.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2016-11-20 ساعت 00:53
(2016-11-19 ساعت 23:54)Reza2018 نوشته: گرین کارت کجایی دقیقا کجایی دلم گرفته از غصه دوری تو خسته شدم واقعا باید شیشماه دیگه تو این وضعیت بمونیم کم کم شاعر میشم فکر کنم هرسال لاتاری چندین شاعر میده بیرون با این جو عرفانی که داره امسال اینگار کسی درمورد قانون جذب چیزی نمیگه هر شب خواب آمریکا رو می بینم بعد اینکه لاتاری ثبت نام کردم اگه اسم در نیاد نمیدونم چیکار بکنم نظری ندارید امشب لاتاری لازمی ها دوست گلم ... انشالله هر چی که خیر باشه برامون پیش بیاد منم واقعا از همه نظر شرایطش را دارم برای 2018 از 2010 شرکت کردم ولی وقتی به سال های گذشته فکر می کنم خدا را شاکرم که نشد که بشه چون اگر میشد شاید به دلایلی امکان رفتن نبود 2018 هم انتخاب نشم برای 2019 ثبت نام می کنم حتما باز هم یک صلاحی وجود داشته ... خیلی راه های دیگه هم برای مهاجرت هست اما من شخصا معتقدم اگر قراره که برم با شرایطی که من دارم , لاتاری بهترین روشه در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: Reza2018 ، alirezanz ، jalayevatan ، jsmlz ، ostokhan
2016-11-20 ساعت 01:20
(2016-11-19 ساعت 14:24)alirezanz نوشته:(2016-11-13 ساعت 03:31)نسل سوخته نوشته: اخ جون شمارش معکوس علیرضا جان شما دعا کن برنده بشیم من قول میدم از روز ثبت نام تا اعلام نتایج هر روز بیام دور هم توشمارش معکوس تخمه بشکونیم ودر مورد نیویورک صحبت کنیم
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ... ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ... ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ .... ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ... ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "... " ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ .. ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ..... ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، alirezanz ، sheghi ، jsmlz
2016-11-20 ساعت 01:42
(2016-11-20 ساعت 01:20)نسل سوخته نوشته:(2016-11-19 ساعت 14:24)alirezanz نوشته:(2016-11-13 ساعت 03:31)نسل سوخته نوشته: اخ جون شمارش معکوس وزنتون میره بالا به جا این کارا برید 2 تا تردمیل بیارید هروز با هم بدوید درمورد نیویورک صحبت کنید :|
Starts in 2000
& . 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 HAS NOT BEEN SELECTED 2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2021 HAS NOT BEEN SELECTED 2022 HAS NOT BEEN SELECTED 2023 HAS NOT BEEN SELECTED 2024 ? زندس HOPE انسان با (2016-11-20 ساعت 00:53)darabi نوشته:منم امسال شرایطم فوق العاده خوبه برای مهاجرت برایه 2019 فکر کنم اگه خدا بخواد خوب باشه ولی برا 2020 فکر نکنم اگه امسال یا سال بعد اسمم در نیومد دیگه لاتاری ثبت نام نمی کنم ایکاش حکمتی تو لاتاری باشه و کسی که نیاز داره اسمش در بیاد(2016-11-19 ساعت 23:54)Reza2018 نوشته: گرین کارت کجایی دقیقا کجایی دلم گرفته از غصه دوری تو خسته شدم واقعا باید شیشماه دیگه تو این وضعیت بمونیم کم کم شاعر میشم فکر کنم هرسال لاتاری چندین شاعر میده بیرون با این جو عرفانی که داره امسال اینگار کسی درمورد قانون جذب چیزی نمیگه هر شب خواب آمریکا رو می بینم بعد اینکه لاتاری ثبت نام کردم اگه اسم در نیاد نمیدونم چیکار بکنم نظری ندارید
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک
2016-11-20 ساعت 05:42
وزنتون میره بالا به جا این کارا برید 2 تا تردمیل بیارید هروز با هم بدوید درمورد نیویورک صحبت کنید :|
[/quote] خخخ لرد عزیز من که ورزشکارنیستم ولی ولزش دوشتم من که با چایی وقلیون یا دیگه تهش تخمه افتابگردون موافقم ولی تردمیلونیستم خدایی
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ... ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ... ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ .... ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ... ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "... " ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ .. ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ..... ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ تشکر کنندگان: alirezanz ، LORDAmiroo ، mehre cyrus ، sheghi ، jsmlz
2016-11-20 ساعت 10:35
(2016-11-17 ساعت 18:56)elahe mousavi نوشته:(2016-11-17 ساعت 13:09)hameddjj نوشته: B: I’m going to visit my brother; he’s just had a baby. He lives in Minneapolis (2016-11-19 ساعت 02:49)hameddjj نوشته:(2016-11-17 ساعت 19:25)pedram.zakeri نوشته: he's just got baby نخیر جمله کاملا درسته تشکر کنندگان: jsmlz
2016-11-20 ساعت 14:47
(2016-11-12 ساعت 16:49)milade نوشته:(2016-11-12 ساعت 16:24)leila79 نوشته:(2016-11-11 ساعت 16:15)leila79 نوشته: سلام دوستان یک سوال کسانی که عکس پارسالشونو گذاشتن دیگه شمارش معکوس ندن ؟ یعنی رد شده حساب کنن خودشون رو؟؟؟؟ ممنونم عبنداره دیگه شده دیگه
2016-11-20 ساعت 19:51
(2016-11-20 ساعت 14:47)leila79 نوشته:(2016-11-12 ساعت 16:49)milade نوشته:(2016-11-12 ساعت 16:24)leila79 نوشته: دوستان لطفا یکی منو از ابهام دربیاره ميشه لطفا آدرسش رو بديد ، اون جايي كه ميگيد اعلام رسمي هم شد. ممنون ميشم تشکر کنندگان: jsmlz
2016-11-20 ساعت 20:09
(2016-11-20 ساعت 01:20)نسل سوخته نوشته:(2016-11-19 ساعت 14:24)alirezanz نوشته:(2016-11-13 ساعت 03:31)نسل سوخته نوشته: اخ جون شمارش معکوس بعد نمیای نمیگی که اینجا بدرد نمیخوره نیاین؟؟ همش کاره منم اگه میتونستم بر میگشتم ایران ؟ راستی کجا میرین حالا؟
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня تاریخ آن سرزمین با "میلاد" و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...! 2015 = GOD DAMN IT 2016 = GOD DAMN IT 2017 = GOD DAMN IT 2018 = GOD DAMN IT 2019 = ?GOD ?What تشکر کنندگان: jsmlz
2016-11-20 ساعت 20:36
??????????
#idiom ????Why are you nodding? Open up your kisser , cat got your tongue? ???? ????چرا کلتو تکون میدی؟دهنتو باز کن ، موش (گربه) زبونتو خورده؟???? ____________________________ ?nod : /nɑːd / if you nod, nod your head or your head nods, you move your head up and down to show agreement, understanding, etc تکون دادن کله جای حرف زدن ___________________________ ?kisser : /ˈkɪsər / a person's mouth دهان ____________________________ ?cat got your tongue : said to sb, especially a child, who stays silent when expected to speak, for example after being asked a question زبونتو موش خورده؟
تا خدا چی بخواد
2016-11-20 ساعت 20:40
Mohammad Reza:
?❓?❓?❓?❓?❓ #practical_sentence ????It's beyond me how you put up with that little nasty boy . ???? ????نمیتونم بفهمم چی جوری این پسر کوچولوی بی ادب رو تحمل میکنی .???? ______________________________ ?It's beyond me : You say it to emphasize that you do not understand sth اصلا درک نمیکنم ، نمیتونم بفهمم _____________________________ ?put up with (sb/sth) (کسی/چیزی را) تحمل کردن
تا خدا چی بخواد
2016-11-20 ساعت 20:42
#idiom
????A : I couldn't do that completely. B : You were supposed to do the full monty!!!???? ????نتونستم بطور کامل انجامش بدم . این انتظار رو ازت داشتم که تو بطور تمام و کمال انجامش بدی !!!???? ______________________________ ?( do ) the full monty : /ˈmɑːnti / ( Do ) the full amount that people expect or want بطور تمام و کمال ( انجام دادن )
تا خدا چی بخواد
2016-11-20 ساعت 21:23
لغو روادید 72 کشور برای گذرنامه ایرانی
به گفته اين منبع آگاه عمده اين کشورها در آسيا، آفريقا و آمريکاي جنوبي واقع شده اند. اين منبع عالي رتبه همچنين گفت که هماهنگي هاي نهايي در حال انجام است و لغو رواديد اين کشورها با ايران يا اعطاي ويزاي فرودگاهي به مسافران حامل گذرنامه ايراني به زودي به مرحله عمل خواهد رسيد.در همين حال يک منبع آگاه در وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران به ديپلماسي ايراني گفت که رايزني ها براي لغو رواديد ايران با سه کشور فرانسه، آلمان و ايتاليا در حال انجام است و به زودي احتمال دارد که با اين سه کشور مهم اروپايي لغو رواديد انجام شود يا به مسافران حامل گذرنامه ايراني در فرودگاه ويزا داده شود.به گفته اين منبع اين سه کشور تنها يک شرط مهم براي اين کار گذاشته اند که در حال رايزني براي چگونگي پذيرفتن اين شرط هستيم تا در صورت اجراي اين شرط لغو رواديد با اين سه کشور اروپايي داشته باشيم يا ويزاي فرودگاهي به شهروندان حامل گذرنامه ايراني داده شود. به گفته اين منبع وزارت امور خارجه ديپلمات هاي ايراني تقريبا هفته اي دو تا سه سفر کاري به کشورهاي مختلف دارند و تلاش بسياري مي کنند تا اعتبار گذرنامه ايراني را به شدت ارتقا دهند و در حد يک کشور بزرگ جهاني برسانند. يک منبع آگاه عالي رتبه در وزارت امور خارجه نيز در همين زمينه گفت که فشارهاي بسياري به کشورهاي اروپايي وارد کرده ايم که سهميه ويزاي ايراني ها براي سفر به اروپا چهار تا پنج برابر افزايش يابد اما آنها با اين کار مخالفت مي کنند.اين منبع مي گويد در صورتي که اين مهم اتفاق بيفتد صف طولاني در برابر سفارت خانه ها برچيده خواهد شد و ديگر شاهد صف هاي طولاني براي دادن ويزا به اتباع ايراني نخواهيم بود. سفر فشرده دیپلمات های وزارت امور خارجه با هدف لغو روادید با کشورها یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه به دیپلماسی ایرانی گفت که دیپلمات های ایرانی با هدف لغو روادید یا اعطای ویزای فرودگاهی به حاملان گذرنامه ایرانی در فرودگاه های کشورهای مختلف از جمله کشورهای اروپایی سفرهای مکرر و فشرده ای را به این کشورها انجام می دهند و امیدوارند به زودی تلاش های آنها نتیجه بدهد. به گفته این منبع وزارت امور خارجه دیپلمات های ایرانی تقریبا هفته ای دو تا سه سفر کاری به کشورهای مختلف دارند و تلاش بسیاری می کنند تا اعتبار گذرنامه ایرانی را به شدت ارتقا دهند و در حد یک کشور بزرگ جهانی برسانند. تلاش برای لغو روادید با عراق ( چقد بدبخت شدیم ما!!!) یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه به دیپلماسی ایرانی گفت که نزدیک به سه سال است ایران رایزنی های بسیاری را با طرف عراقی انجام می دهد تا شاید بتواند میان ایران و عراق لغو روادید انجام دهد. به گفته این منبع وزارت امور خارجه به طرف عراقی فشار بسیاری می آورد تا با ایران لغو روادید شود اما هنوز این اتفاق نیفتاده است. این منبع تاکید می کند وزارت امور خارجه عراق هنوز نپذیرفته است که با ایران لغو روادید انجام دهد. مخالفت شخص ابراهیم جعفری با لغو روادید با ایران ( عراقم شاخ شده ) یک منبع آگاه عالی رتبه در مجلس اعلای اسلامی عراق به دیپلماسی ایرانی گفت که تمامی رهبران اصلی جریان های سیاسی عراق موافق لغو روادید با ایران هستند اما تنها کسی که با این کار مخالفت می کند شخص ابراهیم جعفری، وزیر امور خارجه عراق است که حاضر به لغو روادید با ایران نیست. این منبع آگاه گفت که ما از ناراحتی جمهوری اسلامی ایران از این بابت آگاه هستیم و فشارهای بسیاری را به جعفری وارد کرده ایم اما او شخصا حاضر به لغو روادید با ایران نشده است. به گفته این منبع دلیل این که جعفری حاضر نشده لغو روادید با ایران را بپذیرد این است که می گوید دریافت ویزا درآمد بسیار خوبی را نصیب دولت عراق می کند که نمی توان به راحتی از آن چشم پوشی کرد. به گفته این منبع مساله مالی تنها دلیل جعفری برای عدم لغو روادید با ایران است. مخالفت کشورهای اروپایی به افزایش سهمیه ویزای ایران یک منبع آگاه عالی رتبه در وزارت امور خارجه به دیپلماسی ایرانی گفت که فشارهای بسیاری به کشورهای اروپایی وارد کرده ایم که سهیمه ویزای ایرانی ها برای سفر به اروپا چهار تا
Starts in 2000
& . 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 HAS NOT BEEN SELECTED 2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2021 HAS NOT BEEN SELECTED 2022 HAS NOT BEEN SELECTED 2023 HAS NOT BEEN SELECTED 2024 ? زندس HOPE انسان با تشکر کنندگان: elahe mousavi ، dv2017 ، alirezanz ، jsmlz ، ostokhan
2016-11-20 ساعت 21:28
(2016-11-20 ساعت 21:23)LORDAmiroo نوشته: لغو روادید 72 کشور برای گذرنامه ایرانی خوش خبر باشین
تا خدا چی بخواد
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، alirezanz ، jsmlz
2016-11-21 ساعت 09:46
(2016-11-20 ساعت 14:47)leila79 نوشته:(2016-11-12 ساعت 16:49)milade نوشته:(2016-11-12 ساعت 16:24)leila79 نوشته: دوستان لطفا یکی منو از ابهام دربیاره سلام منم براي برادرم با عكس پارسال براش ثبت نام كردم بعدش فهميدم كه اونائي كه با عكس پارسال ثبت نام كردن ديسكواليفاي ميشن. بهش جرئت نكردم بگم ...... اگه بفهمه كله م رو ميكنه .......... ديگه كاري هست كه شده ..... |