کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-03-24 ساعت 19:31)kkr200 نوشته:  میدونم چه حس و حالی دارین... البته قدیمیا نه اونا براشون تکراری شده، جدیدا رو میگم

منم یادمه اولین باری که ثبت نام کردم، استرس قبل از اعلام نتایج...

اول از همه از خدا میخوام پارتی بازی کنه کار فرزاد راه بیفته بعدش هم همه بچه های سایت ( مخصوصا قدیمیا )

من اول از همه واسه خودم میخوام قبول شم بعدشم خوم بازم خودم، حالا دیگه اگه چیزی موند شما ها هم قبول شین Big Grin

@LORDAmiroo@ آخرت نترس و @dv2017@ عزیز هم برنده شند
Its not who I am underneath, but what I do that defines me  
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня

تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
پاسخ
تشکر کنندگان: limbo ، ostokhan ، milad.abadani ، copol ، LORDAmiroo ، dv2017 ، aram_hpanahi ، kkr200
(2017-03-25 ساعت 11:29)ostokhan نوشته:  دوستان توصیه ام اینه که همونجور که تاپیک از خیال تا واقعیت رو میخونید حداقل تاپیک سفرنامه های بچه های 2017 و 2016 و 2015 رو هم بخونید. خوشبختانه جو بسیار خوبی وجود داره و با خواندم مطالب بچه ها حس خوبی پیدا میکنید و از شور و شوق قبول شدگان تو سفارت و هتل و کل سفر شما هم به وجد میاید. اصلا اثری از پالس منفی اونجا نمیبینید و هر چی هست مثبت مثبت.
امیدوارم امسال اسم ما در بیاد تا ما هم این شرایط رو تجربه کنیم و روحیه مون عوض شه.
این تاپیک شمارش معکوس هم خیلی خلوته. بچه ها پارسال و سال قبل ترش حدود 700 تا پیج رو ترکوندن ولی الان تازه صفحه 115 هستیم و گمونم بچه های امسال مثل سالهای قبل فعال نیستند. البته قدیمی تر ها ده روز آخر سر و کله شون پیدا میشه و تاپیک شلوغ میشه

سر و کلم پیدا شد Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، alireza_guitar ، milad.abadani ، copol ، dv2017 ، jalayevatan ، aram_hpanahi
(2017-03-25 ساعت 13:06)ostokhan نوشته:  
(2017-03-25 ساعت 12:41)azimi1989 نوشته:  بچه ها من دانشجوی ارشد هستم ، اینجا کارو زندگی خوبی دارم ، از زندگیم راضیم ، الان لاتاری برنده شدم ، تردید دارم برم ، به نظرتون برم؟

الکی مثلا الان نتایج اعلام شده و من دارم از این حرف های حرص درآر میزنم ، خخخخخخخخخخخخخخخ

واکنش نشون بدین ببینم چی میگین خخخخخخخخخخخخ
اتفاقا اینایی که همه چی زندگیشون ردیف قبول میشن. طرف میبینی همه چیش جور داره میره کانادا بعد لاتاری قبول میشه. آخرشم میاد میگه به نظرتون کدوم بهتره برم. اینجاست که اعصاب آدم رو میزیزه تو مخلوط کن.
هیچ واکنش دیگه ای هم در کار نیست. شرمسارم از اینکه میرم تو تاپیک سفرنامه و میبینم تاریخ عضویتشون همگی در ماه می هست  Sad  Sad  Sad

اخ گفتی، می می می :l

طرف اکسپرس انتریش جور شده داره میره کانادا یهو لاتاری هم اسمش در می آد داره تصمیم میگیره چی کنه که جواب آلمانشم می آد اوکی شد :l از اونور نامه می آد ویزای روسیشم اوکی شده هرچی میگه من واسه روسیه اقدام نکرده بودم اصلا فایده نداره یهو استرالیاشم جور میشه :l آخرشم میگه من چقد بدبختم الان کجارو انتخاب کنم :llll

برم سرمو بکوبم به جایی ی لحظه

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، copol ، dv2017 ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، M0HSeN_US
(2017-03-28 ساعت 11:37)jalayevatan نوشته:  
(2017-03-28 ساعت 09:56)Mina1Mina نوشته:  تاریخ عضویت منو ببین  Tongue

اومدم بهت رتبه بدم دیدم قبلا اینکارو کردم
تنها کاری که میتونم کنم اینه که از همین جا به مسئولین لاتاری اعلام کنم اگر بین من و هرکدوم از قدیمی ها گیر کردین که کدوم و انتخاب کنین من میگم قدیمیه  Wink

منم رفتم رتبه بدم دیدم اولیو خودم دادم پارسال Big Grin

من میگم خودم Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، jalayevatan ، aram_hpanahi
(2017-03-28 ساعت 11:47)reyhaneh_h نوشته:  سلام به همه ي دوستان قديمي و جديد
اميدوارم سال خوبي رو شروع كرده باشين
يك ماه ديگه مونده تا اعلام نتايج، اميدوارم امسال ديگه نوبت بچه هاي اينجا باشه؛
براي منم دعا كنين كه تو يه آزمون خيلي مهمي كه چندروز قبل از اعلام نتايج دارم موفق باشم. ☺️
و اينكه فكر كنم يكي از قديمي ترين هاي فعال اينجا تو زمينه ي لاتاري من باشم البته ??
سلاممممممممممممم دوست قدیمی Wink

آزمونو قبول میشی بعد تو لاتاری هم اسمت در می آد نمیدونی چیکار کنی Tongue

از چنتا کشور دیگه هم ویزا میباره برات Big Grin اصن ی وضعی Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، jalayevatan ، aram_hpanahi
(2017-03-28 ساعت 16:52)only_flight نوشته:  بر و بچ سیاتل بیان حاظری بزنن ..... Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

ااااااااااااا یه دوست قدیمی دیگههههه سلاممممممممممممممممم Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، Ali_Hunter
(2017-03-29 ساعت 11:11)dv2017 نوشته:  
(2017-03-29 ساعت 00:48)ostokhan نوشته:  
(2017-03-29 ساعت 00:31)Am0.s0h3il نوشته:  اومدم بازم بگم برنده هستم امسال بی شک خخخ ??
گفتم در جریان باشید

نازی نازی   Big Grin   Big Grin مرسی که ما رو در جریان میزاری. خدا تو رو به مراد دلت برسونه ان شاالله . نازی نازی

امسال از نازي نازي خبري نيست .؟ !! پارسال نزديكاي اعلام نتايج آي دي ش باز شد .
@tenardie2bai@ عزيز هم كه اومد ولي بي سرو صدا
امسال از دوستان پارسال خبري نيست . بازم به استخوان عزيز و چند تا ديگه از دوستان. دستتون درد نكنه.
عباس كاشان عزيز كه رفت واسه هواخوري
عليرضا عزيز هم كه سر پست هزارميش هنگ كرد
لرد عزيز هم كه معلوم نيست كجاست
ردبول هم كه به شدت گرفتاره
از سامي هم كه خبري نيست
خطرناك و ك ك آر و آخشام هم كه سك سك ميكنند
اما خوبه ، تاپيك جون گرفته . به قول عمو سهيل معلومه اميد دوباره برگشته به اين تاپيك.
استخوان عزيز بابت تكرار خاطره خوب فرخ عزيز هم ممنون . خوندن دوبارش خيلي حال داد .

نازی هم فک کنم ناز شد رفت Smile

عمو عباسم که ماشین چینیشو فروخت Big Grin الان طبق آخرین خبری که از آدمام گرفتم تو دریای سیاه بود که نمیدونم چرا Big Grin داشتن میبردنش آمریکا حالا چطوری از اونجا سر در آورد نمیدونم Big Grin

منم که اصن سر 1k پوکیدم Big Grin

@LORDAmiroo@ هم که رفت بترسه فک کنم خیلی ترسناک بود هنوز داره میترسه Big Grin

@redbull@ هم فک کنم داره ردبول مینوشه واسه پروسه های نفس گیری که پیش رو داره Wink

@someonelikeyou@ هم که پارسال میخواست هک کنه بعد افتاد تو خط تک تیراندازی، احتمالا الان یه جایی آب خنک مینوشه

@khatarnak@ که میره میاد

@dv2017@ هم که اصن فعال نیست Wink

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، LORDAmiroo ، abas_kashan ، dv2017 ، jalayevatan ، aram_hpanahi
دیگه؟ نبود ؟ کسی پست گذاشت بگین بیام جواب بدم Cool

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، dv2017 ، aram_hpanahi
(2017-03-30 ساعت 13:52)darabi نوشته:  اینجوری کسانی که عکس جدید گرفتن و دفعه ی اولیه که شرکت کردن شانس بسیار بالایی دارند ...

منم دفعه اولمه Cool یعنی برنده میشم؟؟؟ Rolleyes
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، alirezanz ، aram_hpanahi
(2017-03-04 ساعت 22:12)LORDAmiroo نوشته:  @alirezanz@  
ببین از قدیم گفتن طوری نکنید که طوری بشود که مردم فکر کنند طوری شده است Big Grin
اینا تقصیر خودته Sad وقتی جلو همه از امتیازات بی شمارت استفاده میکنی انتظار داری کسی نفرین نکنه؟!
به نظر من شما طوری نکن که طوری بشه که مردم فک کنن طوری شده آخرش یه طوری که خودت نفهمی چه طوری این مشکلاتت حل میشه Big Grin Cool
اون جمله که اول گفتمم تو جلسات آخرتتراپی شنیده بودم نمیدونم کی گفته هرکی بوده کارش درس بوده Big Grin Big Grin Big Grin

دیدی چیکار کردی Sad آخر طوری کردی که طوری بشود که شد

2015 = GOD DAMN IT  
2016 = GOD DAMN IT  
2017 = GOD DAMN IT  
2018 = GOD DAMN IT  
2019 =  ?GOD ?What
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، LORDAmiroo ، dv2017 ، aram_hpanahi ، M0HSeN_US
(2017-03-30 ساعت 15:34)alirezanz نوشته:  دیگه؟ نبود ؟ کسی پست گذاشت بگین بیام جواب بدم Cool

علیرضا خوبه که انقد بیخیالی من هرروز که میگذره حالم بدتر میشه کاش از اول یکی اسمم مینوشت خودم خبر نداشتم
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، ostokhan ، milad.abadani ، alirezanz ، dv2017 ، aram_hpanahi
سلام دوستان من یه سوال داشتم من تو ترکیه انکارا بردم مدارکمو پست هیچکدوم انگلیسی بلد نبودن گفت که تو قسمت فرستنده ادرس خودت (هتل)بنویس و تو قسمت گیرنده ادرس سفارت آمریکارو میخوام بدونم مگه مدارک نمیره پست از سفارت ادرس فرستنده چرا باید هتل بنویسم؟ از کجا میتونم بفهمم بستم الان کجاست رسیده دست سفارت چقد طول میکشه تا برسه دست سفارت ؟
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018
(2017-03-30 ساعت 17:00)saba rad نوشته:  سلام دوستان من یه سوال داشتم من تو ترکیه انکارا بردم مدارکمو پست هیچکدوم انگلیسی بلد نبودن گفت که تو قسمت فرستنده ادرس خودت (هتل)بنویس و تو قسمت گیرنده ادرس سفارت آمریکارو میخوام بدونم مگه مدارک نمیره پست از سفارت ادرس فرستنده چرا باید هتل بنویسم؟ از کجا میتونم بفهمم بستم الان کجاست رسیده دست سفارت چقد طول میکشه  تا برسه دست سفارت ؟
تایپک برندگان لاتاری 2017 اطلاعاتشون کاملتر
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: limbo
(2017-03-30 ساعت 17:00)saba rad نوشته:  سلام دوستان من یه سوال داشتم من تو ترکیه انکارا بردم مدارکمو پست هیچکدوم انگلیسی بلد نبودن گفت که تو قسمت فرستنده ادرس خودت (هتل)بنویس و تو قسمت گیرنده ادرس سفارت آمریکارو میخوام بدونم مگه مدارک نمیره پست از سفارت ادرس فرستنده چرا باید هتل بنویسم؟ از کجا میتونم بفهمم بستم الان کجاست رسیده دست سفارت چقد طول میکشه  تا برسه دست سفارت ؟

دوست عزیز چه فذقی میکنه آدرس نویسنده چی باشه؟ مهم اینه مدارکت برسه سفارت. معمولا شرکت های پستی سرشناس مثل DHL یا TNT و ..... کد محموله پستی رو بهت میدن و میتونی از طریق سایتشون ببینی بارت تو چه مرحله ای هست. حالا اگه دیدی اینطوری نمیتونی پیگیری کنی بهترین کار ایمیل بزنی به سفارت و بخوای ازشون تایید کنن مدارک رسیده یا نه؟ سفارت جواب ایمیل رو سریع میده فقط تو سابجکت بزن DOCUMENT DELIVERY TO EMBASSY . یه خورده هم همچین گنگ نوشته بودی سوالت رو مخصوصا آخرش
پاسخ
تشکر کنندگان: saba rad
(2017-03-30 ساعت 18:00)ostokhan نوشته:  

دوست عزیز چه فذقی میکنه آدرس نویسنده چی باشه؟ مهم اینه مدارکت برسه سفارت. معمولا شرکت های پستی سرشناس  مثل DHL یا TNT و  ..... کد محموله پستی رو بهت میدن و میتونی از طریق سایتشون ببینی بارت تو چه مرحله ای هست. حالا اگه دیدی اینطوری نمیتونی پیگیری کنی بهترین کار ایمیل بزنی به سفارت و بخوای ازشون تایید کنن مدارک رسیده یا نه؟ سفارت جواب ایمیل رو سریع میده فقط تو سابجکت بزن DOCUMENT DELIVERY TO EMBASSY . یه خورده هم همچین گنگ نوشته بودی سوالت رو مخصوصا آخرش

خب سفارت بعد از اینکه ویزارو زد باید بفرسته برای یه جایی الان من موندم این میاد هتل یا میره اون پستی که من ازش فرستادم مدارکو اخر سوالم هم منظورم این بود که حدودا چقد این پروسه پیکاپ طول میکشه تا بره از پست به سفارت و دوباره برگرده؟
Cr1
مصاحبه ۲۳ feb
Ankara
نقص مدرک رزومه ??برای ویزای ازدواج
اپدیت سایت سیس ۲۳ ۲۸ ۱ ۲ ۱۶ ۲۰ ۲۲ ۲۴
استتوس ceac ready در ۲۴ مارچ
هنوز ایمیل انکارا نیومده ایشالا تو هفته اینده ویزا ☺️ به امید خوشحال شدن همه کسایی که سایت ceac چک میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان