.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2017-05-01 ساعت 08:07
(2017-05-01 ساعت 01:10)nargol1990 نوشته: واقعا چرا باید موذی بازی در اورد؟؟؟!!!لاتاری برنده شدم , بگم یا نگم ؟ به نظر من اگه اینجا کسی اطلاعات شخصیش رو نگفته باشه اعلام کردن قبولیش هیچ ضرری نداره (2016-12-08 ساعت 11:08)dv2017 نوشته: [Forwarded from Pariz Travel (Ali Sepehr (Iran))]
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: milad.abadani ، lilistar ، jalayevatan ، ostokhan ، aristotel ، shahin61 ، reza6966 ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، Kismet ، copol
2017-05-01 ساعت 08:11
همه خوشحال باشید این یک مژده است امسال آمار برنده ها قطعاً بالاست چونکه اون معاملات و توافقات سری و مخفیانه با دولت اوباما
دیگه امسال نیست (فرستادن یک عده سالیانه حدود 2500 نفر به عنوان برنده لاتاری به آمریکا تا معلوم نشه اینها چطوری و برای چه کاری و برای چه ماموریتی رفتند اونجا و یک زمان اگه مسئله ای پیش آمد یا گندش در اومد و زیر سوال رفتند بگند ما به اینها ویزا ندادیم اینها برنده لاتاری بوده اند !!!!سر پوشیده گفتم دوستان عمیق فکر کنید تا متوجه بشید منظورم چی بوده! لطفاً ابتدایی و احساساتی و عوامانه با این واقعیت تلخ برخورد نکنید اگه بتونید این رخداد دردناک و واقعیت تلخ را هضم کنید متوجه خواهید شد در این چند سال کمتر از 1000 نفر یعنی تنها حدود 800 الی 900 نفر برنده واقعی لاتاری از بین مردم عادی وجود داشته است مابقی سهمیه متاسفانه از اونها ....... بوده اند!!) تشکر کنندگان: darabi ، dv2017 ، milad.abadani ، milade ، jalayevatan ، ostokhan ، farrokh33 ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007
2017-05-01 ساعت 08:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-05-01 ساعت 08:47 توسط Ali_Hunter.)
@ostokhan
به نظر من تاپیک ایجاد کن و تمام این اطلاعات رو اونجا قرار بده.اطلاعات خوبی هست در مورد آمریکا حیف میشه اینجا عنوانش بنویس: آمریکا از 0 تا 100
God Bless America ♡ چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟ همه جا ارزانی است... چه شرافت ارزان... تن عریان ارزان... و دروغ از همه چیز ارزان تر... آبرو قیمت یک تکه نان... و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!! ♧.::سیاتل::.♧ تشکر کنندگان: dv2017 ، milad.abadani ، milade ، jalayevatan ، ostokhan ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، hooman13 ، امیر007 ، Kismet ، copol
2017-05-01 ساعت 08:42
(2017-04-30 ساعت 22:59)dv2017 نوشته: @behzadkhatari@ عزیز سلام دوست عزیز. نه متاسفانه زیاد فرصت ندارم بیام اینجا. به قول معروف چون دیگه پیر لاتاری شدم شاید برام مثل سابق جذاب نباشه. امسال امیدوارم قبول شم ولی امسال دارم میرم هلند اونجا قراداد کاری دارم اگه هم لاتاری برنده بشم که چه بهتر.
وقتي صبح ازخواب بيدارميشی، دوانتخاب داري :
1- دوباره بخوابي و رويا ببيني. 2- يا بيدار بشی و برای رسیدن به روياهات حرکت کني. تشکر کنندگان: dv2017 ، gbtm ، milad.abadani ، jalayevatan ، ostokhan ، reza6966 ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007 ، Kismet ، copol
(2017-05-01 ساعت 08:42)behzadkhatari نوشته:سلام(2017-04-30 ساعت 22:59)dv2017 نوشته: @behzadkhatari@ عزیز موفق باشید دوست عزیز و ممنون
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: milad.abadani ، jalayevatan ، ostokhan ، shahin61 ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007 ، copol
2017-05-01 ساعت 08:58
من از شنبه که اون دوست عزیزمون برای اولین بار در مورد توافقات مطلب گذاشتن اعصابم داغونه ???
باتوجه به قوانین اینجا فقط میتونم بگم بووووووووووق ...
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: milad.abadani ، hamedDV ، jalayevatan ، ostokhan ، shahin61 ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007 ، leader-m ، copol
2017-05-01 ساعت 09:01
سلام
خسته نباشید ببخشید من یه سوال داشتم من موقع ثبت نام نمیدونستم که توی پاسپورتم فامیلیم دو تا ام داره و الان شک دارم که تاریخ تولدم هم اشتباع زدم یا نه ، البته سالش درسته ، ماه رو روز منظورمه به نظرتون میتونم بعدا اصلاح کنم ؟ اگه آره کجا و چطوری ؟ مرسی ------------------------ تموم میشن این روزای لعنتی تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007 ، leader-m ، Kismet
2017-05-01 ساعت 09:39
از ته دل آرزو میکنم اگر واقعا شرایطش رو دارید برنده بشید.
یه ذره از حس و حال برنده شدن بگم براتون !! وقتی که نامه قبولیمو دیدم تو سایت اولش باورم نمیشد ، داداشمو صدا زدم تا اونم بیاد بخونه ببینه اشتباه نکردم !!! امیدوارم که این لحظه برای تک تکتون اتفاق بیوفته. از اینجا به بعدش رو میگم برای دوستانی که انشاالله امسال برنده میشن. سعی کنید تا جایی که امکان داره به کسی نگید ، حتی خانواده چون از ادامه راه مطمئن نیستید و بعدا مثل من اگه نشد کلی سرخورده میشید. توصیه میکنم بلافاصله واکسن هاتون رو شروع کنید . چون هم زمان کم هستش و هم اگر تموم نشه پزشک سفارت براتون میزنه که خیلی هم هزینه بره ! اواخر ماه می فرم ds-260 براتون باز میشه. هرچه سریع تر این فرم رو پر کنید چون تو زمان مصاحبه به نفعتون میشه. فقط سرعت رو فدای دقت نکنید، خیلی مهمه که فرم هارو بدون اشتباه و صادقانه پر کنید. اگر در پر کردن فرم اشتباه کنید مجبور میشد که درخواست باز شدن فرمتون رو بدید که این خودش یعنی عقب افتادن زمان مصاحبه و جا موندن شما از فرآیند . بعد از پر کردن فرم ها دیگه باید منتظر کارنت شدن باشید. خودشون به صورت ماه به ماه تا یه شماره ای رو دعوت می کنن برای مصاحبه . اگر شمارتون اعلام شد ایمیل دوم رو دریافت میکنید که زمان و مکان دقیق مصاحبه ها درونشون قید شده. بعدشم که عازم سفر میشید برای مدیکال و مصاحبه امیدوارم که فردا همتون رو شاد و خوشحال ببینم. اگر برنده شدید برای کمک حتما رو بنده حساب کنید. --> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ... تشکر کنندگان: کاربر قدیمی! ، dv2017 ، navidyazdan ، Ali_Hunter ، ali.b ، lilistar ، jalayevatan ، هووخشتره ، matin.sh ، ostokhan ، aristotel ، shahin61 ، milad.abadani ، santaclara ، kits ، zohre02 ، aram_hpanahi ، امیر007 ، leader-m ، Kismet ، copol
2017-05-01 ساعت 09:45
یکی از کاربران قدیمی و فعال اینجام، با آی دی جدید! آرزوی موفقیت برای تک تک شما دوستان رو دارم. تشکر کنندگان: dv2017 ، jalayevatan ، milad.abadani ، reza6966 ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007 ، alireza_guitar ، Kismet ، copol
(2017-05-01 ساعت 09:36)BlueMooooon نوشته:من شامل این وضعیت دوستمون امینو نمیشم وفقط برای اطلاع میپرسم(2017-05-01 ساعت 09:01)amino نوشته: ...بله میتونیِ. اگر قبول شدی به کنتاکی ایمیل میزنی و روز مصاحبه صحیحش رو مینویسی ایشون باید فرم 260 رو با همون اطلاعات ثبت نامی پر کنند یا پاسپورت ؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: ostokhan ، shahin61 ، amino ، milad.abadani ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007 ، leader-m ، Kismet
(2017-05-01 ساعت 08:58)dv2017 نوشته: من از شنبه که اون دوست عزیزمون برای اولین بار در مورد توافقات مطلب گذاشتن اعصابم داغونه ???dv2017 عزیز ناراحت نباشید من هم بیش ار اندازه از این جریان تلخ و تاسف بار زجر روحی میکشم اما هیچ کاری از دستمان بر نمی آید جز تاسف و آه و نفرین! عوضش خوشحال باشید که امسال شانس قبولی شما و من و سایر دوستان خیلی بالاست امیدوارم اسم شما را امسال حتماً جزء برنده شده ها ببینم همچنین دوست بسیار زحمتکش وشایسته که گل سر سبد این انجمن می باشد یعنی ostokhan و همچنین milade - khatarnak - alireza_guitar - darabi -Ali_Hunter تشکر کنندگان: tabim4 ، هووخشتره ، jalayevatan ، dv2017 ، ostokhan ، کاربر قدیمی! ، milad.abadani ، Ali_Hunter ، reza6966 ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007 ، alireza_guitar ، Kismet
2017-05-01 ساعت 10:34
یه سلامی بگیم به به عده که ثبت نام کردن اصلا هم نمیدونن 1 روز دیگه جوابش میاد بعد حالبهههههه برنده هم می شن....
سلام علیکم!!!!! از همه جالب تر نمیییرنننن تشکر کنندگان: dv2017 ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، ostokhan ، کاربر قدیمی! ، milad.abadani ، @t@r ، Ali_Hunter ، reza6966 ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007 ، Kismet ، copol
(2017-04-29 ساعت 22:51)darabi نوشته:دقیقاً آقای دارابی شک نکنید امسال بر عکس سالهای قبل تمامی 3100 الی 3600 نفر سهمیه ایران از بین من و شما مردم عادی و(2017-04-29 ساعت 22:22)tabim4 نوشته:(2017-04-29 ساعت 15:48)darabi نوشته: @tabim4@دلم میخواد آقای دارابی اما اینجا جاش نیستم و نمیشه آشکارا توضیح بدم !متاسفانه دوستان برداشت سطحی و ابتدایی از اون مطلب من کردند و چون موضوع سی یا سی است دیدم ممکنه بحث ناخواسته به جاهای باریک کشیده بشه واسه همین پست را حذف کردم بیچاره و مظلوم خواهد بود به لطف الهی پس برید فرم DS260 را پرینت بگیرید و آماده کنید برای تمرین پر کردن آن بصورت آنلاین تشکر کنندگان: jalayevatan ، dv2017 ، ostokhan ، کاربر قدیمی! ، darabi ، milad.abadani ، Ali_Hunter ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007
2017-05-01 ساعت 10:47
درود و نیم روز خوش
دو روز گذشته مریض بودم نتونستم چیزی بنویسم عجیبه امسال هرکیو میبینم که قراره تو لاتاری برنده نشه میخواد بره اروپا... اکثریت هم مقصد هدف رو گذاشتن کشور های اسکاندیناوی و هلند و سویس خودم بعد حرکت نیمه تمام پارسال بی خیال اقدامات مشابه شدم بهرحال امیدوارم تک تک اونهایی که محتاج مهاجرت هستن فردا شب اشک شوق بریرن خودم کسی رو میشناسم اگر نرسه امریکا زندگیش بر باد فنا رفته از این بابا بدشانس تر ندیدم سفارت امریکا ویزای صادر شده اش رو کنسل کرد مثل اب خوردن هرچی گفت چرا... گفتن بشما ربطی نداره.... از طرفی یه مشت آدم علاف و بیکار هرچی قوم و خویش تو اقصی نقاط ناشناخته ی ولایات پشت کوه داره رو ثبت نام میکنه...آخه که چی بشه؟؟؟ تو که میدونی اینها نه تخصصی دارن نه سواد انچنانی نه پولی برای رفتن و ..... چرا اینکارو میکنی؟؟؟؟ پارسال تو یه جمعی نشسته بودیم یه خانمی خوشحال خوشحال عینهو منگل ها ، من خودمو و 25 نفر رو ثبت نام کردم بعد اسم من در اومد ولی من که پول نداشتم برم، هر هر هر هر.. گفتم پس واسه چی ثبت نام کردی؟؟؟ گفت:میخواستم ببینم شانسم چجوریه??????? گفتم شما چرا اینقدر وقت گذاشتین به مغز نداشتت فشار آوردی و حق دیگران رو ضایع کردی که شانست رو امتحان کنی!!!! میرفتی جوهر نمک توالت تون رو میخوردین اگر میمردی که هیچ اگر زنده میموندی خوش شانس بودی.... کار به جاها و حرف های باریک کشید و...... بهرحال خارج از این انجمن که بی خبریم از ادمهای دیگه هزاران آدم بیکار برای سرگرمی این کارها رو میکنن. من به نوبه ی خودم محتاج و گیر رفتن نیستم اگر قراره من برنده بشم خوشحال خواهم شد اما راضی و خوشحالتر خواهم بود بجای من اسم اونایی در بیاد که واقعن گیر هستن واقعن اگر این مهاجرت رو انجام ندن بنیان خانوادشون متلاشی میشه... میشناسم نمونه هاشون رو.... امیدوارم اونها که از من محتاج تر این هجرت هستن اول اسمشون در بیاد... من بازم میتونم صبر کنم .... باز هم سپاس که خوندین و تشکر ویژه از دوستانی که واقعن وقت میذارن و مطلب مفید تو انجمن قرار میدن بویژه فرزاد بزرگوار
یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه
و بالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم: "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..." تشکر کنندگان: jalayevatan ، dv2017 ، ostokhan ، milad.abadani ، reza6966 ، aram_hpanahi ، امیر007 ، motinus ، leader-m ، copol ، Essy ، Linorth
2017-05-01 ساعت 10:56
تشکر کنندگان: dv2017 ، mehrdad4422 ، jalayevatan ، milad.abadani ، leader-m ، aram_hpanahi ، امیر007 ، copol
|