کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-04-30 ساعت 23:48)?!Seattle نوشته:  با سلام

دوستان و همراهان سال های قبل از پارسال تا حالا چه کارهایی برای مهاجرت انجام دادین؟ چه روش هایی رو امتحان کردین؟ چه مدرک یا تخصص یا توانایی به شما اضافه شده؟

آفرین. باید اینو از خودمون بپرسیم!
پاسخ
(2017-05-01 ساعت 00:27)javadth نوشته:  من اگر قبول بشم

4 سال میرم آمریکا
بعد 4 سال میرم نیوزلند تا اقامت اونجا رو بگیرم
بعد برم بقیه زندگیم رو توی سوئیس بگذرونم Big Grin

ایشالله برنده بشی و با کیس نامبر پایین بری مصاحبه رو بگذرونی و خیلی شیک و یکضرب ویزاتو بگیری، اما در اخر موریانه ویزاتو بخوره که از این نقشه ها نکشی دیگه!
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، jalayevatan ، ostokhan ، milad.abadani ، javadth ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007
وای خدا....منتظرم...
من دارم برای نمره آیلتس عالی درس میخونم. اگر آمریکا هم نشه، از طریق دیگه تلاشم رو میکنم.
همه چی پول میخواد.پول....
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، jalayevatan ، ostokhan ، milad.abadani ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007 ، Kismet
(2017-05-01 ساعت 02:02)kits نوشته:  فقط این 42 ساعت بگذره ؛ قبول بشم مثل مرد میگم ... قبول نشم شاید از آرامش خوشحال بشم ... این شمارش معکوس سخت بود چه برسه به انتظار کلیری ... اعتماد دارم به خدا ؛ هرچی مقدر کرده باشه اتفاق می افته.. شاید قبولم ... ولی نمیدونم چرا تنبلم ... قبول بشم کلی کار دارم .. پس راحت تره نشم( شوخی کردم)

پس با این اوصاف برات دعا میکنم که قبول نشی مرد!
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، milad.abadani ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007
(2017-05-01 ساعت 09:01)amino نوشته:  سلام
خسته نباشید
ببخشید من یه سوال داشتم
من موقع ثبت نام نمیدونستم که توی پاسپورتم فامیلیم دو تا ام داره
و
الان شک دارم که تاریخ تولدم هم اشتباع زدم یا نه ، البته سالش درسته ، ماه رو روز منظورمه
به نظرتون میتونم بعدا اصلاح کنم ؟
اگه آره کجا و چطوری ؟
مرسی

سلام دوست عزیز

اگه اسمتون فقط یک حرف کم و زیاد باشه مشکلی نداره تو فرم DS-260 درستشو میتونید بنویسید و همینطور تاریخ تولدتون

فقط فرم DS-260 رو با دقت کامل کنید

موفق باشید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، ostokhan ، amino ، ali258 ، milad.abadani ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007 ، Kismet ، copol
(2017-05-01 ساعت 02:07)motinus نوشته:  چقدر این انتظار کشیدن سخته ...
اونم این 42 ساعت که همش منتظریم زمان بگذره...
چقد میتونه این انتظار شیرین باشه وقتی همه قبول شیم...
واقعا برای همه و خودم آرزوی قبولی دارم...

عمراً برنده شی!

کاری به شما ندارم، اما یارو همچین میگه انتظار انگار 24 تا کتاب رو براش خونده و امتحان داده و جواب این امتحان میشه زندگیش! فوقش یه عکس رنگی بود دیگه!
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، Ali_Hunter ، aram_hpanahi ، امیر007
(2017-05-01 ساعت 08:11)hamedDV نوشته:  همه خوشحال باشید این یک مژده است امسال آمار برنده ها قطعاً بالاست چونکه اون معاملات و توافقات سری و مخفیانه با دولت اوباما
دیگه امسال نیست (فرستادن یک عده سالیانه حدود 2500 نفر به عنوان برنده لاتاری به آمریکا تا معلوم نشه اینها چطوری و برای چه کاری
و برای چه ماموریتی رفتند اونجا و یک زمان اگه مسئله ای پیش آمد یا گندش در اومد و زیر سوال رفتند بگند ما به اینها ویزا ندادیم اینها
برنده لاتاری بوده اند !!!!سر پوشیده گفتم دوستان عمیق فکر کنید تا متوجه بشید منظورم چی بوده! لطفاً ابتدایی و احساساتی و عوامانه
با این واقعیت تلخ برخورد نکنید اگه بتونید این رخداد دردناک و واقعیت تلخ را هضم کنید متوجه خواهید شد در این چند سال کمتر از 1000
نفر یعنی تنها حدود 800 الی 900 نفر برنده واقعی لاتاری از بین مردم عادی وجود داشته است مابقی سهمیه متاسفانه از اونها ....... بوده اند!!)

این داستان، سیاست کثیف آمریکایی در لاتاری! با شرکت مردودی ها. داداش لاتاری مال خودشونه حتی به قول شما دونه دونه انتخاب کنند باز مال خودشونه! بعد به نظر شما توی ایران اون پیرزنی که قبول میشه میتونه اونجا براشون ماموریت های مخفی در سیبری انجام بده؟ بیخیال بابا ...
پاسخ
تشکر کنندگان: ali258 ، hamedDV ، milad.abadani ، aram_hpanahi ، hooman13 ، امیر007
(2017-05-01 ساعت 09:49)dv2017 نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 09:36)BlueMooooon نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 09:01)amino نوشته:  ...
من موقع ثبت نام نمیدونستم که توی پاسپورتم فامیلیم دو تا ام داره
و
الان شک دارم که تاریخ تولدم هم اشتباع زدم یا نه ، البته سالش درسته ، ماه رو روز منظورمه
به نظرتون میتونم بعدا اصلاح کنم ؟
اگه آره کجا و چطوری ؟
مرسی
بله میتونیِ. اگر قبول شدی به کنتاکی ایمیل میزنی و روز مصاحبه صحیحش رو مینویسی
من شامل این وضعیت دوستمون امینو نمیشم وفقط برای اطلاع میپرسم
ایشون باید فرم 260 رو با همون اطلاعات ثبت نامی پر کنند یا پاسپورت ؟

سلام دوست عزیز

باید فرم 260 رو با دقت کامل کنید و از روی پاسپورت برای اسم و فامیل و تارخ تولد.

اشتباهاتی رو که نمیتونید در فرم 260 تصحیح کنید. کشور محل تولد و وضعیت تاهل و تعداد فرزندان هستش که اگر در فرم ثبت نام اولیه اشتباه بزنید اگه برنده هم بشید ریجکت میشید.

موفق باشید
کیس نامبر:2016AS46xx << مصاحبه:31مارچ ابوظبی << وضعیت: برنده اصلی و دو نفر همراه ویزا یکضرب + یک همراه AP

اپدیتها: 3April , 22,26,28May , 8,11August و بالاخره 14August کلیر بعد از 137

پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، amino ، milad.abadani ، aram_hpanahi ، امیر007 ، Kismet ، copol
راستی، پارسال رفتم آتلیه عکس انداختم بعد دیدم یک سری موارد رو رعایت نکرده! رفتم دعوا که چرا بلد نیستید الکی مینویسید عکس لاتاری میگیریم ! بعد قیمت هم گرون! رفتم عکس اصلی ام بدون روتوش و اینا رو ازشون گرفتم. خودم درستش کردم. واقعا عصبانی بودم و میگفتم شانس چند نفر رو اینا خراب میکنن؟ مردم هم یک سری هاشون خودشون بلد نیستن و نمیرن دنبال تحقیق.
شما عکسهاتون رو خودتون گرفتید؟ تو خونه من سعی کردم بگیرم ولی سایه افتاد. این عکاس ها هم حالیشون نمیشه بهشون میگم باید یک سری چیزها رو رعایت کنن. خوبه تازه رفته بودم پیش یکی از مثلا بهترین عکاسی های تهران!
پاسخ
(2017-05-01 ساعت 09:45)کاربر قدیمی! نوشته:  
یکی از کاربران قدیمی و فعال اینجام، با آی دی جدید!
آرزوی موفقیت برای تک تک شما دوستان رو دارم.
آقا/خانم میشه خصوصی پیام بدی و آی دی قدیمیتو نو بگید
به شدت کنجکاو شدم Big Grin
خوشحال میشیم از نظرات شما استفاده کنیم دوست عزیز
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
چه ساعت های نفس گیری?
DV 2015 نشد که بشه
DV 2016 نشد که بشه
DV 2017 نشد که بشه
DV 2018 از دست دادمش
DV 2019 ایشالا که میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، ostokhan ، pishtaz611 ، milad.abadani ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007 ، Kismet ، copol
(2017-05-01 ساعت 10:47)هووخشتره نوشته:  ...
دو روز گذشته مریض بودم نتونستم چیزی بنویسم
...
گفتم شما چرا اینقدر وقت گذاشتین به مغز نداشتت فشار آوردی و حق دیگران رو ضایع کردی که شانست رو امتحان کنی!!!!
میرفتی جوهر نمک توالت تون رو میخوردین اگر میمردی که هیچ اگر زنده میموندی خوش شانس بودی....
کار به جاها و حرف های باریک کشید و......
...
امیدوارم اونها که از من محتاج تر این هجرت هستن اول اسمشون در بیاد... من بازم میتونم صبر کنم ....
باز هم سپاس که خوندین و تشکر ویژه از دوستانی که واقعن وقت میذارن و مطلب مفید تو انجمن قرار میدن بویژه فرزاد بزرگوار
سلام ، امیدوارم که رفع کسالت شده باشه
خوب گفتی بهش ، Big Grin
امیدوارم امسال قرعه شما باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: هووخشتره ، ostokhan ، shahin61 ، pishtaz611 ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007
(2017-05-01 ساعت 11:09)mdtrmd نوشته:  ...
شما عکسهاتون رو خودتون گرفتید؟ تو خونه من سعی کردم بگیرم ولی سایه افتاد. این عکاس ها هم حالیشون نمیشه بهشون میگم باید یک سری چیزها رو رعایت کنن. خوبه تازه رفته بودم پیش یکی از مثلا بهترین عکاسی های تهران!
من که خودم گرفتم ، یه روز آفتابی ، صندلی بچم رو گذاشتم ، دلیلشو آخر همین پست میگم ، گذاشتمش فاصله تقریبا دو متری پنجره ، یکی یکی عکسارو گرفتیم ، یه نفر هم با ملحفه سفید پشت سر سوژه میایستاد . انصافا عکسای خوبی شد با موبایل .
پاسخ
[/quote]
سلام ، امیدوارم که رفع کسالت شده باشه
خوب گفتی بهش ،  Big Grin
امیدوارم امسال قرعه شما باشه
[/quote]
سلام و عرض و ادب
سپاس ویژه هم از شما
امیدوارم اونی که لایق و مستحقش هست قرعه بنامش باشه
ممنونم بازم
یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه
و بالای سرش یک یادداشت می گذارم
و می روم:
"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."

پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، shahin61 ، pishtaz611 ، milad.abadani ، reza6966 ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، امیر007 ، copol
عجب کار خطرناکی آقا......چه کاریه؟؟؟5 تومن بده برو عکس بگیر Smile
(2017-05-01 ساعت 11:21)dv2017 نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 11:09)mdtrmd نوشته:  ...
من که خودم گرفتم ، یه روز آفتابی ، صندلی بچم رو گذاشتم ، دلیلشو آخر همین پست میگم ، گذاشتمش فاصله تقریبا دو متری پنجره ، یکی یکی عکسارو گرفتیم ، یه نفر هم با ملحفه سفید پشت سر سوژه میایستاد . انصافا عکسای خوبی شد با موبایل .
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان