.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2016-11-16 ساعت 00:27
(2016-11-15 ساعت 13:35)hameddjj نوشته:(2016-11-14 ساعت 16:47)elahe mousavi نوشته: VISA هر جایی که غلط گرامری بود حتما بگین تا ما هم یاد بگیریم ممنون که با دقت بررسی میکنید
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: jsmlz
2016-11-16 ساعت 00:30
(2016-11-15 ساعت 11:37)Meisam93 نوشته: با عرض سلام خدمت همه دوستان و تشکر از الهه خانم جهت پستای سودمندشون.خواهش میکنم لطف دارین لینک رو نزاشتین هنوز؟؟؟؟؟؟ یا من نمی بینم؟؟
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: electronman ، jsmlz
2016-11-16 ساعت 00:33
(2016-11-15 ساعت 12:42)LORDAmiroo نوشته:بعید میدونم مشکلی باشه، چون مهاجرسرا برای کمک به کسانی که قصد مهاجرت دارن هست ، اینم یک نوع کمک هست دیگه(2016-11-15 ساعت 11:37)Meisam93 نوشته: با عرض سلام خدمت همه دوستان و تشکر از الهه خانم جهت پستای سودمندشون.
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، jsmlz
2016-11-16 ساعت 00:36
(2016-11-16 ساعت 00:30)elahe mousavi نوشته:ببخشید، زدم روی آموزش زبان نصرت ، دانلود شد(2016-11-15 ساعت 11:37)Meisam93 نوشته: با عرض سلام خدمت همه دوستان و تشکر از الهه خانم جهت پستای سودمندشون.خواهش میکنم لطف دارین ممنون
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: jsmlz
2016-11-16 ساعت 00:42
#یک_اصطلاح
? اصطلاح جیگر داشتن / جرات داشتن ? have guts/something takes guts مثال: ☀️It takes a lot of guts to do this. ?انجام این کار جسارت زیادی میخواد ☀️You have to have guts , to tell the truth like that. ?باید جیگر داشته باشی تا بتونی حقایق اینچنینی رو بگی ☀️He has a lot of guts , he wanna go to Mount Everest without any training! ?او خیلی جرات داره؛ میخواد بدون هیچ تمرینی بره کوه اورست
تا خدا چی بخواد
2016-11-16 ساعت 00:52
? @kettab ?
ﺍﺯ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺳﺮﻧﻮﺷﺘﻢ ﺻﺒﻮﺭ ﻭ ﺣﺘﯽ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ، ﺯﻧﺪگی ﻫﻢ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺳﺮ ﺳﺎﺯﺵ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﻧﺸﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﺍﺩ .. ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺎ ﻫﻤﻪ ﯼ ﮐﺸﺶ ﻭ ﮐﻮﺷﺶ ﻫﺎ ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺭ ﭘﯽ ﺁﻥ ﻫﺎﺳﺖ، ﮐﻤﺘﺮ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ... ? @kettab ? #ﻫﺮﻣﺎﻥ هسه
تا خدا چی بخواد
2016-11-16 ساعت 13:58
(2016-11-15 ساعت 21:35)Reza2018 نوشته:(2016-11-12 ساعت 14:49)alirezanz نوشته:(2016-11-10 ساعت 09:18)dv2017 نوشته: ... اسمشو آوردي دلم خواست چند تا عكس از بروكلين ديدم خوشم اومد ، اميدوارم دوستان هم لذت ببرن راستش ياد فيلم گجت و گودزيلا افتادم منبع: feelgrafix vrbo
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: jalayevatan ، elahe mousavi ، Reza2018 ، Phoenix7 ، shanks ، mehre cyrus ، jsmlz ، ostokhan
2016-11-16 ساعت 17:09
اینم کیس نامبر های من
چسبوندم روی ویزا ... بزارین برم من - بزارین برم من ... در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، jalayevatan ، jsmlz ، ostokhan
2016-11-16 ساعت 17:23
(2016-11-16 ساعت 17:09)darabi نوشته: اینم کیس نامبر های مناين خط -------------------------- اينم نشون ooooooooooooooooooo امسال با اون شماره اوليه برنده اي
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges
2016-11-17 ساعت 00:02
(2016-11-16 ساعت 17:23)dv2017 نوشته:(2016-11-16 ساعت 17:09)darabi نوشته: اینم کیس نامبر های مناين خط -------------------------- ایشالله دوست عزیز اگر اینطور شد به همون خط و نشونی که کشیدی ، یک شیرنی معرکه پیش من داری در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
2016-11-17 ساعت 00:32
? چند اصطلاح کاربردی
?As you wish. هرجورراحتي. ?Shame on you. خجالت بکش. ?I've made up my mind. تصمیمم رو گرفتم. ?Are you feeling better? بهتری؟ ?Can i miss it? ميشه در رفت؟ ?Any rewards for me? پس شیرینی من چی؟ ? I miss you a lot. دلم برات خیلی تنگ شده. ?I'll show you. نشونت میدم. ?It's all your fault. همه اش تقصیرتو هست. ?God bless you. خداحفظت کنه. ?I have some ideas. یه فکرهایی دارم. ?Let's go in. بریم داخل.
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: shanks ، dv2017 ، we are one ، jsmlz ، ostokhan
2016-11-17 ساعت 00:33
#جملات_کاربردی
#خرید_گوشت ? @Learn_en 1- لطفاً برو قصابی کمی گوشت بخر بیا. ?Please go and buy some meat at the butcher's. 2- ممکن است مقداری گوشت چرخ کرده به من بدهید؟ ?Could you give me some ground/ minced meat? 3- چه نوع گوشتی می خواهید؟ ?What kind of meat do you want? 4- ما گوشت گاو/ بره / گوساله داریم. ?We have beef/ lamb/ veal available. 5- گوشت بسته بندی در سلوفون می خواهم. ?I would like meat packed in Cellophane. 6- جگر و دل و قلوه هم داریم. ?We have liver, heart and kidney, too. 7- یک کیلو گوشت گوساله بی چربی بهم بدین . ?Please give me a kilo of lean beef. 8- چقدر میشه؟ ?How much should I pay? 9- علت گرانی گوشت چیه؟ ?What's the reason of the rise in the price of meat? 10- مطمئن هستید این گوشت فاسد نشده است؟ ?Are you sure this meat is not bad? 11- من نمی توانم این گوشت را بخورم. رگ و ریشه زیاد دارد. ?I can't eat this meat; there's too much gristle. 12- این گوشت نباید زیاد پخته بشود. ?This meat shouldn't be overdone.
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: shanks ، dv2017 ، we are one ، jsmlz
2016-11-17 ساعت 00:37
عباراتی که بیشتر در شروع نامه به کار برده می شود.
✅In reply to your letter = در پاسخ نامه شما ✅To meet a demand = برای برآوردن تقاضا ✅We must apologies for = ما باید پوزش بخواهیم برای ✅We wish to inform you that = ما مایل هستیم به استحضار شما برسانیم که ✅We would appreciate it if you could = ما سپاسگزار خواهیم بود اگر شما می توانستید ✅We would appreciate your reply = ما از پاسخ شما سپاسگزار خواهیم بود ✅With reference to = با اشاره به، عطف به ✅Would you please let us = آیا لطفا شما اجازه می دهید به ما ✅I am very much Obligated to you if = من بسیار مدیون شما خواهم بود اگر ✅I am sorry to have to say that = من بسیار متاسفم از اینکه بگویم ✅In accordance with your request = طبق خواسته شما، بر حسب درخواست شما ✅Please accept my thanks for = لطفا سپاس مرا بپذیرید برای ✅I regret to inform you that = من متاسفم به اطلاع شما برسانم که ✅Could you do me a favor with = می توانید یک لطف به من بکنید با ✅Referring your letter of = در استناد به نامه شما ✅We hasten to thank you for = ما شتاب داریم برای تشکر از شما بابت ✅I am anxious to hear from you about = من مشتاق شنیدن از شما هستم درباره ✅We wish to remind you that = ما مایل هستیم به شما یادآوری کنیم که ✅I find it necessary to = من لازم دانستم به ✅عبارات زیر نمونه هایی از عبارات مورد استفاده در نامه نگاری انگلیسی رسمی می باشد. ✅To agree with = در موافقت با ✅As agreed = در تایید ✅As far as I'm concerned = از آنجاییکه من نگران (علاقه مند) ... هستم ✅As per your request= طبق درخواست شما ✅In compliance with= در موافقت با، بر طبق ✅At your convenience= در زمانی که برای شما مقدور است ✅At your earliest convenience = در اولین فرصتی که برای شما امکان داشت ✅To be confident in = برای اطمینان از ✅On behalf of = به نمایندگی از طرف ✅Payable in advance = قابل پیش پرداخت ✅Please allow me = لطفا به من اجازه دهید ✅Please send us=لطفا برای ما بفرستید ✅Please send me your instructions = لطفا راهنمایی خود را برای من بفرستید ✅In case of need= در صورت لزوم ✅In conformity with = به موجب، بر حسب ✅Accordingly = در نتیجه، بنابراین in due time = در موقع خود، در زمان مناسب ✅Consequently = در نتیجه
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: shanks ، dv2017 ، darabi ، we are one ، jsmlz
2016-11-17 ساعت 10:44
?Burst into tears
?زیر گریه زدن ?مثال He read the letter and burst into tears. نامه را خواند و زد زیر گریه. —------------ ?Burst into laughter ?زیر خنده زدن ?مثال When she saw my hat, she burst into laughter. تا کلاه منو دید زد زیر خنده.
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: shanks ، dv2017 ، we are one ، jsmlz
2016-11-17 ساعت 13:09
B: I’m going to visit my brother; he’s just had a baby. He lives in Minneapolis
قراره برادرمو برم ببینم. اون تازه بچه دار شده .تو مینیاپولیس زندگی میکنه. این جمله فک میکنم غلط باشه ...در ضمن شکلک خنده گذاشتید یعنی این که برو بچه من خدای زبان انگلیسیم ! وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! ////// |