.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2017-03-28 ساعت 21:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-28 ساعت 21:03 توسط American Darlin.)
(2017-03-28 ساعت 18:58)Reza2018 نوشته: 6 ماه دیگه ثبت نام چقدر عجله داریهرچه سریعتر باید سری به امپایر استیت بزنم خواستم عکساشو بذارم برای دوستان ولی گفتم شاید بعضیا عزیزان مقصدشونو تعیین کردن حالا با عکس این سازه ی شگفت آور و پل بروکلین نظرشون عوض نشه و به نیویورک برن و به خاطر گرونیش نتونن موفق بشن هرچند کلا عکس هم نمیدونم چطوری باید بذارم :| راستی میگم اطلاع دارین رفتن تنها یه آمریکا یا برعکس چقدر هزینه داره ؟ یکی میگفت 30 میلیون !! (2017-03-28 ساعت 21:00)American Darlin نوشته:(2017-03-28 ساعت 18:58)Reza2018 نوشته: 6 ماه دیگه ثبت نام چقدر عجله داریهرچه سریعتر باید سری به امپایر استیت بزنم من خودم عاشق نیویورکم اتفاقا باید بقیه رو اغفال بکنیم تا نیویورک مارو بطلبه برای اپلود عکس لینک کاربر حرفه ای مهاجرسرا در امضای استخوان همه رو توضیح داده [img][/img]
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک تشکر کنندگان: American Darlin ، ostokhan ، jalayevatan ، alirezanz
2017-03-29 ساعت 00:31
اومدم بازم بگم برنده هستم امسال بی شک خخخ ??
گفتم در جریان باشید Just Seattle/Washington
Telegram : Sohi2018
...Happiness Is Coming
تشکر کنندگان: Reza2018 ، dv2017 ، alirezanz ، nargol1990
2017-03-29 ساعت 00:48
تشکر کنندگان: tenardie2bai ، alirezanz
2017-03-29 ساعت 00:58
خاطره یکی از دوستان مهاجرسراییمون. آقا فرخ عزیز. زیباست . بخونید و امیدوار باشید ولی خوش خیال نباشید
سلام دوستان عزیزم تو این آخرین لحظه های انتظار خاطره ای رو براتون تعریف میکنم: سال گذشته درست اول می ساعت حدودای ۸شب پسرم رو صدا زدم وگفتم برو روی سایت ونتایج رو چک کن او طبق معمول رو اینترنت بود ودر دنیای مجازی سیر میکرد بعد از چند دقیقه با اکراه از اتاقش اومد پیشم ورفت رو سایت .سایت خیلی شلوغ بود حدودای نیم ساعت طول کشید تا تونست سایت رو باز کنه اول نتیجه من رو چک کرد طبق معمول همه ساله منفی بود (حدود بیست سال) شماره مادرش رو چک کرد اون هم منفی بود اومد شماره خودش رو چک کنه اینترنت قطع شد (او اولین سالی بود که بطور مجزا شرکت میکرد )حدودای یکربع طول کشید تا اینترنت وصل شد حالا سایت شلوغ بود وباز نمیشد من برا شنیدن اخبار رفتم طبقه پایین (خونه ما دوبلکس هست)پسرم بعدا گفت دوسه بار سعی کردم برم رو سایت ولی نمی شد دفعه آخری گفتم اگه نتونستم الکی به پدرم میگم رفتم رو سایت ومن هم قبول نشدم تا زودتر برم دنبال کارم ولی یهویی دیدم سایت باز شد وتونستم نتیجه خودم رو چک بکنم دیدم نوشته های اون با نوشته های پدر ومادر فرق میکنن یک نگاه دوباره به متن انداختم ودیدم مثل اینکه اسمم رو نوشته ویک شماره ای پایین صفحه هست .با انگلیسی ضعیفی که میدونستم متن رو خوندم مثل اینکه نوشته بود شما برنده شده اید اونموقع منو صدا کرد. وسطای اخبار بود با اکراه رفتم بالا وبه من گفت مثل اینکه اسمم دراومده گفتم یک پرینت بگیر ببینم تا اومد پرینت بگیره اینترنت دوباره قطع شد حالا همه اعضای خانواده چشمشون به صفحه لپ تاب بود بلاخره پرینت گرفته شد وبا ترانسلیت قبولی پسرم رو باور کردیم .چند ماه بعد او یکضرب گرفت واز آنکارا مستقیما رفت به دنیای آرزوهایش ...چند دقیقه پیش باهاش با وایبر تماس گرفتم وگفتم یادت میاد پارسال مثل این روزا چه حال خوشی داشتیم .شماره های خودم ومادرش رو برایش ایمیل کردم تا فردا اونا رو چک کنه میدونم احتمالش کم هست ولی انسان به امید زنده است .همگی شاد باشید تشکر کنندگان: tenardie2bai ، storagemeter ، American Darlin ، jalayevatan ، Reza2018 ، farrokh33 ، alirezanz ، lighter
2017-03-29 ساعت 01:33
سلام. از کجا معلوم میشه کسی برنده ی لاتری هست؟
2017-03-29 ساعت 10:54
سلام. در ماه می به سایت ثبت نام مراجعه کنید و با وارد کردن اطلاعاتتون از نتیجه آن مطلع شین.
اگر کسی در لاتاری ثبت نام نکرده قطعاً برنده نیست. (2017-03-29 ساعت 01:33)mohajer20176 نوشته: سلام. از کجا معلوم میشه کسی برنده ی لاتری هست؟ تشکر کنندگان: dv2017 ، mohajer20176 ، ostokhan ، jalayevatan ، copol ، alirezanz
2017-03-29 ساعت 11:11
(2017-03-29 ساعت 00:48)ostokhan نوشته:(2017-03-29 ساعت 00:31)Am0.s0h3il نوشته: اومدم بازم بگم برنده هستم امسال بی شک خخخ ?? امسال از نازي نازي خبري نيست .؟ !! پارسال نزديكاي اعلام نتايج آي دي ش باز شد . @tenardie2bai@ عزيز هم كه اومد ولي بي سرو صدا امسال از دوستان پارسال خبري نيست . بازم به استخوان عزيز و چند تا ديگه از دوستان. دستتون درد نكنه. عباس كاشان عزيز كه رفت واسه هواخوري عليرضا عزيز هم كه سر پست هزارميش هنگ كرد لرد عزيز هم كه معلوم نيست كجاست ردبول هم كه به شدت گرفتاره از سامي هم كه خبري نيست خطرناك و ك ك آر و آخشام هم كه سك سك ميكنند اما خوبه ، تاپيك جون گرفته . به قول عمو سهيل معلومه اميد دوباره برگشته به اين تاپيك. استخوان عزيز بابت تكرار خاطره خوب فرخ عزيز هم ممنون . خوندن دوبارش خيلي حال داد .
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: ostokhan ، jalayevatan ، copol ، nazi56 ، alirezanz ، tenardie2bai
2017-03-29 ساعت 16:29
?????????☺️??????????????????????????????☹️????????????????????????????????????????????????☠???????????????????✊????✌️??????✋?☝️?????✍?????????????????????♀?♀?????♀??♀?♀???♀?♀????⚕???⚕?????????????????????????????????????????⚖???⚖?????✈️???✈️?⚖?????????♂?♀???♂??♂?♂??♂???♂?♂?♀?♀?♂????♂?♂???♂?♂?????♀?♂??♀?❤️????❤️????❤️?????❤️??❤️???????????????????????????
NYC or LA?
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک تشکر کنندگان: jalayevatan
مهاجرسرا لطفا ایموجی هارو ابدیت کنید اخه چه وضعشه??????
???????☺️?????????????????????????????☹️???????????????????????????????????????????????☠?????????????????????????✌️?✊????✋?✋???????????????????????????????????????????????????????????????????????⚕???⚕???⚕???⚕??????♀?????????????????????????????????✋????????????????????????????????????????????????????♀???????????⚕???????????????????????✈️?⚖???⚖???⚖???⚖?⚖?????????♂????????♂?♂?♂?♂?♂?♀??????????????????????????????????????????????????????????????❤️???❤️???????????????????????????????????????❣??????????????????????????♂?♀?♂??????✊????????????????☺️?☺️???????????????????????☠??????????☠?????????????????????✊✊??✊??????????????????????????
NYC or LA?
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک تشکر کنندگان: jalayevatan
تشکر کنندگان: Reza2018 ، American Darlin ، alirezanz
2017-03-29 ساعت 18:05
(2017-03-29 ساعت 11:11)dv2017 نوشته:(2017-03-29 ساعت 00:48)ostokhan نوشته:(2017-03-29 ساعت 00:31)Am0.s0h3il نوشته: اومدم بازم بگم برنده هستم امسال بی شک خخخ ?? قدیمیا کم پیدا شدن دیگه ... فعلا دور دوره ما جدیدا هست . و در اخر ذکر کنم حس خیلی خوبیه مطمئن باشی برنده ای?خخ Just Seattle/Washington
Telegram : Sohi2018
...Happiness Is Coming
2017-03-29 ساعت 18:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-29 ساعت 18:28 توسط American Darlin.)
با سلام
کسی اطلاع داره جابجایی با تاکسی و اتوبوس در نیویورک در چه حده ؟ چون لس آنجلس شنیدم خیلی ضعیفه از این نظر و حتما باید ماشین داشته باشیم و در نیویورک دانشگاهی در رابطه با رشته ی کامپیوتر هست ؟ (فناوری IT و یا نرم افزار و یا گرافیک) با مدرکی که از دانشگاه آمریکا بگیریم در رشته ی کامپیوتر-نرم افزار ، در چه کارها و زمینه هایی میشه استخدام شد ؟ (2017-03-29 ساعت 18:24)American Darlin نوشته: با سلام [img][/img] برای اتوبوس مترو تو نیویورک میتونید از این کارتا استفاده بکنید که مدل های مختلف داره شارژی داره و نامحدود شارژی شارژ میکنید و به اعضای هر بار سوار شدن کم میکنه و نامحدود که ماهانه حدودا100 دلار هرچند بار بخواید تو یه ماه میتونید از اتوبوس و مترو استفاده کنید مترو نیویورک فقط اگه در بروکلین و منهتن بخواید زندگی بکنید بدرد میخوره بقیه جاها زیاد ایستگاه نداره برای دانشگاه میتونید سایت دانشگاه های مختلف نگاه بکنید تمام اطلاعاتش هست لیست دانشگاه های نیویورک میتونید به وب سایت هر دانشگاه مراجعه کنید و اطلاعاتش هست applyabroad مرجع خوبی برای تحقیق در مورد دانشگاه هست http://www.applyabroad.org/forum/
NYC or LA?
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک تشکر کنندگان: American Darlin ، ostokhan ، alirezanz ، jalayevatan
2017-03-29 ساعت 20:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-29 ساعت 20:18 توسط American Darlin.)
مرسی ، حالا در کل در سطح شهر تاکسی به راحتی گیر میاد یا نه ؟ چون میگفتن توی لس آنجلس تاکسی درست حسابی گیر نمیاد و حتما باید ماشین داشته باشی
|