کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-28 ساعت 23:13)dv2017 نوشته:  
(2017-04-28 ساعت 23:07)milad.abadani نوشته:  خیلی پارامترها هست که در انتخاب محل اقامت مناسب میتونه کمک کنه. متاسفانه باید شخصی که در آنجا زندگی کرده است. مشاوره بدهد.
خیلی سخته با تحقیقات در اینترنت بشه محل مناسب را انتخاب کرد. به نظر من هر شهری و ایالتی شامل نقاط ضعف و قوتی است. که بسته به شرایط ما میتونیم انتخاب کنیم.
باید از دوستانی که در آنجا اقامت دارند. مشاوره بگیریم. البته بستگی به شرایط هر شخصی داره. یکی براش رفاه اولویت اول رو داره یکی دیگه هم کار اولویت داره و دیگیری آب و هوا و امکانات رفاهی و سیستم حمل و نقل و یا سیستم آموزشی و ...

به نظر شما بهترین راه کار برای انتخاب محل مناسب جهت ورود به آم ر ی ک ا چیه؟
به نظر من پس از ورود به آم ر ی ک ا . حداقل تا ۵ سال اول نقل انتقال به ایالت دیگه به راحتی نباشه و هزینه های زیادی رو به همراه داره.
دقیقا برای همینه ما اینقدر مزاحم آقاشاهین داریم میشیم
با تحقیقات اینترنتی میشه به خیلی از نقاط نزدیک شد یا کلا قیدشو برای ورود زد
این پارامترها برای هرکی متفاوته مثلا واسه من امنیت ، داشتن مدارس خوب واسه بچه ها ، داشتن دانشگاه برای کار همسر ، و البته ارزونی
آقا شاهین در حال حاظر در آم ر ی ک ا اقامت دارند. من فکر میکردم مدت اقامتشان از زمان برنده شدن تا به الان در آم ر ی کا کم بوده.
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، ostokhan ، leader-m
(2017-04-28 ساعت 23:13)milad.abadani نوشته:  به نظر من یکی از دلایلی که بعضی از دوستان به نتایج لاتاری خیلی دل بسته هستند و امیدواری زیادی دارند. و همچنین نتیجه این قرعه کشی برای آنها اهمیت خیلی خیلی خیلی زیادی داره.
شاغل نبودن آنهاست. در کل سرگرم نیستن. منظورم از سرگمی شغل هست. با اشتغال دردسرهای آن هم به وجود میاد. و شلوغ تر شدن شرایط کاری و افزایش درآمد. تا حدودی از خواسته های آنها در این مملکت فراهم میشه. و باعث میشه کمتر به قبولی در لاتاری دل ببندند.
امیدوارم نظری که نوشتم. باعث ناراحتی کسی نشود.
در اینکه بیکاری ریشه خیلی از نا امیدی هاست شکی نیست اما اینو هم درنظر بگیرید در محیط کاره که آدم با انواع تبعیضها روبرو میشه و مقایسه کردنها واسه خودش و آینده بچه هاش میاد جلو چشمش.
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، @t@r ، shahin61 ، santaclara ، ostokhan ، leader-m
(2017-04-28 ساعت 23:08)ostokhan نوشته:  یک عده فکر میکنن تو ایران اگه عجز و لابه کنن خدا یه چشم نظری بهشون داره و یک دلرحمی در حق اونها میکنه.
روی سخنم به کسی نیست و کلا همه ایرانیها رو میگم.شما ناامیدی پیشه کنی یا امیدوار باشی حقیقت و تقدیرت عوض نمیشه
خود من هم خیلی وقتها پیش خدا عجز و لابه کردم ولی مثل اینکه خدا انسانهای ضعیف رو تحویل نمیگیره

بحث عجز و لابه نیست ، واقعا دیگه حوصلشو ندارم ، واقعا خسته شدم ، چند ساله دنبال رفتنم ، به هر دری زدم نشد ، لاتاری هم که کلا رو هواست ، مهاجرت تخصصی هم تا من بیام سابقه کارمو کامل کنم و مدرک زبانمو بگیرم شده 30 سالم ، تازه اگه تا اوت موقع قوانین عوض نشه یا سخت تر نشه ، تازه سر 30 سالگی اقدام کنم بترکونم تا 31 سالگی میرسم مثلا استرالیا ، تازه میشم اول راه و سختی که باید 5 سال تحمل کنم تا جا بیوفتم ، میشه 36 سالم ، کی زندگی کنم؟ کی تشکیل خانواده بدم ؟! کی از زندگیم لذت ببرم؟!!!!

وقتی به این چیزا فکر میکنم دیگه واقعا خسته میشم و بیخیال ، پیش خودم میگم ول گن بابا امثال من خیلی سخت بتونن مهاجرت کنن ، واسه مهاجرت یا باید خیلی خوش شانس باشی یا خیلی پولدار یا خیلی پوست کلفت ، که من هیچ گدوم نیستم ، ای بابا بیخیال ،کلا شدم انرژی منفی

ایشالا شماها برنده بشین ولی من دیگه واقعا بریدم، دیگه حوصله سختی های مهاجرتو ندارم ، همینجا ادامه میدم تا این زندگی بیخود تموم شه.

خدا باعث و بانی این وضعیت رو لعنت و به انواع سرطان مبتلا کنه
اگه لاتاری شد که خیلی هم عالی ، اگه نشد اسکیل وورکر کانادا یا استرالیا ، بازم نشد میزنیم به جاده ، اونم نشد ، خب نمیشه دیگه چیکار کنم زوری که نیست!

خر ما از کرگی کره خر بود
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، dv2017 ، ostokhan ، gbtm ، jalayevatan ، leader-m
به امید موفقیت همه ی دوستان  ...

(2017-04-20 ساعت 01:35)farrokh33 نوشته:  دنباله شبه سفرنامه میامی از صفحه 189 پست شماره 751299
قرار گذاشتیم فردا به میامی بیچ برویم چون تعریف آنرا زیاد شنیده بودم ساحلی منحصر بفرد.
ادامه درپست بعدی....
فرخ جان قسمت بعدی سفرنامه ی شیرین تون راجب میامی بیچ رو ننوشتین ، البته نمیخوام مجبورتون کنم بنویسین فقط گفتم که یه یادآوری کرده باشم Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، dv2017 ، ostokhan ، copol ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-28 ساعت 23:18)dv2017 نوشته:  
(2017-04-28 ساعت 23:13)milad.abadani نوشته:  به نظر من یکی از دلایلی که بعضی از دوستان به نتایج لاتاری خیلی دل بسته هستند و امیدواری زیادی دارند. و همچنین نتیجه این قرعه کشی برای آنها اهمیت خیلی خیلی خیلی زیادی داره.
شاغل نبودن آنهاست. در کل سرگرم نیستن. منظورم از سرگمی شغل هست. با اشتغال دردسرهای آن هم به وجود میاد. و شلوغ تر شدن شرایط کاری و افزایش درآمد. تا حدودی از خواسته های آنها در این مملکت فراهم میشه. و باعث میشه کمتر به قبولی در لاتاری دل ببندند.
امیدوارم نظری که نوشتم. باعث ناراحتی کسی نشود.
در اینکه بیکاری ریشه خیلی از نا امیدی هاست  شکی نیست اما اینو هم درنظر بگیرید در محیط کاره که آدم با انواع تبعیضها روبرو میشه و مقایسه کردنها واسه خودش و آینده بچه هاش میاد جلو چشمش.
من از ۸ سالگی مجبور به کار کردن بودم. متاسفانه صحبت های شما کاملا صحیح میباشد. تقریبا انواع شغل ها را داشتم. از دست فروشی گرفته تا تخریب منازل فرسوده و کار در تعمیرگاه های مکانیکی و الکترونیکی و ... تا اینکه خودم شرکت ثبت کردم. متاسفانه در مملکت من هر کاری که بکنیم. آخرش پشیمانی است و بس.
اگر درس بخونیم. پشیمون میشیم که چرا درس خوندیم.
اگر درس نخونیم. پشیمون میشیم که درس نخوندیم.
اگر بریم سر کار. با حاشیه هایی که در کار هست. پشیمون میشیم از کار کردن
اگر هم نریم سر کار. پشیمون میشم
من نفهمیدم تهش باید چکار کنیم. هر کاری که بکنیم آخرش پشیمونیه.
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، shahin61 ، @t@r ، santaclara ، ostokhan ، arminqt ، jalayevatan ، امیر007 ، nargol1990 ، leader-m
بچه های ۲۰۱۷ زیاد راضی نیستن. پروسه کلیر شدنشون خوب پیش نمیره.
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، santaclara ، ostokhan ، arminqt ، jalayevatan ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-28 ساعت 23:07)milad.abadani نوشته:  خیلی پارامترها هست که در انتخاب محل اقامت مناسب میتونه کمک کنه. متاسفانه باید شخصی که در آنجا زندگی کرده است. مشاوره بدهد.
خیلی سخته با تحقیقات در اینترنت بشه محل مناسب را انتخاب کرد. به نظر من هر شهری و ایالتی شامل نقاط ضعف و قوتی است. که بسته به شرایط ما میتونیم انتخاب کنیم.
باید از دوستانی که در آنجا اقامت دارند. مشاوره بگیریم. البته بستگی به شرایط هر شخصی داره. یکی براش رفاه اولویت اول رو داره یکی دیگه هم کار اولویت داره و دیگیری آب و هوا و امکانات رفاهی و سیستم حمل و نقل و یا سیستم آموزشی و ...
به نظر من پس از ورود به آم ر ی ک ا . حداقل تا ۵ سال اول نقل انتقال به ایالت دیگه به راحتی نباشه و هزینه های زیادی رو به همراه داره.
اتفاقآ انتقال به هر جایی که میخاین برین با امکاناتی که هست آنچنان هزینه بر نیست..
در انتخاب اولیه اگر دوست یا آشنایی باشه خیلی کمک میشه..بشرطیکه طرف حس نکنه مشگلاتی از قبیل بقول حودمون هوار شدن ! در پیش باشه..فقط کمک اینکه کجا باید سکنی گزید که مثلآ به کلاسهای زبان نزدیک باشه (حداقل برای سال اول)..
پیدا کردن شغل هم مهمه حتی شغل های یعبارتی دم دستی که کمک هزینه باشه..برای پیشرفت در زبان هم خوبه..پس فکر نکنید چرا ظرفشویی ؟؟ چرا گارسونی؟ چرا نظافت کاری ؟؟ همه موقته...فقط باید تحمل کرد تا زبان یا کالج تخصصی مورد نظر رو تموم کنید..
یادتون باشه که درجه تحصیلی که در اینجا دارید برای دستمزد اولیه تآثیر داره حتی اگه هیچ ارتباطی به کاری که میکنید نداشته باشه..
برا اونا خیلی مهمه که یکی لیسانس یا فوق داشته باشه...قبلآ هم گفتم..اکثرا خونه پرش یع دوره کالج یک یا دوساله میرن که زودتر وارد بازار کار بشن..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، dv2017 ، santaclara ، ostokhan ، gbtm ، copol ، aristotel ، jalayevatan ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-28 ساعت 23:17)milad.abadani نوشته:  
(2017-04-28 ساعت 23:13)dv2017 نوشته:  

دقیقا برای همینه ما اینقدر مزاحم آقاشاهین داریم میشیم
این پارامترها برای هرکی متفاوته مثلا واسه من امنیت ، داشتن مدارس خوب واسه بچه ها ، داشتن دانشگاه برای کار همسر ، و البته ارزونی
آقا شاهین در حال حاظر در آم ر ی ک ا اقامت دارند. من فکر میکردم مدت اقامتشان از زمان برنده شدن تا به الان در آم ر ی کا کم بوده.
نه من ایران هستم....
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، dv2017 ، santaclara ، pishtaz611 ، ostokhan ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-28 ساعت 23:27)shahin61 نوشته:  
اتفاقآ انتقال به هر جایی که میخاین برین با امکاناتی که هست آنچنان هزینه بر نیست..
در انتخاب اولیه اگر دوست یا آشنایی باشه خیلی کمک میشه..بشرطیکه طرف حس نکنه مشگلاتی از قبیل بقول حودمون هوار شدن !  در پیش باشه..فقط کمک اینکه کجا باید سکنی گزید که مثلآ به کلاسهای زبان نزدیک باشه (حداقل برای سال اول)..
پیدا کردن شغل هم مهمه حتی شغل های یعبارتی دم دستی که کمک هزینه باشه..برای پیشرفت در زبان هم خوبه..پس فکر نکنید چرا ظرفشویی ؟؟ چرا گارسونی؟ چرا نظافت کاری ؟؟ همه موقته...فقط باید تحمل کرد تا زبان یا کالج تخصصی مورد نظر رو تموم کنید..
یادتون باشه که درجه تحصیلی که در اینجا دارید برای دستمزد اولیه تآثیر داره حتی اگه هیچ ارتباطی به کاری که میکنید نداشته باشه..
برا اونا خیلی مهمه که یکی لیسانس یا فوق داشته باشه...قبلآ هم گفتم..اکثرا خونه پرش یع دوره کالج یک یا دوساله میرن که زودتر وارد بازار کار بشن..
ممنون دوست عزیز. شما به عنوان یک مشاور راهنمایی بفرمایید.
با توجه به اینکه یک مهاجر در بدو ورود قادر به اجاره خانه نمیباشد و اکثرا سرمایه اولیه خیلی زیادی ندارند. به همراه نداشتن زبان ضعیف. پشنهاد شما در جهت ورود به آم ر ی کا. چه شهرها و ایالت هایی است؟؟؟ تا پس از اینکه شرایط مساعد تر شد و زبان انگلیسی بهتر شد. بشود نقل مکان کرد.؟؟؟؟
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، dv2017 ، santaclara ، ostokhan ، jalayevatan ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-28 ساعت 23:34)milad.abadani نوشته:  [quote='shahin61' pid='753167' dateline='1493405874']
[quote='milad.abadani' pid='753155' dateline='1493404644']

ممنون دوست عزیز. شما به عنوان یک مشاور راهنمایی بفرمایید.
با توجه به اینکه یک مهاجر در بدو ورود قادر به اجاره خانه نمیباشد و اکثرا سرمایه اولیه خیلی زیادی ندارند. به همراه نداشتن زبان ضعیف. پشنهاد شما در جهت ورود به آم ر ی کا. چه شهرها و ایالت هایی است؟؟؟ تا پس از اینکه شرایط مساعد تر شد و زبان انگلیسی بهتر شد. بشود نقل مکان کرد.؟؟؟؟
اگر آشنایی ندارید پس سعی کنید بجای ارزانی برید...نوادا و تگزاس نسبتآ ارزانتر هستند..

پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، santaclara ، milad.abadani ، pishtaz611 ، ostokhan ، copol ، aristotel ، jalayevatan ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-28 ساعت 23:37)shahin61 نوشته:  
(2017-04-28 ساعت 23:34)milad.abadani نوشته:  
(2017-04-28 ساعت 23:07)milad.abadani نوشته:  ممنون دوست عزیز. شما به عنوان یک مشاور راهنمایی بفرمایید.
اگر آشنایی ندارید پس سعی کنید بجای ارزانی برید...نوادا و تگزاس نسبتآ ارزانتر هستند..
آیا شهرهای مذکور را میتوانیم به شهر ها یا استان های خودمون تشبیح کنیم؟؟؟؟
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، shahin61 ، ostokhan ، امیر007 ، leader-m
الان دارم توی گوگل مپ شهرهای مذکور رو سرچ میکنم.
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: santaclara ، shahin61 ، ostokhan ، arminqt ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-28 ساعت 23:32)shahin61 نوشته:  
(2017-04-28 ساعت 23:17)milad.abadani نوشته:  
(2017-04-28 ساعت 23:13)dv2017 نوشته:  دقیقا برای همینه ما اینقدر مزاحم آقاشاهین داریم میشیم
نه من ایران هستم....
در ضمن کیس من لاتاری نبوده..فامیلی بوده که به عللی کارت سبز اولیه را از دست دادم و سال 2015 مجددآ موفق به اخذ آن باز هم از طریق کیس فامیلی شدم که خانواده را گذاشتم و خودم با پاس سفید یرگشتم که کارهای ناتمام را تمام کنم و برگردم...کلآ 5 سال در آنجا قبلآ بسر برده ام و در ورود اخیر تفاوت چندانی ندیدم جز گسنرش شهرها و البته پیشرفت تکنولوژی ..وگرنه رفتارو آداب همان هست که بوده..
منتهی این بار ببشتر بخاطر امنیت آستین را ترجیح دادم به دالاس..

پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، ostokhan ، milad.abadani ، dv2017 ، gbtm ، santaclara ، copol ، aristotel ، jalayevatan ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-28 ساعت 23:50)milad.abadani نوشته:  آیا شهرهای مذکور را میتوانیم به شهر ها یا استان های خودمون تشبیح کنیم؟؟؟؟
هیچ تشبیهی وجود ندارد ! کلآ دنیای متفاوتیست..

پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، santaclara ، arminqt ، jalayevatan ، امیر007 ، leader-m
(2017-04-28 ساعت 23:37)shahin61 نوشته:  
(2017-04-28 ساعت 23:34)milad.abadani نوشته:  
(2017-04-28 ساعت 23:07)milad.abadani نوشته:  ممنون دوست عزیز. شما به عنوان یک مشاور راهنمایی بفرمایید.
من به شخصه از حاشیه شهرهای شلوغ بیشتر از مراکز خوشم میاد. در ایالت هایی که هزینه زندگی بلاایی دارند. این هزینه شامل شهرهای حاشیه مرکز ایالت و یا شهر های اصلی آن هم میشود؟؟؟
بطور مثال . هزینه زندگی در تهران به نسبت شهرهای حاشیه آن بالاتر است. و از طرف دیگر با زندگی در حاشیه شهرهای بزرگ دسترسی به امکانات رفاهی شهرهای بزرگ هم ممکن میباشد.
-2014-15-16-17-18
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، ostokhan ، arminqt ، jalayevatan ، امیر007 ، leader-m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان