.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2016-11-26 ساعت 15:33
(2016-11-25 ساعت 19:11)Kaveh نوشته: سلام به همه دوستان تشکر از کاوه عزیز با درایتشون .. وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله /////// سایه ها همیشه دروغ میگن! ////// تشکر کنندگان: m.tavakoli ، Hezha ، jsmlz
2016-11-26 ساعت 22:10
بنده از همین تریبون ، منظورم چپیده در پتو و چسبیده به بخاری ، عرض میکنم برف امسال بسیار غافلگیر کننده و بسی لذت بخش بود.
همینکه شرکت ما سه روز تعطیل بود خودش دنیایی حرفه و خدای بزرگ را شاکریم که این نعمت به ما شمالیها که هر چندسال در میون شاااااااید رنگ برفو ببینیم نازل شد. البته خعلی بد که مرکبات داران کلی آسیب دیدن
2016-11-26 ساعت 22:11
لازم به ذکره بنده سبدی عظیم از دارو کنارم دارم
از بس تو برفا بودم? (2016-11-26 ساعت 14:13)we are one نوشته: سلام دوستان گل 100در100 فاتحه اون کتابارو بخون چون همش شارلاتان بازیه من قبلا باور داشتم این چیزارو ولی با مطالعه زیاد در این مورد فهمیدم همش کشکه. دنیا که منتظر ننشسته ببینه منو شما چی می خوایم بهمون بده این جمع کردن کاينات و اجابت خواسته های ما دروغی بیش نیس خوبه آدم ذهنش مثبت باشه و حس خوبی داشته باشه از فعالیت های که تو زندگیش انجام میده ولی نه اینکه بگیم ما مثبت باشیم حتما جواب می گیریم. تازه همین کتابای به ظاهر دلسوز ما میگن اگه بهش نرسیدی حتما از ته دل باور نداشتی حتما اشتباه دعا کردی خلاصه هزار جور شرط و شروط می ذارن که سیستم اینجوری کار می کنه. این مزخرفات دیگه چیه؟ شما تاحالا دیدین آدمی بره کازینو و بگه من دارم میرم که ببازم؟ نه همه باور دارن که میبرن ولی آیا همه میبرن؟ نه. حالا ما هرچقدر بگیم پول جمع کنیم زبان بخونیم شرایط محیا کنیم اصلا هیچ فایده ایی نداره. زبان بخونید نه برای شانس یک درصد بلکه برای دانش خودتون و توانایی ارتباط برقرار کردن با خیلی از مردم دنیا و شاید تصمیم مهاجرت به کشورهای دیگه. پول جمع کنید نه برای شانس یک درصد بلکه برای آسایش و رفاه بیش تر خودتون. در کل این چیزایی که گفتم منظورم با شخص شما نبود و به صورت کلی بیان کردم چون ما ۳-۴ سال پیش اینقد دعا کردیمو باور داشتیم که برنده میشیم اخرشم ضایع شدیم میدونم زیاد حرف زدم و همچنان شاید خیلی ها با نظر من مخالف باشن ولی حتما یه مطالعه در این مورد کنید.
we fight for a better life
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، darabi ، alireza_guitar ، LORDAmiroo ، jalayevatan ، dv2017 ، copol ، we are one ، hameddjj ، mehre cyrus ، roeentan ، jsmlz
2016-11-26 ساعت 23:48
(2016-11-26 ساعت 23:31)fairy نوشته:(2016-11-26 ساعت 14:13)we are one نوشته: سلام دوستان گل اونوقت من خواب آمریکا میبینم جدیدا اینم حساب نیست قبول نمیشم؟؟
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک
2016-11-26 ساعت 23:55
(2016-11-26 ساعت 23:48)Reza2018 نوشته: [quote='fairy' pid='733096' dateline='1480186890']منم قبلا زیاد از این خوابا میدیدم ایشالا قبول شید ولی ربطی به دیدن خواب نداره
we fight for a better life
تشکر کنندگان: Reza2018 ، abas_kashan ، alirezanz ، asher ، we are one ، hameddjj ، jsmlz
2016-11-26 ساعت 23:59
ای بابا این لاتاریم نه خوابش درست در میاد نه قانون جذب روش کار میده نه کسی تونسته سایت هک کنه یکی یه فرمولی براش پیدا کنه اجرا کنیم
NYC or LA?
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک تشکر کنندگان: darabi ، alirezanz ، fairy ، aram_hpanahi ، we are one ، jsmlz
2016-11-27 ساعت 01:16
من که اینقدر ذهنم منفیه ...
همش کلمه has not been selected جلوی چشمامه ???????? در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: alirezanz ، jalayevatan ، aram_hpanahi ، pishtaz611 ، hameddjj ، jsmlz
2016-11-27 ساعت 09:49
شما هیچ کدوم قبول نمیشید.
هیچکی قبول نشده توی این منتظر سرا که شما بشید. شما هم مثل قبل و یا برای بار اول با جمله همیشگی که خواهید دید روبه رو خواهید شد. شما "هیچ وقت" برنده نخواهید بود ... این نتیجه صبر پیشه کنندگان است. باشد که رستگار شوید! : | تشکر کنندگان: sheghi ، LORDAmiroo ، dv2017 ، aram_hpanahi ، fairy ، copol ، we are one ، hameddjj ، jsmlz
2016-11-27 ساعت 10:30
منم موافقم که فقط امید داشتن نتیجه نمیده
خودمو مثال می زنم? لاتاری 2016 اینقدر امید داشتم می گفتم این آخرین عاشورایی هست که تو نذری پزون فامیل هستم خخخخخخ و به جد میگم به این مورد ایمان داشتما ولی جمله معروف has not been selected همه باورهای منو بهم زد ههههه تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، fairy ، copol ، pishtaz611 ، hameddjj ، milade ، mehre cyrus ، jsmlz
2016-11-27 ساعت 11:30
(2016-11-27 ساعت 09:49)milade نوشته: شما هیچ کدوم قبول نمیشید. سلام?? پیدا نیستیا امسال
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня تاریخ آن سرزمین با "میلاد" و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...! 2015 = GOD DAMN IT 2016 = GOD DAMN IT 2017 = GOD DAMN IT 2018 = GOD DAMN IT 2019 = ?GOD ?What تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، dv2017 ، aram_hpanahi ، milade ، jsmlz
فکر کنم چون ساله اولمه خودمو ثبت نام میکنم خیلی امید وارم هر روز میگم یه روز به نیویورک نزدیکتر شدی هخخخخخ
NYC or LA?
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن) سایت معرفی نیویورک تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، milade ، mehre cyrus ، jsmlz
2016-11-27 ساعت 18:09
قانون جذب و استخدام و سکرت و کائنات رو بزارین کنار
فکر کنین. تصمیم بگیرین و حرکت کنین. فقط همین تشکر کنندگان: alirezanz ، fairy ، we are one ، we are one ، we are one ، milade ، mehre cyrus ، jsmlz
2016-11-27 ساعت 18:18
(2016-11-20 ساعت 20:09)alirezanz نوشته:(2016-11-20 ساعت 01:20)نسل سوخته نوشته:(2016-11-19 ساعت 14:24)alirezanz نوشته: دلت میاد برنده شی بری دلمون تنگ میشه، شمارش معکوس چی میشه پس نه خدا روشکر بنده جزو اون دسته از ادمهایی هستم که حافظه ام خیلی خوب کار میکنه وهیچ وقت خاطرات زیبای وطنم پاره تنم رو فراموش نمیکنم . والا خودم کالیفرنیا رو دوست دارم به خاطر سواحل زیباش .نیویورک رو به خاطر برجهای بلند وتکاپوی مردم و ویرجینیا رو به خاطر سبزی جنگلهای زیباش به هر حال هرکجاش زیبایی ها وجذابیت خودشو داره نا سلامتی امریکاست
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ...
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ... ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ... ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ .... ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ... ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ "... " ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ .. ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ..... ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ تشکر کنندگان: alirezanz ، aram_hpanahi ، LORDAmiroo ، we are one ، jsmlz
|