کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
سلام بچه ها من مدرکمو اشتباه زدم الان چیکار باید بکنم؟و الان ثبت نامم تموم شده و نامبر گرفتم الان باید چیکار کنم؟
تشکر کنندگان:
(2016-10-31 ساعت 23:04)nazanin ghotbi نوشته:  سلام بچه ها من مدرکمو اشتباه زدم الان چیکار باید بکنم؟و الان ثبت نامم تموم شده و نامبر گرفتم الان باید چیکار کنم؟

منتظر اعلام نتایج باشید
در صورت قبولی تو فرم های بعدی اصلاح نمایید
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: nazanin ghotbi ، hosseinix
(2016-10-31 ساعت 23:04)nazanin ghotbi نوشته:  سلام بچه ها من مدرکمو اشتباه زدم الان چیکار باید بکنم؟و الان ثبت نامم تموم شده و نامبر گرفتم الان باید چیکار کنم؟

انشالله بعد از قبولی،توی فرم DS260 میتونین اصلاح کنید، اما اون موقع دیگه نباید هیچ اشتباهی بکنید
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: nazanin ghotbi ، hosseinix
سلام من پیام نور میخونم ترم سه .سوالم اینه که پیام نور هم دانشگاه حساب میشه دیگه یا آموزش از راه دوره قبول ندارن ؟ ‎some univercity‎ باید زد؟ سوال دومم اینه که مدرک پیش دانشگاهی بزرگسالان را قبول دارن یا نه؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان . من‌امسال ثبت نامم دقیقه نودی شده . امروز روز آخر هست ؟
یکی لطف میکنه لینک ثبت نام رو بزاره اینجا . ممنون
تشکر کنندگان:
ممنون خودم پیدا کردم .
تشکر کنندگان:
(2016-10-31 ساعت 14:31)hmdavodi نوشته:  ممنون . اگه خودم بعدا با مدرک لیسانسم اونجا کار کنم و کلا بیخیال مدرک فوقم بشم از کجا میخوان بفهمن؟ البته من هم شنیدم بیشتر رو دروغ حساسن تا دانشگاه و این حرفا

نمی‌دونم از کجا ممکنه متوجه بشن. شاید هم هیچ اتفاقی نیافته.
اما به نظر من چنین ریسکی غیرضروریه.

خود دانید.
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
تشکر کنندگان:
(2016-10-30 ساعت 02:30)tahriri_r نوشته:  سلام به همگی دوستان ، یه سوال داشتم لطفا بنده رو راهنمایی کنید، اگر کسی تو لاتاری ثبت نام کرده باشه و در حین پروسه تا اعلام نتایج و یا بعد زمان اعلام نتایج بخواد ازدواج بکنه چه شرایطی داره و ایا مشکلی براش پیش میاد یا نه ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام
مشکلی نیست.
اگه ازدواج کنین می تونین تغییر وضعیت تون رو اطلاع بدین و همسرتون رو به عنوان کیس فرعی به پرونده تون اضافه کنین.
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من شهر محل تولد را اشتباه وارد کردم و ثبت نام را تکمیل و نهایی کردم .

الان کاری میتونم انجام بدم ؟
تشکر کنندگان:
درود

دیگه داریم کم کم با پایان ماراتون ثبت نام لاتاری نزدیک میشیم...

دیگه وقت خداحافظی نزدیک میشه تا دیدار مجدد در  اردیبهشت 96  ...

روزهای خوبی بود در کنار دوستان ، دیگه از ما گذشته تو شمارش معکوس حضور داشته باشیم

امیداوارم روزهای زیبای در انتظارتون همه شما باشه

[عکس: ayz3_usa2018.jpg]

موفق و سربلند باشید
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: copol ، dv2017 ، mehre cyrus ، battosai ، Azarakhsh43
سلام دوستان
وقتی وضعیت تاهل رو میزنیم مجرد قسمت تعداد فرزندان رو خالی بزاریم یا 0 بزنیم؟چون بعد از انتخاب مجرد همچنان فعاله
تشکر کنندگان:
(2016-11-01 ساعت 23:37)shanks نوشته:  سلام دوستان
وقتی وضعیت تاهل رو میزنیم مجرد قسمت تعداد فرزندان رو خالی بزاریم یا 0 بزنیم؟چون بعد از انتخاب مجرد همچنان فعاله

سلام
صفر( 0)بزنید.
لاتاری از آغاز تا پایان
(به تغییراتی که در قوانین پیش میاد توجه کنید)
بهترین راه برای رفتن به فرودگاه و بالعکس
تشکر کنندگان: shanks ، barsa
برای همتون آرزوی موفقیت میکنم.امسال سومین سالی هست که من شرکت نمیکنم چون شرایط رفتن رو نداریم...اما امیدوارم هر کس شرایطش رو داره این شانس نصیبش بشه.
تشکر کنندگان: storagemeter ، dv2017 ، copol ، mehre cyrus ، elahe mousavi ، battosai ، چشمه ، Tero.guy
(2016-10-31 ساعت 23:03)shaghayegh نوشته:  
(2016-10-31 ساعت 00:10)elahe mousavi نوشته:  
(2016-10-30 ساعت 23:22)shaghayegh نوشته:  سلام
من ی هفته پیش عکس گرفتم ولی عکاسش تاریخ دوربین ب روز نکرده بود
مال ۲۰۱۴بود و عوضشم نکردم چو ن دوستان گفتن ک تاریخ مهم نیست درسته؟

مگر زیر عکس تون، تاریخ حک شده بود؟؟؟

منظورت توجه نشدم.تو اطلاعات عکس تاریخ نوشته

سلام ، اطلاعات تصاوير ديجيتال در قالب EXIF قابل ذخيره و بازبيني هستند اين اطلاعات شامل تاريخ عكس برداري ، محل عكس برداري ، مشخصات دوربين و تنظيمات هنگام عكس برداري و ... مي باشد . حالا اينكه آيا اونا تا اين اندازه به كنترل عكسها اقدام ميكنن يا نه رو نميدونم. بهترين كار قبل از ارسال تصاوير براي ثبت نام كنترل اين داده هاست تا اگه مشكلي مثل دوستمون وجود داشت اين اطلاعات رو با يك اديتور حذف كنيم.
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: elahe mousavi
سلام دوستان
اتاق شمارش معكوس هم تشكيل شده واسه بچه هاي 2018 ( البته دوسه روزي ميشه ولي من تازه ديدم )
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)

همينجا براي همه آرزوي موفقيت ميكنم و از @Kaveh@ عزيز هم كمال تشكر رو دارم . الحق خيلي زحمت ميكشه ايشون .
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
تشکر کنندگان: copol ، mehre cyrus ، elahe mousavi ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان