.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
به نظرتون اگه برنده بشید چه تغیراتی تو زندگیتون به وجود میاد ؟کلا بعد برنده شدن چیکار میکینید من که اگر برنده شدم اماده سفر یه ماه به نییورک برای گرین کارت و خوش گذرونی بعدشم برمیگردم ایران یه شیش ماه بقیه کارام بکنم و برم اونجا زندگی کنم
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک (2017-03-03 ساعت 16:16)Reza2018 نوشته: به نظرتون اگه برنده بشید چه تغیراتی تو زندگیتون به وجود میاد ؟کلا بعد برنده شدن چیکار میکینید من که اگر برنده شدم اماده سفر یه ماه به نییورک برای گرین کارت و خوش گذرونی بعدشم برمیگردم ایران یه شیش ماه بقیه کارام بکنم و برم اونجا زندگی کنم بعد از قبولی کار خاصی مگه میشه کرد؟ نهایتش بعد از رفتن به اونجا و گرفتن green و SSN میریم دنبال کار و احتمالا هم کار پیدا نمیشه و بعد از کلی احساس زرنگی میریم تو صف کوپن غذا وOBAMA CARE و سایر سوشیالها البته اگه نارنجی چیزی تا اون موقع باقی گذاشته باشه بعدشم مجددا دادن کمی امیدواری به خودمون و آغاز جنگیدن مجدد با انواع و اقسام آدمیزادها برای پیدا کردن یه کار با ساعتی 8 دلار و مواظبت کامل از کله سیاهمون جهت جلوگیری از اصابت گلوله shot gun توسط red neck ها به جرم مهاجر بودن یه چند سال بعدش هم احتمالا دلتنگی برای آبگوشت بُزباش و جوجه های اکبر جوجه و نون سنگک عاباس عاقا و در نهایت به فکر آخرت افتادن و برگشت مجدد به همین جا جهت تحویل جسدمون به مامان میهن بعد از برگشتمون هم هر کسی اینجا سوال پیچمون کرد ؛ماهم با جواب "همه جا آسمون یه رنگه " اونو می پیچونیم ولی تو دلمون به ریشش میخندیمو میگیم " ولی خداییش عجب زمینی داشت ها! " این عاقبت ماست از این عاقبت ترسم گرفت باز برم به مدت 36دقیقه و 15 ثانیه از ته دل بترسم روزگارِ غریبیست نازنین
تشکر کنندگان: Reza2018 ، limbo ، dv2017 ، jalayevatan ، copol
(2017-03-03 ساعت 17:12)Phoenix7 نوشته:(2017-03-03 ساعت 16:16)Reza2018 نوشته: به نظرتون اگه برنده بشید چه تغیراتی تو زندگیتون به وجود میاد ؟کلا بعد برنده شدن چیکار میکینید من که اگر برنده شدم اماده سفر یه ماه به نییورک برای گرین کارت و خوش گذرونی بعدشم برمیگردم ایران یه شیش ماه بقیه کارام بکنم و برم اونجا زندگی کنم پس این 600 تاbillionare امریکا چطوری اونطوری شدن؟؟؟ منم میخوام اونطوری بشم توف تو ای زند....که هرجا بریم جزوع اون ده درصد تو سری خور میشیم خخخخخخ تو مملکت خودمون بابک زنجانی اینا دارند کیف میکنند اونطرف موقشنگ اینا من موندم این وسط گناه ما چیه تو هر تاریخی نگاه بکنید تو هرجای دنیا یه 20% مردم دارند کیف میکنند بقیه هم خودتون میدونید خدا کنه ماهم بعد مهاجرت بشیم جزوع اون 20% حالا از موقشنگ چه خبر؟؟ هرموقع میزنم bbc این یه کاری کرده دیگه کم کم از شبکه خبر داره تبدیل میشه به شبکه کمدی با کارهای این یارو حداقل خوبیش اینه قبلا شبکه خبرها جنگ و خونریزی نشون میدادند الان کارهای این نشون میدند حسابی میخنیدیم
NYC or LA?
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک
2017-03-03 ساعت 17:58
بوروژوازی و رانت خوار هر جای دنیا برن همه چی واسشون ارومه خوشبختن. درمورد لاتاری هم بیشتر از مهاجر بچه های مهاجر میخان که نیروی کار باشه نرخ تولد یو اس خیلی پایین اومده. تو قوانین سقط جنین هم میخان سختگیرانه تغییرات بدن
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
2017-03-03 ساعت 18:07
(2017-03-03 ساعت 17:22)Reza2018 نوشته:(2017-03-03 ساعت 17:12)Phoenix7 نوشته:(2017-03-03 ساعت 16:16)Reza2018 نوشته: به نظرتون اگه برنده بشید چه تغیراتی تو زندگیتون به وجود میاد ؟کلا بعد برنده شدن چیکار میکینید من که اگر برنده شدم اماده سفر یه ماه به نییورک برای گرین کارت و خوش گذرونی بعدشم برمیگردم ایران یه شیش ماه بقیه کارام بکنم و برم اونجا زندگی کنم اگه می خوای جزو اون 600 تا باشی باید گرگ والستریت باشی ... در مورد سایر سوالهات هم اکتفا به همین بیت کافیه از این و اون نیست از ماست که بر ماست بابک و .... چیکاره اند ؟ Big Fear روزگارِ غریبیست نازنین
تشکر کنندگان: Reza2018 ، jalayevatan ، copol
2017-03-03 ساعت 18:12
(2017-03-03 ساعت 17:58)limbo نوشته: بوروژوازی و رانت خوار هر جای دنیا برن همه چی واسشون ارومه خوشبختن. درمورد لاتاری هم بیشتر از مهاجر بچه های مهاجر میخان که نیروی کار باشه نرخ تولد یو اس خیلی پایین اومده. تو قوانین سقط جنین هم میخان سختگیرانه تغییرات بدن مثلا الان من 19 سالمه شانسم بیشتره؟؟؟
NYC or LA?
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک تشکر کنندگان: Phoenix7
2017-03-03 ساعت 19:09
(2017-03-03 ساعت 18:12)Reza2018 نوشته:(2017-03-03 ساعت 17:58)limbo نوشته: بوروژوازی و رانت خوار هر جای دنیا برن همه چی واسشون ارومه خوشبختن. درمورد لاتاری هم بیشتر از مهاجر بچه های مهاجر میخان که نیروی کار باشه نرخ تولد یو اس خیلی پایین اومده. تو قوانین سقط جنین هم میخان سختگیرانه تغییرات بدن وقتت واسه لاتاری تلف نکن تحصیلی اقدام کن من خودم بخاطر اینکه شهریه رشتم حداقل ۱۵۰k هستش و به ارشد مجدد ویزا نمیدن منصرف شدم چون حتی ادمیژن هم بگیرم آفیسر قانع نمیشه بعد از فارغ التحصیلی برمیگردم
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
2017-03-03 ساعت 20:14
سلام دوستان وقت بخیر
با این اتفاقاتی که ا م ر کا افتاده خوش بحال اون کسی که امسال بتونه از طرق لاتاری ویزا بگیره و من امیدوارم خدا یه نظر کنه منم یکی از اونا باشم راستی چیزی به 15 اردیبهشت نمونده ها به امید روزای خوب تشکر کنندگان: Reza2018 ، limbo ، LORDAmiroo ، jalayevatan ، alirezanz
دست مریزاد
لرد،علیرضا،ارباب شانس،فینیکس، کوپول و ... خوب چند صفحه اضافه کردین . تنبلی چشم گرفته بودم از بس میومدم و فقط دوتا پست میخوندم استیکر و آپارتمانه و نظراتتون در موردش رو خوب اومدید همیشه خوش و خرم باشید و البته اینجا هم باشید
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: Reza2018 ، darabi ، limbo ، Phoenix7 ، LORDAmiroo ، jalayevatan ، copol ، alirezanz
2017-03-04 ساعت 00:44
یکی از بچه ها گفت صفحه ۱۰۰بشه میخوام یه چی بگم.گفتم اطلاع رسانی کنم ما هنوز یادمون نرفته
2018
2017-03-04 ساعت 01:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-04 ساعت 02:06 توسط Farzad Immigrant.)
سلام دوستان
بیشتر مطالب رو میخونم تا پست بزارم. نتیجه ای که من تو این چند سال عضویت تو مهاجرسرا داشتم کسانی که نام و نشونی ازشون نبوده نتایجی به مراتب بهتر گرفتن تا دیگران. شاهدش هم تاپیک شمارش معکوس سالهای پیش که موجود هست و میتونید ببینید. کلا بحثم روی اینجا نیست ولی زندگی به من نشون داده که نسبت به هر چی تو زندگی بیخیال باشی اون کار با سهولت بیشتری پیش میره و موفقیت خیلی بالایی داره و هر چی بیشتر به موضوعی فکر کنید احتمال امکان اون مورد تو زندگی پایین میاد. موفق باشید. فرزاد ایمیگرنت (استخوان سابق) ارادتمند تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، darabi ، limbo ، jalayevatan ، Reza2018 ، copol ، alirezanz ، dv2017
2017-03-04 ساعت 03:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-04 ساعت 03:28 توسط LORDAmiroo.)
(2017-03-02 ساعت 13:06)Hoseinu نوشته: چرا شما نژاد پرستین؟ you are racist والا باور کنید من غیر از همین لرد بودنم تو زندگیم هیچ دستاورد قابل توجهی ندارم... شما برو دنبال یکی از دوستان که به ع.ر معروف هستن و به دستور ایشون سایت 48 ساعت خوابید آخرشم استیکرا به روز نشدن سوال آخرتم نه خوشبختانه یا متاسفانه به همراه خانواده قراره به آمریکا نریم.(ویزا نداریم خب)
Starts in 2000
& . 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 HAS NOT BEEN SELECTED 2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2021 HAS NOT BEEN SELECTED 2022 HAS NOT BEEN SELECTED 2023 HAS NOT BEEN SELECTED 2024 ? زندس HOPE انسان با
2017-03-04 ساعت 09:20
(2017-03-04 ساعت 01:36)Farzad Immigrant نوشته: سلام دوستان منم با نظر شما موافقم ... دقیقا تشکر کنندگان: jalayevatan ، Reza2018 ، copol ، alirezanz ، dv2017
2017-03-04 ساعت 11:50
(2017-03-04 ساعت 01:36)Farzad Immigrant نوشته: سلام دوستان منم موافقم فقط کافیه تاریخ رویت قبولی کیس سالهای قبل یه نگاه بندازیم اکثرن اواخر می یا اوایل جون یادشون میفته شرکت کردن
|