موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگر کسی شناسنامشو جدیدا عوض کرده باشه اول اسم (سیده) اضافه شده چجوری باید اسم رو وارد کنه؟ با توجه به اینکه پاسپورت با این اسم جدید نداره
تو املا سیده شک دارم که چجوری بنویسن
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
منم امروز ثبت نام کردم واسه 2018
امیدوارم امسال همه بچه های مهاجر سرا برنده بشوند و منم دوباره برنده بشم
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-11-04 ساعت 20:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-11-04 ساعت 21:25 توسط arman_ghasr68.)
سلام یه چند تا سوال داشتم؟؟؟
1.یه زن و شوهر درسته هرکدوم دوشانس دارن یعنی یه بار مرده بشه سرپرست خانمش زیرمجموعه و بلعکس؟؟؟؟
فرستاده شده از SM-J700Hِ من با Tapatalk
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
آقا تو رو خدا یکی صریح و درست جواب ما رو بده. من خیلی تو جاهای مختلف خوندم اما هنوز مطمعن نیستم چی درسته....
قصه اینه که من الان 7 ساله لاتاری ثبت نام میکردم. مدرک تحصیلیم دیپلم فنی حرفه ای (11 ساله) هست. تا سال گذشته با این باور بودم که در زمان ثبت نام مدرک تحصیلی رو High School Degree انتخاب میکردم و فکر میکردم که اگر برنده شم با سابقه شغلی میتونم تاییدیه بگیرم. امسال که چندجا مطالعه کردم و پرسیدم گفتن تو باید گزینه Vocational School رو انتخاب کنی و بعدا درصورت برنده شدن سابقه شغلی رو ضمیمه کنی.
ولی یه جاهای دیگه هم نوشتن اگر Vocational School رو انتخاب کنی اصلا تو قرعه کشی شرکت داده نمیشی! تو سایت وزارت کار آمریکا هم شغل من SPV بین 7 تا 8 زده. حالا سوال من بطور خلاصه اینه:
1- گزینه Vocational school برای چه کسانی در فرم ثبت نام گذاشته شده؟
2- اگر کسی در هنگام ثبت نام گزینه High school degree رو انتخاب کنه و بعدا سابقه کار ارائه بده امکان تایید داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من باید واسه یکی از فامیلا ثبت نام کنم متأهله وقتی گزینه متأهلو میزنی صفحه جدیدی باز میشه که مشخصات همسرو وارد کرد ایا؟؟؟؟
فرستاده شده از SM-J700Hِ من با Tapatalk
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تازه واردم تو این سایت
من هفته دوم دسامبر وقت مصاحبه دارم
و در چند مورد استرس دارم و واقعا دارم دیوونه میشم از وقتی وقت سفارت گرفتم
1-موقع ثبت نام تحصیلات رو some university degree انتخاب کردم که فوق دیپلمم رو نشون بدم
من دیپلم 11 ساله کار و دانش کامپیوتر داشتم که یک 3 سال بعدش مدرک فوق دیپلم یا همان کاردانی رو به صورت ((جعلی)) خریداری کردم(بخاطر استخدام)
وهمون مدرک رو ترجمه انگلیسی هم کردم و فرستادم برای سفارت -- آیا اونها متوجه جعلی بودن مدرک میشوند؟
2- من هیچ مدرکی برای ثابت کردن سابقه کارم ندارم فقط تو فرم 260 نوشتم که من 6 سال در یک شرکت کامپیوتری کار کردم.
3- امروز از یکی از آشنایان که تو کار ویزای اروپا برای پناهندگی هست درخواست کردم برام یک گواهی بانک جور کنه به مبلغ 75 میلیون تومن که متاسفانه به علت نداشتن نقدینگی بالا باز هم مجبور شدم از جعل اسناد استفاده کنم!!!
آیا ممکنه که مدرک رو استعلام بگیرند یا شک کنند و من رو رجکت کنند؟؟؟؟
آیا اگر بعد از دریافت گرین کارد و زندگی در آمریکا متوجه جعل این اسناد بشوند گرین کارت یا پاسپورت من رو باطل میکنند؟؟؟؟
خیلی ممنون
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
درود رفقا
منم امسالم حاضرم، فقط اولین سالیه که کیس 2 نفرمون شده 3 نفره، ببینیم چی میشه ...
راستی همین یکی دو ماه پیش تو شرکتمون 3 تا از همکارام موقعی که کلیری سفارتها شروع شد یه دفعه اعلام کردند که ویزای کاری و نامزدی و دانشجوییشون اوکی شده و دارن میرن عمه ریکا !!! منم که هر روز پیگیر کلیری سفارتها بودم مطمئنم هر سه نفرشون برنده لاتاری بودند.
اینو برای این گفتم که اگه مثلا از 70 نفر ثبت نام کننده شرکتمون 3 نفر برنده شدن پس شاید ما هم بتونیم برنده باشیم، شروع شمارش معکوس خوش بینانه باشه، شاد باشین
2014 - 2015 - 2017 - 2018 - 2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...