.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2016-11-28 ساعت 01:24
(2016-11-28 ساعت 01:09)Reza2018 نوشته:(2016-11-27 ساعت 21:55)khatarnak نوشته:(2016-11-27 ساعت 18:24)نسل سوخته نوشته: اصلا زیر بار این همه موج مثبت کمرم شکستاین مهاجر سرا چه گناهی داره ؟ من بر خلاف دوستان نظر شخصیم اینه که نه به عکس نه به سهمیه بندی به شانس و اقبال ادم بستگی داره انشالاه همه میریم
2016-11-28 ساعت 02:25
سلام به عزیزان دل. ostokhan قدیم و ایمیگرنت جدید هستم. اولین بار بعد از ثبت نام اومدم اینجا و گفتم یه سلامی هم عرض کنم. داداشا و آبجیای گلم از این لاتری بکشید بیرون که باور کنید سعادت این دنیا و اون دنیاتون رو نابود میکنخ. خخخخخخ. ولی جدا از شوخی انصافا لاتری خونه خراب کن. با فکر بهش خیالای شیرینی به سرت میزنه و میری تو رویا ولی اول می میاد و میخوره تو حالت و همین جور سالها تو فاز آمریکا و لاتری میمونی. دارم به اون آماتورهای اون کار میگم که خودتون رو گول نزنید . لاتری خیلی اغوا کننده هستش و مثل ق م ا ر میمونه. خخخخلاصه این راهی که داریم میریم به ترکستان است. من دیگه دو سه سالیه خیلی خودم رو سر قضیه برنده شدن اذیت نمیکنم. بر فرضی که بقول دوستمون قبول شیم. خب بعدش برناممون چیه و چکار باید کرد.
از نظر من از فکرش بیاید بیرون و به زندگیتون برسید اگر برنده شدید اونوقت رویا پردازی رو شروع کنید. از محضر پیشکسوت ها و با سابقه ها و همینطور کاربران تازه به جمع اضافه شده خداحافظی میکنم . یا حق OSTOKHAN تشکر کنندگان: asher ، darabi ، pishtaz611 ، LORDAmiroo ، hameddjj ، alirezanz ، taptan ، milade ، mehre cyrus ، نسل سوخته ، jsmlz
2016-11-28 ساعت 09:07
(2016-11-26 ساعت 23:59)Reza2018 نوشته: ای بابا این لاتاریم نه خوابش درست در میاد نه قانون جذب روش کار میده نه کسی تونسته سایت هک کنه یکی یه فرمولی براش پیدا کنه اجرا کنیم (2016-11-28 ساعت 02:25)Farzad Immigrant نوشته: سلام به عزیزان دل. ostokhan قدیم و ایمیگرنت جدید هستم. اولین بار بعد از ثبت نام اومدم اینجا و گفتم یه سلامی هم عرض کنم. داداشا و آبجیای گلم از این لاتری بکشید بیرون که باور کنید سعادت این دنیا و اون دنیاتون رو نابود میکنخ. خخخخخخ. ولی جدا از شوخی انصافا لاتری خونه خراب کن. با فکر بهش خیالای شیرینی به سرت میزنه و میری تو رویا ولی اول می میاد و میخوره تو حالت و همین جور سالها تو فاز آمریکا و لاتری میمونی. دارم به اون آماتورهای اون کار میگم که خودتون رو گول نزنید . لاتری خیلی اغوا کننده هستش و مثل ق م ا ر میمونه. خخخخلاصه این راهی که داریم میریم به ترکستان است. من دیگه دو سه سالیه خیلی خودم رو سر قضیه برنده شدن اذیت نمیکنم. بر فرضی که بقول دوستمون قبول شیم. خب بعدش برناممون چیه و چکار باید کرد. از قدیم گفتن وصف العیش ، نصف العیش در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
2016-11-28 ساعت 17:30
سلام... من نفهمیدم انرژی مثبت بدیم و خودمون را تو امریکا ببینیم برنده میشیم یا بی خیال باشیم یهویی اسممون برنده در میاد؟
شما چی فکر میکنید؟
2016-11-28 ساعت 17:32
سلام... من نفهمیدم انرژی مثبت بدیم و خودمون را تو امریکا ببینیم برنده میشیم یا بی خیال باشیم یهویی اسممون برنده در میاد؟
شما چی فکر میکنید؟
2016-11-29 ساعت 23:05
دوستان چرا از ثبت نام تا اعلام نتایج حدود ۶ ماه می گذره؟
بیان نظر بدین من خودم معتقدم تو این ۶ ماه فقط اطلاعات ثبت نام کنندگان را آنالیز می کنن. فقط لاتاری نیست ، اول بررسی می کنن بعد اگر تایید شد در قرعه کشی شرکت میدن در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: milade ، pishtaz611 ، jsmlz
2016-11-29 ساعت 23:31
(2016-11-29 ساعت 23:05)darabi نوشته: دوستان چرا از ثبت نام تا اعلام نتایج حدود ۶ ماه می گذره؟ شاید اینطور باشه اما شاید علت دیگه اش هم اینه که مایلند حجم کار رو از سازمانهای مربوطه بردارند. اینطوری سفارت ها و کی.سی.سی وقت بیشتری دارند برای سالهای گذشته. ضمن اینکه اونها هم عجله ای ندارند... البته همین چند سال پیش که انتخاب ها پشت هم بود و باطل شد نشون داد خیلی سیستمشون هم ممکنه بدون مشکل نباشه.
2016-11-30 ساعت 00:23
تا حالا تا این حد سابقه نداشته که این تاپیک توسط بعضی از دوستان به بیراهه بره!
من فک کنم @kaveh@ جان یه چن نفر رو عللحساب محروم کنه بهتره... اگه قراره این تاپیک با این شرایط پیش بره من دیگه واقعا نمیتونم به فعالیت توش ادامه بدم! بعضی از دوستان هدف این تاپیک رو اشتباه گرفتن...
Starts in 2000
& . 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 HAS NOT BEEN SELECTED 2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2021 HAS NOT BEEN SELECTED 2022 HAS NOT BEEN SELECTED 2023 HAS NOT BEEN SELECTED 2024 ? زندس HOPE انسان با تشکر کنندگان: mehre cyrus ، alirezanz ، dv2017 ، نسل سوخته ، jsmlz
2016-11-30 ساعت 02:51
سلام
لطفا واس قبولی من از ته دلتون دعا کنید ممنونم از همتون تشکر کنندگان: alirezanz ، LORDAmiroo ، dv2017 ، نسل سوخته ، jsmlz
2016-11-30 ساعت 12:20
(2016-11-29 ساعت 23:31)milade نوشته:(2016-11-29 ساعت 23:05)darabi نوشته: دوستان چرا از ثبت نام تا اعلام نتایج حدود ۶ ماه می گذره؟ پس با این استدلال ، به نظرم قرعه کشی اردیبهشت نیست خیلی زودتر قرعه کشی انجام میشه و اردیبهشت نتایج اعلام میشه امیدوارم تاپیک شمارش معکوس dv-2018 امسال برنده داشته باشه در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
2016-11-30 ساعت 16:48
دیگر برنامه ویزای لاتاری اجرا نمی شود و امسال آخرین سال انجام این برنامه است.
به گفته ترامپ این یکی از دهها اقدام او برای عملی کردن قول های انتخاباتی اش درباره مهاجرت است. ویزای لاتاری برنامه ای است که در آن مهاجران می توانند اگر در شرایطی سختگیرانه مورد تایید واقع شوند در یک قرعه کشی کامپیوتری برای دریافت ویزا آمریکا شرکت کنند. تاکنون میلیون ها نفر از طریق لاتاری به آمریکا مهاجرت کرده اند و این در حالی است که ترامپ می گوید: آمریکا نمیتواند خانهای برای جهان باشد.
2016-11-30 ساعت 17:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-11-30 ساعت 17:15 توسط Farzad Immigrant.)
#لغو_لاتاری
#ترامپ #شایعه خبری توسط خبر آنلاین منتشر شده است که می گوید دونالد ترامپ ویزای لاتاری را لغو کرد. ۱-دونالد ترامپ هنوز رسما عهده دار سکان ریاست جمهوری نشده است. ۲-در قانون جدید مهاجرت که قرار است تنظیم شود احتمال هر اتفاقی هست اما مطمئنا شامل حال این دوره نخواهد شد. ۳-سایت منتشر کننده این خبر (www.usatoday-tv.com) معروف به ارائه اخبار جعلی است. ۴-طرح ویزای گوناگونی در دوره ریاست جمهوری بوش پدر (حزب جمهوری خواه) تصویب و اجرایی شد و حتی پرزیدنت اوباما در طرح مهاجرتی خود که در سال ۲۰۱۳ با شکست مواجه شد مخالف ویزای لاتاری بود و حتی یکبار در سال ۲۰۰۵ سناتور باب گودلات از حزب جمهوری خواه تلاش برای حذف این ویزا کرد که با شکست مواجه شد. همچنین در سال ۲۰۰۹ سناتور شیلا جکسون لی از حزب دموکرات تلاش کرد تا تعداد ویزای سالیانه را دو برابر کند که این طرح نیز شکست خورد. ضمنا هرگونه اعلان رسمی در سایت رسمی اداره کنسولگری وزارت امور خارجه آمریکا قابل دسترسی هست.
2016-11-30 ساعت 17:59
(2016-11-30 ساعت 17:14)Farzad Immigrant نوشته: #لغو_لاتاری طبق تحقیقات من هم اینکه این ویزا برداشته بشه خیلی بعیده! دوستان توجه کنید که مو قشنگ تنها با مهاجران غیر قانونی و پناهندگان مشکل داره و با نفس مهاجرت هیچ مشکلی نداره همونطور که همسر خودش هم یک مهاجر بوده! پس فعلا نگران این شایعه ها نباشید این یکی از قدیمی ترین برنامه های مهاجرت به آمریکاست و احتمالا پابرجا میمونه چه در دوره ی جمهوری خواهان چه دموکرات ها چه مو قشنگ
Starts in 2000
& . 2015 HAS NOT BEEN SELECTED 2016 HAS NOT BEEN SELECTED 2017 HAS NOT BEEN SELECTED 2018 HAS NOT BEEN SELECTED 2019 HAS NOT BEEN SELECTED 2020 HAS NOT BEEN SELECTED 2021 HAS NOT BEEN SELECTED 2022 HAS NOT BEEN SELECTED 2023 HAS NOT BEEN SELECTED 2024 ? زندس HOPE انسان با
2016-11-30 ساعت 18:31
ویزای لاتاری برنامه ای است که در آن مهاجران می توانند اگر در شرایطی سختگیرانه مورد تایید واقع شوند در یک قرعه کشی کامپیوتری برای دریافت ویزا آمریکا شرکت کنند.
گفتم که قبل از قرعه کشی همه را چک می کنن و اگر اوکی بود اجازه ورود به قرعه کشی میدن در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: jsmlz
2016-11-30 ساعت 19:30
جای این حرفا سعی کنید انرژی مثبت بدید
وقتی این تاپیکو دیدم اصلا ناامید شدم. برای همه اروزی قبولی و ویزای یک ضرب دارم.اولین ساله شرکت میکنم امیدوارم قبول شممم. تشکر کنندگان: alirezanz ، Reza2018 ، elahe mousavi ، jsmlz
|