کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-26 ساعت 18:41)dv2017 نوشته:  اما اگر کاربری را در لیست چشم پوشی قرار دهید اولا او نمیتواند به شما پیام خصوصی یا ایمیل بدهد. از طرف دیگر اگر آن کاربر پستی در تاپیکی بگذارد، شما هنگام مطالعه آن تاپیک و رسیدن به محل قرار گرفتن ارسال آن کاربر، تنها چیری که میبینید یک کادر مستطیل شکل است که در آن اشاره شده که کاربر مورد نظر اینجا پستی گذاشته. شما اگر بخواهید متن پست را ببینید خیلی ساده بر روی گزینه «نمایش این ارسال» کلیک میکنید. در این حالت کادر بلافاصله بزرگ میشود و کل ارسال را به شما نشان میدهد. من بطور موقت دوست عزیزم سعید گرامی را از لیست دوستان پاک کردم و به لیست چشم پوشی اضافه کردم تا بتوانم خاصیت این امکان را در شکل زیر به شما نشان دهم.
نقل از امیرمهاجر

اینجا هرکی با یک نوع پست معروفه
خودم بیشتر آشنایی با شهرها رو میذارم
فرزاد بیشتر موضوعاتو پوشش میده
ریحانه زبان و البته توی بخش گفتگوی آزاد فعاله
دارابی تبلیغ تلگرام و گاهی گلام
میلاد کلا میگه همتون ردید
میلاد ابادانی خب با سلام اول صبح میاد و خب یه بار هم رفت سراغ غذا
هرکسی یه جور
پس خیلی راحت میشه اونهایی که از  ارسالهاشون خوشمون نمیاد رو بذاریم توی لیست سیاه

خود مدیران در مورد پست های غیر قانونی با گزارش کاربران تصمیم میگیرن

خواهشا این صحبتها رو اینجا نکنید . هممون تحت فشاریم

ببخشید اگه قبل اسم دوستان از خانم و یا آقا استفاده نکردم
اینو هم بگم من شخصا تا جایی که بی احترامی نباشه از ارسال های همه استفاده میکنم حالا یا میخندم یا به اطلاعاتم افزوده میشه

باشه اینم حرفیه
با اینکه تاپیک زبان داریم ولی من ترجیح میدم تاپیک شمارش معکوس نیام

موفق باشید دوستان

فقط یک نکته : چرا مدیران سایت تاپیک آموزش زبان باز کردن؟!
بیکار بودن؟!
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m
(2017-04-26 ساعت 18:48)darabi نوشته:  باشه اینم حرفیه

موفق باشید دوستان

بیکار بودن؟!
دارابی عزیز شما نمیدونم چرا این تصمیمو گرفتی . اگه از پستهای کسی خوشمون نمیاد بذاریمش توی لیست سیاه و اطلاعتمونو با بقیه به اشتراک بذاریم. من هنوز یادم نرفته که شمارش معکوسو شما امسال راه انداختی و چه اون موقع و چه حالا از این کارت خیلی ممنونم . و خیلی پستهای خوب دیگه شما
در مورد زبان
یادتون باشه دوستی پستهای زبان طولانی میذاشت و در مورد برخی اصطلاحات درگیریهایی اینجا پیش اومد این بود که خود شما اولین کسی بودی که متذکر شدید تاپیک نکات اموزشی زبان هم داریم و دوستان هم با توجه به درگیریهای اون زمان تایید کردن
و مدیران محترم هم به صورت آزمایشی یدونه تاپیک گذاشتن کنار شمارش معکوس

حالا انصافا این سطح پستهای رد و بدل شده با اون پستهای روزهای اول قابل مقایسه هست ؟
به نظر من که اصلا در این سطح  اونقدر ازار دهنده نیست که منجر به تذکر بشه
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، shahin61 ، leader-m ، nargol1990 ، copol ، jalayevatan
(2017-04-26 ساعت 18:59)dv2017 نوشته:  
(2017-04-26 ساعت 18:48)darabi نوشته:  باشه اینم حرفیه

موفق باشید دوستان

بیکار بودن؟!
دارابی عزیز شما نمیدونم چرا این تصمیمو گرفتی . اگه از پستهای کسی خوشمون نمیاد بذاریمش توی لیست سیاه و اطلاعتمونو با بقیه به اشتراک بذاریم. من هنوز یادم نرفته که شمارش معکوسو شما امسال راه انداختی و چه اون موقع و چه حالا از این کارت خیلی ممنونم . و خیلی پستهای خوب دیگه شما
در مورد زبان
یادتون باشه دوستی پستهای زبان طولانی میذاشت و در مورد برخی اصطلاحات درگیریهایی اینجا پیش اومد این بود که خود شما اولین کسی بودی که متذکر شدید تاپیک نکات اموزشی زبان هم داریم و دوستان هم با توجه به درگیریهای اون زمان تایید کردن
و مدیران محترم هم به صورت آزمایشی یدونه تاپیک گذاشتن کنار شمارش معکوس

حالا انصافا این سطح پستهای رد و بدل شده با اون پستهای روزهای اول قابل مقایسه هست ؟
به نظر من که اصلا در این سطح  اونقدر ازار دهنده نیست که منجر به تذکر بشه
من در جريان اين اتفاقات نبودم و از اون تاپيك آزمايشي هم بيخبرم. اون زمان اينجا نبودم.
حالا مشخص شد دوستان چرا انقدر حساسن!
زماني كه ما شمارش معكوس داشتيم اين چيزا كاملا مرسوم بود و جو خيلي دوستانه بود. من فكر ميكردم امسالم ميتونه همونجوري باشه.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، امیر007 ، shahin61 ، leader-m ، nargol1990 ، jalayevatan
@dv2017@
من نگفتم زبان بده که !
من میگم تو تاپیک مخصوص اینکار

کجای حرفم ایراد داره؟!

به هر حال من دیگه ادامه نمیدم
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m
اگه خيلي محترمانه بهم متذكر ميشدين كه راجب اين موضوع قبلا مشكلاتي بوده من مطمينا قبول ميكردم.
ولي دوستان هميشه حالت تهاجمي دارن، نميدونم اين همه تيكه انداختن به يك خانوم براي كسي كه قصد مهاجرت به كشور قانون (!) رو داره صحيحه يا نه.
ولي شما تصور كن از همه جا بيخبر داري كاري رو ميكني كه فكر ميكني مفيده اما ميان بهت انواع حرف زشت و تهمت رو ميزنن.
به هرحال، من تمام پست هاي زبانم رو سر فرصت ازينجا پاك ميكنم.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، leader-m ، nargol1990
دوستان این بحث زبان رو تموم کنید تو رو خدا

من یه فایلی رو که پارسال از اصلاحات برای خودم درست کرده بودم در اختیار شما میگذارم

دقیقا نمیدونم چند تاست ولی خب در حد هزار به بالاست شایدم بیشتر

فایل اصطلاحات انگلیسی بالغ بر هزاران عبارت کاربردی

دوستان نظراتشون رو بعدا راجع بهش بگن.

چون برای خودم تهیه کرده بودم زیاد به ظاهرش از نظر رنگ و لی اوت نرسیده بودم
پاسخ
(2017-04-26 ساعت 19:11)reyhaneh_h نوشته:  اگه خيلي محترمانه بهم متذكر ميشدين كه راجب اين موضوع قبلا مشكلاتي بوده من مطمينا قبول ميكردم.
ولي دوستان هميشه حالت تهاجمي دارن، نميدونم اين همه تيكه انداختن به يك خانوم براي كسي كه قصد مهاجرت به كشور قانون (!) رو داره صحيحه يا نه.
ولي شما تصور كن از همه جا بيخبر داري كاري رو ميكني كه فكر ميكني مفيده اما ميان بهت انواع حرف زشت و تهمت رو ميزنن.
دوست گرامی. این تایپیک فقط جهت این است که همه دور هم باشیم و لحظاتی را با هم باشیم. هر کسی به هر نحوی که دوست داره. اگر این تایپیک دارای قوانینی است که فقط متخصصان و ... حقق گذاشتن پست را دارند. فکر کنم من هم کم کم برم بهتره. چون من هم حرف خاصی برای گفتن ندارم. چون هنوز اتفاقی نیفتاده که به دنبال تصمیمات خاصی باشم.
من اینجا اومدم که کنار دوستان باشم. و لحظاتی را بگذرانیم.
ولی متاسفانه مثل اینکه همه جا حاشیه وجود دارد.
به قول دوست عزیزمان. هر پستی را که مایل به خواندن آن نیستی . نخوان.من به شخصه پست هایی را که تمایل دارم و احساس میکنم برام جالبه. میخونم. اون هایی رو که برام جذابیتی نداره. نمیخونم. نه بهم فشار میاد و نه عرصه رو بهم تنگ میکنه.
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است.
پاسخ
(2017-04-26 ساعت 19:15)ostokhan نوشته:  
دوستان این بحث زبان رو تموم کنید تو رو خدا

من یه فایلی رو که پارسال از اصلاحات برای خودم درست کرده بودم در اختیار شما میگذارم

دقیقا نمیدونم چند تاست ولی خب در حد هزار به بالاست شایدم بیشتر

فایل اصطلاحات انگلیسی بالغ بر هزاران عبارت کاربردی

دوستان نظراتشون رو بعدا راجع بهش بگن.

چون برای خودم تهیه کرده بودم زیاد به ظاهرش از نظر رنگ و لی اوت نرسیده بودم
عالیه. ممنون
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-26 ساعت 19:19)milad.abadani نوشته:  
(2017-04-26 ساعت 19:11)reyhaneh_h نوشته:  اگه خيلي محترمانه بهم متذكر ميشدين كه راجب اين موضوع قبلا مشكلاتي بوده من مطمينا قبول ميكردم.
دوست گرامی. این تایپیک فقط جهت این است که همه دور هم باشیم و لحظاتی را با هم باشیم. هر کسی به هر نحوی که دوست داره. اگر این تایپیک دارای قوانینی است که فقط متخصصان و ... حقق گذاشتن پست را دارند. فکر کنم من هم کم کم برم بهتره. چون من هم حرف خاصی برای گفتن ندارم. چون هنوز اتفاقی نیفتاده که به دنبال تصمیمات خاصی باشم.
به قول دوست عزیزمان. هر پستی را که مایل به خواندن آن نیستی . نخوان.من به شخصه پست هایی را که تمایل دارم و احساس میکنم برام جالبه. میخونم. اون هایی رو که برام جذابیتی نداره. نمیخونم. نه بهم فشار میاد و نه عرصه رو بهم تنگ میکنه.

شما داري حرفتيي كه من زدم رو با بيان ديگه ميزني.
منم همين رو گفتم.
سر جمع ٢٠ تا ٣٠ پست ٤ خطي من راجب زبان گذاشتم، ولي كساني كه دوست نداشتن چشم پوشي نكردن متاسفانه.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، امیر007 ، farrokh33 ، santaclara ، shahin61 ، leader-m ، nargol1990 ، jalayevatan ، milade
در ضمن خيلي جالبه كه هرچي دلمون ميخواد از توهين و ... بنويسيم بعد پستمونو پاك كنيم.
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025

🎈🎈🎈
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، milad.abadani ، santaclara ، shahin61 ، leader-m ، nargol1990 ، jalayevatan ، milade
(2017-04-26 ساعت 19:22)reyhaneh_h نوشته:  شما داري حرفتيي كه من زدم رو با بيان ديگه ميزني.
منم همين رو گفتم.
سر جمع ٢٠ تا ٣٠ پست ٤ خطي من راجب زبان گذاشتم، ولي كساني كه دوست نداشتن چشم پوشي نكردن متاسفانه.

صلوات بفرستید Cool
هم آموزش زبان هم معرفی شهرها همگی خوب هستن ... کلا از هر دری سخنی هست ... همدیگه رو ناراحت نکنید Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، milad.abadani ، Bald Eagle ، farrokh33 ، ostokhan ، mona_ir ، santaclara ، shahin61 ، leader-m ، nargol1990 ، copol ، jalayevatan
(2017-04-26 ساعت 19:22)reyhaneh_h نوشته:  
(2017-04-26 ساعت 19:19)milad.abadani نوشته:  

شما داري حرفتيي كه من زدم رو با بيان ديگه ميزني.
منم همين رو گفتم.

من از پست های شما استفاده بردم. ممنون که زحمت کشیدید. درضمن . به دنبال اصطلاحات کاری هم باشید. چون یکی از مساپل خیلی مهم ارتباط برقرار کردن با کارفرما و یا کارهای کوچک است.
راستی پیشنهاد شما در رابطه با اولین ورود به کشورهای خارجی چیه؟؟؟ یا مثلا در زمان مصاحبه. به نظر شما افرادی که مثل من با زبان ضعیف به این کشورها وارد میشیم. چطوری میتونم گلیم خودمو از آب بکشم بیرون.
در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم. شما در صورت قبولی. بعد از ورود به آم ر ی کا به چه صورت میخواهید عمل کنید. آیا برنامه رویزی داشتی؟؟؟ این را پرسیدم که ببینم برای همسرم چه کار کنم بهتره. مطمعن هستم همسر من در صورت قبولی و بعد از ورود ساز مخالف میزنه و فاز منفی میگیره.
-2014-15-16-17-18
پاسخ

دوست محترم
شما مجاز و مختار هستید که پست های زبانتان را ادامه دهید. نخست اینکه اسم این تاپیک گفتگوی آزاد هست (در چارچوب عرف و قانون). دوم دیدن چند اصطلاح در بین مطالب بسیار سودمند است و حداقل با مطالعه این پیج کاری فراتر از گذران وقت یا کاهش استرس و دغدغه انجام می شود. سوم قرار نیست پست یک نفر به مذاق همه خوشایند باشد. چهارم حضور در هر اجتماعی مستلزم آستانه درک بالا جهت پذیرش یا شنیدن یا احترام به دیدگاه های موافق و مخالف هست. پنجم صرفا مسئولین سایت مجاز به تعیین تکلیف برای کاربران هستند.

با احترام به تمامی دوستان گرامی
پاسخ
(2017-04-26 ساعت 19:28)reza6966 نوشته:  
(2017-04-26 ساعت 19:22)reyhaneh_h نوشته:  شما داري حرفتيي كه من زدم رو با بيان ديگه ميزني.
منم همين رو گفتم.

صلوات بفرستید  Cool
هم آموزش زبان هم معرفی شهرها همگی خوب هستن ... کلا از هر دری سخنی هست ... همدیگه رو ناراحت نکنید  Rolleyes
سلام دوست عزیز. غذا و خوردنی رو یادت نره Big Grin
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، reza6966 ، ostokhan ، santaclara ، dv2017 ، shahin61 ، leader-m ، jalayevatan ، reyhaneh_h
الان در حال حاظر همسرم برام عصرونه درست کرده. دارم میخورم. و تایپ میکنم.
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، reza6966 ، ostokhan ، santaclara ، dv2017 ، shahin61 ، leader-m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان