.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2017-04-17 ساعت 01:44
(2017-04-17 ساعت 01:39)ostokhan نوشته: سرزنش کردن خودت فایده ای نداره. منم اگه اشتباهات زندگیم رو نداشتم شاید به جاهایی رسیده بودم. ولی نشد. همه اشتباهاتی دارن. فرزاد جان میشه این قانون عکس جدید رو بذاری ؟ حساسیتی روی عکس و استانداردهایی که اشاره میکنی نبوده تا الان فقط شانس نیاز بوده واسه قبولی
2017-04-17 ساعت 02:03
دوستان میگم این که میگن اونایی که اولین باره ثبت نام میکنن شانسشون بیشتره راسته؟؟؟
آخه چجوری میفهمن؟؟ مگه نمیگن قرعه س!!! واسه عکسم خیلی میترسم از بس گفتین!...من با اینکه با دوربین حرفه ای خودم گرفتم ولی میترسم تو آپلودش گند زده باشم اخه من هیچ تغییری ندادم عکسی که از دوربین برداشتمو آپلود کردم فقط خودش کاتش کرد!! تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، milad.abadani ، leader-m ، dv2017 ، sheghi ، hooman13 ، M0HSeN_US ، sepideh1234 ، aram_hpanahi
2017-04-17 ساعت 02:05
استخوان همینجا ازت تشکر میکنم کلامی زبانی بابت تمام پست های خوبت من همه شونو میخونم و تشکر میزنم واست ک اینهمه وقت میذاری و اهمیت میدی...ایشالا قبول شی امسال
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، reza6966 ، copol ، leader-m ، dv2017 ، bijan9 ، M0HSeN_US ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
(2017-04-17 ساعت 01:44)reza6966 نوشته:(2017-04-17 ساعت 01:39)ostokhan نوشته: سرزنش کردن خودت فایده ای نداره. منم اگه اشتباهات زندگیم رو نداشتم شاید به جاهایی رسیده بودم. ولی نشد. همه اشتباهاتی دارن. برخلاف دستورالعمل های قبلی، در دستورالعمل DV-2018 بند جدیدی بشرح زیر اضافه شده است که طبق آن استفاده مجدد از عکس ارائه شده در آخرین دوره لاتاری، برای ثبت نام در دوره جدید، موجب رد صلاحیت متقاضی خواهد شد. صفحه 3 بند 7: Submitting the same photograph that was submitted with last year’s entry (DV-2017) will result in disqualification. بالای صفحه 6: Submitting the same photograph that you submitted with last year’s entry will result in disqualification. در دوره های گذشته استفاده از عکسهای دوره های قبل معمولاً مشکلی ایجاد نمی کرد و حتی افرادی بودند که با عکس تکراری برنده شدند و ویزا دریافت کردند ولی با توجه به این بیانیه رسمی جدید، توصیه می شود از عکس دوره قبلی (DV-2017) برای ثبت نام استفاده نکنید. البته بصورت دقیق مشخص نشده است که بررسی و رسیدگی به این مورد در کدام مرحله از پروسه لاتاری انجام میگیرد و همجنین فقط عکس آخرین دوره مورد بررسی قرار میگیرد یا اینکه عکس تمام دوران قبلی را شامل می شود ولی بهتر است عکس جدید برای ثبت نام دوره DV-2018 تهیه کنید. (طبق دستورالعمل رسمی عکس متعلق به 6 ماه اخیر باشد) منظورم این بود که کافی نتها دقیق نمیان ببینن اون اندازه و تناسب هایی که باید صورت و شانه ها تو عکس قرار بگیره رو رعایت کنن تشکر کنندگان: shahin61 ، nargol1990 ، reza6966 ، milad.abadani ، leader-m ، dv2017 ، bijan9 ، aristotel ، sheghi ، امیر007 ، M0HSeN_US ، Farzad Immigrant
2017-04-17 ساعت 02:10
(2017-04-17 ساعت 02:03)nargol1990 نوشته: دوستان میگم این که میگن اونایی که اولین باره ثبت نام میکنن شانسشون بیشتره راسته؟؟؟ نه این حرفها نیستش. سال اول و دهم هم نداره. عکست هم اگه اون استانداردهای سایز و .و.... رعایت کردی مشکلی نداره. نترس . زیاد استرس به خوذت نده. سال اول شرکت میکنی و قضیه رو سخت گرفتی تشکر کنندگان: nargol1990 ، shahin61 ، reza6966 ، milad.abadani ، leader-m ، dv2017 ، bijan9 ، alireza_guitar ، hooman13 ، امیر007 ، M0HSeN_US ، mehre cyrus ، Farzad Immigrant
2017-04-17 ساعت 02:11
تشکر کنندگان: nargol1990 ، milad.abadani ، leader-m ، shahin61 ، bijan9 ، امیر007 ، M0HSeN_US ، mehre cyrus
2017-04-17 ساعت 02:13
(2017-04-17 ساعت 02:10)ostokhan نوشته:(2017-04-17 ساعت 02:03)nargol1990 نوشته: دوستان میگم این که میگن اونایی که اولین باره ثبت نام میکنن شانسشون بیشتره راسته؟؟؟ از کجا فهمیدی اولین بارمه؟؟؟ آخه 3 نفر رو میشناسم از دوستان ک بار اولشون بوده و قبول شدن...پس خیلی خوش شانس بودن!!
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت چه یأس بی نهایتی ندیم من بود فصل بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذشت چه قلب بی سخاوتی حریم من بود تشکر کنندگان: milad.abadani ، leader-m ، shahin61 ، bijan9 ، hooman13 ، امیر007 ، M0HSeN_US ، mehre cyrus
2017-04-17 ساعت 07:19
(2017-04-17 ساعت 01:18)ostokhan نوشته:اين الان كنايه بود يا تعريف(2017-04-17 ساعت 01:13)M0HSeN_US نوشته: آقا دمتون حسابی گرم فارسي زبانان اين كشورها خيلي كارشون با مهاجرسرا پيش ميره
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: shahin61 ، bijan9 ، alireza_guitar ، امیر007
2017-04-17 ساعت 07:28
15 روز.....
فقط 15 روز مونده.....
- 2017 قسمت نبود
- 2018 به امید خدا - تاریخ چک قبولی: - تشکر کنندگان: santaclara ، dv2017 ، alireza_guitar ، امیر007 ، aram_hpanahi
2017-04-17 ساعت 08:07
آتلانتا
ايالت جورجيا
دانشگاه هاي معروف اين شهر عبارتند از Georgia Institute of Technology
Georgia State University Art Institute of Atlanta Atlanta Metropolitan State College از نقاط ديدني اين شهر آكواريوم بزرگ آن است اين شهر برغم موقعيت جغرافياييش زمستونهاي سردي رو گاها به خود مي بينه جدول اطلاعات شرايط زندگي اين شهر پارسال در صفحه شماره 223 شماره معكوس @farrokh33@ عزيز يه پست در مورد اين شهر گذاشتند كه با اجازش اينجا ميارمش. اطلاعات خوبي داره : سلام خاطره ای دارم از سفر به آتلانتا شاید تو این روزهاوشبهای انتطار کمی سرگرمتون کنه سال 2011 فرصتی پیش اومد از دالاس بریم آتلانتا پیش با جناق جان ساعت حدودای8 صبح از دالاس با ماشین پسرم راه افتادیم وحدودای 10 شب رسیدیم آتلانتا .حدودای 400مایل روندیم تا رسیدیم لویزیانا وبعد می سی سی پی وبعد آلاباما وشب درجورجیا بودیم تصور من این بود که ایالت های جنوبی خیلی خشک هستند وبایدتمام روز رو در بیابان رانندگی کنیم ولی خیلی جالب بود که از تگزاس تا آتلانتا خیلی سر سبز بود درست مثل شمال خودمان دو طرف جاده تا چشم کار میکرد چمن بود ودرختکاری ونه خبری از خشکی بود ونه کاکتوس های فیلم های وسترن. حدودای 10 روزی که آتلانتا بودیم جاهای دیدنی زیادی رفتیم از جمله: 1-آکواریوم بزرگی که حیوانات 5قاره رو درخودش جا داده بود وبرا دیدنش یک روز کافی نبود .خودشون میگفتن این بزرگترین آکواریوم جهان است 2- اولین کارخانه کوکا کولا که در بیرون ونزدیک درب ورودی آن مجسمه دکتر تمبرلن قرار داشت که سازنده ومخترع این نوشابه جهانی است 3-ساختمان CNN که مشهور ترین خبرگزاری جهان است 4-پارک المپیک که درست درمرکز شهر قرار داشت واین ساختمان ها که نام بردم دراطرافش قرار داشتند 5-کوه سنگی بزرگی به نام مانتاین که در یک پارک زیبا قرار داره و هر شبهای تعطیل مردم درآن جمع میشدند ورقص نور ولیز وتفریح برپا ست ...وجاهای دیدنی دیگه که فراموش کردم عکس های بسیار زیبایی از اونجا گرفتم ولی بلد نیستم که چطوری این جا عکس بذارم یک خاطره یادم اومد ... توی پارک المپیک آتلانتا قدم میزدیم یه پسره سیاه پوست بسیار گنده (فکر کنم بالای 150 کیلو ) داشت از روبرو میومد شلوارش داشت از پاهاش میوفتاد خشتکش تا نزدیکای زانواش بود ویه قیافه بسیار بیریخت وبدترکیبی داشت وسیگاری هم تو دستش بود ودستش تو دست یه دختره سفید پوست خوش اندام وبسیار زیبا با موهای بلوند بود وقتی از نزدیکای ما رد شد رو به خانمم کردم وگفتم ترا خدا این رو با جوونای ما مقایسه کن این جونور باید اینجا دررفاه زندگی کنه چون اینجا متولد شده ولی جوونای ما باید حسرت یک زندگی ساده رو داشته باشن واین به نظر من یک ظلم بزرگه ... آرزو میکنم یک روزی جای اون پسره دستتون تو دست ... باشه وتو پارک المپیک آتلانتا قدم بزنید.همیشه تندرست وشاد باشید
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: shahin61 ، milad.abadani ، bijan9 ، ostokhan ، lilistar ، sheghi ، jalayevatan ، nargol1990 ، hooman13 ، امیر007 ، copol ، farrokh33
2017-04-17 ساعت 11:40
بچه هایی که سال اول شرکت میکنند و یا دوستانی که تجربه کافی نداشتند توجه داشته باشند KCC نامه قبولی رو به ایمیل هیچ کس نمیفرسته و اگر دیدید تو ایام نتایج لاتاری براتون از این قسم ایمیل ها اومد بدونید کلاهبرداری و توجه نکنید. رویت قبولی فقط از طریق dvlottery.state.gov مرجعیت رسمی داره. در زیر یه نمونه از نامه های SCAM WARNER یا همون تقلبیه.
U.S. Department of State Bureau of Consular Affairs, National Visa Center 63 Rochester Ave-Portsmouth (NH) 3874 Dear Winner. Congratulations! You are among the lucky-selected winners-of the U.S. Green Card lottery program which was-conducted-under the terms-of Section 203 of the Immigration and-Nationality-Act (INA) Section-131 of the Immigration-Act of 2006 (Pub.L.101-649) (5.8-million-email addresses were randomly extracted during the 66 days extraction-period. The-email addresses were assigned to different-ticket-numbers for representation for final selection, and your email address-attached to N0. (KK978) drew the numbers that put you on the winner's lists . Notification is through the selected e-mail addresses (undisclosed) App roximately 575 winners had been notified through their email addresses including you today (17/02/2010) Your Green-Card winning details falls within the Asia pacific region as indicated and we have forwarded your winning details to our Asia-Pacific representative office for the-processing of your application documents for the issuance of your immigrant visa through the U.S. Embassy nearest to you. Please read and follow all the enclosed instructions carefully. The filing of an immigrant visa petition is the initial step required to receive the "green card" the visas have been apportioned among the six geographic regions. T herefore, for the immigrant visa issuance application guidelines, G-845S application forms and requirements, contact our Asia-pacific office with the below contact details: Contact-Person: Mr. Mark-Howard. Addr: Diethelm-Towers Building 2nd Floor, 28 North Wireless Road Bangkok, Thailand Tel: +66 835 619 209 +66 833 078 270 Fax: +66 2251 9977 Email: usaivs@America.Hm If it should be necessary to contact our Asia-Pacific office by telephone, you must always refer to your Case Number as they appear below. Your Case Number is clearly written at the lower left corner of your notification letter and should be well noted for the filling of the claim applications. Please complete and return Green-Card application form for yourself and all accompanying family members. Complete G-845S form with your Case Number. Prior to the submission of the completed forms, please note the followings: All forms and correspondencies should be directed to our Asia-Pacific office where your case has been assigned and it is important that you complete and return the forms listed above as quickly as possible to enhance your chances of early visa issuance before the total numbers of immigrant visas for the fiscal year will be issued. U.S Laws limits the numbers of immigrant-visas that are available every year and once the total numbers of visas is issued, selected winners and accompanying family member's who do not receive visas by that time (25th of March 2010) will derive no further benefits from their Green Card winning status. Selected winners living legally in the United States who wish to pursue their Green-Card status should contact any of our regional offices where their winning details falls for information's on the requirements and procedures. Application documents processed by United-States officers abroad require a visa application (machine-readable visa - MRV) fee that recovers for the United States the costs associated with manufacturing, processing and printing the documents. Therefore, those selected in the random drawing should be prepared to pay the processing fees connected with immigration to the U.S. which are as follows. Single application processing fee: $970. Dual/family: $1,490. Your documents will be post to you once the processing is completed and the copies forwarded to the U.S. Embassy nearest to you for the scheduling of your visa interview appointment for the issuance of your visa. You will be notified of your visa interview appointment once scheduled and should go to the Embassy on your appointment date with the required documents and visa interview appointment letter for the issuance of your visa. Case Number: WAC2010383157 Preferences-Categories: DV DIVERSITY Foreign State charge-ability: Asia-Pacific Click> Green Card Application Best-regards, Mrs. Roselyn-Williams. Kentucky Consular Center تشکر کنندگان: dv2017 ، shahin61 ، jalayevatan ، nargol1990 ، hooman13 ، امیر007 ، M0HSeN_US ، santaclara ، copol ، farrokh33 ، aram_hpanahi ، Farzad Immigrant
توی پارک المپیک آتلانتا قدم میزدیم یه پسره سیاه پوست بسیار گنده (فکر کنم بالای 150 کیلو ) داشت از روبرو میومد شلوارش داشت از پاهاش میوفتاد خشتکش تا نزدیکای زانواش بود ویه قیافه بسیار بیریخت وبدترکیبی داشت وسیگاری هم تو دستش بود ودستش تو دست یه دختره سفید پوست خوش اندام وبسیار زیبا با موهای بلوند بود وقتی از نزدیکای ما رد شد رو به خانمم کردم وگفتم ترا خدا این رو با جوونای ما مقایسه کن این جونور باید اینجا دررفاه زندگی کنه چون اینجا متولد شده ولی جوونای ما باید حسرت یک زندگی ساده رو داشته باشن واین به نظر من یک ظلم بزرگه ...
آرزو میکنم یک روزی جای اون پسره دستتون تو دست ... باشه وتو پارک المپیک آتلانتا قدم بزنید.همیشه تندرست وشاد باشید [/quote] خدا خیرت بده جوون این خاطره رو از آقای فرخ ذکر کردین فقط خواستم بگم تو همین مملکت خودمون هم خیلی ها که وضعشون داغونه هم دستشون تو دست..... ولی در مورد من نه.متاسفانه چرا راه دور برم خود من نتونستم به این مهم دست پیدا کنم و فعلا ناکام موندیم ولی خب ان شااله قبول میشم میرم اونور تو پارک آتلانتیک و دوباره همراه با خرزو خان در پارک قدم میزنم خودم و خودم. چرا؟؟؟ چون کسی که نتوانسته در مملکت خودش به این مهم دست پیدا کنه آیا میتونه در پارک آتلانتیک موفق باشه؟؟ مطمئنا خیر چون شاسکول بودن در این امور در خون اینجانب جریان داره. مطمئنا دوستان عزیز موفق تر از بنده در این امور هستند. ما از همون بچگی ید بیضایی تو این کار نداشتیم و نخواهیم داشت این خاطره مرد سیاهپوست خشتک به زانو همراه با بلوند هیچ وقت از خاطرم نمیره. شمارش معکوس 2018 خاطره ساز شد تشکر کنندگان: dv2017 ، mona_ir ، shahin61 ، lilistar ، sheghi ، reyhaneh_h ، nargol1990 ، hooman13 ، امیر007 ، M0HSeN_US ، santaclara ، sepideh1234 ، copol ، farrokh33 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi ، Farzad Immigrant
پورتلند، ایالت اورگون
ایالت اورگون در شمال غربی آمریکا، در جنوب ایالت واشنگتن و شمال ایالت کالیفرنیا و در غرب ایالت آیداهو قرار دارد. پرجمعیت ترین شهر ایالت اورگون، پورتلند، در نزدیکی مرز با ایالت واشنگتن قرار داشته و فاصلهٔ آن تا سیاتل واشنگتن ۲:۴۵ رانندگی است. مالیات هنگام خرید (sales tax) در این ایالت صفر است. نام مستعار (nickname) اورگون «ایالت سگ آبی» (Beaver State) میباشد. شهر پورتلند میتونه برای شروع زندگی خوب باشه محاسن : اجاره آپارتمان مناسب با قیمت خوب . هزینه کمتر جهت خرید موادغذایی . حمل ونقل شهری خوب . نداشتن مالیات بر خرید به غیر از خونه و زمین . داشتن مردمانی دوست داشتنی و مهربون ( اورگین جز ایالتهای اورپایی نشین میباشد) . وجود رستورانها با قیمتهای خوب . تمیز بودن شهر . امنیت بسیار بالا معایب : سردی هوا در بیشتر ماههای سال . یکنواخت بودن زندگی هز جهت داشتن جاذبه های توریستی . مالیات زیاد بر مسکن البه بدونید که چند سال قبل پورتلند ارگان به عنوان یکی از ۵ شهر سبز جهان شناخته شد. قسمتی از این مقاله رو در ادامه نقل قول میکنم: در دهه ی 1990 ، کشورهای صنعتی برای اقدامی در مقابل پدیده ی گرم شدن زمین و تغییرات آب و هوا با همدیگر متحد شدند . آنها با همدیگر پیش نویس پیمان کیوتو را نوشتند و تصویب کردند . این توافق نامه با هدف کاهش اثرات تغییر آب و هوا از طریق کاهش اثرات تغییر آب و هوا از طریق کاهش گاز گلخانه ای شناخته شده ، تصویب شده است . این 6 گاز عبارتند از :دی اکسید کربن ، متان ، نیتروژن ، مونواکسید ، هیدروفلوئورکربن ها ، پرفلوئوروکربن ها و هگزافلوئوراید . کشورهایی که از سال 1997 (که این پیمان بسته شد) به آن پیوستند قانون ملزم به پایبندی به هدف این قرارداد در جهت کاهش خروج گازهای گلخانه ای خود به میزان متوسط 5 درصد کمتر از میزان خروجی گازهای گلخانه ای شان در سال 1990 هستند . آنها باید تا دوره ی 2008 الی 2012 به این هدف دست یابند . (به نقل از بی .بی .سی ) برخی روش ها برای دستیابی به هدف این معاهده عبارتند از : استفاده از انرژی های تجدید شدنی شامل انرژی خورشیدی و نیروی باد ، روش های مناسب کشاورزی و ارتقاء بازده انرژی . در این مقاله ما با 5 شهر سبز جهان آشنا می شویم که نه تنها به خاطر شیوه های کاری سبز بلکه به خاطر ابتکارات و مدیریت سبزشان ، برگزیده شده اند . 1 ـ مالمو ، سوئد ( Malmo ) 2 ـ کپنهاگ ، دانمارک 3 ـ پورتلند ، اورگان فق شهر پورتلند که کوه ماونت هود در آن دیده می شود . سبزی این شهر ، چندان جدید هم نیست.از سال 1903 ، پورتلندها ، شهرهایی امید بخش برای سراسر ایالات متحده آمریکا و جهان بوده اند تا فضای سبز را در برنامه های شهری خود بگنجانند . (در آمریکا چندین شهر با نام پورتلند وجود دارند ).30 سال پیش پورتلند این راه را با خراب کردن یک اتوبان 6 بانده برای ایجاد یک پارک ساحلی در مکان آن ، ادامه داد . در حال حاضر ، پورتلند دارای فضای سبزی به مساحت حدود 372 کیلومتر مربع است .که این فضای سبز شامل 119 کیلومتر مسیر برای دوچرخه سواری ، دو و پیاده روی است . پورتلند مرز رشد شهری ای را تصویب کرده است که کنترل کننده ی دورنمای شهر است و 101 هزار کیلومترمربع از جنگل و مزارع را محافظت می کند . پورتلند اولین شهر ایالات متحده بود که قانونی برای کاهش تولید گازهای گلخانه ای اش تصویب کرد و یکی از اعضای موسس "کمپین ( مبارزه ) شهرها برای محافظت از آب و هوا " بود . همچنین پورتلند برای چندین سال در بالای لیست شهرهای سبز در آمریکا و جهان قرار داشته است . این شهر 50 ساختمان دارد که در حد استانداردهای هیئت ساختمان های سبز ایالات متحده یا حتی بالاتر از آن ، هستند . ترکیب مناطق مسکونی و تجاری آن مناسب پیاده روی و دوچرخه سواری است . تقریباً یک چهارم افراد برای رفتن به محل کار از دوچرخه استفاده می کنند . پورتلند ، برای آینده انرژی شهر ، اهداف جاه طلبانه ای در نظر گرفته است ، قرار است در سال 2010 کل انرژی شهر از طریق انرژی های تجدید شدنی تامین شود .این هدف شامل روش های ابتکاری نظیر پارکومترهای خورشیدی می شود . 4 ـ ونکوور ، کانادا 5 ـ ریکویک ، ایسلند تشکر کنندگان: dv2017 ، shahin61 ، sheghi ، nargol1990 ، hooman13 ، امیر007 ، santaclara ، sepideh1234 ، copol ، farrokh33 ، aram_hpanahi ، Farzad Immigrant
2017-04-17 ساعت 12:01
(2017-04-17 ساعت 11:52)ostokhan نوشته: توی پارک المپیک آتلانتا قدم میزدیم یه پسره سیاه پوست بسیار گنده (فکر کنم بالای 150 کیلو ) داشت از روبرو میومد شلوارش داشت از پاهاش میوفتاد خشتکش تا نزدیکای زانواش بود ویه قیافه بسیار بیریخت وبدترکیبی داشت وسیگاری هم تو دستش بود ودستش تو دست یه دختره سفید پوست خوش اندام وبسیار زیبا با موهای بلوند بود وقتی از نزدیکای ما رد شد رو به خانمم کردم وگفتم ترا خدا این رو با جوونای ما مقایسه کن این جونور باید اینجا دررفاه زندگی کنه چون اینجا متولد شده ولی جوونای ما باید حسرت یک زندگی ساده رو داشته باشن واین به نظر من یک ظلم بزرگه ... خدا خیرت بده جوون این خاطره رو از آقای فرخ ذکر کردین فقط خواستم بگم تو همین مملکت خودمون هم خیلی ها که وضعشون داغونه هم دستشون تو دست..... ولی در مورد من نه.متاسفانه چرا راه دور برم خود من نتونستم به این مهم دست پیدا کنم و فعلا ناکام موندیم ولی خب ان شااله قبول میشم میرم اونور تو پارک آتلانتیک و دوباره همراه با خرزو خان در پارک قدم میزنم خودم و خودم. چرا؟؟؟ چون کسی که نتوانسته در مملکت خودش به این مهم دست پیدا کنه آیا میتونه در پارک آتلانتیک موفق باشه؟؟ مطمئنا خیر چون شاسکول بودن در این امور در خون اینجانب جریان داره. مطمئنا دوستان عزیز موفق تر از بنده در این امور هستند. ما از همون بچگی ید بیضایی تو این کار نداشتیم و نخواهیم داشت این خاطره مرد سیاهپوست خشتک به زانو همراه با بلوند هیچ وقت از خاطرم نمیره. شمارش معکوس 2018 خاطره ساز شد [/quote] کلی از این ماجرا خندیدم دوستان ممنون این قضیه برعکسشم هست... منم خیلی زیاد دیدم پسر خیلی خوشتیپ و زیبا و ... با ی دختری خیلی زشت و ... استخوان جان شاید منم مثل شما عرضه ندارم ولی فکر کنم شانس هم خیلی دخیله... خدا عاقبتم رو بخیر کنه با این شانسم تشکر کنندگان: aza90 ، ostokhan ، shahin61 ، sheghi ، nargol1990 ، hooman13 ، امیر007 ، copol ، farrokh33 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi
2017-04-17 ساعت 12:10
کلی از این ماجرا خندیدم دوستان ممنون
این قضیه برعکسشم هست... منم خیلی زیاد دیدم پسر خیلی خوشتیپ و زیبا و ... با ی دختری خیلی زشت و ... استخوان جان شاید منم مثل شما عرضه ندارم ولی فکر کنم شانس هم خیلی دخیله... خدا عاقبتم رو بخیر کنه با این شانسم [/quote] حالا زشت و زیباش به کنار. ما کلا چلمنگ هستیم 27و خورده ای سن داریم ولی .... توف تو این شانس . ان شااله شانست بهتر از من باشه. تو هنوز اول عمرت و وقت زیاد داری تشکر کنندگان: shahin61 ، jalayevatan ، nargol1990 ، hooman13 ، امیر007 ، farrokh33 ، mehre cyrus ، aram_hpanahi ، Farzad Immigrant
|