موضوعها: 0
رتبه:
31
36 تشکر در 14 ارسال
دوستان اسمان پرواز مستقیم داره آمریکا؟ با فوکر 100 هست؟ نمیشه چیز دیگه انتخاب کرد؟
تورو خودا به اینم جواب بدید
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-02 ساعت 21:30)farrokh33 نوشته: (2016-09-26 ساعت 16:30)ebrahim1e نوشته: سلام
خوش امد میگم بازم به دوستای همیشه در صحنه مهاجرسرایی و آروزی موفقیت واسه همه که امسال دیگه قبول بشوند
سلام آقا ابراهیم دوست عزیز
باز هم فرصتی پیش آمد تا بار دیگر دوستان قدیمی مخصوصا 2015 ای ها با هم گفتگویی داشته باشند انگار همین دیروز بود که بهداد عزیز و رضا (هرمس ) مدیران خوب ونازنین با راهنمایی های ارزشمندشان گروه را مدیریت میکردندوبه همه دلداری میدادند واعتماد به نفس .یاد یس اور نو با اون آمارهای بسیار ارزشمندش فراموش نمیشود یاد دیگر دوستان همیشه به نیکی به خاطر میماند ولحظه های شاد وگاه پر اضطرابی که داشتند هیچگاه فراموش نمیشود .
خاطره ای دارم گفتم بنویسم شاید مفید واقع شود
درسفری که تابستان به us داشتم با آقایی آشنا شدم که حدود سه ماهی بود از طریق لاتاری اومده بود اونجا خیلی مینالید ومیخواست برگرده ایران خانواده 4نفری بودند حدود یک ماهی رفته بود والمارت کار کرده بود ولی نتوسته بود طاقت بیاره میگفت مثل برده از آدم کار میکشن میگفت تو ایران برا خودش کسی بوده . از گرانی اجاره خونه واز هزینه برق مینالید وکلا ناراضی بود کمی با هم صحبت کردیم گفتم به خاطر بچه هات سعی کن طاقت بیاری همه چیز درست میشه به زندگی دراینجا عادت میکنی آینده بچه هات رو در نظر بگیر ولی انگار تصمیمشون رو گرفته بودند ومیخواستند تا پولاشون تموم نشده بلیط بگیرند وبرگردند ایران .اون موقع یاد بسیاری از دوستان جا مانده از لاتاری افتادم از جمله شما وقریشی عزیز و.....پیش خودم گفتم یکی مثل این خانواده بدون آمادگی وبرنامه میان اینجا وفکر میکنند فرش قرمز براشون پهن میکنند وکسایی دیگه که کاملا آمادگی دارند از لاتاری جا میمونند واین بازی تلخ روزگار همیشه تکرار میشه .این خاطره رو به این علت دراینجا نوشتم که به دوستان بگم شرکت درلاتاری بد نیست خیلی هم خوبه واگر قبول بشید یک فرصت استثنایی است برای زندگی جدید در us ولی باید شرایط زندگی دراونجا رو داشته باشیم اگر بدون هدف وپشتوانه فقط به خاطر فرار از واقعیت رویا پردازی کنیم رفتن دردی از ما را درمان نمیکند.به دوستان توصیه میکنم قبل از ثبت نام به تاپیک زندگی در آ م ر ی کا از خیال تا واقعیت که تجربه زندگی ایرانیان است را مطالعه کنند وبا بینشی درست وآگاهانه ثبت نام کنند .درخاتمه آرزو میکنم همه ایرانیان به جایگاهی که لایق آنان است یعنی بالاترینشان در جهان برسند بدرود
سلام دوست عزیز فرخ جان
ممنون از اینکه یادی از ما کردید
خیلی خیلی خوشحال شدم وقتی اینجا پیامتون را دیدم
یادش بخیر چه روزها و شبهایی کلی نشستیم اینجا و مطلب خوندیم و نوشتیم.
ممنون بابت مطلبی که در مورد اون دوست ناراضی نوشتی و امیدوارم که به دوستانی که بدون برنامه قصد مهاجرت دارند اون تجربه کمک کنه
امیدوارم کلی ام ریکا بتون خوش بگذره و کلی موفق بشید
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
بسیار عالی بود کامنتتون واقعا همون چیزای بسیار ریز و ساده میتونه اثر گزار باشه.فقط یک سوال که ذهنمو درگیر کرده.من معمولا ته ریش رو صورتم دارم میخواستم بدونم واقعا عکس با ریش یا بی ریش توفیری از هم داره یا نه؟
[/quote]
سلام
در صورتی که علامت مشخصه ی روی صورت داری که با ریش دیده نمیشه ریش ها رو اصلاح کن ، در غیر این صورت نیازی به اصلاح نمی باشد.
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-03 ساعت 12:37)masoud434 نوشته: (2016-10-01 ساعت 15:00)MOZHDEHHHHHH نوشته: سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم. برای ثبت نام لاتاری 2018 با وجود نوزاد 6 ماهه باید نوزاد هم بطور جدا ثبت نام بشه؟ یا اینکه فقط اسم و مشخصاتش رو باید بنویسیم؟ اینم بگم اسم نوزاد هنوز تو پاسپورت مادرش وارد نشده. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوست گرامی
اگر پدر یا مادر ثبت نام می کنن توی لاتاری در قسمت مشخصات فرزندان اسم و مشخصات و عکس نوزاد رو میذارین . مورد دوم اینکه دیگه اسم نوزاد رو توی پاسپورت پدر و یا مادر نمی زنن و برای نوزاد یک روزه هم باید پاسپورت جداگانه گرفت
درود بر شما
ممنون از پاسختون. راجع به عکس نوزاد چطور؟ اطلاع دارین؟ باید مثل افراد بزرگسال باشه؟
شماره کیس: 2017AS32XX
تاریخ رویت قبولی: 2016 July 12
برنده اصلی: همسر (مرد)
تعداد افراد کیس: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی توسط خودمون
تاریخ ارسال فرم: 2016 July 14
کارنت شدن کیس: 2016 9Nov
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 Dec 2016
تاریخ مصاحبه: 2017 Feb 12
نتیجه مصاحبه: AP
21 جولای دوخطی
23جولای آپدیت و تبدیل به یک خطی و OR
مقصد: هیوستون شاید هم دالاس
issued: 09.09.2017
visa: 09.14.2017
arrival to USA: 10.10.2017
موضوعها: 3
رتبه:
11
40 تشکر در 21 ارسال
اقا مگه ما توی سال 2016 نیستیم ؟
پس لاتری سال بعد باید 2017 باشه چرا نوشتن 2018 ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود.
دوستان من الان یه دو سالی میشه که ثبت نام نمیکنم. چون شرایطش رو نداشتم. بنده دیپلم دارم والان هم دیپلم تعمیرات موبایل رو از سازمان فنی حرفه ای گرفتم. میخواستم بدونم ایا با اینها ثبت کنم؟ نمیخوام الکی اسم نویسی کنم جا پر کنم. ممنون