موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خسته نباشید
ما تازه نقل مکان کردیم منزلمون هم نو سازه فعلا تلفن نداریم ! میتونیم بجای شماره تلفن ، شماره موبایلو بذاریم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اساتید محترم برا امسال دیپلم کاردانش میشه ثبت نام کرد؟؟؟ دیپلم یازده ساله؟؟؟؟ آخه ی کجا خوندم گفته بود شرایط کشور با کشور فرق داره چون برا ما کاردانش یازده ساله دیپلم دادن مشکل نداره؟؟؟؟
خواهشا دقیق بگید بلعخره تکلیف چیه؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه. من چهار پنج سالی هست که دارم شرکت می کنم. اما امسال شرایطم متفاوت هستو خدمتمو شروع کردم. و تا اردیبهشت دو سال دیگه هم (97) طول می کشه. حالا از مشاورا و بچه ها می خواستم بپرسم که امسال شرکت کنم یا نه. چون خودم اطلاعاتی دارم حتی اگر برنده هم بشم اصلا مگر تا تیر ماه بالفرض زمانی برای مصاجبه باز هست که من بخوام برم تازه مصاحبه م رو بکنم؟
البته یک امیدی به کسری خدمت دو سه ماه بس..ج دارم که هنوز نرفتم دنبالشو اصلا نیت داشتم برم بگم عضویتم رو اونجا لغو کنن. حالا یه سوال جنبی هم میخواستم برای آینده بپرسم، آیا همین عضویت و کارت فعالی بس..ج و خدمت کردن در س..ه برای برنده ها و مصاحبه مشکل ساز خواهد شد و یا خیر؟ چند موردی قبلا تو انجمن گشتم که تو س... خدمت کرده بودند و با ویزاشون موافقت شده بود. الان اوضاع چطوره؟
منتظر پاسختون هستم.
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفا راهنمائی کنید
دوستان کسی که قبلا دیپلم کار و دانش داشته اما الان در حال تحصیل کاردانی است و بزودی مدرک کاردانی دانشگاه علمی کاربردی را دریافت میکند چی را انتخاب کند آیا باید همون High School degree را انتخاب کند یا چیز دیگری ؟ ممنون میشوم اگر فوری راهنمائی کنید
خداحافظ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون
فقط یه سوال دیگه اگر کسی مدرک کارودانش داشته باشه و خوب این مدرک قابل قبول نیست اما داره برای کاردانی میخواند اگر الان High School degree را انتخاب کنه بعد تا آن موقع مدرک بالاتری را ار دانشگاه دریافت کند مثلا کاردانی بعد میتواند مدرک بالاتر یا ریزنمرات دانشگاه را به سفارت نشان دهد قابل قبول است ؟
ممنون
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
مدت ها بود که همچین فرمی رو دنبالش بودم واقعن مرسی دوست عزیز.