کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2016-11-28 ساعت 01:09)Reza2018 نوشته:  
(2016-11-27 ساعت 21:55)khatarnak نوشته:  
(2016-11-27 ساعت 18:24)نسل سوخته نوشته:  اصلا زیر بار این همه موج مثبت کمرم شکست Big Grin
من که امسال تصمیم گرفتم دیگه نیام مهاجر سرا تا اعلام نتیجه ها .
اگه دقت کنین بچه های اینجا هیچ کدوم برنده نمیشن شاید به خاطر این همه موج منفیه  Shy
این  مهاجر سرا چه  گناهی داره  ؟

من یک بار بول دادم به دلال واسه ی  ثبت نامم  اسمم در نیومد  بار دوم  گفتم دستش نمک نداشت بزار خودم ثبت نام کنم

دوبار ثبت نام شد اشتباهی  که مردود  شدم  بار سوم هم ثبت نام  کردم شاید شاید نشاید  

معلوم  نیست  یا بشه یا نشه  فرضا که بشه  که چی  ؟ بول داری  زبون بلدی  ؟  تخصص  انچنانی  داری  چی داری  یک مشت تفکرات  

رویا  بردازی  . بیا  یکی  مثل اون  خانم شانس میار  میاد  آمریکا  زن فردی میشه  که امروز  میلیاردر ماشالاه  و ریس جمهور  منتخب  آمریکا  

حالا من  شوهر کی بشم  این  خیالاتو  ادم باید بزاره  توی اشغالدانی  

فرضا اسم همه درومد  از 10  نفر  5  نفر میرن  از 5 نفر  3  نفر  می گن حوصله داری  وقت داری بچسب  توی این مملکت  فوقش توریستی میری  

2 نفر دیگر  هم  ویزا  بهشون تعلق نمی گیره  

اقا  ول کن  گناه نرفتن خودمونو  نندازیم به گردن  مهاجر سرا به خدا گناه  داره

من مطمعنم امسال عده ای خیلی بیشتری نسبت به پارسال قبول میشند چون امسال شرایط عکس و اینا خیلی سختتر بود پس ما که دقیق ثبت نام کردیم شانس بیشتری دارم شایعه شده سهمیه یه کشور دادن به ایران درسته؟؟

من بر خلاف دوستان نظر شخصیم اینه که نه به عکس نه به سهمیه بندی

به شانس و اقبال ادم بستگی داره

انشالاه همه میریم
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، pishtaz611 ، hameddjj ، alirezanz ، taptan ، jsmlz
سلام به عزیزان دل. ostokhan قدیم و ایمیگرنت جدید هستم. اولین بار بعد از ثبت نام اومدم اینجا و گفتم یه سلامی هم عرض کنم. داداشا و آبجیای گلم از این لاتری بکشید بیرون که باور کنید سعادت این دنیا و اون دنیاتون رو نابود میکنخ. خخخخخخ. ولی جدا از شوخی انصافا لاتری خونه خراب کن. با فکر بهش خیالای شیرینی به سرت میزنه و میری تو رویا ولی اول می میاد و میخوره تو حالت و همین جور سالها تو فاز آمریکا و لاتری میمونی. دارم به اون آماتورهای اون کار میگم که خودتون رو گول نزنید . لاتری خیلی اغوا کننده هستش و مثل ق م ا ر میمونه. خخخخلاصه این راهی که داریم میریم به ترکستان است. من دیگه دو سه سالیه خیلی خودم رو سر قضیه برنده شدن اذیت نمیکنم. بر فرضی که بقول دوستمون قبول شیم. خب بعدش برناممون چیه و چکار باید کرد.
از نظر من از فکرش بیاید بیرون و به زندگیتون برسید اگر برنده شدید اونوقت رویا پردازی رو شروع کنید.
از محضر پیشکسوت ها و با سابقه ها و همینطور کاربران تازه به جمع اضافه شده خداحافظی میکنم . یا حق
OSTOKHAN
پاسخ
تشکر کنندگان: asher ، darabi ، pishtaz611 ، LORDAmiroo ، hameddjj ، alirezanz ، taptan ، milade ، mehre cyrus ، نسل سوخته ، jsmlz
(2016-11-26 ساعت 23:59)Reza2018 نوشته:  ای بابا این لاتاریم نه خوابش درست در میاد نه قانون جذب روش کار میده نه کسی تونسته سایت هک کنه یکی یه فرمولی براش پیدا کنه اجرا کنیم

(2016-11-28 ساعت 02:25)Farzad Immigrant نوشته:  سلام به عزیزان دل. ostokhan قدیم و ایمیگرنت جدید هستم. اولین بار بعد از ثبت نام اومدم اینجا و گفتم یه سلامی هم عرض کنم. داداشا و آبجیای گلم از این لاتری بکشید بیرون که باور کنید سعادت این دنیا و اون دنیاتون رو نابود میکنخ. خخخخخخ. ولی جدا از شوخی انصافا لاتری خونه خراب کن. با فکر بهش خیالای شیرینی به سرت میزنه و میری تو رویا ولی اول می میاد و میخوره تو حالت  و همین جور سالها تو فاز آمریکا و لاتری میمونی. دارم به اون آماتورهای اون کار میگم که خودتون رو گول نزنید . لاتری خیلی اغوا کننده هستش و مثل ق م ا ر میمونه. خخخخلاصه این راهی که داریم میریم به ترکستان است. من دیگه دو سه سالیه خیلی خودم رو سر قضیه برنده شدن اذیت نمیکنم. بر فرضی که بقول دوستمون قبول شیم. خب بعدش برناممون چیه و چکار باید کرد.
از نظر من از فکرش بیاید بیرون و به زندگیتون برسید اگر برنده شدید اونوقت رویا پردازی رو شروع کنید.
از محضر پیشکسوت ها و با سابقه ها و همینطور کاربران تازه به جمع اضافه شده خداحافظی میکنم . یا حق
OSTOKHAN

از قدیم گفتن
وصف العیش ، نصف العیش Big Grin
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، pishtaz611 ، hameddjj ، wiz.rf ، alirezanz ، نسل سوخته ، jsmlz
سلام... من نفهمیدم انرژی مثبت بدیم و خودمون را تو امریکا ببینیم برنده میشیم یا بی خیال باشیم یهویی اسممون برنده در میاد؟
شما چی فکر میکنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، jsmlz
سلام... من نفهمیدم انرژی مثبت بدیم و خودمون را تو امریکا ببینیم برنده میشیم یا بی خیال  باشیم یهویی اسممون برنده در میاد؟
شما چی فکر میکنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، jsmlz
Wink 
دوستان چرا از ثبت نام تا اعلام نتایج حدود ۶ ماه می گذره؟

بیان نظر بدین

من خودم معتقدم تو این ۶ ماه فقط اطلاعات ثبت نام کنندگان را آنالیز می کنن.

فقط لاتاری نیست ، اول بررسی می کنن بعد اگر تایید شد در قرعه کشی شرکت میدن Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: milade ، pishtaz611 ، jsmlz
(2016-11-29 ساعت 23:05)darabi نوشته:  دوستان چرا از ثبت نام تا اعلام نتایج حدود ۶ ماه می گذره؟

بیان نظر بدین

فقط لاتاری نیست ، اول بررسی می کنن بعد اگر تایید شد در قرعه کشی شرکت میدن Tongue

شاید اینطور باشه اما شاید علت دیگه اش هم اینه که مایلند حجم کار رو از سازمانهای مربوطه بردارند. اینطوری سفارت ها و کی.سی.سی وقت بیشتری دارند برای سالهای گذشته. ضمن اینکه اونها هم عجله ای ندارند...
البته همین چند سال پیش که انتخاب ها پشت هم بود و باطل شد نشون داد خیلی سیستمشون هم ممکنه بدون مشکل نباشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، jsmlz
تا حالا تا این حد سابقه نداشته که این تاپیک توسط بعضی از دوستان به بیراهه بره!
من فک کنم @kaveh@ جان یه چن نفر رو عللحساب محروم کنه بهتره...
اگه قراره این تاپیک با این شرایط پیش بره من دیگه واقعا نمیتونم به فعالیت توش ادامه بدم! بعضی از دوستان هدف این تاپیک رو اشتباه گرفتن...
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، alirezanz ، dv2017 ، نسل سوخته ، jsmlz
سلام
لطفا واس قبولی من از ته دلتون دعا کنید
ممنونم از همتون
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، LORDAmiroo ، dv2017 ، نسل سوخته ، jsmlz
(2016-11-29 ساعت 23:31)milade نوشته:  
(2016-11-29 ساعت 23:05)darabi نوشته:  دوستان چرا از ثبت نام تا اعلام نتایج حدود ۶ ماه می گذره؟

بیان نظر بدین

شاید اینطور باشه اما شاید علت دیگه اش هم اینه که مایلند حجم کار رو از سازمانهای مربوطه بردارند. اینطوری سفارت ها و کی.سی.سی وقت بیشتری دارند برای سالهای گذشته. ضمن اینکه اونها هم عجله ای ندارند...
البته همین چند سال پیش که انتخاب ها پشت هم بود و باطل شد نشون داد خیلی سیستمشون هم ممکنه بدون مشکل نباشه.

پس با این استدلال ، به نظرم قرعه کشی اردیبهشت نیست

خیلی زودتر قرعه کشی انجام میشه و اردیبهشت نتایج اعلام میشه

امیدوارم تاپیک شمارش معکوس dv-2018 امسال برنده داشته باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، copol ، نسل سوخته ، jsmlz
دیگر برنامه ویزای لاتاری اجرا نمی شود و امسال آخرین سال انجام این برنامه است.

به گفته ترامپ این یکی از ده‌ها اقدام او برای عملی کردن قول های انتخاباتی اش درباره مهاجرت است.

ویزای لاتاری برنامه ای است که در آن مهاجران می توانند اگر در شرایطی سختگیرانه مورد تایید واقع شوند در یک قرعه کشی کامپیوتری برای دریافت ویزا آمریکا شرکت کنند.

تاکنون میلیون ها نفر از طریق لاتاری به آمریکا مهاجرت کرده اند و این در حالی است که ترامپ می گوید: آمریکا نمی‌تواند خانه‌ای برای جهان باشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، jsmlz
#لغو_لاتاری
#ترامپ
#شایعه

خبری توسط خبر آنلاین منتشر شده است که می گوید دونالد ترامپ ویزای لاتاری را لغو کرد.

۱-دونالد ترامپ هنوز رسما عهده دار سکان ریاست جمهوری نشده است.

۲-در قانون جدید مهاجرت که قرار است تنظیم شود احتمال هر اتفاقی هست اما مطمئنا شامل حال این دوره نخواهد شد.

۳-سایت منتشر کننده این خبر (www.usatoday-tv.com) معروف به ارائه اخبار جعلی است.

۴-طرح ویزای گوناگونی در دوره ریاست جمهوری بوش پدر (حزب جمهوری خواه) تصویب و اجرایی شد و حتی پرزیدنت اوباما در طرح مهاجرتی خود که در سال ۲۰۱۳ با شکست مواجه شد مخالف ویزای لاتاری بود و حتی یکبار در سال ۲۰۰۵ سناتور باب گودلات از حزب جمهوری خواه تلاش برای حذف این ویزا کرد که با شکست مواجه شد. همچنین در سال ۲۰۰۹ سناتور شیلا جکسون لی از حزب دموکرات تلاش کرد تا تعداد ویزای سالیانه را دو برابر کند که این طرح نیز شکست خورد.

ضمنا هرگونه اعلان رسمی در سایت رسمی اداره کنسولگری وزارت امور خارجه آمریکا قابل دسترسی هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، darabi ، asher ، alirezanz ، dv2017 ، Reza2018 ، نسل سوخته ، jsmlz
(2016-11-30 ساعت 17:14)Farzad Immigrant نوشته:  #لغو_لاتاری
#ترامپ
#شایعه

خبری توسط خبر آنلاین منتشر شده است که می گوید دونالد ترامپ ویزای لاتاری را لغو کرد.

۱-دونالد ترامپ هنوز رسما عهده دار سکان ریاست جمهوری نشده است.

۲-در قانون جدید مهاجرت که قرار است تنظیم شود احتمال هر اتفاقی هست اما مطمئنا شامل حال این دوره نخواهد شد.

۳-سایت منتشر کننده این خبر (www.usatoday-tv.com) معروف به ارائه اخبار جعلی است.

۴-طرح ویزای گوناگونی در دوره ریاست جمهوری بوش پدر (حزب جمهوری خواه) تصویب و اجرایی شد و حتی پرزیدنت اوباما در طرح مهاجرتی خود که در سال ۲۰۱۳ با شکست مواجه شد مخالف ویزای لاتاری بود و حتی یکبار در سال ۲۰۰۵ سناتور باب گودلات از حزب جمهوری خواه تلاش برای حذف این ویزا کرد که با شکست مواجه شد. همچنین در سال ۲۰۰۹ سناتور شیلا جکسون لی از حزب دموکرات تلاش کرد تا تعداد ویزای سالیانه را دو برابر کند که این طرح نیز شکست خورد.

ضمنا هرگونه اعلان رسمی در سایت رسمی اداره کنسولگری وزارت امور خارجه آمریکا قابل دسترسی هست.

طبق تحقیقات من هم اینکه این ویزا برداشته بشه خیلی بعیده!
دوستان توجه کنید که مو قشنگ تنها با مهاجران غیر قانونی و پناهندگان مشکل داره و با نفس مهاجرت هیچ مشکلی نداره همونطور که همسر خودش هم یک مهاجر بوده!
پس فعلا نگران این شایعه ها نباشید این یکی از قدیمی ترین برنامه های مهاجرت به آمریکاست و احتمالا پابرجا میمونه چه در دوره ی جمهوری خواهان چه دموکرات ها چه مو قشنگ Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، asher ، alirezanz ، dv2017 ، copol ، aram_hpanahi ، نسل سوخته ، jsmlz
ویزای لاتاری برنامه ای است که در آن مهاجران می توانند اگر در شرایطی سختگیرانه مورد تایید واقع شوند در یک قرعه کشی کامپیوتری برای دریافت ویزا آمریکا شرکت کنند.

گفتم که قبل از قرعه کشی همه را چک می کنن و اگر اوکی بود اجازه ورود به قرعه کشی میدن
پاسخ
تشکر کنندگان: jsmlz
جای این حرفا سعی کنید انرژی مثبت بدید
وقتی این تاپیکو دیدم اصلا ناامید شدم.
برای همه اروزی قبولی و ویزای یک ضرب دارم.اولین ساله شرکت میکنم امیدوارم قبول شممم.
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، Reza2018 ، elahe mousavi ، jsmlz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان