کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-03-04 ساعت 22:12)LORDAmiroo نوشته:  @alirezanz@  
ببین از قدیم گفتن طوری نکنید که طوری بشود که مردم فکر کنند طوری شده است Big Grin
اینا تقصیر خودته Sad وقتی جلو همه از امتیازات بی شمارت استفاده میکنی انتظار داری کسی نفرین نکنه؟!
به نظر من شما طوری نکن که طوری بشه که مردم فک کنن طوری شده آخرش یه طوری که خودت نفهمی چه طوری این مشکلاتت حل میشه Big Grin Cool
اون جمله که اول گفتمم تو جلسات آخرتتراپی شنیده بودم نمیدونم کی گفته هرکی بوده کارش درس بوده Big Grin Big Grin Big Grin

خداوند انشاءالله شمارا با گوینده اون جمله محشور کنه .... Big Grin Big Grin Big Grin
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، LORDAmiroo ، dv2017 ، Mahboy ، alirezanz ، dxmt
یعنی الان ما فهمیدیم ناراحت شدی Sad ؟؟؟؟؟ تازه خودت همون اوایل خودتو لو دادی اخه این حجم از توهم غیر ممکن بود Cool  پس نتیجه گرفتم واقعا اونجای ددددد  Shyتازه اگه ناراحت شدی دیگه خودت ببخش Big Grin
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، Phoenix7 ، copol ، dv2017 ، alirezanz
دوستان آیا کسی امسال اسمش در بیاد ویزا بهش می دن یا اینکه طبق قوانین اخیر کلا ایران حذفه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018
(2017-03-05 ساعت 00:41)miladsa نوشته:  دوستان آیا کسی امسال اسمش در بیاد ویزا بهش می دن یا اینکه طبق قوانین اخیر کلا ایران حذفه؟

ویدیو چک میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، LORDAmiroo ، Reza2018 ، dv2017 ، limbo ، Mahboy ، alirezanz ، dxmt
بعد این همه سال هنوزم وقتی میام تو این صفحه حس خوبی بهم دست میده، هر چند که این روزها اوضاع مهاجرت برای ایرانیها خیلی خوب پیش نمیره ولی امیدوارم به شادی همتون که انسان به امید زنده است
نظر شخصی من بعد از حدود دو سال زندگی در اینجا اینه که ارزش تمام سختی‌ها رو داره اگر واقعا علاقه دارید به اومدن و راه پیشرفت براتون بازه اگر آماده و با اطلاعات بالا میاین ولی قبل از تمام اینها براتون شانس فراوان آرزو میکنم! به امید دیدن تک‌تکتون اینور دنیا
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، dv2017 ، LORDAmiroo ، limbo ، Reza2018 ، farrokh33 ، darabi ، copol ، redbull ، jalayevatan
[عکس: 25995545856726648112.jpg];
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Phoenix7 ، Reza2018 ، dv2017 ، alirezanz ، LORDAmiroo ، copol ، redbull ، Farzad Immigrant
ایشالا تو سال جدید پولای اینجوری دست همه بیاد حالا اینور یا اونور. اونور باشه که فبها$$$$$
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Phoenix7 ، Reza2018 ، dv2017 ، alirezanz ، LORDAmiroo ، copol ، jalayevatan ، alireza_guitar
(2017-03-05 ساعت 17:34)limbo نوشته:  ایشالا تو سال جدید پولای اینجوری دست همه بیاد حالا اینور یا اونور. اونور باشه که فبها$$$$$

ایشلا یه دونه از این ده هزار چوقارو ور میداریم میریم us Rolleyes
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: Phoenix7 ، alirezanz ، dv2017 ، copol
(2017-03-05 ساعت 19:52)Reza2018 نوشته:  
(2017-03-05 ساعت 17:34)limbo نوشته:  ایشالا تو سال جدید پولای اینجوری دست همه بیاد حالا اینور یا اونور. اونور باشه که فبها$$$$$

عراقیا به اینا میگن دفتر به اسکناس صددلاری هم ورق فامیلای ما کردستان اونورن مثلن میپرسم ماشینت چند میگه شش دفتر خریدم
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، Phoenix7 ، alirezanz ، shahin2737 ، dv2017 ، copol
(2017-03-05 ساعت 20:00)limbo نوشته:  
(2017-03-05 ساعت 19:52)Reza2018 نوشته:  

عراقیا به اینا میگن دفتر به اسکناس صددلاری هم ورق فامیلای ما کردستان اونورن مثلن میپرسم ماشینت چند میگه شش دفتر خریدم

پس یه دفتر ور میداریم میریم یا دوتا Cool دفترا دویست برگ ندارین 100 تا کم میاد؟؟؟
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: Phoenix7 ، alirezanz ، limbo ، dv2017 ، copol
ما خودمون سه نفریم دودفتر میخاییم من شنیدم یو اس خرج بچه سرسام آوره باز توهم قبولی زدم هی هی
پاسخ
تشکر کنندگان: Phoenix7 ، alirezanz ، Reza2018 ، dv2017 ، copol
100 دلاری قدیمی ها خیلی توشون جعلی در می اومد
این 100 دلاری جدیدا عایا جعلی هم توشون در اومده؟من که به جز بوی اسکناس و نخ سه بعدی وسطش دیگه معیار مطمئن دیگه ای پیدا نکردم
من چن وخت پیش دنبال یه باند سریال بودم ( برا کسی البته ) نتونستم گیر بیارم و نمیدونم از کجا میشه پیدا کرد
                                                       روزگارِ غریبیست نازنین
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، dv2017 ، copol
(2017-03-05 ساعت 20:54)Phoenix7 نوشته:  100 دلاری قدیمی ها خیلی توشون جعلی در می اومد
این 100 دلاری جدیدا عایا جعلی هم توشون در اومده؟من که به جز بوی اسکناس و  نخ سه بعدی وسطش دیگه معیار مطمئن دیگه ای پیدا نکردم
من چن وخت پیش دنبال یه باند سریال بودم ( برا کسی البته ) نتونستم گیر بیارم و نمیدونم از کجا میشه پیدا کرد

سلام 100 دلاری آبی جعلی نداره من تا حالا ندیدم

به نظر شما با 1 دفتر نصفی میشه رفت یواس Big Grin
آخ که اگه بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، limbo ، dv2017 ، Phoenix7 ، copol ، jalayevatan
(2017-03-05 ساعت 21:13)amir j7 نوشته:  
(2017-03-05 ساعت 20:54)Phoenix7 نوشته:  100 دلاری قدیمی ها خیلی توشون جعلی در می اومد
این 100 دلاری جدیدا عایا جعلی هم توشون در اومده؟من که به جز بوی اسکناس و  نخ سه بعدی وسطش دیگه معیار مطمئن دیگه ای پیدا نکردم

سلام 100 دلاری  آبی جعلی نداره من تا حالا ندیدم

به نظر شما با 1 دفتر نصفی میشه رفت یواس   Big Grin
آخ که اگه بشه

راستی اگه خواستی من برات یه بسته سریال یا یه پک آک میارم کارم صرافی هستش خواستی پیام خصوصی بده
پاسخ
تشکر کنندگان: Phoenix7 ، copol ، alirezanz
(2017-03-05 ساعت 21:13)amir j7 نوشته:  

سلام 100 دلاری  آبی جعلی نداره من تا حالا ندیدم

به نظر شما با 1 دفتر نصفی میشه رفت یواس   Big Grin
آخ که اگه بشه
بله همون پونزده تا.برا نفر برنده ۱۵kو برا هرنفر اضافه تر ۵k کافیه البته بدون خرید ماشین
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، copol ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان