موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
من باید به رتبه 5 برسم تا بتونم رتبه بدم
یک رتبه دیگه بدین که بتونم افرادی کتبه دادن رو رتبه بدم بهشون
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
از افراد خواهشمندیم دوستانی که هیچ زمینه ای و فقط برای تفریح میان میگن ما رو ثبت نام کنین . ثبت نام نکنید. با تشکر. جلوی در مترو امروز تیکت زده بودن تبلیغات فقط رنگی نبود ثبت نام لاتاری !!! جو بدی درست شده .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان برای پدر و مادرم میخوام ثبت نام کنم که دیپلم اونها 11 ساله هست. ولی خرداد ماه مدرک پیش دانشگاهی رو میگیرند.
الان در فرم ثبت نام گزینه high school degree رو انتخاب کنم؟ واگر پذیرفته بشن تاریخ فارغ التحصیلی پیش دانشگاهی بعد از ثبت نام لاتاری هست. مشکلی پیش نمیاد؟
سوال دوم من این هست که هر کدام در دو شغل تبحر و سابقه کار دارند که از قرار هر 4 شغل و حرفه 6 تا 7 svp
و zone 3 هست من در سایت چک کردم.
به نظرتون چکار کنم؟
رتبه:
2
14 تشکر در 6 ارسال
واقعا جای تاسف داره آدم وقتی این چیزا رو می خونه .کسایی واسه مهاجرت اقدام می کنن که حتی تو حرف میم مهاجرت هم موندن ، چه برسه به اینکه بخوان مهاجرت کنن
منم کسایی رو میشناسم واسه لاتاری ثبت نام کردن که نه از لحاظ روحی و عقلانی و نه از لحاظ مالی ، شرایط مهاجرت رو ندارن و فقط حق عده ای از دوستان پایمال میشه .مهاجرت واقعا یه پروژه بزرگی هست ،مخصوصا برای کسایی که متاهل هستن و قصد فراهم کردن زندگی در یه کشور دیگه رو دارن
خواهشا کسایی که می دونید قصد و یا شرایط مهاجرت رو ندارن دوستان ثبت نام نکنند .
به امید موفقیت تمامی دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،من هر چه سعی کردم ثبت نام کنم سایت گزینه ی چک کردن لاتاری 2017نشون میده، چجور ثبتنام کنم؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
برای دوستم ثبت نام کردم تاریخ تولد را اشتباهی زدم دیگم نمیتونم ثبت نام کنم حالا شانسش از دست میره؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
اون آقایی که پارسال با ۵۰ تا آیدی مختلف خودشو ثبت نام کرده بود نیومد بگه برنده شد یا نه
تا خدا چی بخواد
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
من کاری به کشورهای جهان سوم دیگه ندارم....اما وقتی این تعریف ها و خبرهای بالا رو از شهرهاشو میدن ادم از خودش بدش میاد و بیشتر دوست داره مهاجرت کنه...شاید واسه بعضی از دوستان خنده دار باشه که بخوان ناراحت شن..اما واقعا بعضی ها از ته دل افسوس میخورن....واقعا...متاسفم