.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2017-04-03 ساعت 14:04
هر جمعه بابام به کلوپ محلمون می رفت و نوار بوکس محمد علی کلی و جورج فورمن رو کرایه می کرد، مسابقه قهرمانی جهان بود، ما با هم اون بازی رو هزار بار دیدیم، حرف نداشت.
اولش فورمن تا جایی که می خورد علی رو زد، هوک چپ، هوک راست، شکم، زیر چونه، اما علی چسبیده بود به رینگ و می گفت" نا امیدم کردی پسر!" فورمن چپ می زد، علی می خندید، فورمن راست می زد، علی می رقصید، رقص پاش بی نظیر بود، این کارش باعث می شد فورمن عصبی تر شه، تا اینکه آخر سر علی با یه هوک راست جانانه فورمن رو ناک اوت کرد. همیشه وقتی بازی تموم شد بابام بهم می گفت: ضربه وحشتناکی بود ولی علی با این ضربه برنده نشد، چیزی که اون رو برنده کرد رقصیدن و خنده هاش بود...بعد نوار رو در میاورد و با خودش می گفت: بذار هرچقدر که می خوان ضربه هاشون رو بزنن، اما بخند، نذار فکر کنن که برنده میشن، نذار فکر کنن که برنده میشن .... تشکر کنندگان: milad.abadani ، jalayevatan ، darabi ، امیر007 ، nargol1990 ، dv2017 ، bahram2014 ، limbo ، hasti1985 ، farrokh33 ، LORDAmiroo ، copol ، iSalar ، jsmlz ، lighter ، alirezanz
2017-04-03 ساعت 14:46
سلام به تمام دوستان گرامی
سال نو همگی مبارک انشااله که سال خوب همراه با موفقیتهای روز افزون داشته باشیدو به امید برنده شدن شدن تمام دوستان در لاتاری تشکر کنندگان: nargol1990 ، jalayevatan ، dv2017 ، limbo ، milad.abadani ، copol ،
(2017-04-02 ساعت 22:20)soroushsuoros نوشته: سلام به همه امیدورام حالتون خوب باشه و همینطور امیدوارم تموم کسایی که مثله خودم هدفه واقعیشون مهاجرته و همینجوری الکی ثبت نام نکردن تا ببینن چی میشه اسمشون واسه لاتاری 2018 در بیاد. سلام نگران نباشيد . ديپلمه و حتي زير ديپلم هم بودن كه مصاحبه قبول شدن . اگه شانس اوردين و قبول شديد اصلا درنگ نكنيد ، چون بد جوري بعدش پشيمون ميشي. اين شتره يه بار مياد در خونه- اگه بياد
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: امیر007 ، jalayevatan ، milad.abadani ، farrokh33 ، copol ،
2017-04-03 ساعت 18:02
(2017-04-03 ساعت 16:32)dv2017 نوشته:(2017-04-02 ساعت 22:20)soroushsuoros نوشته: سلام به همه امیدورام حالتون خوب باشه و همینطور امیدوارم تموم کسایی که مثله خودم هدفه واقعیشون مهاجرته و همینجوری الکی ثبت نام نکردن تا ببینن چی میشه اسمشون واسه لاتاری 2018 در بیاد. زیر دیپلم باید سابقه ی بیمه داشته باشه به نظرم در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: milad.abadani ، امیر007 ، copol ،
2017-04-03 ساعت 18:15
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۸
نتایج نظرسنجیها نشان داده است بیخانمانی و گرسنگی مهمترین دغدغه این روزهای مردم کشور آمریکاست که هر قشری با هر سطح از درآمدی با آن درگیر است. به گزارش خبرگزاری فارس، بر اساس نظرسنجی که مؤسسه «گالوپ» به تازگی انجام داده، آمار گرسنگی و بیخانمانی در آمریکا با افزایش بیسابقهای در طول دو سال اخیر رو به رو بوده و همین موضوع موجب معضلات و مشکلات اجتماعی بسیاری شده که به راحتی میتوان گفت زندگی بیش از نیمی از مردم آمریکا در خطر است. نتایج نظرسنجیها نشان داده است، نگرانی از مشکلات تغذیهای و مسکن مهمترین دغدغه قشر کم درآمد آمریکاست. حداقل تغذیه و حداقل مسکن، دغدغه شبانه روزی افرادیست که ساعات زیادی از روز را کار میکنند و بعضاً تحصیل کرده هم هستند، ولی شرایط حاکم اقتصادی و موج شدید بیکاری موجب شده این دسته هم جزء کم درآمدها محسوب شوند. بر اساس نظر سنجی «گالوپ»، 67 درصد از قشر کم درآمد آمریکا نگران مسئله خوراک و مسکن خود هستند. این در حالیست که مشکل گرسنگی و بیخانمانی از سال 2011 تاکنون 51 درصد افزایش داشته است. این آمار نسبت به همه افراد جامعه آمریکا به 47 درصد میرسد، از تمام کسانیکه در کشور آمریکا زندگی میکنند، حدود نیمی از آنها تعذیه و مسکن را مهمترین معضل خود میدانند و همین موجب شده است با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم کنند. در سال 2004 آمار این افراد 35 درصد بوده است. بعد از مسئله بیخانمانی و گرسنگی، مهمترین دغدغه قشر کم درآمد آمریکا بهداشت ضعیف و نبود امکانات بهداشتی است. مردم آمریکا با هر سطح از درآمد، بیش از همه چیز راجع به بیخانمانی و گرسنگی ابراز نگرانی میکنند و این به شرایط بیثبات اقتصادی مربوط میشود. موسسه «گالوپ» از معتبرترین موسسات نظرسنجی در جهان است که آشنایی با مراحلی که برای انجام نظرسنجی در این موسسه انجام می شود، حائز اهمیت است. جورج هاوس گالوپ یکی از متخصصین استفاده از روشهای آماری در مطالعه افکار و عقاید عمومی، در 27 دسامبر 1935م مؤسسه استخراج عمومی را بنیاد نهاد که به نام خود وی گالوپ خوانده میشود. مخارج این مؤسسه از حق اشتراک مؤسسات تبلیغاتی و تولیدی در ایالات متحده امریکا تأمین میشود. بسیاری از کشورهای جهان در مواردی گوناگون، جهت اطلاع از افکار عمومی به این مؤسسه مراجعه میکنند.
2017-04-03 ساعت 20:10
(2017-04-03 ساعت 18:02)darabi نوشته:تو این مملکت ما راحت میشه دیلپم گرفت شهریور میره امتحان میده ولی ایشون مثل اینکه گفتند دیپلم نظام جدید دارند که معادل 11 سال تحصیل پس باید پیش دانشگاهی رو هم بگیرند که مشکلی نداره خرداد میگیرند ولی من نمیدونم چرا برنده نشده خیلی ها به چه چیزای که فکر نمیکنند اینگار تو هوامپیمان یه ساعت دیگه میرسند امریکا یکی میگه من شنیدم نیویورک دزدی زیاده من چجوری برم یکی دیگه میگه ترامپ لاتاری میخواد کنسل بکنه .بیخودی خودمون نگران نکنیم من که وقتی برنده شدم بعد به بقیه مسائل فکر میکنیم از چند نفر که سال های قبل برنده شدن مشورت میکنم دو حالت داره یا به نتیجه میرسم برم یا نرم ولی اگه الان فکر کنم به این مسائل فقط ذهنمو الکی مشغول کردم اخرشم شاید به این نتیجه برسم که برم ولی دست اخر لاتاری برنده نشم یک سال بعد برنده شدن برای بقیه کارها وقت هست امیدوارم امسال چند نفر از اینجا برنده بشند و برند تا جوی که میون برنده ها هست ببینند سرشار از انرژی مثبت برعکس اینجا(2017-04-03 ساعت 16:32)dv2017 نوشته:(2017-04-02 ساعت 22:20)soroushsuoros نوشته: سلام به همه امیدورام حالتون خوب باشه و همینطور امیدوارم تموم کسایی که مثله خودم هدفه واقعیشون مهاجرته و همینجوری الکی ثبت نام نکردن تا ببینن چی میشه اسمشون واسه لاتاری 2018 در بیاد.
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک تشکر کنندگان: milad.abadani ،
تشکر کنندگان: امیر007 ، copol ، milad.abadani ،
2017-04-03 ساعت 23:20
دوستان فقط وفقط 28 روز.....!!!
- 2017 قسمت نبود
- 2018 به امید خدا - تاریخ چک قبولی: - تشکر کنندگان: copol ، milad.abadani ، امیر007 ،
2017-04-04 ساعت 06:57
27 روز دیگه
تشکر کنندگان: limbo ، امیر007 ،
2017-04-04 ساعت 09:43
(2017-04-03 ساعت 18:15)darabi نوشته: تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۸ خب بعد از بحران ۲۰۰۸ باید هم بترسن خیلیا خونه هاشون از دست دادن. چون خونه هاشون قسطیه کارشون به هرقیمتی باید حفظ بشه تا بتونن قسط خونه هاشون پرداخت کنن. همینکه نرخ بیکاریشون زیر پنج درصده و تو اوج رکود طرحهای عمرانی جاده سازی تصویب شد ملت از گرسنگی نمردن کاش یکی هم به فکر ماها بود فک کنم نصف بیکارامون لاتاری ثبت نام کردن یه سه چهار میلیونی
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
تشکر کنندگان:
2017-04-04 ساعت 11:19
(2017-04-03 ساعت 18:15)darabi نوشته: تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۸ سلام شما از یه خبرگذاری مطمین پیام بذار این خبر گذاری ها که همش میگن همه بد هستن ما خوبیم خوب اگر اینجا خوب بود چرا همه به نوعی فکر مهاجرت تو سرشونه من نمیگم امریکا خوبه اما مطمئنا از اینجا خیلی بهتره تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، alirezanz
2017-04-04 ساعت 11:27
(2017-04-02 ساعت 01:41)santaclara نوشته:(2017-04-01 ساعت 18:21)Reza2018 نوشته:خداییش این داستانها رو از کجا میارید؟!!(2017-04-01 ساعت 15:19)limbo نوشته: دوستان منتظر باکمال تاسف ششماه دیگه هم به انتظارمون اضافه شده اعلام نتایج دو می کلن لغو و سپتامبر امسال نتیجه لاتاری میاد.لطفن از ادرسبار dvlottery state gov خودتون ببینین.بازم همدردی خودم ابراز میکنممن شنیدم کلا بیخیال اعلام نتایج شدن✍ 100 هزار نفر اول که نتایج چک بکنند برنده میشند??خوب با توجه به سرعت اینترنت ایران??? از تو لپ لپ فکر کنم تشکر کنندگان: alirezanz
جمعيت اين شهر 260000 هست كه بيش از 75 درصد اون دموكراتن . با تركيب جمعيتي 38 درصد سفيد 40 درصد سياه و 5 درصد آسيايي كه از اين تعداد 14 درصد هيسپانيك و مابقي غير هيسپانيك هستند. نرخ بيكاري معادل 4.4 درصده. هزينه هاي زندگي در اين شهر نزديك مقداد ميانگين هزينه هاي زندگي در آمريكاست ولي از همسايش يعني شهر رالي مركز ايالت ، حدود 5 درصد ارزونتره. آب و هواي گرم و شرجي داره. از دانشگاههاي معروفش ميشه از دانشگاه DUKE و دانشگاه مركزي كاروليناي شمالي نام برد. #مثلت_تحقيقاتي_كاروليناي_شمالي#
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: امیر007 ، limbo ،
(2017-04-04 ساعت 09:43)limbo نوشته:(2017-04-03 ساعت 18:15)darabi نوشته: تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۸ معمولا بحران های مالی با قشر ضعیف جامعه کاری نداره چون قشر ضعیف سهام سکه طلا املاک ندارن و وظیفه دولت در برابر قشر ضعیف این که نرخ بیکاری پایین نگه داره. که الان 4.8درصد ولی در بحران سال 2008 چون که وام ها به قشر ضعیف داده شده بود قشر ضعیفم آسیب دیدند کسی که با کاپیتالیسم مخالف اصلا لاتاری ثبت نام نکنه بره کانادا چون خیلی غصه میخوره [img][/img]
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک تشکر کنندگان: jalayevatan ، limbo ،
2017-04-04 ساعت 13:54
حالا یه نکته دیگه ایی درمورد هوملس های امریکا من شنیدم اینکه خیلیهاشون خونه و بیزنس داشتن وقتی شکست میخورن الکلی شدن و توان شروع دوباره ازصفر نداشتن اینم من از تاپیک زندگی در امریکا خوندم. یه ضرب المثل دیگه درمورد رکود یادم اومد.میگه تو دوران رکود افراد عاقل شغلشون از دست میدن اما افراد عادی عقلشونو!
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
|