کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-26 ساعت 16:52)ostokhan نوشته:  
شغل های رایج برای مهاجران آمریکا

ب...
چطور دلشون میاد با این جین ها آرماتور بندی کنند آخه Cool
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، leader-m ، امیر007 ، santaclara ، shahin61
@ostokhan@
من می دونم
ما برنده نمیشیم
اگر برنده بشیم ترامپ اجازه نمیده
اگر ترامپ بزاره خونه پیدا نمی کنیم وووو ...

«گلام»
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، leader-m ، امیر007 ، shahin61
اصطلاحات انگليسي مربوط به غذا (21 - 25):

21- این سوپ مرغ خوشمزه است.
This chicken soup is delicious.

22- نوش جان.
Enjoy! Bon appetite.

23- این سالاد با سس مایونز خوشمزه است.
This salad with mayonnaise is delicious.

24- چه غذای خوشمزه ای. باید دستور طبخ آن را به من بدهید.
What a delicious dish! You must give me the recipe.

25- این یک غذای هندی است.
It’s an Indian dish.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
اصطلاحات انگليسي مربوط به غذا ‎(26 - 30):‎

26- بفرمایید لطفاً. شروع کنید/ میل کنید.
Come on, please. Start. / Tuck in.

27- یک پرس دیگر غذا می خواهید؟
Would you like a second helping?

28- نه متشکرم. یک بشقاب پر برنج خوردم. سیر شدم.
No, thanks. I had a large plate of rice. I am full.

29- ولی شما گفتید خیلی گرسنه اید.
But you said you were as hungry as a bear.

30- اصلاً دسر نمی خورم. رژیم دارم.
I don’t have any dessert. I am on a diet.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، leader-m ، mona_ir ، امیر007 ، reza6966 ، santaclara ، shahin61 ، nargol1990 ، jalayevatan
(2017-04-26 ساعت 17:07)darabi نوشته:  @ostokhan@
من می دونم
ما برنده نمیشیم
اگر برنده بشیم ترامپ اجازه نمیده
اگر ترامپ بزاره خونه پیدا نمی کنیم وووو ...

«گلام»
تازه خونه پیدا کنی ماشین پیدا نمیکنی
ماشین پیدا کنی کار پیدا نمیکنی
کار پیدا نکنی زندگی نمیتونی کنی
زندگی نتونی بکنی باید برگردی
برگردی باید جواب فامیلها و آشناهات رو بدی که چرا برگشتی
جواب فامیل ها رو نتونی بدی......
هنوز بگم؟
ولی شما یه فاکتور کلیدی رو در نظر داشته باش
امیدت به خدا رو از دست نده
همانا خداوند متوسلین به خویش رو دوست دارد
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، darabi ، امیر007 ، shahin61 ، copol ، jalayevatan ، Farzad Immigrant
بهترین شغل ها در امریکا

در هر کشوری با توجه به موقعیت های خاص آن یک سری از شغل ها از محبوبیت بیشتری برخوردارند. در سال ۲۰۱۵ میلادی با توجه به تحقیقات انجام شده در ایالت متحده امریکا لیستی از بهترین و پر درامد ترین شغل ها تهیه شد. معیار انتخاب این شغل ها بر اساس میزان حقوق دریافتی، میزان جذب نیروی کار و یک سری تسهیلات بود.
در این بین شغل هایی مانند دستیار پزشک، مهندس کامپیوتر، مدیریت توسعه کسب و کار، مدیریت نیروی انسانی و مدیریت مالی جزو برترین شغل ها انتخاب شدند.
در ادامه شغل های آمریکا مدیریت بازاریابی، مدیر بانک های اطلاعاتی، مدیر محصول، داده شناسی، مدیریت فروش، مهندسی مکانیک، تحلیلگر کسب و کار، مهندسی برق، مهندسی شبکه، مهندسی عمران، مدیریت حسابداری، فیزیوتراپی، مدیریت محصولات آی‌تی، مدیریت پشتیبانی کاربران، مدیریت تدارکات، توسعه دهنده اپلیکیشن های موبایل، پرستاری و … قرار گرفته اند.
این لیست توسط Glassdoor و از طریق وب سایت های شرکت ها و مشارکت مستقیم با کارفرمایان تهیه شده است. همچنین میزان حقوق دریافتی را از طریق پست هایی که افراد در شغل های مختلف دریافت می کردند از طریق سایت به دست آمد. بیشتر این شغل ها، شغل هایی هستند که با تکنولوژی سر و کار دارند و این جای تعجب ندارد چون امروزه اکثر شرکت ها برای پیشرفت در حرفه خود نیاز به استفاده از تکنولوژی های روز دنیا را دارند. مخصوصا رشته های مرتبط به علوم کامپیوتر با توجه به آن که امروزه اکثر کارها در شرکت ها از طریق کامپیوتر انجام می شوند نیاز به مهندسین آن بیشتر احساس می شود.
۴ موقعیت شغلی هم که مربوط به رشته های پزشکی است که باز هم جای بحثی در آن نیست که روزانه میلیون ها نفر در انتظار خدمات پزشکی می باشند بنابراین حتما موقعیت های شغلی مناسبی برای این موارد وجود خواهد داشت.
پاسخ
من به شخصه در زمان اعلام نتایج پارسال حضور داشتم. که حد اقل ۳ تا چهار نفر و بیشتر اعلام قبول شدن کردن. برام عجیبه که دوستان میگن کسی اطلاع نمیده. البته شاید اکثریت قبولی اعلام نمیکنن.
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است.
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، leader-m ، امیر007 ، santaclara ، shahin61
علت مهاجرت به امریکا

[عکس: 7cjz_jj.jpg]

خیلی از مردم، امریکا را سرزمین فرصت ها و آرزو ها می دانند. ولی ممکن است برای خیلی از افراد دیگر، آمدن به امریکا مانند یک کابوس باشد و این به شرایط زندگی فرد در کشور خودش بستگی دارد. موضوع این است که برای مهاجران غیر قانونی پیدا کردن کار خیلی دشوار است به طوری که ممکن است با از دست دادن کیفیت زندگی خود کم کم رویاهایشان از بین برود. بنابراین ورود قانونی به مرز های امریکا می تواند بهترین گزینه برای مهاجرت شما باشد.
بیشتر مردم برای پیدا کردن موقعیت های شغلی مناسب تر و حقوق بالاتر به امریکا می آیند. بعضی ها رویاهایی در سر دارند که برای پرورش دادن آن ها دست به مهاجرت می زنند در صورتی که در کشورهای دیگر موفق به آن کار نشده اند. افراد دیگری هم برای پشت سر گذاشتن فقر مهاجرت می کنند و این در حالی است که دیگری برای درمان های پزشکی به دنبال مهاجرت است. بقیه مهاجران هم به دنبال ورود به بازار کار امریکا هستند چون فکر می کنند می توانند موفق تر عمل کنند.
برای مردم زیادی، حرکت کردن به سمت امریکا، راه بهتر زندگی کردن و داشتن آزادی بیشتر را در بر دارد. یکی دیگر از دلایل مهاجرت به امریکا وجود فرهنگ های مختلف در شهرهای بزرگی مثل نیویورک است. در این بین مردم زیادی فقط برای تعطیلات به امریکا می آیند که بعد از آن تصمیم به مهاجرت می گیرند. افرادی نیز به خاطر پناهندگی به این کشور رجوع می کنند.
یکی دیگر از دلایل مهاجرت این است که در برخی کشورهای اروپایی هزینه زندگی بسیار زیاد است و مردم برای فرار از زندگی سخت و پر هزینه تصمیم به جا به جایی می گیرند.
به هر حال ممکن است برای هر فردی دلیلی برای مهاجرت وجود داشته باشد. اما مهاجران باید دقت داشته باشند که برای زندگی در یک کشور جدید، ممکن است نیاز به تغییر در سبک و سیاق خیلی از مسائل داشته باشند.
پاسخ
(2017-04-26 ساعت 12:20)Màhsa 75 نوشته:  
(2017-04-26 ساعت 11:17)milade نوشته:  
(2017-04-26 ساعت 09:11)Màhsa 75 نوشته:  سلام صبح همگی بخیر فقط 6 روز دیگه مونده انشاالله که برنده شیم.

عمراً : ))

من خودم امیدی ندارم Smile Smile ولی خواستم بیام یه انیدی به شما بدم دم صبحی یه انرژی بهتون بدمSmile

آفرین. آدم بدون امید راحت تر هست تا امید واهی و بیخود و در حد نانو ذرات! اینطوری با خیال راحت قبول نمیشی میری پی زندگیت.
پس همه با هم، ما هیچکدوم برنده نمیشیم :- )) Big Grin

شش روز دیگه همه اینا مردودن : ))
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، امیر007
(2017-04-26 ساعت 17:43)milad.abadani نوشته:  من به شخصه در زمان اعلام نتایج پارسال حضور داشتم. که حد اقل ۳ تا چهار نفر و بیشتر اعلام قبول شدن کردن. برام عجیبه که دوستان میگن کسی اطلاع نمیده. البته شاید اکثریت قبولی اعلام نمیکنن.

پارسال والا از بچه های شمارش معکوس کسی اعلام نکرد قبول شده.

کسانی بودن که اینجا عضو نبودن و بعد از مشاهده قبولی عضو شدن

شما اگه کسی یادت هست اسمش رو بگو ببینم تو شمارش معکوس بوده یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، امیر007 ، Bald Eagle ، santaclara ، copol ، jalayevatan ، Farzad Immigrant
(2017-04-26 ساعت 17:47)milade نوشته:  
(2017-04-26 ساعت 12:20)Màhsa 75 نوشته:  
(2017-04-26 ساعت 11:17)milade نوشته:  عمراً : ))

من خودم امیدی ندارم Smile Smile ولی خواستم بیام یه انیدی به شما بدم دم صبحی یه انرژی بهتون بدمSmile

آفرین. آدم بدون امید راحت تر هست تا امید واهی و بیخود و در حد نانو ذرات! اینطوری با خیال راحت قبول نمیشی میری پی زندگیت.
پس همه با هم، ما هیچکدوم برنده نمیشیم :- )) Big Grin

شش روز دیگه همه اینا مردودن : ))

برادر یه لحظه گوش کن دقیق ببین چی میگم

خودمو میگم. به بقیه کار ندارم.

به درک سیاه که برنده نمیشم !!!!! به اسفل السافلین که برنده نمیشم

داداش شما فقط میای اینجا و مرتب همین رو تکرار میکنی؟؟؟

خب اگه امیدی نداری واقعا درک نمیکنم تو تاپیک شمارش معکوس میای چکار؟؟

برو به زندگیت برس برادر من . حالشو ببر. ما هم بزار اینجا تو توهم برنده شدن باشیم. قبوله؟
پاسخ
Big Grin 
سلام. من خیلی وقته با شمام و از نطراتتون لذت می بردم .
یه سوال دارم نمیدوم جاش اینجا هست یا نه ولی خوب اینجا خیلی فعال دوست داشتم اینجا بگم
من مهندس مکانیکم و متاهل شغلم هم مدریت فروش هست ( ربط به مهندسی ؟؟) خیلی حرفه ای دارم کار میکنم و هر روز هم پیشرفت و درآمدم بیشتر می شه. خانم هم مهندس هست و شغلشم مربی وزرشی همه چی داریم خونه ماشین ولی ازامش نه......
و سوالم اینه با اینکه می دونم دارم پشت پا می زنم به همه تلاش هام تا الان ولی هر روز هر روز به ثانیه شمار نگاه می کنم که کی نتیجه ها رو می دن و تقریبا همه ی سفر نامه ها و اکثر موضوع های این سایت و زیرو رو می کنم با اینکه به شدت گرفتارم . آیا من اشتباه میکنم ؟؟؟من و خانومم 29 سالمونه و برا همتون ارزو موفقیت میکیم .. یه دل به دل به ما بدید که کار درستی داریم میکنیم.. تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: santaclara ، leader-m ، copol ، jalayevatan
@ostokhan@

تو برنده ای گلام عزیز
حالا ببین کی گفتم Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، ostokhan ، امیر007 ، santaclara ، shahin61
من به شخصه پیگیر مراحل قبولی بعضی از دوستان بودم.
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است.
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، امیر007 ، santaclara ، shahin61
بالاخره هر کسی یک سازی میزنه

مدیر مهاجر سرا اومده تاپیک آموزش زبان زده
بازم دوستان اینجا آموزش زبان میزارن

من نمی دونم اگر برنده بشن اونطرف که همه چی بر اساس قانونه چطور زندگی می کنن
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، امیر007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان