کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-01 ساعت 15:08)milad.abadani نوشته:  سلام دوستان,
بزرگترین چالش من قبولی در لاتاری نیست,بزرگترین چالش من متقاعد کردن همسرم برای زندگی در ام ر ی ک ا ست,والا چی بگم,اصلا نظر خوبی در مورد این کشور نداره,و تا میگم آمریکا,میگه مر... بر امر...کا.حالا به نظر شما من باید نگران قبولی باشم یا مشکلات بعدی ان.

لاتاری از آنچه که فکر می کنید خشن تر و سختتر است?
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: limbo ، milad.abadani ، aram_hpanahi ، alirezanz
(2017-04-01 ساعت 15:19)limbo نوشته:  دوستان منتظر باکمال تاسف ششماه دیگه هم به انتظارمون اضافه شده اعلام نتایج دو می کلن لغو و سپتامبر امسال نتیجه لاتاری میاد.لطفن از ادرسبار dvlottery state gov خودتون ببینین.بازم همدردی خودم ابراز میکنم
من شنیدم کلا بیخیال اعلام نتایج شدن✍ 100 هزار نفر اول که نتایج چک بکنند برنده میشند??خوب با توجه به سرعت اینترنت ایران???
کلا بیخیال لاتاری
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: limbo ، farrokh33 ، milad.abadani ، aram_hpanahi
[img][عکس: xni_img_20170401_182727.png][/img]
لاتاری از آنچه فکر میکردید به شما نزدیکتر است حالا برای اعلام نتایح چی بپوشم?
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، limbo ، American Darlin ، farrokh33 ، milad.abadani ، امیر007 ، aram_hpanahi ، alirezanz
سلام به همه ی مهاجرین آینده
ای کاش چند ماه زودتر میومدم تو باغ لاتاری و این حرفا Sad ای کاش ...
الان این روز شمارو میبینم نابود میشم : (((

چندوقت پیشا بعضیارو میدیدم میپرن واسه ثبت نام و این حرفا هی به هم میگفتن لــاتــــاری ننوشتی هنــوز ؟؟؟؟؟
من میگفتم اینا چشونه هی دارن میدوئن دنبال آمریکا و این حرفا :|||| خاک تو سرم Smile

حالا میگم که نکته ی وحشتناکی ذهنمو مشغول کرده ، موقعی که اسممون درمیاد باید آدرس آمریکا بدیم که گرین کارتمون بره به اون آدرس ، من هر چی فکر میکنم همه جای دنیا آشنا داریم جز آمریکا :|||
حالا این آدرسی که میدیم تا چه موقع قابل ویرایشه ، میشه لحظه ای که داریم میریم تو هواپیما آدرسو عوض کنیم ؟
حالا اگه آدرس اشتباه بدیم و گرین کارت بره جای دیگه بعد میشه بهشون بگیم و دوباره برامون صادر کنن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: farrokh33 ، milad.abadani ، jalayevatan ، alirezanz
(2017-04-01 ساعت 20:26)American Darlin نوشته:  سلام به همه ی مهاجرین آینده
ای کاش چند ماه زودتر میومدم تو باغ لاتاری و این حرفا  Sad  ای کاش ...
الان این روز شمارو میبینم نابود میشم : (((

چندوقت پیشا بعضیارو میدیدم میپرن واسه ثبت نام و این حرفا هی به هم میگفتن لــاتــــاری ننوشتی هنــوز ؟؟؟؟؟
من میگفتم اینا چشونه هی دارن میدوئن دنبال آمریکا و این حرفا :|||| خاک تو سرم  Smile

حالا میگم که نکته ی وحشتناکی ذهنمو مشغول کرده ، موقعی که اسممون درمیاد باید آدرس آمریکا بدیم که گرین کارتمون بره به اون آدرس ، من هر چی فکر میکنم همه جای دنیا آشنا داریم جز آمریکا :|||
حالا این آدرسی که میدیم تا چه موقع قابل ویرایشه ، میشه لحظه ای که داریم میریم تو هواپیما آدرسو عوض کنیم ؟
حالا اگه آدرس اشتباه بدیم و گرین کارت بره جای دیگه بعد میشه بهشون بگیم و دوباره برامون صادر کنن ؟

آدرس یه هتل بده چندین بارم میشه عوضش کرد بعد برنده شدن فرمی که باید پر کنی اونجا میشه هر ادرسی نوشت بعدش تو سفارت موقع محاصبه میتونی عوضش بکنی تو فرودگاه میتونی عوضش بکنی این چیزا دلهره های بیخودی مهمترین چیز برنده شدن لاتاری بعدشم اینکه میگند 50 درصد افراد ویزا گیرشون نمیاد خیلی ها اصلا سفارت نمیرند شاید 95درصد افراد که میرند سفارت ویزا گیرشون میاد بجزع اینکه دیپلم نداشته باشی اشتباهی اسم یکی از بچه هاتو وارد نکردی باشی زن داشته باشی وارد نکرده باشی اشتباهی کشور دیگه ای بجا ایران موقع ثبت نام اشتباه وارد بکنی عکس یکی دیگه رو موقع ثبت نام داده باشی و فرمانده سپاهی چیزی باشی کلیر نشی
NYC or LA?

سایت معرفی نیویورک
پاسخ
تشکر کنندگان: American Darlin ، limbo ، jalayevatan ، امیر007 ، aram_hpanahi ، alirezanz
(2017-04-01 ساعت 15:19)limbo نوشته:  دوستان منتظر باکمال تاسف ششماه دیگه هم به انتظارمون اضافه شده اعلام نتایج دو می کلن لغو و سپتامبر امسال نتیجه لاتاری میاد.لطفن از ادرسبار dvlottery state gov خودتون ببینین.بازم همدردی خودم ابراز میکنم

سلام دوست عزیز
دروغ 13 فروردین (یک آوریل) بر شما مبارک باد
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza2018 ، limbo ، American Darlin ، storagemeter ، امیر007 ، aram_hpanahi ، alirezanz
(2017-03-31 ساعت 17:32)darabi نوشته:  کم کم تاپیک داره جون میگیره
به نظرتون ترامپ می دونه کاری کنه این ۶ کشور در لاتاری شرکت داده نشن؟

بله میتونه
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام، امسال بر خلاف هر سال که فقط وقت ثبت نام و وقت اعلام نتایج می اومدم اینجا.
این طلسم رو شکستم و یه ماه زودتر اومدم. بلکه امسال بعد از 8 سال نوبتم بشه.
امیدوارم همه چیز خوب پیش بره برای هممون و ماه دیگه بیشتر مهاجرسرا یی ها خوشحال باشن .
Be Cool Cool
DV 2011 - DV 2012 - DV 2013 - DV 2014 - DV 2015 - DV 2016 - DV 2017 - DV 2018 - DV 2019 - DV 2020: Case Number 2020XXXX
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، dv2017 ، jalayevatan ، امیر007 ، aram_hpanahi ، alirezanz
(2017-04-01 ساعت 18:21)Reza2018 نوشته:  
من شنیدم کلا بیخیال اعلام نتایج شدن✍ 100 هزار نفر اول که نتایج چک بکنند برنده میشند??خوب با توجه به سرعت اینترنت ایران???
کلا بیخیال لاتاری
خداییش این داستانها رو از کجا میارید؟!!
DV 2014 : NO
DV 2015 : NO
DV 2016 : NO
DV 2017 : NO
DV 2018 : NO
DV 2019 : NO
DV 2020 : NO

IF YOU WANT TO GO FAST,GO ALONE.IF YOU WANT TO GO FAR,GO TOGETHER.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان فقط 30 روز مونده...
- 2017     قسمت نبود
- 2018     به امید خدا  
- تاریخ چک قبولی:
- Cool Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، dv2017 ، alirezanz
(2017-04-02 ساعت 02:36)خباز نوشته:  سلام دوستان فقط 30 روز مونده...

ممنون Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017
کلا بیخیال لاتاری

زمان اعلام نتایج تغییری نکرده.
https://www.dvlottery.state.gov/

2018 Entrant Status Check

DV-2018 Entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 2, 2017. The DV-2018 registration period opens on October 4, 2016, and closes on November 7, 2016. DV-2018 Entrants should keep their confirmation number until at least September 30, 2018.
DV 2014 : NO
DV 2015 : NO
DV 2016 : NO
DV 2017 : NO
DV 2018 : NO
DV 2019 : NO
DV 2020 : NO

IF YOU WANT TO GO FAST,GO ALONE.IF YOU WANT TO GO FAR,GO TOGETHER.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2017-04-02 ساعت 09:38)santaclara نوشته:  
کلا بیخیال لاتاری

زمان اعلام نتایج تغییری نکرده.
https://www.dvlottery.state.gov/

2018 Entrant Status Check

DV-2018 Entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 2, 2017. The DV-2018 registration period opens on October 4, 2016, and closes on November 7, 2016. DV-2018 Entrants should keep their confirmation number until at least September 30, 2018.
گفتند که
دروغ روز ۱۳ بود
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
بزرگترین چالش من قبولی در لاتاری نیست,بزرگترین چالش من متقاعد کردن همسرم برای زندگی در ام ر ی ک ا ست,والا چی بگم,اصلا نظر خوبی در مورد این کشور نداره,و تا میگم آمریکا,میگه مر... بر امر...کا.حالا به نظر شما من باید نگران قبولی باشم یا مشکلات بعدی ان.

(2017-04-01 ساعت 15:23)darabi نوشته:  

این مشکل خیلی از متاهل هاست
همسر منم تا بهش میگم عمه ریکا ... کهیر میزنه

منم فقط تونستم متقاعدش کنم که برای پسرمون یک آینده خوب می تونیم بسازیم ...

Big Grin چه خوبه شانسمون بزنه و برنده شیم

من به یک تحول در زندگی نیاز دارم ... یه تغییر

خیلی برام جالب بود، من فکر می‌کردم چنین تفکراتی فقط در راهپیمایی‌هایی که از صداوسیما پخش میشه وجود داره!
مگه میشه از یه کشور اونم آمریکا متنفر بود؟!
DV-Lottery'13: FAILED
DV-Lottery'14: FAILED
DV-Lottery'15: FAILED
DV-Lottery'16: FAILED
DV-Lottery'17: FAILED
DV-Lottery'18: FAILED
DV-Lottery'19: FAILED
DV-Lottery'20: FAILED
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
[عکس: 4za3_500x374_1467034053648591.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: limbo ، shayrin ، milad.abadani ، dv2017 ، American Darlin ، darabi ، Màhsa 75 ، امیر007 ، jsmlz ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان