.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html تشکر کنندگان: nargol1990 ، aram_hpanahi ، milad.abadani ، leader-m ، reza6966 ، copol ، Kismet ، dv2017 ، هووخشتره ، jalayevatan ، shahin61 ، American Darlin ، only_flight ، rezadaryadar ، Farzad Immigrant
2017-05-01 ساعت 01:28
(2017-05-01 ساعت 01:15)ostokhan نوشته: به نظرم کسی که چند سال تهران دووم اورده میتونه نیویورک هم دووم بیاره
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو *** از دری کو شد رهش آغاز می رود او تا کجا تا کو *** من روان با او کنم آواز می روم من همره و همپو *** تا به دیدار کلان راهی ره همه این مقصد اما کو *** چه بگویم جز نه و آهی؟ * شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN تشکر کنندگان: sadeghi897 ، nargol1990 ، aram_hpanahi ، milad.abadani ، leader-m ، reza6966 ، copol ، dv2017 ، mehre cyrus
2017-05-01 ساعت 01:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-05-01 ساعت 01:32 توسط nargol1990.)
فرزاد خان ما با این توصیفات بیخیال نیویورک نمیشیم داداش
ولی خدایی قسمت سوسکش ترسناک بود!شاید این یه مورد نظرمو عوض کنه!!!
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت چه یأس بی نهایتی ندیم من بود فصل بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذشت چه قلب بی سخاوتی حریم من بود تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، leader-m ، reza6966 ، copol ، dv2017 ، هووخشتره ، ostokhan ، shahin61 ، milad.abadani ، امیر007
2017-05-01 ساعت 01:36
(2017-05-01 ساعت 01:10)nargol1990 نوشته: واقعا چرا باید موذی بازی در اورد؟؟؟!!! اینجا بگین اما توی فامیل نگین تا قطعی نشده ویزا نگرفتین. مهاجرسرا اوکی هست. اگه قبول شدین فقط خانوادتون بدونن. من تا یک ماه مونده به سفرم به امریکا به هیچی نگفتم. فقط خانوادم می دونستن. خانوادم هم یک ماه قبل از تاریخ مصاحبه سفارت گفتم.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه. تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، ostokhan ، nargol1990 ، reza6966 ، copol ، dv2017 ، aristotel ، jalayevatan ، milad.abadani ، American Darlin ، امیر007
2017-05-01 ساعت 01:38
سلام و عرض ادب
میخواستم اول اینکه بگم زیاد دلتونو خوش نکنید چون شانس قبولی کمه.تازه اگه قبولم بشین با این ترامپی که من دیدم سخته کلیر شدن. دوم اینکه از خدمت دوستان خودم یه سوال داشتم.اگه توی مرحله کلیر جواب منفی گرفتی اونوقت واسه رفتن به اروپا باهر روشی(پ ن ا ه ن د گ ی یا هر روش دیگر) تاثیری داره؟ممکنه اونها هم بفهمن که کلیر نشدی بخاطر فعالیتهات یا شغلت در ایران؟ با تشکر و ارزوی موفقیت تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، reza6966 ، امیر007
2017-05-01 ساعت 01:46
(2017-05-01 ساعت 01:28)javadth نوشته:(2017-05-01 ساعت 01:15)ostokhan نوشته: آقا فرزاد دستت درد نکنه واسه مطالب مفید خسته نباشی برادر آقای javadth عزیز به نظر من (کاملا شخصیه)مایی که تو این شرایط زندگی دووم اوردیم و میاریم،میتونیم تو جاهایی مثل نیویورک دووم بیاریم به لحاظ توصیفات آقا فرزاد،منتها به نظر من از ی ایالت ارزون شروع بشه زندگی خیلی بهتره حد اقل۲ سال،هم تا حدودی پس انداز داری ،هم زبون رو کامل راه میوفتی و دیگه تپق نداری،هم با فرهنگ آمریکا بیشتر آشنا میشی و هم خود شخص وقتی از ی جای ارزون شروع کنه و بتونه کار گیر بیاره و در تعامل باشه با مردم اعتماد به نفس بیشتری هم پیدا خواهد کرد ولی تو جایی مثل نیویورک شاید نشه به زودی کار پیدا کرد،یا اگر باشه دخل و خرج با هم ناهماهنگ باشه و در نهایت جنگ اعصاب و فعالیت بیشتر و از دست دادن اعتماد به نفس و خوش نگذشتن و ناراضی بودن از شرایط رو به همراه داره البته برای کسی که بودجه محدودی داره البته این نظر بندست تشکر کنندگان: ostokhan ، nargol1990 ، dv2017 ، aristotel ، jalayevatan ، shahin61 ، milad.abadani ، santaclara ، امیر007
2017-05-01 ساعت 01:58
(2017-05-01 ساعت 01:38)dosalonimame نوشته: سلام و عرض ادب سلام دوست عزیز ضمن تشکر از بابت توصیه تون لازم هست ذکر کنم که فی الواقع هیچ کدوم ما از پشت کوه نیامدیم و چند سالی هست در جریان هستیم اوضاع از چه قراره. اما جواب سوالت: 1. اصلا این دو تا که گفتی ربطی به هم نداره پس در نتیجه تاثیری نداره. 2. نخیر. اینطور نیست ولی این رو در نظر داشته باشید هر کشوری پروتکل های خودش رو دز صدور ویزا داره. در نتیجه بک گراوند شما را چک میکنن. تشکر کنندگان: reza6966 ، motinus ، aram_hpanahi ، dv2017 ، aristotel ، jalayevatan ، shahin61 ، milad.abadani ، nargol1990 ، Farzad Immigrant
فقط این 42 ساعت بگذره ؛ قبول بشم مثل مرد میگم ... قبول نشم شاید از آرامش خوشحال بشم ... این شمارش معکوس سخت بود چه برسه به انتظار کلیری ... اعتماد دارم به خدا ؛ هرچی مقدر کرده باشه اتفاق می افته.. شاید قبولم ... ولی نمیدونم چرا تنبلم ... قبول بشم کلی کار دارم .. پس راحت تره نشم( شوخی کردم)
تشکر کنندگان: ostokhan ، Kismet ، reza6966 ، motinus ، aram_hpanahi ، dv2017 ، milade ، jalayevatan ، milad.abadani ، nargol1990 ، امیر007 ، mehre cyrus
2017-05-01 ساعت 02:05
(2017-05-01 ساعت 01:46)aram_hpanahi نوشته:(2017-05-01 ساعت 01:28)javadth نوشته:(2017-05-01 ساعت 01:15)ostokhan نوشته: ضمن تشکر بابت مشارکتتون در پست و بیان نظرت منم موافقم که باید از شهر مناسب تری برای استارت استفاده کزد تا نیویورک که گرگهای وال استریت لقمه چپت میکنن. ولی از طرفی هم من این نظر رو دارم جابجا شدن مجدد برای یه مهاجر خیلی سخته. یعنی تا 2 سالی راه و چاه اون شهر رو یاد گرفته حالا دوباره بخواد وارد یه شهر جدید و با مشکلات اون شهر جدید دست و پنجه نرم کنه. به نظرم یه شهری که نه خیلی گرون و نه خیلی ارزون باشه از همه مناسب تره چرا که دادای استانداردهای لازمه هست. من خودم سیاتل رو میپسندم و در صورتیکه خدا خواست و نصیبمون شد یکی از اصلی ترین گزینه هام همین شهره. البته فعلا در حد یک تصور هست تشکر کنندگان: reza6966 ، motinus ، aram_hpanahi ، dv2017 ، aristotel ، jalayevatan ، shahin61 ، milad.abadani ، American Darlin ، nargol1990 ، امیر007 ، Farzad Immigrant ، copol
2017-05-01 ساعت 02:07
چقدر این انتظار کشیدن سخته ...
اونم این 42 ساعت که همش منتظریم زمان بگذره... چقد میتونه این انتظار شیرین باشه وقتی همه قبول شیم... واقعا برای همه و خودم آرزوی قبولی دارم...
دردی که انسان را به سکوت وا میدارد
بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریاد وا میدارد...! و انسانها فقط به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم! ------------------------------------------------------------------------- 2017 : HAS NOT BEEN SELECTED 2016 : HAS NOT BEEN SELECTED تشکر کنندگان: ostokhan ، reza6966 ، aram_hpanahi ، Kismet ، dv2017 ، milade ، آناهیتا-2013 ، jalayevatan ، milad.abadani ، nargol1990 ، امیر007
2017-05-01 ساعت 02:07
(2017-04-30 ساعت 14:19)reza6966 نوشته:(2017-04-30 ساعت 01:48)rezadaryadar نوشته: من تابحال در مورد كسانيكه مقيم امريكا شدند نديدم ... آقا من جدید نیستم، نمیدونم چرا اکانتم بلاک شده... جدید ساختم... اینجا مدیرکیه؟! تشکر کنندگان: milad.abadani ، aram_hpanahi ، امیر007
2017-05-01 ساعت 02:10
همراه داشتن غذا هنگام ورود به آمریکا ورود بسیاری از محصولات کشاورزی از برخی کشورهای خاص به داخل ایالات متحده ممنوع می باشد زیرا ممکن است حاوی آفت های گیاهی و بیماری های جانوری خارجی باشند. همه اقلام کشاورزی باید اعلام شوند و توسط متخصص کشاورزی محافظت گمرکی و مرز در محل ورود مورد بازرسی قرار گیرند تا اطمینان حاصل شود که از آفت های گیاهی و بیماری های جانوری خارجی عاری هستند. اقلام محدود و ممنوع شامل گوشت قرمز، میوه و سبزی تازه، گیاه، دانه، خاک، و محصولات حیوانی و نباتی هستند. برای آگاهی از اقلام معمولا مجاز لطفا به سایت خدمات بازرسی بهداشت گیاهی و جانوری وزارت کشاورزی ایالات متحده سر بزنید. در صورتی که مسافر قصد ادامه ورود به ایالات متحده را داشته باشد، اقلام اعلام شده کشاورزی در اندازه های غیر تجاری (یعنی به اندازه مصرف شخصی) که طبق نظر متخصصان کشاورزی محافظت گمرکی و مرز ایالات متحده ممنوع یا محدود تشخیص داده شوند باید در محل ورود رها شوند. اما اقلام ممنوعی که توسط متقاضی به مراجع اعلام نشده باشند ممکن است توقیف شوند و بابت عدم اعلام اقلام ممنوعه، موجب وضع جریمه مدنی برای مسافر شوند. تمام اقلامی که در محل ورود، رها می شوند یا توقیف می شوند طبق روش های امحاء مورد تایید وزارت کشاورزی ایالات متحده امحاء می شوند تا از گسترش آفت و بیماری جلوگیری شود. آفت ها و بیماری های کشاورزی، تهدیدی برای تولید محصولات ایالات متحده و همچنین برای صنعت دامداری آن هستند. برخی از بیماری های حیوانی ممکن است بسیار مسری باشند و ممکن است منجر به آسیب شدید اقتصادی به دام ها گردند و باعث از بین رفتن تولید شوند؛ که این به نوبه خود باعث افزایش هزینه لبنیات و گوشت قرمز می شود. آفت ها و بیماری های کشاورزی و گیاهان مهاجم ممکن است باعث از بین رفتن محصول و آسیب به چمن، گیاهان زینتی و درختان شوند. هجوم آفت های گیاهی و گیاهان مهاجم ممکن است باعث افزایش قیمت مصرف کننده شوند زیرا تلاش برای ریشه کنی آفت و راندمان محصول کمتر پیش خواهد آمد. شیوع آفت های گیاهی و بیماری های جانوری پر خطر در ایالات متحده ممکن است تاثیر بسیار بدی بر اقتصاد بگذارند زیرا باعث کاهش مبادله کالاهای اصیل آمریکایی با کشورهای دیگر دنیا می شوند. وزارت کشاورزی و وزارت امنیت داخلی ایالات متحده در تلاش برای محافظت از کشاورزی آمریکا در برابر ورود آفت و بیماری در محل های ورود کشور، با یکدیگر شراکت دارند. خدمات بازرسی بهداشت گیاهی و جانوری وزارت کشاورزی ایالات متحده مشخص می کند کدام کالا مجاز به ورود به ایالات متحده می باشد و کدام محصولات ایجاد خطر می کنند و باید محدودیت یا ممنوعیت ورود داشته باشند. محافظت گمرکی و مرز ایالات متحده این قوانین کشاورزی را در محل های ورود اعمال می کند. تشکر کنندگان: reza6966 ، motinus ، copol ، aram_hpanahi ، dv2017 ، aristotel ، jalayevatan ، shahin61 ، milad.abadani ، nargol1990 ، امیر007 ، American Darlin ، Farzad Immigrant
چه مدارکی جهت ارائه به سفارت آمریکا باید ترجمه شوند؟ گواهی تولد هر متقاضی باید اصل گواهی تولد صادر شده توسط مامور رسمی ثبت احوال را در کشور محل تولد خود اخذ نماید. این گواهی باید بر اساس ثبت اصلی تولد، دارای تاریخ و محل تولد و والدین متقاضی باشد. نکته مهم: باید فرم بلند گواهی تولد را اخذ کنید چون فرم کوتاه آن مورد تایید نیست. گواهی باید شامل: تاریخ تولد فرد؛ محل تولد فرد؛ نام هر دو والد؛ پاراف مقام مربوط مبنی بر صحت موارد و تعلق گواهی به ثبت رسمی برگه باشد. گواهی تولد غیرقابل دسترسی: برخی از سوابق تولد ممکن است در دسترس نباشند یا نتوان اخذ کرد. مثلا: تولد متقاضی هرگز ثبت رسمی نشده باشد. مدارک تولد متقاضی از بین رفته باشد. مقامات رسمی مربوط آن را صادر نکنند. در چنین حالتی، لطفا تاییدیه مقامات دولتی را اخذ کنید که در آن دلیل عدم دسترسی به مدارک متقاضی، ذکر شده باشد. متقاضی می تواند با مدارک مورد تایید، مدارک ثانویه ارائه کند. مثلا: گواهی غسل تعمید که حاوی تاریخ و محل تولد و نام والدین (به شرط آن که غسل تعمید مدت کوتاهی پس از تولد انجام شده باشد) باشد. مدارک فرزند خواندگی برای فرزند خوانده ها شهادت نامه اقوام نزدیک، ترجیحا مادر متقاضی، که تاریخ و محل تولد، نام والدین و نام خانوادگی مادر قبل از ازدواج در آن ذکر شده باشد. توجه کنید: شهادت نامه باید نزد یک مقام مجاز اخذ شهادت یا سوگند تکمیل شده باشد. تشکر کنندگان: reza6966 ، motinus ، copol ، aram_hpanahi ، dv2017 ، aristotel ، jalayevatan ، milad.abadani ، nargol1990 ، امیر007 ، American Darlin ، Farzad Immigrant
2017-05-01 ساعت 02:16
چه مدارکی جهت ارائه به سفارت آمریکا باید ترجمه شوند؟ (۲) سوابق دادگاه و زندان متقاضیانی که مرتکب جرمی شده اند باید رونوشت ممهور و تایید شده سوابق دادگاه و زندان را ارائه کنند، صرف نظر از این که مشمول عفو، آزادی مشروط یا هر نوع تخفیفی شده باشند. این مدارک را هنگام مصاحبه به سفارت خانه یا کنسولگری ایالات متحده ارائه کنید. سوابق دادگاه باید حاوی: اطلاعات کامل در خصوص شرایط وقوع جرم توسط فرد وضعیت پرنده، از جمله حکم صادر شده یا جریمه های دیگر اعمال شده. مدارک اخراج (دیپورت) متقاضیانی که از ایالات متحده اخراج شده یا با هزینه دولتی به کشور خود بازگردانده شده اند باید فرم I-212، مجوز درخواست مجدد پس از اخراج، را از خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده اخذ کنند و طبق دستورالعمل ذکر شده در فرم عمل کنند. گواهی ازدواج (عقدنامه) متقاضیان متاهل باید مدارک اصل یا کپی برابر اصل ازدواج خود را اخذ کنند که در آن، مهر و موم یا تمبر مقام صادر کننده موجود باشد. توجه داشته باشید: در برخی کشورها امکان دسترسی به عقدنامه وجود ندارد. اطلاعات دقیق تر در صفحه اینترنتی آنلاین روابط متقابل بر اساس کشور موجود است. مدارک طلاق نامه متقاضیانی که قبلا ازدواج کرده اند باید گواهی طلاق ازدواج (های) قبلی خود را ارائه کنند. مدارکی که به سفارت خانه یا کنسولگری ایالات متحده ارائه می کنید باید به صورت مدارک رسمی باشد که توسط مقام مربوط صادر شود یا کپی برابر اصل آن ها باشد که مهر و موم یا تمبر مقام صادر کننده را داشته باشد مثل: حکم نهایی طلاق گواهی فوت اوراق فسخ یا ابطال گواهی خدمت سربازی افرادی که در نیروهای مسلح کشوری خدمت کرده اند باید یک کپی از سوابق نظام وظیفه یا خدمت خود ارائه کنند. هنگام مصاحبه، مستندات مربوط را به سفارت خانه یا کنسولگری ایالات متحده ارائه کنید. توجه داشته باشید: در برخی کشورها، سوابق نظامی یا خدمت سربازی موجود نیست. اطلاعات خاص دیگر به صورت آنلاین در صفحه اینترنتی روابط متقابل بر اساس کشور موجود است. دستورالعمل های اضافی سفارت خانه یا کنسولگری مدارک مدنی و شخصی ممکن است بسته به صدور یا در دسترس بودند، در هر کشور متفاوت باشد. با توجه به سفارت خانه یا کنسولگری محل درخواست شما، ممکن است به دستورالعمل های بیشتری برای اخذ مدارک در یک کشور خاص یا مدارک اضافی نیاز باشد. سفارت خانه یا کنسولگری محل درخواست خود را انتخاب کنید تا بدانید به چه مدارک اضافی نیاز است. لطفا توجه داشته باشید که برخی اطلاعات موجود در این دستورالعمل ها ممکن است به دسته ویزاهای مهاجرتی غیر از ویزای گوناگونی تعمیم داشته باشد. اگر مربوط به اطلاعات خاص گنجانده شده مربوط به کشور خاصی سوال دارید، لطفا با سفارت خانه یا کنسولگری محل درخواست خود تماس بگیرید. تشکر کنندگان: reza6966 ، motinus ، copol ، aram_hpanahi ، dv2017 ، aristotel ، aristotel ، jalayevatan ، shahin61 ، milad.abadani ، nargol1990 ، امیر007 ، American Darlin ، Farzad Immigrant
چه مدارکی جهت ارائه به سفارت آمریکا باید ترجمه شوند؟ (۳) خدمات انتظامی (سوء پیشینه) کدام متقاضیان باید سوابق انتظامی خود را به سفارت آمریکا ارائه کنند؟ همه متقاضیان ۱۶ ساله یا بیشتر باید همه گواهی های انتظامی را هنگام مصاحبه به سفارت خانه یا کنسولگری ایالات متحده ارائه کنند. متقاضی باید چه چیزی را ارائه کند؟ متقاضی باید گواهی های انتظامی را ارائه کند که طبق رهنمودهای زیر باشند. گواهی های انتظامی باید: شامل کل دوره اقامت فرد در آن منطقه باشد. توسط مقام انتظامی مربوط صادر شده باشد. شامل تمام دستگیری ها، دلیل بازداشت، و سرانجام هر پرونده ای باشد که در سابقه وی موجود است. چه طور باید گواهی انتظامی دریافت کنیم؟ مشخص کنید که متقاضی باید از کدام کشور گواهی انتظامی اخذ کند. جدول زیر کمک می کند مشخص کنید گواهی انتظامی فرد باید از مجا اخذ شود. توجه داشته باشید: ساکنان پیشین و فعلی ایالات متحده نباید هیچ مدرک انتظامی اخذ کنند که حاوی اقامتشان در ایالات متحده باشد. با مقامات انتظامی مربوط تماس بگیرید. نکته مهم درباره گواهی انتظامی: ممکن است برخی کشورها به ارائه فرم درخواست گواهی انتظامی خاص نیاز داشته باشند. گواهی های انتظامی در برخی کشورها نیز وجود ندارند. اطلاعات خاص بیشتر را می توانید در صفحه اینترنتی سایت سفارت آمریکا مطالعه کنید متقاضی چه موقع به ارائه گواهی انتظامی نیاز دارد؟ [/size] مدارک سرپرستی برای فرزند خوانده ها، پدر خوانده و مادر خوانده باید این مدارک را ارائه کنند: کپی معتبر حکم سرپرستی؛ حکم سرپرستی قانونی، در صورتی که سرپرستی قبل از فرزند خواندگی بوده باشد؛ مدارکی که نشان دهد فرزند با پدر و مادر خود در چه تاریخ هایی و کجاها زندگی کرده است؛ و اگر فرزند زیر سن ۱۶ سالگی یا ۱۷ سالگی به فرزند خواندگی پذیرفته شده است، مدارکی که نشان دهد فرزند به همراه یا پس از فرزند خواندگی خواهر یا برادر تنی خود کمتر از سن ۱۶ سالگی توسط همان پدر خوانده و مادر خوانده به سرپرستی گرفته شده است. تشکر کنندگان: reza6966 ، motinus ، copol ، aram_hpanahi ، dv2017 ، aristotel ، jalayevatan ، shahin61 ، milad.abadani ، امیر007 ، American Darlin ، Farzad Immigrant
|