موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اسم باید دقیقا عین پاسپورت نوشته بشه؟ من پاسپورتم هنوز نیومده و زمان کمی باقیه. یه کپی از فرم درخواست پاسپورت بهم دادن اسمم رو طبق اون فرم وارد کنم یا منتظر بشم پاسم بیاد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوال داشتم ازتون
من برای خودم و خونوادم ثبت نام کردم و متاسفانه در مورد رزولوشن دقت نکردم چون با دوربین و گوشی گرفته شدن و اسکن نکردم. رزولوشن ها رو الان متوجه شدم که یکی 96 dpi و بقیه 180 dpi هستند . بقیه شرایط عکس اوکیه. آدرس منزل هم در حد شهر و خیابان نوشتم نه بیشتر . نه کد پستی و بقیه.خواستم بپرسم آیا اونها بدون مشاهده ی عکس و فقط از روی مشخصات عکس رد یا تایید میکنند یا به عکس نگاه میکنن. من خیلی ناراحت و ناامیدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میشه من رو هم راهنمایی کنید.
من تابعیت افغانستان رو دارم ولی در ایران متولد شده ام .اون طور که دیدم باید بر اساس کشور محل تولد باشه حالا به نظرشما باید با سهمیه ایران ثبت نام کنم یا با سهمیه افغانستان.ممنون میشوم که منو هم راهنمایی کنید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی من می خوام برادرم را ثبت نام کنم فوق دیپلمش را گرفته و الان برای دانشگاه دولتی دوره روزانه پذیرفته شده برای گرفتن کارشناسی( لیسانس) لطف بفرمایید توضیح بدید من در برگه ثبت نام چه وضعیتی را برای ایشان علامت بزنم. با یک دنیا سپاس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر کسی اسمش مثلا
احمد مومنی تبریزی باشه
تبریزی جزو اسم وسط حساب میشه ها همون نام فامیل؟