موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سهمیه ایران امسال چند نفره؟؟
چطوری میتونم عضو یه انجمن بشم داخل سایت مهاجرسرا؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ثبت نام 2018 دقیقا کی هستش
کیس نامبر: **as63
مصاحبه : 9 می ابوظبی
سربازی : س پ ا ه
مدرک تحصیلی: لیسانس
ابدیت : 10 می تو سایت سفارت و 17 می تو سایت سیس
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-04 ساعت 13:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-04 ساعت 13:16 توسط behbod.)
درود بر ملت همیشه در صحنه و برو بچه های پارسالی و پایه ثابت تاپیک
آقا ما دوباره اومدیم ، اصن من عهد کردم تا قیامت لاتاری ثبت نام کنم، جدی میگم
امسال سال سوم هست که دارم خودم ثبت نام میکنم.
2 ساعت پیش هم رفتم آتلیه عکس گرفتم بهش گفتم برای لاتاری میخوام امیدوارم بتونه درست درش بیاره، حالا باید خودم دوباره عکس رو چک کنم
خلاصه امسال دوباره با همون انرژی سال قبل اومدم ثبت نام رو میزنیم و میریم پی کارو زندگی
ولی آدم وقتی ثبت نام میکنه میگه اوووووه 1 سال خیلی زیاده بعد یهو میبینی یه سال شده و دوباره داری ثبت نام میکنی.
يك روز بر گونه ي اين مملكت يك بوسه
و بالاي سرش يك يادداشت مي گذارم
و مي روم:
" آنچنان زيبا خوابيده اي كه دلم نيامد بيدارت كنم ... "
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
ماشالله هنوز ثبت نام شروع نشده این تایپیک 7 صفحه شده. چه زود گذشت همین دیروز بود ثبت نام کردم و همین چند سایت پیش بود که جواب منفی رو دیدم. عمر گذشت مثل برق باد...
به هر حال دوباره با شروع دوره جدید لاتاری به این سایت اومدم که عرض ارادتی داشته باشم خدمت دوستان عزیزی که 2017 قبول شدن و هنوز به این سایت سر میزنن و دوستانی که قبول نشدند اما با امیدی مضاعف دوباره قصد ثبت نام 2018 رو دارند.
من برای سال دومه که نام نویسی می کنم. امیدوارم که امسال برنده بشم البته همه دوستانی که واقعا شرایطش رو دارند برنده شن.
امسال هم تا اردیبهشت تو این سایت خواهم بود در کنار شما به یاد ساعت های خوش بحث و گفتگو. البته من حضورم در سایه بود و چندان مطلبی نمی نوشتم.
امسال که قصد دارم واسه عکس برم آتلیه. سال قبل عکس بدی تو خونه با موبایل گرفته بودم و به هر زور و زحمتی بود آپلودش کردم. شاید واسه همین از سیستم قرعه کشی حذف شده باشم. نمی دونم...
امیدوارم همیشه شاد باشید چه با قبولی چه بی قبولی چون زندگی ادامه داره چه خواهیم چه نخواهیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به مهاجرسرایی های عزیز
من یه سوالی داشتم از دوستان
عکس تکراری رو چجوری تشخیص میدن؟
یعنی اگر سال پیش عکسی که واسه لاتاری دادیم امسال هم همون عکسو بدیم چجوری متوجه میشن؟
مگه در صورت برنده نشدن اسم از سیستم حذف نمیشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام وخسته نباشید
من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و دو سال دیگه درسم به پایان میرسه با توجه به اینکه مشمول هستم و دارای معافیت تحصیلی می باشم و با استفاده از وصیقه امکان خروج از کشور را دارم آیا در صورت برنده شدن به ذلیل نداشتن کارت پایان خدمت هنگام مصاحبه رد می شوم یا خیر؟
با تشکر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزیزم..
من ترم 2 دانشگاه هستم و دیپلم من هم کار دانش بوده ...سوالم اینه من که مدرک پیش دانشگاهی ندارم برای ثبت نام امسال تو قسمت مدرک تحصیلی کدوم گزینه رو انتخاب کنم بزنم دیپلم یا گزینه دیگه ای رو باید انتخاب کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال داشتم zip code با postal codeفرق میکنه؟؟ همون کد ده رقمی دیگه؟؟؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام. سال چهارمم هست که تلاش میکنم تا در لاتاری برنده بشم. امیدوارم امسال بخت باهام یار باشه.