کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-28 ساعت 23:21)azimi1989 نوشته:  
(2017-04-28 ساعت 23:08)ostokhan نوشته:  یک عده فکر میکنن تو ایران اگه عجز و لابه کنن خدا یه چشم نظری بهشون داره و یک دلرحمی در حق اونها میکنه.
روی سخنم به کسی نیست و کلا همه ایرانیها رو میگم.شما ناامیدی پیشه کنی یا امیدوار باشی حقیقت و تقدیرت عوض نمیشه
خود من هم خیلی وقتها پیش خدا عجز و لابه کردم ولی مثل اینکه خدا انسانهای ضعیف رو تحویل نمیگیره

بحث عجز و لابه نیست ، واقعا دیگه حوصلشو ندارم ، واقعا خسته شدم ، چند ساله دنبال رفتنم ، به هر دری زدم نشد ، لاتاری هم که کلا رو هواست ، مهاجرت تخصصی هم تا من بیام سابقه کارمو کامل کنم و مدرک زبانمو بگیرم شده 30 سالم ، تازه اگه تا اوت موقع قوانین عوض نشه یا سخت تر نشه ، تازه سر 30 سالگی اقدام کنم بترکونم تا 31 سالگی میرسم مثلا استرالیا ، تازه میشم اول راه و سختی که باید 5 سال تحمل کنم تا جا بیوفتم ، میشه 36 سالم ، کی زندگی کنم؟ کی تشکیل خانواده بدم ؟! کی از زندگیم لذت ببرم؟!!!!

وقتی به این چیزا فکر میکنم دیگه واقعا خسته میشم و بیخیال ، پیش خودم میگم ول گن بابا امثال من خیلی سخت بتونن مهاجرت کنن ، واسه مهاجرت یا باید خیلی خوش شانس باشی یا خیلی پولدار یا خیلی پوست کلفت ، که من هیچ گدوم نیستم ، ای بابا بیخیال ،کلا شدم انرژی منفی

ایشالا شماها برنده بشین ولی من دیگه واقعا بریدم، دیگه حوصله سختی های مهاجرتو ندارم ، همینجا ادامه میدم تا این زندگی بیخود تموم شه.

خدا باعث و بانی این وضعیت رو لعنت و به انواع سرطان مبتلا کنه

شما مخاطب خاص من البته نبودی و مطمئنا پست من عمومیت داشت
جاش نیست اینجا برات از شرایطم بگم
همینو بس که مدرک بدست بیکارم. باید بری شکر کنی و شاغلی و کمتر به مشکلات فکر میکنی تا یه آدم بیکار که ذهنش 1000 جا میره
والا من شرایطم بمراتب از خودت بدتره و مثل ربات شده زندگیم. بعضی روزها از بی مصرف بودن خودمم بدم میاد
ولی چه میشه کرد؟ آیا این وضعیت مختص فقط منه؟ نه بخدا خیلی جوونا اینجا همین مشکل من رو دارن
خدا باعث و بانی این شرایط رو مفلوک کنه. ان شااله
راهها بسته هستش. امیدوارم امسال سال ما باشه و قضیه اینجا تموم شه.
آمین
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، milad.abadani ، dv2017 ، hameddjj ، limbo ، copol ، jalayevatan ، امیر007 ، leader-m ، Farzad Immigrant
(2017-04-28 ساعت 23:59)milad.abadani نوشته:  من به شخصه از حاشیه شهرهای شلوغ بیشتر از مراکز خوشم میاد. در ایالت هایی که هزینه زندگی بلاایی دارند. این هزینه شامل شهرهای حاشیه مرکز ایالت و یا شهر های اصلی آن هم میشود؟؟؟
بطور مثال . هزینه زندگی در تهران به نسبت شهرهای حاشیه آن بالاتر است. و از طرف دیگر با زندگی در حاشیه شهرهای بزرگ دسترسی به امکانات رفاهی شهرهای بزرگ هم ممکن میباشد.
در همه جا تفاوت قیمت در هر شهری وجود دارد..ولی امکانات در همه جا هست..مخصوصآ وسایل نقلیه عمومی و امکانات رفاهی...
فرق آنجا با اینجا در همینست که همه جا همه نوع امکاناتی هست..بستگی دارد کجا احساس راحتی بیشتر کنید..حالا چه از نظر کاری و شغلی چه ار نظرات دیگر..
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، dv2017 ، santaclara ، copol ، jalayevatan ، امیر007
پارک های ملی و ایالتی ردوود کالیفرنیا

قدم زدن زیر بلندترین درختان جهان در آمریکا

توریست های بخش شمال غرب کالیفرنیا معمولا تنها یک چیز در ذهن خود دارند- سواحل باشکوه ردوود در کالیفرنیا. درختان این منطقه بی نظیرند: چرا که ارتفاع آن ها به بیش از ۱۰۰ متر رسیده و به مدت بیش از ۱۰۰۰ سال عمر می کنند( و گاهی اوقات ۲۰۰۰ سال)، آن ها نماد زنده ای هستند که به ما می گویند انسان تنها بخشی از یک اکوسیستم خیلی بزرگ است.

برخی مایلند طرفداران محیط زیست را به صورت "حامیان درخت" بنامند با اینحال همان طور که خواهید دید، وقتی که شما یک درخت ماموت ساحلی را بغل می کنید – که قطر تنه ی ها شش متر است- بغل کردن یکی از این درختان خاص، آن طور که به نظر می رسد ساده نیست.

در قرن نوزدهم، برداشت کننده های تجاری الوار شروع به قطع تعداد زیادی از درختان سکویا کردند. ۴۵درصد درختان باقی مانده در پارک های ملی و ایالتی ردوود کالیفرنیا حفاظت شدند که شامل پارک ملی ردوود و سه پارک ایالتی ( پارک ملی جددیا اسمیت ردوود، دل نورت کاست ردوود و پرایر کریک ردوود) می باشند. هر یک از پارک ها دارای مزایای خاص خود می باشند از جمله این که همراهی و راهنمایی شما توسط یک پارکبان صورت می گیرد ولی اگر شما ترجیح می دهید تا به تنهایی قدم بزنید، دو مورد از مسیر های پیاده روی قابل دسترس شامل مسیر آبشار تریلیوم در پارک ملی و مسیر پرایر کریک در خلیج پرایر می باشد. در صورتی که تمایل به رانندگی دارید، مسیر بزرگ راه تماشایی نیوتون بی دراری، مسیر هاولند هیل و استوت گراو را امتحان کنید.

علاوه بر درختان غول پیکر سکویا، پارک ها مزیت های بسیار زیادی را در اختیار شما می گذارند- به طوری که هر یک از این پارک ها یک بخش طبیعی تر( و مرطوب تر) کالیفرنیا محسوب می شوند. برای کوهنوردان تعداد گونه های گیاهی بسیار بیشتری از درختان سکویا وجود دارد . از جمله سرخس، انواع توت ها و گلها مانند آزالیا و گل صد تومانی. در رابطه با گونه های جانوری شما می توانید گوزن خالدار روزولت، بابکتز، عقاب طاس، جغد خال خال شمالی و، در سواحل، نهنگ خاکستری و شیر دریایی را ببینید. ماهیگیران تفننی، در عین حال، ممکن است نخواهند فرصت ماهیگیری ماهی قزل آلا و ماهی فولادسر را در رودخانه اسمیت و خلیج میل از دست بدهند.

[عکس: phw6__d9_be_d8_a7_d8_b1_da_a9-_d9_87_d8_...d8_a7.jpeg]
پاسخ
آقا شاهین که به میمنت و مبارکی رهسپار میشی اونطرف؟؟

چمدونت جا داره دو سه تا از بچه های اینجا رو جاساز کن
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، dv2017 ، milad.abadani ، santaclara ، jalayevatan ، leader-m ، Farzad Immigrant
(2017-04-29 ساعت 00:10)ostokhan نوشته:  آقا شاهین که به میمنت و مبارکی رهسپار میشی اونطرف؟؟

Big Grin Big Grin Big Grin
ژانویه 2 سال تموم میشه و باید کارت بزنم !!
چمدونم که جا نداره ار بس علما سفارش دادن !
ولی روی سرم جا هست حتمآ برای دوستان.. Rolleyes
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، gbtm ، milad.abadani ، ostokhan ، santaclara ، kits ، limbo ، copol ، aristotel ، jalayevatan ، leader-m
(2017-04-29 ساعت 00:13)shahin61 نوشته:  
(2017-04-29 ساعت 00:10)ostokhan نوشته:  آقا شاهین که به میمنت و مبارکی رهسپار میشی اونطرف؟؟

Big Grin   Big Grin   Big Grin
ژانویه  2 سال تموم میشه و  باید کارت بزنم !!

نمیدونم خبر خوبی هست یا نه برای شما

ولی اینجا تا هفته دیگه بسته میشه و دیگه این مدتی که با بچه ها اینجا مشغول صحبت میشدید متاسفانه قطع میشه

البته برای ما هم اوایلش سخته دوری از اینجا
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، dv2017 ، milad.abadani ، copol ، jalayevatan ، leader-m ، Farzad Immigrant
تو این 264 صفحه دلنشین ترین پست همین بود که البته جواب حکیمانش دست کمی از اون نداشت Cool
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، milad.abadani ، santaclara ، limbo
(2017-04-29 ساعت 00:17)ostokhan نوشته:  

ولی اینجا تا هفته دیگه بسته میشه و دیگه این مدتی که با بچه ها اینجا مشغول صحبت میشدید متاسفانه قطع میشه

امیدوارم قبول شین و یه جایی توی همین مهاجر سرا بازم همه رو شادو ختدان ببینم برای انجام امور مهاجرتتون...

پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، milad.abadani ، hooman13 ، sepideh1234 ، limbo ، copol ، jalayevatan ، nargol1990
(2017-04-29 ساعت 00:21)shahin61 نوشته:  
(2017-04-29 ساعت 00:17)ostokhan نوشته:  
(2017-04-29 ساعت 00:13)shahin61 نوشته:  Big Grin   Big Grin   Big Grin

امیدوارم قبول شین و یه جایی توی همین مهاجر سرا  بازم همه رو شادو ختدان ببینم برای انجام امور مهاجرتتون...

به امید خدا همینطور میشه و 2 می امسال نقطه عطفی تو زندگیمون
پاسخ
(2017-04-29 ساعت 00:24)ostokhan نوشته:  
(2017-04-29 ساعت 00:21)shahin61 نوشته:  
(2017-04-29 ساعت 00:17)ostokhan نوشته:  نمیدونم خبر خوبی هست یا نه برای شما

امیدوارم قبول شین و یه جایی توی همین مهاجر سرا  بازم همه رو شادو ختدان ببینم برای انجام امور مهاجرتتون...

به امید خدا همینطور میشه و 2 می امسال نقطه عطفی تو زندگیمون
انشالا...به امید حق..

پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، ostokhan ، dv2017 ، hooman13 ، sepideh1234 ، copol ، jalayevatan
خانمها آقایون

آخر شبی میخوام بگم ، 4 روزی که تا نتایج مونده

ولی اگه عامدانه یا سهوی باعث ناراحتی و دلخوری کسی اینجا شدم معذرت میخوام

دنیا ارزش این حرفها رو واقعا نداره که بخوایم با دلخوری بگذره

از طرفی هم معلوم نیست توفیق شمارش معکوس 2019 برای من باشه

خلاصه بدی خوبی دیدید ما رو حلال کنید
پاسخ
اینجا شده چهار قطبی 2 روزه

DV من میلاد آقا شاهین

و تکرار.....
پاسخ
(2017-04-29 ساعت 00:31)ostokhan نوشته:  اینجا شده چهار قطبی 2 روزه
DV   من  میلاد   آقا شاهین
و تکرار.....
باز خوبه مونوپل نیست Cool
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، ostokhan ، milad.abadani ، hooman13

و تکرار.....
نه بقیه هم تشریف دارن منتهی چون ساعات دعا و عبادته ! بیشتر فقط میخونن !

پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، milad.abadani ، hooman13 ، copol ، arminqt
(2017-04-29 ساعت 00:33)dv2017 نوشته:  
و تکرار.....
باز خوبه مونوپل نیست Cool

یه ساعت دیگه میشه تریپل پل
دو ساعت بعد دی پل
سه ساعت مونوپل
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، shahin61 ، milad.abadani ، hooman13 ، arminqt ، Farzad Immigrant

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان