتی کنن که کدوم مواردشون با بقیه فرق داشته ( مثلا خدمت و ... )
به قول خودتون روی هر مدرکی و مقطعی حساسیت دارن و هر چه بالاتر میره حساسیت بیشتر میشه
توجه اگه کنید من از یه پیش وند استفاده کردم "اگر"
گفتم اگر قصد بیخیال شدن و شروع دوباره دارین با همون لیسانس برن که سطح حساسیت پایین تر هست
شما زمان ارائه مدارک هر چی بیشتر مدرک تحویل بدید احتمال چک خوردن بیشتر میشه به خاطر حساسیت ها و البته حجم بالاترِ مدارک برای تایید، این یه استدلال کاملا منطقی هست
من نگفتم مقاطع بالاتر از دکتری نیست، گفتم شما موقع پر کردن فرم موردی ندارید برای مدارک بالاتر که انتخاب کنید، نحایتا با مدرک دکتری میتونید ثبت نام کنید و ارائه مدارک و رزومه بالاتر به عهده خودتون هست و هیچ اجباری هم نداره

در انتها من اصلا پیشنهاد نکردم که اطلاعات دروغی وارد کنن
اطلاعات غلطی هم ندادم تا جایی که میدونم
صرفا بهشون گفتم با توجه به وضعیتشون میتونن لیسانس یا ارشد رو انتخاب کنن
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، ?!Seattle ، copol
(2016-10-19 ساعت 01:59)kkr200 نوشته:  
(2016-10-15 ساعت 18:24)alirezanz نوشته:  
(2016-10-14 ساعت 17:18)kkr200 نوشته:  همش تقصیر این @alirezanz‎ هستا :|
بیا جواب بده بینم چرا الکی چت روم میکنی اینجا رو؟

دوستِ عزیز من اینجا گفتگوی ازاد هست دیگه، راجع به هر موضوعی تکرار میکنم هر موضوعی که مربوط لاتاری و آمریکا و ... باشه ما حرف میزنیم

از تجربه های توهمی آمریکا Big Grin
تا این که اونجا چه ماستی خوبه برای سلامت
کجا زندگی کنی و هزارتا مورد دیگه

پ.ن : چرا تگ نمیشی؟ :|

چت روم امروز چه خلوته  Big Grin
تگ میخوای کنی اول @ بزن بعد اسممو میزنی میاد انتخاب کن Smile

چت روم امسال به فنا رفته بچه ها همه غایب شدن شاید گره از کارشون وا شه  Big Grin

بعد عید همه کم کم میان Wink
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، kkr200 ، copol ، dv2017 ، Tero.guy
(2016-10-20 ساعت 09:13)dvb3000 نوشته:  
(2016-10-19 ساعت 23:21)amir_NB نوشته:  

دوستان خواهش میکنم یکی جواب منو بده Sad  Sad

دست عزیز
چون ملاک ثبت نام وضعیت حال  متقاضی هست و تاکید صریح شده دیپلم 12 ساله داشته باشند

1. پدرت اگر شاغل هست باید بیبنی آیا مدارک سوابق کارش مورد قبول Onet  هست یا نه

2. راه دیگه اینه پدرت دانشگاه ثبت نام کنه ( قبل از اعلام نتایج) چون تاریخ ثبت نام تو نامه سفارت درج میشه اگر بعد از ثبت نام باشه آفیسر ایراد میگیره

ببین آیا شرایط رو دارن یا نه ( هر کسی پدر و مادرش بهتر از هر کس دیگه ای میشناسه ) تا اگر قبول شدن حق کسی ضایع نشه

بنظرم میتونن الان برن و تو دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کنن, و واسه ترم مهر همین امسال پرونده تشکیل بدن و درسشون رو هم شروع کنند
در واقع از ابتدای مهر هم دانشجو محسوب میشن این افراد
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
تشکر کنندگان: amir_NB
(2016-10-20 ساعت 14:38)alirezanz نوشته:  
(2016-10-19 ساعت 01:59)kkr200 نوشته:  
(2016-10-15 ساعت 18:24)alirezanz نوشته:  چت روم امروز چه خلوته  Big Grin
تگ میخوای کنی اول @ بزن بعد اسممو میزنی میاد انتخاب کن Smile

چت روم امسال به فنا رفته بچه ها همه غایب شدن شاید گره از کارشون وا شه  Big Grin

بعد عید همه کم کم میان Wink

علیرضا چرا ما اینقد بدبختیم؟

کلا ملت رو میگما، چرا واقعا؟

روز به روز چیزایی میبینم که موندن رو سخت تر از قبل میکنه
بعضی وقتا به این نتیجه میرسم که ته یه بن بست هستم و فقط دارم یه دیوار که تکون نمیخوره رو حل میدم
دیواری که اصلا تکون نمیخوره

ولی با این وجود بازم به خودم میگم وقت هست، میشه از این منجلاب اومد بیرون...

دلم برا خودم میسوزه که تو این سن، تو اوج جوونی باید به فکر پیش پا افتاده ترین مشکلات باشم

الان میان میگن حرفای سیاسی زدی بنم میکنن Big Grin

تاریخی که با هجرت شروع شه ، تاریخی که با میلاد شروع شه، خوشمان آمد Cool
تشکر کنندگان: alirezanz ، Azarakhsh43
(2016-10-20 ساعت 15:07)samane1363 نوشته:  
(2016-10-20 ساعت 09:13)dvb3000 نوشته:  
(2016-10-19 ساعت 23:21)amir_NB نوشته:  دوستان خواهش میکنم یکی جواب منو بده Sad  Sad

دست عزیز
چون ملاک ثبت نام وضعیت حال  متقاضی هست و تاکید صریح شده دیپلم 12 ساله داشته باشند

1. پدرت اگر شاغل هست باید بیبنی آیا مدارک سوابق کارش مورد قبول Onet  هست یا نه

بنظرم میتونن الان برن و تو دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کنن, و واسه ترم مهر همین امسال پرونده تشکیل بدن و درسشون رو هم شروع کنند
در واقع از ابتدای مهر هم دانشجو محسوب میشن این افراد

دوستان از شما بسیار تشکر میکنم.من یه جایی خوندم که میگفت اگر دوترم کاردانی خوندید میتونید ثبت نام کنید به نظرتون این درسته؟پس پدرم شامل حالش میشه؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من توی فیلد مربوط به آدرس منزل
در قسمت state \country بجای نام استان نام Iran رو وارد کردم
بنظرتون موردی پیش میاد ؟
ثبت نامم رد میشه ؟
تشکر کنندگان: Azarakhsh43

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان