کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-22 ساعت 11:50)moxtar88 نوشته:  
(2017-04-22 ساعت 04:47)copol نوشته:  
(2017-04-21 ساعت 16:07)ostokhan نوشته:  
پراکندگی مهاجران سال قبل 2016

انتخاب شما کجاست؟ بطور خلاصخ بگو. بگو اگه یه روز قبول شی

ایالات کالیفرنیا (سن فرانسیسکو و جنوب کالیفرنیا)، فلوریدا، کلرادو ، نیویورک، ماساچوست (بوستون)، نوادا(لاس وگاس)، ایلینویز(شیکاگو)، جورجیا و کارولینای جنوبی و هاوایی (هنولولو که در نقشه مشخص نیست چون فاصله زیادی تا آمرریکا دارد) بیشترین نرخ ورود تازه مهاجران را داشته اند.

سلام.بنده اگرقبول بشم باتوجه به وضعیت موجود ابتدا میرم نوادا تا خودم رو تو اون جامعه پیدا کنم بعد تصمیم بهتری شاید بگیرم.(فانتزیه دیگه).سپاس

آغا اسم ما دربیاد من میرم کویر آمریکا اصلا  Big Grin  Big Grin
اونجا یه جادر میزنم زیر آفتاب داغ و سوزان آمریکا بسوزم پخته بشم
شما فقط اسم ما در بیاد اصلا ما رو اونجا زندانی کن والا بخودا ما راضیم داداش  Big Grin  Big Grin
اگه طنز گفتی خوب بود
ولی اگه واقعا اینطور فکر میکنی باید بگم صرفا رفتن به سرزمین آمریکا دیگه که ملاک نیست!!!!. وقتی نتونی اونجا زندگی کنی همینجا بودن شرف داره!
آیا واقعا خواستار زندگی تو فاکس ریور یا آلکاترازی ؟؟ Big Grin Big Grin
پاسخ
خرید لباس و کفش:

تا جایی که اطلاعات راقم اجازه میدهد، فروشگاه Ross حقیقتا ارزان ترین فروشگاه ممکن است. در Ross سایر اقلام نظیر چمدان، کیف، کفش، وسایل زینتی خانه، ملحفه و پتو و بالش و وسایل آشپزخانه و کلا هرگونه خرت و پرت وجود دارد. Target هم فروشگاه زنجیرهای دیگری است که معمولا قیمت مناسبی دارند و کیفیت و تنوع اجناسش از Ross بهتر و بیشتر است.

در target هم می توانید تنوع گسترده ای از اقلام بیابید از لوازم آرایشی و بهداشتی تا قاب عکس، سی دی و دی وی دی و . . . البته در تمام فروشگاههای بزرگ نظیر Wal-Mart و یا Costco هم پوشاک موجود است. در مورد کفش هم علاوه بر Ross و Target، فروشگاههای لوازم ورزشی Big5 هم معمولا بر روی sale گزینه های خوبی دارند.

اینها گزینه هایی است که برای خریدهای ارزان قیمت موجود است. به غیر از این تعداد بسیار زیادی ( بسیار بسیار بسیار زیاد) فروشگاههایی مربوطه به البسه وجود دارند که البته در بعضی مناسبتها در سال ( مانند thanksgiving) و یا در حراج های سالیانه قیمت های بسیار مناسبی را ارائه می دهند.

[عکس: 6hej_living-in-america4.jpg]

Craigslist:

سایت craigslist.org در حقیقت کشکولی است که همه چیز می توانید در آن پیدا کنید. افراد به طور مجانی می توانند بر روی craigslist آگهی بدهند. اجاره دادن یا اجاره کردن خانه، خرید و فروش اتومبیل، خرید و فروش انواع اقلام دیگر به خصوص وسایل دست دوم، اشتراک ماشین و هزینه ی سوخت(ride share)، حتی دوست یابی!! و . . . مطالبی است که می توانید بر روی آن بیابید. به طور کلی در بلند مدت سر و کارتان با این سایت زیاد خواهد بود بنابراین هرچه زودتر کشفش کنید.
پاسخ
خرید بلیط هواپیما و یا اتوبوس:

نکته ای که برای خرید بلیط هواپیما می تواند بسیار مهم باشد، زود خریدن آن است. اگر بتوانید با فاصله ی زمانی طولانی قبل از تاریخ پرواز بلیط خود را خریداری کنید، می توانید ان را با قیمت های بسیار مناسبی خریداری کنید ( مثلا دو ماه زودتر) هرچه به تاریخ پرواز نزدیک تر شوید، بلیط گرانتر می شود. معمولا سایت های expedia, orbitz, kayak از معروفترین سایتهای تهیه بلیط online هستند ولی الزاما این دلیل بر این نیست که همیشه بهترین قیمت ها را دارند بنابراین از google برای یافتن سایر گزینه ها استقاده کنید. علاوه بر هواپیما، گزینه ی سفر با اتوبوس هم قابل بررسی است. به شخصه تنها یک شرکت اتوبوسرانی را می شناسم که خدماتش در سطح آمریکا گسترده است و آن gray hound می باشد.

خرید کتاب:

به طور کلی کتابخانه ها بهترین گزینه برای امانت گرفتن هستند و معمولا کتابهایشان را ( برخلاف ایران) برای زمان طولانی امانت می دهند. در عین حال اگر به خرید کتابی نیاز داشتید به این وب سایت ها سری بزنید. abebooks.com, half.come, amazon.com alibris.com, textbooks.com
پاسخ
@Nazem@  عزيز
امسال پكيج جايزه براي برنده اي كه زودتر اعلام كنه داريم؟

نميدونم چرا امسال اينقدر خودمو به اون جايزه نزديك ميبينم  Cool
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
(2017-04-22 ساعت 12:18)ostokhan نوشته:  
(2017-04-22 ساعت 11:50)moxtar88 نوشته:  
(2017-04-22 ساعت 04:47)copol نوشته:  سلام.بنده اگرقبول بشم باتوجه به وضعیت موجود ابتدا میرم نوادا تا خودم رو تو اون جامعه پیدا کنم بعد تصمیم بهتری شاید بگیرم.(فانتزیه دیگه).سپاس

آغا اسم ما دربیاد من میرم کویر آمریکا اصلا  Big Grin  Big Grin
شما فقط اسم ما در بیاد اصلا ما رو اونجا زندانی کن والا بخودا ما راضیم داداش  Big Grin  Big Grin
اگه طنز گفتی خوب بود
ولی اگه واقعا اینطور فکر میکنی باید بگم صرفا رفتن به سرزمین آمریکا دیگه که ملاک نیست!!!!. وقتی نتونی اونجا زندگی کنی همینجا بودن شرف داره!
آیا واقعا خواستار زندگی تو فاکس ریور یا آلکاترازی ؟؟ Big Grin   Big Grin

آغا بفرستین فاکس ریور پیش مایکل اسکوفیلد دوتایی فرار کنیم حال کنیم Big Grin Big Grin
طنز هم نگیم که میپوسیم تو این مملکت
جناب استخوان اگه خدا بخواد قبل شیم و عمو ترامپ هم بزاره میخوام اونجا ارشد پرستاریم رو ادامه بدم و زندگیمو اونجا رسیت فاکتوری کنم از اول متولد بشیم Cool Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: santaclara ، dv2017 ، ostokhan ، copol ، امیر007 ، sheghi ، milad.abadani ، nargol1990 ، elahe mousavi ، leader-m ، shahin61
(2017-04-22 ساعت 12:54)moxtar88 نوشته:  
(2017-04-22 ساعت 12:18)ostokhan نوشته:  
(2017-04-22 ساعت 11:50)moxtar88 نوشته:  آغا اسم ما دربیاد من میرم کویر آمریکا اصلا  Big Grin  Big Grin
اگه طنز گفتی خوب بود
آیا واقعا خواستار زندگی تو فاکس ریور یا آلکاترازی ؟؟ Big Grin   Big Grin

آغا بفرستین فاکس ریور پیش مایکل اسکوفیلد دوتایی فرار کنیم حال کنیم Big Grin Big Grin
طنز هم نگیم که میپوسیم تو این مملکت
جناب استخوان اگه خدا بخواد قبل شیم و عمو ترامپ هم بزاره میخوام اونجا ارشد پرستاریم رو ادامه بدم و زندگیمو اونجا رسیت فاکتوری کنم از اول متولد بشیم Cool Big Grin

اسکافیلد الان یمن هست Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: moxtar88
(2017-04-22 ساعت 11:11)sheghi نوشته:  نمیدونم چرا هر سال این ده روز اخر یه اضطرابی وجودمو میگیره انگار قبول شدم و ده روز اخر که ایرانم و هرروز به ترک وطن و چلنج جدید زندگیم نزدیکتر میشم, هر چی هم به خودم شانس قبولی و مراحل کار رو توضیح میدم به جای بهتر شدن تپش قلبم میره بالا!
تو این استرس هر ساله مشاهده نتیجه لاتاری سکته نکنیم صلوات
متن امضات خیلی برام جالبه.
DV 2014 : NO
DV 2015 : NO
DV 2016 : NO
DV 2017 : NO
DV 2018 : NO
DV 2019 : NO
DV 2020 : NO

IF YOU WANT TO GO FAST,GO ALONE.IF YOU WANT TO GO FAR,GO TOGETHER.
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، امیر007 ، sheghi ، @t@r ، milad.abadani ، daeialborz ، sepideh1234 ، leader-m ، shahin61
(2017-04-22 ساعت 12:47)dv2017 نوشته:  @Nazem@  عزيز

جایزه ش چیه؟!
Smile
DV 2014 : NO
DV 2015 : NO
DV 2016 : NO
DV 2017 : NO
DV 2018 : NO
DV 2019 : NO
DV 2020 : NO

IF YOU WANT TO GO FAST,GO ALONE.IF YOU WANT TO GO FAR,GO TOGETHER.
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، امیر007 ، milad.abadani ، leader-m
(2017-04-22 ساعت 13:01)santaclara نوشته:  
(2017-04-22 ساعت 12:47)dv2017 نوشته:  @Nazem@  عزيز

جایزه ش چیه؟!
Smile
پارسال خدمات پاريز تراول مجاني بود
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، milad.abadani ، leader-m
سلام به همه دوستان عزیز و انشالله اسم همگی در بیاد،
من اگر پذیرفته بشم، دالاس رو برای زندگی انتخاب میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: copol ، @t@r ، امیر007 ، milad.abadani ، daeialborz ، dv2017 ، sepideh1234 ، santaclara ، leader-m
همه جای آمریکا سرای من است Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sheghi ، @t@r ، امیر007 ، milad.abadani ، ostokhan ، daeialborz ، dv2017 ، sepideh1234 ، santaclara ، leader-m
دوستان گلی که منتظر جواب لاتاری هستند (حتی خودم) یعنی امیدی هست که با وجود قبولی در این مرحله، بخاطر ملیتمون بهمون ویزا بدن؟؟
من که خیلی می ترسم، من که دلم میخواد برم، همش میگم هزینه کنم بعد بخاطر ملیتمون بهمون ویزا ندن و ردمون کنن...
خلاصه اینکه خفن استرس دارمممممممممم
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

پاسخ
(2017-04-22 ساعت 14:26)@t@r نوشته:  دوستان گلی که منتظر جواب لاتاری هستند (حتی خودم) یعنی امیدی هست که با وجود قبولی در این مرحله، بخاطر ملیتمون بهمون ویزا بدن؟؟
من که خیلی می ترسم، من که دلم میخواد برم، همش میگم هزینه کنم بعد بخاطر ملیتمون بهمون ویزا ندن و ردمون کنن...
خلاصه اینکه خفن استرس دارمممممممممم

سلام دوست گرامی, جان من,امسال برنده بشو,این امضات رو تغییر پیدا کنه,والا امضات رو دیدم,خوف برم داشت.امیدوارم امسال امضات رنگ دیگه ای داشته باشه
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است.
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، nargol1990 ، sheghi ، daeialborz ، dv2017 ، sepideh1234 ، santaclara ، leader-m
کم کم داریم تک رقمی میشیم.
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، nargol1990 ، sheghi ، ostokhan ، dv2017 ، sepideh1234 ، santaclara
(2017-04-22 ساعت 14:00)shahryar_eng نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز و انشالله اسم همگی در بیاد،
من اگر پذیرفته بشم، دالاس رو برای زندگی انتخاب میکنم

من هم اگر برنده بشم,به فکر کارهای بعد از برنده شدن می افتم.
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، nargol1990 ، sepideh1234 ، santaclara ، leader-m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان