کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-17 ساعت 00:47)ostokhan نوشته:  دوستان عزیز اگه فرصت داشته باشید تا بتونید حداقل 50 درصد پستهای ‎2011‎ و ‎2012‎ و ‎2013‎ را بخونید به این نتیجه خواهید رسید که کلاً تراکم جمعیتی مهاجران ایرونی به ترتیب در شش جای زیر بیشتر از بقیه جاهاست:
1- ایالت کالیفرنیا؛ اکثراً لس آنجلس و شهرهای اطراف آن
2- شهرهای دالاس و هیوستون و حومه آنها مانند پلانو و فورت وورث در نزدیکی دالاس
3- نیویورک - واشنگتن و حومه آنها
4- شیکاگو
5- سیاتل
6- آتلانتا

سلام استخون، شما هم هستی هنوز، مثل همیشه فعال و قوی، دمت گرم ، بری نبینمت ایشالله.
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، leader-m ، jalayevatan ، sepideh1234 ، aram_hpanahi
(2017-04-17 ساعت 01:06)bijan9 نوشته:  
(2017-04-17 ساعت 00:47)ostokhan نوشته:  دوستان عزیز اگه فرصت داشته باشید تا بتونید حداقل 50 درصد پستهای ‎2011‎ و ‎2012‎ و ‎2013‎ را بخونید به این نتیجه خواهید رسید که کلاً تراکم جمعیتی مهاجران ایرونی به ترتیب در شش جای زیر بیشتر از بقیه جاهاست:
1- ایالت کالیفرنیا؛ اکثراً لس آنجلس و شهرهای اطراف آن
2- شهرهای دالاس و هیوستون و حومه آنها مانند پلانو و فورت وورث در نزدیکی دالاس
3- نیویورک - واشنگتن و حومه آنها
4- شیکاگو
5- سیاتل
6- آتلانتا

سلام استخون، شما هم هستی هنوز، مثل همیشه فعال و قوی، دمت گرم ، بری نبینمت ایشالله.

سلام بر شما از یاران قدیمی مهاجرسرا
راستیتش داداش اینجا امسال خلوته و هیچ اثر و شور و شوقی از بچه های سالهای پیش نیست. منم امسال فعالیت دارم و مطمئنا سال دیگه اینجا به ندرت میام. اینجا شده 2 قطبی. من و دوستمون DV2017 . گهگاهی هم کسی گذرش اینجا بخوره مثل خودت یه پستی میزاره. سالهای پیش تا اعلام نتایج به 700 صفحه میرسیدیم ولی امسال 15 روز مونده و 175 پر شده
پاسخ
آقا دمتون حسابی گرم
من فکر نمی‌کنم سالهای قبل شمارش معکوس هایی که‌بوده اینقدر پربار بوده باشه.مختصر و مفید که میگن به این میگن Tongue
امیدوارم امسال بچه های مهاجرسرا آمار قبولی شون خیلی بیشتر از سالهای قبل باشه.البته با توجه به این که شرایط ثبت نام کمی تفاوت داشته امسال خصوصا در مورد عکس و ....ناخواسته این اتفاق میفته چون خیلی ها ثبت نامشون باطل میشه.ضمنا شما کشورهای دوست و همسایه رو هم درنظر بگیرین افرادی که بیشترشون اطلاعات کافی از نحوه ثبت نام و شرایطش ندارن و اونا هم از دور خارج میشن و فقط میمونیم ما بچه های مهاجرسرا که انشالله هممون قبولیم.پس به افتخار خودمون Tongue Tongue
به امید فردا...
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، ostokhan ، nargol1990 ، milad.abadani ، leader-m ، copol ، dv2017 ، jalayevatan ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
[quote='mona_ir' pid='750934' dateline='1492356720']
مراحل پس از قبولی در لاتاری بصورت نمودار

این چارت رو از همین مهاجرسرا قبلا ذخیره داشتم خواستم باز یادآوری بشه

عالی بود ممنون.
DV 2014 : NO
DV 2015 : NO
DV 2016 : NO
DV 2017 : NO
DV 2018 : NO
DV 2019 : NO
DV 2020 : NO

IF YOU WANT TO GO FAST,GO ALONE.IF YOU WANT TO GO FAR,GO TOGETHER.
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، milad.abadani ، mona_ir ، aram_hpanahi
(2017-04-17 ساعت 01:13)M0HSeN_US نوشته:  آقا دمتون حسابی گرم
من فکر نمی‌کنم سالهای قبل شمارش معکوس هایی که‌بوده اینقدر پربار بوده باشه.مختصر و مفید که میگن به این میگن Tongue
امیدوارم امسال بچه های مهاجرسرا آمار قبولی شون خیلی بیشتر از سالهای قبل باشه.البته با توجه به این که شرایط ثبت نام کمی تفاوت داشته امسال خصوصا در مورد عکس و ....ناخواسته این اتفاق میفته چون خیلی ها ثبت نامشون باطل میشه.ضمنا شما کشورهای دوست و همسایه رو هم درنظر بگیرین افرادی که بیشترشون اطلاعات کافی از نحوه ثبت نام و شرایطش ندارن و اونا هم از دور خارج میشن و فقط میمونیم  ما بچه های مهاجرسرا که انشالله هممون قبولیم.پس به افتخار خودمون Tongue  Tongue

داداش شما اثری از بچه های مهاجرسرا میبینین؟؟ همه دود شدن رفتن.
ولی خودمم قبول دارم با اینکه 175 تا رفتیم جلو مطالبمون خیلی مفید تر از تاپیک های سالهای پیش بوده. من خودم امسال سعی کردم که مطالب کاربردیتر رو بزارم تا بکار کسی بیاد هرچند خواننده این مطالب فکر نکنم بیشتر از 7 - 8 تا باشن
پاسخ
اینم تقدیم به بچه های تعداد کم ولی فعال مهاجرسرا

[عکس: frx7_fln.png]
پاسخ
سلام بر شما از یاران قدیمی مهاجرسرا
راستیتش داداش اینجا امسال خلوته و هیچ اثر و شور و شوقی از بچه های سالهای پیش نیست. منم امسال فعالیت دارم و مطمئنا سال دیگه اینجا به ندرت میام. اینجا شده 2 قطبی. من و دوستمون DV2017 . گهگاهی هم کسی گذرش اینجا بخوره مثل خودت یه پستی میزاره. سالهای پیش تا اعلام نتایج به 700 صفحه میرسیدیم ولی امسال 15 روز مونده و 175 پر شده
[/quote]

درست میگین اونهمه انرژی رو از کجا می آوردیم ما؟ یادمه در حال خدمت سربازی بودم اما هروقت پام میرسید خونه میپردم پای کامپیوتر و مستقیم مهاجرسرا... چه شور و شوقی داشتیم.
هنوز هم معتقدم حق منو اون بی شعوری خورد که رفت تو کافی نت براش ثبت نام کردن، اسمش دراومد، اما یادش رفت و هیچوقت نیومد و چک نکرد Big Grin Big Grin Big Grin
پاسخ
(2017-04-17 ساعت 01:21)bijan9 نوشته:  سلام بر شما از یاران قدیمی مهاجرسرا

درست میگین اونهمه انرژی رو از کجا می آوردیم ما؟ یادمه در حال خدمت سربازی بودم اما هروقت پام میرسید خونه میپردم پای کامپیوتر و مستقیم مهاجرسرا... چه شور و شوقی داشتیم.
هنوز هم معتقدم حق منو اون بی شعوری خورد که رفت تو کافی نت براش ثبت نام کردن، اسمش دراومد، اما یادش رفت و هیچوقت نیومد و چک نکرد  Big Grin  Big Grin  Big Grin
[/quote]

تا بوده همین بوده. امیدوارم ثبت نامهای دیمی امسال بخاطر این شرط جدید امسال که نباید از عکس های سالهای پیش استفاده میشد خیلی کمتر بشه و اونایی که حساب کردن سر لاتاری بیشتر کامیاب بشن Big Grin Big Grin Big Grin
پاسخ
(2017-04-17 ساعت 01:23)ostokhan نوشته:  تا بوده همین بوده. امیدوارم ثبت نامهای دیمی امسال بخاطر این شرط جدید امسال که نباید از عکس های سالهای پیش استفاده میشد خیلی کمتر بشه و اونایی که حساب کردن سر لاتاری بیشتر کامیاب بشن  Big Grin   Big Grin   Big Grin

فکر نمیکنم کسی رو بخاطر عکس و تکراری بودنش رد کنن
حتی کسایی بودن که عکس با موبایل خودشون گرفتن و برنده هم شدند
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، leader-m
(2017-04-17 ساعت 01:18)ostokhan نوشته:  
امیدوارم امسال بچه های مهاجرسرا آمار قبولی شون خیلی بیشتر از سالهای قبل باشه.البته با توجه به این که شرایط ثبت نام کمی تفاوت داشته امسال خصوصا در مورد عکس و ....ناخواسته این اتفاق میفته چون خیلی ها ثبت نامشون باطل میشه.ضمنا شما کشورهای دوست و همسایه رو هم درنظر بگیرین افرادی که بیشترشون اطلاعات کافی از نحوه ثبت نام و شرایطش ندارن و اونا هم از دور خارج میشن و فقط میمونیم  ما بچه های مهاجرسرا که انشالله هممون قبولیم.پس به افتخار خودمون Tongue  Tongue

ولی خودمم قبول دارم با اینکه 175 تا رفتیم جلو مطالبمون خیلی مفید تر از تاپیک های سالهای پیش بوده. من خودم امسال سعی کردم که مطالب کاربردیتر رو بزارم تا بکار کسی بیاد هرچند خواننده این مطالب فکر نکنم بیشتر از 7 - 8 تا باشن
اتفاقآ فکر کنم بیشتر یاشه تعدادشون. منتهی اکثرآ یادشون میره یه تشکر کوچولو بکنن...
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، bijan9 ، nargol1990 ، leader-m ، dv2017 ، jalayevatan ، M0HSeN_US ، aram_hpanahi
(2017-04-17 ساعت 01:23)ostokhan نوشته:  
(2017-04-17 ساعت 01:21)bijan9 نوشته:  

تا بوده همین بوده. امیدوارم ثبت نامهای دیمی امسال بخاطر این شرط جدید امسال که نباید از عکس های سالهای پیش استفاده میشد خیلی کمتر بشه و اونایی که حساب کردن سر لاتاری بیشتر کامیاب بشن  Big Grin   Big Grin   Big Grin
[/quote]

همش افسوس اینو خوردم که کاش زودتر میرفتم به سربازی و اون سال های طلایی لاتاری میتونستم ثبت نام کنم ، اون سال هایی که هرکی که ثبت نام می کرد، توانشو داشت میدونست داره چکار میکنه میخواست که بره.
معمولا هم اسمش در می اومد و می رفت.
شاید خیلی از بچه های اینجا ندونن ولی قبل از 1390 اینطوری بود. خیلیا رو حساب و کتاب کار می کردن. مثل الان نبود که همه چیز کشکی باشه.
امیدوارم حرف شما درست باشه و امسال با چند سال اخیر فرق داشته باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، nargol1990 ، milad.abadani ، copol ، leader-m ، dv2017 ، sheghi ، hooman13 ، M0HSeN_US ، aram_hpanahi
15 روز و 18 ساعت................ تیک تاک ....... تیک تاک............
پاسخ
(2017-04-17 ساعت 01:32)shahin61 نوشته:  
(2017-04-17 ساعت 01:18)ostokhan نوشته:  

اتفاقآ فکر کنم بیشتر یاشه تعدادشون. منتهی اکثرآ یادشون میره یه تشکر کوچولو بکنن...

حرف شما متین ولی من اینطور فکر نمیکنم. حالا همچین فرقی هم نداره. هر جا هستن سالم و بهروز باشن
پاسخ
(2017-04-17 ساعت 01:33)bijan9 نوشته:  تا بوده همین بوده. امیدوارم ثبت نامهای دیمی امسال بخاطر این شرط جدید امسال که نباید از عکس های سالهای پیش استفاده میشد خیلی کمتر بشه و اونایی که حساب کردن سر لاتاری بیشتر کامیاب بشن  Big Grin   Big Grin   Big Grin

همش افسوس اینو خوردم که کاش زودتر میرفتم به سربازی و اون سال های طلایی لاتاری میتونستم ثبت نام کنم ، اون سال هایی که هرکی که ثبت نام می کرد، توانشو داشت میدونست داره چکار میکنه میخواست که بره.
معمولا هم اسمش در می اومد و می رفت.
شاید خیلی از بچه های اینجا ندونن ولی قبل از 1390 اینطوری بود. خیلیا رو حساب و کتاب کار می کردن. مثل الان نبود که همه چیز کشکی باشه.
امیدوارم حرف شما درست باشه و امسال با چند سال اخیر فرق داشته باشه.
[/quote]

سرزنش کردن خودت فایده ای نداره. منم اگه اشتباهات زندگیم رو نداشتم شاید به جاهایی رسیده بودم. ولی نشد. همه اشتباهاتی دارن.

از خدا بخواه چند صباحی که از عمرمون باقیست رو یه حالی بهمون بده و عاقبت بخیرمون کنه هر جور که خودش صلاح میدونه
در ضمن دیمی ثبت نام شده ها خیلی ریزش دارن. وایسا و ببین. کسی که دیمی ثبت نام کرده عکس جدید نمیبره. اون کافی نت چی هم نمیاد استانداردهای عکس رو برای طرف ردیف کنه. فقط میخواد بیشتر ثبت نام کنه و پول بیشتری به جیب بزنه
پاسخ
(2017-04-17 ساعت 01:31)reza6966 نوشته:  
(2017-04-17 ساعت 01:23)ostokhan نوشته:  تا بوده همین بوده. امیدوارم ثبت نامهای دیمی امسال بخاطر این شرط جدید امسال که نباید از عکس های سالهای پیش استفاده میشد خیلی کمتر بشه و اونایی که حساب کردن سر لاتاری بیشتر کامیاب بشن  Big Grin   Big Grin   Big Grin

فکر نمیکنم کسی رو بخاطر عکس و تکراری بودنش رد کنن
حتی کسایی بودن که عکس با موبایل خودشون گرفتن و برنده هم شدند

امسال صراحتا تو دستورالعمل 2018 ذکر کرد هر کسی عکس سالهای قبلش رو استفاده بکنه وارد قرعه کشی نمیشه. اولین خط صفحه پنجمش بود مثل اینکه
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان