کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-26 ساعت 22:20)ostokhan نوشته:  
(2017-04-26 ساعت 22:04)shayrin نوشته:  سلام مجدد خدمت همه مهاجرسرایی های عزیز.
تو این 8 سالی که شرکت کردم هر سال امیدوار بودم.
اما امسال بر عکس سالهای قبل اصلاً امیدوار نیستم. مخصوصاً با این قوانین احتمالاً منفی هم شده.
به جاش اومدم این بعد نگاه کردم که شاید همیشه ایران موندنی باشم.
به زندگیم سرو سامون دادم و خدارو شاکرم که در حال پیشرفت هستم نسبت به سالهای قبل.
لاتاری همه چیز نیست دوستان... اینطور بهش دل نبندید.
امروزو دریاب که فردا دیره....

درسته
گاهی وقتها نمیشه که نمیشه

من اگر پیشرفت زیادی روزی تو ایران بکنم شاید کلا فکر مهاجرت رو از سرم بیرون کنم

ولی متاسفانه اینطوری نشده هنوز

حکایت پیشرفت در ایران رو با یک مثال میگم!
پیشرفت در ایران طی چندین سال کااار و تلاش (البته برای افراد معمولی و زندگی های معمولی میگم نه آقا زاده ها) برابر است با: چند سال کار=پیکان》پراید》پژو》خونه ۶۰ تا۱۰۰ متری صاحبخانه شدن
در جهان اول آمریکا = بنزمدل۲۰۰۰》بنز مدل۲۰۰۸》بنز مدل ۲۰۱۷》 داشتن خانه هم که از اول مشکلی نیست!
البته پیشرفت منظورم کلی هست ته یه شخصیخاص

ولی خداییش پیشرفت یک شبه یک پله؛ و درآمده نجدمی که تو ایران میشه داشتو ؛ تقریبا جایی نمیشه پیدا کرد.(البته نه برای همه)
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

پاسخ
(2017-04-25 ساعت 11:09)milad.abadani نوشته:  
(2017-04-25 ساعت 02:37)Nazem نوشته:  
(2017-04-22 ساعت 12:47)dv2017 نوشته:  @Nazem@  عزيز
امسال پكيج جايزه براي برنده اي كه زودتر اعلام كنه داريم؟

نميدونم چرا امسال اينقدر خودمو به اون جايزه نزديك ميبينم  Cool

امسال هم مانند سالیان گذشته به اولین کسی که در سایت برنده شدن خود را اعلام و اثبات کند قرارداد رایگان با پاریز تراول تعلق خواهد گرفت.

سلام,این قرارداد رایگان شامل چه مواردی هست?

خدمات تهیه و تکمیل فرم های برندگان و خدمات مشاوره ای تا زمان مراجعه برنده به سفارت آمریکا برای اخذ ویزا

(2017-04-25 ساعت 15:33)Lucky.samira نوشته:  سلام دوستان و همراهان لاتاری۲۰۱۸
من خیلی وقته اینجا رو میهونم اما تازه ثبت نام کردم
یه حسی بهم میگه لازم میشه!
من کانادا رو به آمریکا خیلی ترجیح میدم چون من متاهل و دارای فرزندم و اولی خیلی برا ما خانوادگی ها مناسبتره و قوانین حمایت کننده ش بیشتر
اماااااا
به قول همسرم بذار برنده بشی بعد ناز کن برا آمریکا!
علی ای حال آرزوی برنده شدن برای اونایی دارم که با تمام وجود میخان که برن و موندن ایران براشون سخت شده. مثل خود ما!
راستی آقای @Nazem@
فرمودید که هرکی زودتر بیاد اعلام کنه باش قرارداد رایگان میبندید
کدوم فروم باید اعلام کنیم؟
و با چه شاهدی؟
ممنون

توی همین فروم نامه ی برنده شدن را برای من ارسال می کنند.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: darabi ، milad.abadani ، jalayevatan ، dv2017 ، aristotel ، امیر007 ، nargol1990 ، Lucky.samira ، copol ، leader-m
(2017-04-27 ساعت 00:10)toofan63 نوشته:  
(2017-04-26 ساعت 23:50)santaclara نوشته:  Ocean City (اشن سیتی) در ایالت مریلند.
واقعا که این عکس حس خوبی داره. Smile
یک چنین شهری برای زندگیم آرزوست

ايشالا قسمت ميشه و مياين از نزديك امريكارو ميبينين.
ولي تو ذوق خوردن از ديدن اينجا يك واقعيته، همهچيزو ما از فيلما به ياد داريم اما وقتي مياي از نزديك ميبيني خيلي متفاوته، همهچيز ساده و پيش پا افتاده . من اكثر اطراف لس انجلسو رفتم و بيشترش همينجور كه گفتم بوده . اينجا از بس تبليغات داشتن تو فيلما همه اينجارو بهشت ميدونن و رويا .
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، alireza_guitar ، jalayevatan ، امیر007 ، kits ، reza6966 ، nargol1990 ، copol ، leader-m
(2017-04-27 ساعت 07:50)babisondes نوشته:  
(2017-04-26 ساعت 23:50)santaclara نوشته:  Ocean City (اشن سیتی) در ایالت مریلند.

ولي تو ذوق خوردن از ديدن اينجا يك واقعيته، همهچيزو ما از فيلما به ياد داريم اما وقتي مياي از نزديك ميبيني خيلي متفاوته، همهچيز ساده و پيش پا افتاده . من اكثر اطراف لس انجلسو رفتم و بيشترش همينجور كه گفتم بوده . اينجا از بس تبليغات داشتن تو فيلما همه اينجارو بهشت ميدونن و رويا .

سلام
ممنون از بیان تجربه که داشتین
ولی اهداف هر کسی متفاوته - من به همه چی فکر می کنم جز تصاویری که تو فیلم ها هست
 در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
پاسخ
تشکر کنندگان: toofan63 ، امیر007 ، milad.abadani ، reza6966 ، leader-m
(2017-04-27 ساعت 00:36)ostokhan نوشته:  
آبشار نیاگارا

[عکس: jkh_33.jpg]

یکی از زیباترین شگفتی های طبیعت آبشارهای بزرگ جهان می باشد و یکی از مهمترین و پر ابهت ترین آن ها آبشار نیاگارا در آمریکا می باشد.
آبشار نیاگارا در ۱۵۰ کیلومتری شهر تورنتو قرار گرفته و در نهایت به دریاچه انتاریو می ریزد و در نهایت آب این دریاچه نیز به اقیانوس اطلس سرازیر می شود. این آبشار از دو آبشار تشکیل شده است که آبشار بزرگ به آبشار کانادایی یا همان نعل اسب مشهور است و آبشار کوچک تر به آبشار آمریکایی.
برای رسیدن به آبشار نیاگارا از تورنتو کانادا نود دقیقه و از شهر بوفالو آمریکا حدودا بیست دقیقه مسیر را باید طی کرد. این آبشار به علت عریض بودن جزو بزرگترین آبشارهای جهان به شمار می رود و برای دیدن آن باید ویزای توریستی آمریکا و یا کانادا را داشته باشید چون بخشی از آن در آمریکا و بخش دیگر جزو خاک کانادا به شمار می آید.
در بین آبشارهای کوچک و بزرگ نیاگارا پلی به نام Rainbow bridge قرار دارد که یکی از مناطق دیدنی به شمار می آید و دو کشور را به هم وصل کرده است. جزیره Goat island نیز از جمله زیبایی های این مکان است و در هر دو طرف رودخانه سواحل زیبایی وجود دارد که مطمئنا از دیدن آن ها سیر نخواهید شد. همچنین در زیر هر دو قسمت آبشار مکان هایی برای بازدید وجود دارد که برای دیدن آن ها باید بلیط تهیه شود.
این آبشار در دوره یخبندان و ذوب تدریجی یک دریاچه منجمد باستانی به وجود آمده است و در سال ۱۶۰۴ میلادی توسط یک گروه فرانسوی کشف و ثبت شد. سرخپوستان آن منطقه به خاطر ابهت و صدای رعد آسای این آبشار آن را مقدس می دانستند و آن را خدای رعد خود نامیدند. به همین علت در آن جا مراسمی برای خدای خود برگزار می کردند.

خیلی ممنون از شما که مناطق مختلف آمریکا رو معرفی میکنین جالبه ایشالا قسمت بشه از نزدیک ببینیم
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، copol ، leader-m

ممنون از اینکه تجزبه تونو به اشتراک میزارین ... لطفا بیشتر بگید
راستی حال دل آدماشون چجوریه؟
اونجام وقتی ترافیک میشه همه میندازن شونه خاکی؟
اونجام تو ترافیک منتظرن تا یه آمبولانس بیاد که پشتش کورس بزارن؟
اونجام سر هر چهار راه که پلیس باشه ترافیک بدتره؟
از ادارات بگید
از کاسباشون
اونجام نمره درس بچه ها پولیه؟
اونجام وقتی از کلاردشتش میری تا عباس آبادشون کنار جاده و تو جنگل پر از آشغال و پلاستیکه؟
اونجا سرانه مطالعه شون چقدره ؟
معلماشون جزو قشر ضعیف و کم درامد جامعه هستن؟
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

پاسخ
(2017-04-26 ساعت 22:55)milad.abadani نوشته:  چند لحظه پیش داشتم شغل ها رو بررسی میکردم. به یک سایت آمریکایی سر زدم. در رابطه با تعمیرات برق جرثقیل ها بود.
میزان حقوق از ۲۵ دلار در ساعت تا ۳۵ دلار بود.
ساعت کاری در آمریکا چند ساعت در روز است؟؟؟ کسی خبر داره؟؟؟
آقا میلاد اگه ممکنه آدرس سایتو بذارید
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، امیر007 ، santaclara ، milad.abadani ، leader-m ، copol
(2017-04-27 ساعت 00:41)ostokhan نوشته:  کرکره اینجا رو مثل اینکه کشیدن پایین
کسی نیستش انگار
شبتون با رایحه ارکیده و لاوندر
آقا فرزاد یه خواهش
ممکنه رنگ فونتهایی که میذاری تیره باشه . دلم نمیاد نخونمشون ولی چشام در میان . دیروز یکی پهلوم نشسته بود بهم گفت چی نوشته داری گریه میکنی . غافل از اینکه رنگ فونته روشن بود و آب چشمم سرازیر شده بود Big Grin
بازم از پستهایی که میذاری و زحمتی که میکشید ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، ostokhan ، امیر007 ، santaclara ، milad.abadani ، leader-m ، copol
(2017-04-27 ساعت 02:03)khatarnak نوشته:  این  5  روز  لعنتی  بگذره
...
تقدیم به شما
هرچند که تاکید شده برای تشکر از یه پست جدید استفاده نشود . ولی این یکی رو دلم نیومد . قشنگ بود . ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، ostokhan ، امیر007 ، santaclara ، milad.abadani ، leader-m ، khatarnak ، copol

من واسه خودم از اونطرف مدینه فاضله نساختم که بخواد خیلی توی ذوقم بخوره
هر جایی بدی ها و خوبی هاش را داره ولی مطمئنم توی شرایط خودم مهاجرت تغییر بزرگ و مثبتی توی زندگیم داره هر چند که یک فرصت بزرگ را از دست دادم
آرزویی هم که کردم به خاطر منظره زیبای این شهر بود و البته آرزو بر جوانان عیب نیست
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، امیر007 ، milad.abadani ، leader-m ، copol ، jalayevatan
(2017-04-27 ساعت 09:03)jalayevatan نوشته:  
(2017-04-27 ساعت 00:10)toofan63 نوشته:  یک چنین شهری برای زندگیم آرزوست

راستی حال دل آدماشون چجوریه؟
اونجام وقتی ترافیک میشه همه میندازن شونه خاکی؟
اونجام تو ترافیک منتظرن تا یه آمبولانس بیاد که پشتش کورس بزارن؟
اونجام سر هر چهار راه که پلیس باشه ترافیک بدتره؟
از ادارات بگید
از کاسباشون
اونجام نمره درس بچه ها پولیه؟
اونجام وقتی از کلاردشتش میری تا عباس آبادشون کنار جاده و تو جنگل پر از آشغال و پلاستیکه؟
اونجا سرانه مطالعه شون چقدره ؟
معلماشون جزو قشر ضعیف و کم درامد جامعه هستن؟

بزرگترين وجه اشتراكشون با اونجا اينه كه با پول ميشه هركاري كه قانوني نباشه قانونيش كرد. حالا برو تا اخرش
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: moxtar88 ، M0HSeN_US ، ostokhan ، امیر007 ، milad.abadani ، leader-m
یه سوال دارم خارج از پروسه اعلام نتایج . و او اینه که توی این کارت خوشگل اگه من نفر برنده باشم زیر کتگوری چه کدی میخوره ؟
[عکس: 1rp7_green-card-main.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، M0HSeN_US ، aristotel ، ostokhan ، santaclara ، milad.abadani ، leader-m ، copol ، jalayevatan
(2017-04-27 ساعت 10:04)dv2017 نوشته:  یه سوال دارم خارج از پروسه اعلام نتایج . و او اینه که توی این کارت خوشگل اگه من نفر برنده باشم زیر کتگوری چه کدی میخوره ؟
اصلآ مطمین نیستم ولی فکر کنم dv
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، امیر007 ، gbtm ، santaclara ، milad.abadani ، leader-m ، jalayevatan
(2017-04-26 ساعت 20:08)ostokhan نوشته:  
(2017-04-26 ساعت 20:04)milad.abadani نوشته:  
(2017-04-26 ساعت 19:55)ostokhan نوشته:  به اکانت تلگرام برات فرستادم اطلاعات پول رو

سایت زیر هم بد نیست

http://www.beytoote.com/art/negah-gozash...story.html

بیشتر از ۱۰۰ دلار هم هست؟؟؟

آره داریم ولی دیگه کاربردی ندارن. حتی یه دوره اسکناس 100 هزار دلاری رو به تعداد چند تا چاپ کردن . الان هر کی داره خیلی می ارزه

اسکناس 500 تایی و 1000 تای هم داریم که اونا هم کاربردی ندارن

داستان اسکناس صدهزاری چیه؟ سرچ کردم هیچی نبود حتمن واسه قدیم بوده
امیدوارم هرجا میری یکی مثل خودت سرراهت باشه این جمله میتونه زیباترین دعای خیر ، یا بدترین اتفاق ممکن باشه ...
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، امیر007 ، santaclara ، milad.abadani ، leader-m
(2017-04-27 ساعت 09:54)babisondes نوشته:  
(2017-04-27 ساعت 09:03)jalayevatan نوشته:  
(2017-04-27 ساعت 07:50)babisondes نوشته:  ايشالا قسمت ميشه و مياين از نزديك امريكارو ميبينين.

بزرگترين وجه اشتراكشون با اونجا اينه كه با پول ميشه هركاري كه قانوني نباشه قانونيش كرد. حالا برو تا اخرش
استغفروالله ! بحق چیزای نشنیده و ندیده !! Rolleyes
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، dv2017 ، امیر007 ، santaclara ، milad.abadani ، leader-m ، jalayevatan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان