کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-05-01 ساعت 15:38)milade نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 11:31)Màhsa 75 نوشته:  واقعا امسال آمار برنده شدن ایرانیان بیشتره؟؟اگه این جوری باشه که خیلی خوبه

آره پای منقل مخابره شده ...

دوست عزیز هر کی نظری داره.

این کلماتی که شما ازش استفاده میکنی توهین به دیگران هستش و باعث دلخوری اغضا میشه

چرا سعی نمیکنی خنثی باشی و جبهه نگیری در این مورد تا این یکی دو روز هم بگذره؟

بچه ها لطفا بحث در مورد اون خبر رو فراموش کنید. هر چیزی بوده و نبوده گذشت و رفته پی کارش
پاسخ
(2017-05-01 ساعت 15:44)ostokhan نوشته:  کاملا همینطوره

بروکلین در مقابل منهتن حرفی برای گفتن نداره  Big Grin

درسته

ولی بروکلین هم جای پولدار نشین داره Cool همین بروکلین هایتس خونه های brownstones رو ببینید تو گوگل Rolleyes هرکدوم 5و6 میلیون دلارن بلکم بیشتر

البته منتهن هم قصه خودشو داره

اما بروکلین خیلی کلاسیکه Rolleyes بیشترم تو فیلمای نیویورکی قدیم تا جدید لوکیشن ها تو بروکلینه

فیلم intern رو ببین ک لوکیشنن همین بروکلینه رابرت دنیرو بازی کرده Rolleyes
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ
(2017-05-01 ساعت 11:31)Màhsa 75 نوشته:  واقعا امسال آمار برنده شدن ایرانیان بیشتره؟؟اگه این جوری باشه که خیلی خوبه

میلاد جان مجردی؟
پاسخ
تشکر کنندگان: milade ، امیر007 ، milad.abadani ، leader-m
(2017-05-01 ساعت 15:47)ostokhan نوشته:  

این کلماتی که شما ازش استفاده میکنی توهین به دیگران هستش و باعث دلخوری اغضا میشه

بچه ها لطفا بحث در مورد اون خبر رو فراموش کنید. هر چیزی بوده و نبوده گذشت و رفته پی کارش

کافیه اجازه بدی یه شایعه رشد کنه. سال دیگه همین موقع همه دارند زنگ میزنن امور خارجه آقا اسم مارم بزار تو لیست!
اطلاعات بدون پایه و اساس معتبر، دروغ هست و در یک انجمن علمی جای همچین گمانه زنی هایی نیست. پای منقل هم خیلی بد نیست. من منظورم منقل جوج کباب بود. شما پای جوج کباب کردن اطلاعات رد و بدل نمیکنید؟ : ) البته تفکر شمام محترمه!

در هر حال مهم اصل ماجراست که هیچ توضیح معتبری براش موجود نیست. باشد که رستگار شویم.
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، hamid_one ، milad.abadani ، pishtaz611 ، leader-m ، farrokh33 ، copol ، jalayevatan
(2017-05-01 ساعت 16:12)aram_hpanahi نوشته:  

میلاد جان مجردی؟

60% 60% ام. چطور؟
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، aram_hpanahi ، milad.abadani ، leader-m
شمایی که الان داری این پست رو میخونی، ممکنه الانی که مینویسم ممکنه سال دیگه ممکنه 5 سال دیگه بهش برخود کنی،اما در حال حاظر وضعیت بدین شرح است که همگی خوشبین و امیدوار و هر کدوم از بچه ها میگن که اسممون در میاد، اما من فکر نمیکنم همچین اتفاقی بیفته و از تعداد کل این 252 نفری که در این تاپیک تا بدین روز شرکت کردند، همگی با هم تنها یک دو هزارم شانس دارند که اسمشون در بیاد! همگی با هم! یعنی هر نفر خیلی کمتر از اینها! فرض کن سیبی رو بندازی بالا و به 2000 حالت بنشینه و تو هم جزئی از 252 قسمت از 1/2000 سیب باشی و امید داشته باشی اون قسمتی که میخوره زمین از اون حالتی باشه که تو درش هستی و باز هم تو منتخب 252 تا باشی!

به نظرم امسال که داره میگذره اما سال دیگه با خودتون این کارا رو نکنید. من هر سال دارم میگم که شما ماکسیمم به فرمه پر کردید و نه بیشتر، پس سعی نکنید برا خودتون مدینه فاضله بسازید از این موضوع که در حقیقت سرابی بیش نیست!

امیدوارم اسم یکی از بچه ها در بیاد! اما فقط امید و نه هیچ چیز دیگر.

موفق باشیم!
پاسخ
(2017-05-01 ساعت 11:04)milade نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 02:07)motinus نوشته:  چقدر این انتظار کشیدن سخته ...
اونم این 42 ساعت که همش منتظریم زمان بگذره...
چقد میتونه این انتظار شیرین باشه وقتی همه قبول شیم...
واقعا برای همه و خودم آرزوی قبولی دارم...

عمراً برنده شی!

کاری به شما ندارم، اما یارو همچین میگه انتظار انگار 24 تا کتاب رو براش خونده و امتحان داده و جواب این امتحان میشه زندگیش! فوقش یه عکس رنگی بود دیگه!

مگه برنده شدن با نشدن با حرف شماست؟ شما میدونی ما چیکار کردیم یا چیکار نکردیم تو این مدت؟ کلا آدم رو از حرف زدن پشیمون میکنید. اینقد فاز منفی نباشد...
شما که نمیدونین دیگران چیکار کردن پس نیاید یه حرفایی رو بزنید...
دردی که انسان را به سکوت وا میدارد
بسیار سنگین تر از دردیست که
انسان را به فریاد وا میدارد...!
و انسانها فقط به فریاد هم میرسند،
نه به سکوت هم!

-------------------------------------------------------------------------
2017 : HAS NOT BEEN SELECTED
2016 : HAS NOT BEEN SELECTED  
پاسخ

جناب milade در شان اعضای با سابقه نیست با این لحن پاسخگو باشند بهتره اول نتایج امسال را ببینی وقتی دیدی وضعیت مثل سالهای قبل بود اونوقت این کنایه را بزن این پست را هم بخوان
ذهنت را بکار بگیر البته اگه مخ سیاسی داشته باشی متوجه میشی قضیه چی بوده!! و چرا در دوره های قبل ؛ از خودی ها و دوست و فامیل خیلی خیلی کم برنده شده بودند
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، milade ، ostokhan ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، milad.abadani ، leader-m ، farrokh33
به نظرتون اسم من در میاد؟ تازه درم بیاد امیدی به گرفتن ویزا هست؟
یک روزو سه ساعت دیگه همه چیز مشخص میشه
به امید عشق
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
پاسخ
(2017-05-01 ساعت 16:39)milade نوشته:  شمایی که الان داری این پست رو میخونی، ممکنه الانی که مینویسم ممکنه سال دیگه ممکنه 5 سال دیگه بهش برخود کنی،اما در حال حاظر وضعیت بدین شرح است که همگی خوشبین و امیدوار و هر کدوم از بچه ها میگن که اسممون در میاد، اما من فکر نمیکنم همچین اتفاقی بیفته و از تعداد کل این 252 نفری که در این تاپیک تا بدین روز شرکت کردند، همگی با هم تنها یک دو هزارم شانس دارند که اسمشون در بیاد! همگی با هم! یعنی هر نفر خیلی کمتر از اینها! فرض کن سیبی رو بندازی بالا و به 2000 حالت بنشینه و تو هم جزئی از 252 قسمت از 1/2000 سیب باشی و امید داشته باشی اون قسمتی که میخوره زمین از اون حالتی باشه که تو درش هستی و باز هم تو منتخب 252 تا باشی!

به نظرم امسال که داره میگذره اما سال دیگه با خودتون این کارا رو نکنید. من هر سال دارم میگم که شما ماکسیمم به فرمه پر کردید و نه بیشتر، پس سعی نکنید برا خودتون مدینه فاضله بسازید از این موضوع که در حقیقت سرابی بیش نیست!

امیدوارم اسم یکی از بچه ها در بیاد! اما فقط امید و نه هیچ چیز دیگر.

موفق باشیم!

مرسی از شما دوست گرامی که به فکر من ودیگر دوستانی
من خودم به شخصه نظرم در مورد لاتاری اینه
اگه شد چه بهتر نشه هم چیزی رو از دست ندادم(قطعا دیگر دوستان هم حساب زیادی رو مسئله لاتاری باز نکردن)
پاسخ
تشکر کنندگان: milade ، ostokhan ، aram_hpanahi ، sheghi ، nargol1990 ، dv2017 ، shahin61 ، milad.abadani ، Kismet ، leader-m ، farrokh33 ، copol ، jalayevatan
(2017-05-01 ساعت 16:29)milade نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 16:12)aram_hpanahi نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 15:38)milade نوشته:  آره پای منقل مخابره شده ...

میلاد جان مجردی؟

60% 60% ام. چطور؟

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم ازدواج نکنی،اگر احیانا مرتکب اشتباه شدی و ازدواج کردی مهریه رو بیشتر از ۱۴ سکه به نیت ۱۴ معصوم بیشتر قبول نکن
چون با توجه به شناختی که از پارسال و امسال از شما پیدا کردم،دقیقا بعد از دوماه و چند روز خانم طلاق میگیره ازت،بذا زیاد متضرر نشی
واس خودت میگم وگرنه به من چه Big Grin Big Grin Big Grin Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: milade ، امیر007 ، ostokhan ، nargol1990 ، milad.abadani ، leader-m ، farrokh33 ، Legend-98 ، jalayevatan
(2017-05-01 ساعت 16:40)motinus نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 11:04)milade نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 02:07)motinus نوشته:  چقدر این انتظار کشیدن سخته ...
اونم این 42 ساعت که همش منتظریم زمان بگذره...
چقد میتونه این انتظار شیرین باشه وقتی همه قبول شیم...
واقعا برای همه و خودم آرزوی قبولی دارم...

عمراً برنده شی!

کاری به شما ندارم، اما یارو همچین میگه انتظار انگار 24 تا کتاب رو براش خونده و امتحان داده و جواب این امتحان میشه زندگیش! فوقش یه عکس رنگی بود دیگه!

مگه برنده شدن با نشدن با حرف شماست؟ شما میدونی ما چیکار کردیم یا چیکار نکردیم تو این مدت؟ کلا آدم رو از حرف زدن پشیمون میکنید. اینقد فاز منفی نباشد...
شما که نمیدونین دیگران چیکار کردن پس نیاید یه حرفایی رو بزنید...

پارسال به یکی همین حرف رو زدم، همین حرف شما رو زد و وقتی مردود! شد گفت از بس تو لفظ اومدی! شمام مثل اون.

بیشتر توضیح میدید که شما به جز یه فرم پر کردن چه اقدامات مثبت و بزرگی در جهت برنده شدن انجام دادید؟ اگر زبان خوندید و ... ربطی نداره! واسه خودتون خوندید و کردید، بحث اینجاست انتظار کشیدن بیخودی دردی از شما دوا کرده برای چیزی که حتی کوچکترین قدم مثبتی بجز یک فرم و عکس براش بر نداشتید؟

والله زمان ما تخم مرغ شانسی هم میخواستیم بخریم باید تا جلو مغازه میرفتیم دیگه ...

اگر از حقیقت گفتار من ناراحتید، باشه، منم برا شما ارزو میکنم برنده باشید!
پاسخ
(2017-05-01 ساعت 16:49)aram_hpanahi نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 16:29)milade نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 16:12)aram_hpanahi نوشته:  میلاد جان مجردی؟

60% 60% ام. چطور؟

عزیزم بهت پیشنهاد میکنم ازدواج نکنی،اگر احیانا مرتکب اشتباه شدی و ازدواج کردی مهریه رو بیشتر از ۱۴ سکه به نیت ۱۴ معصوم بیشتر قبول نکن
چون با توجه به شناختی که از پارسال و امسال از شما پیدا کردم،دقیقا بعد از دوماه و چند روز خانم طلاق میگیره ازت،بذا زیاد متضرر نشی
واس خودت میگم وگرنه به من چه Big Grin  Big Grin  Big Grin  Cool

دهنت سرویس کلی خندیدم Big Grin Big Grin Big Grin
نگران نباش من دخترم با اکانت فیک اومدم!! Big Grin

اما جداً و به دور از شوخی، تلخی گفتارم رو متوجه میشم اما وقتی میبینم عده ای دل بستند به سراب در حالی که با جنگیدن میتونند به خواسته هاشون برسند(انواع دیگر ویزا) برام حالت فان داره که با احساساتشون بازی و 2-0 شکستشون بدم Big Grin Big Grin Big Grin لول!
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، milad.abadani ، farrokh33 ، copol ، jalayevatan
(2017-05-01 ساعت 16:28)milade نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 15:47)ostokhan نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 15:38)milade نوشته:  آره پای منقل مخابره شده ...

کافیه اجازه بدی یه شایعه رشد کنه. سال دیگه همین موقع همه دارند زنگ میزنن امور خارجه آقا اسم مارم بزار تو لیست!
اطلاعات بدون پایه و اساس معتبر، دروغ هست و در یک انجمن علمی جای همچین گمانه زنی هایی نیست. پای منقل هم خیلی بد نیست. من منظورم منقل جوج کباب بود. شما پای جوج کباب کردن اطلاعات رد و بدل نمیکنید؟ : ) البته تفکر شمام محترمه!

در هر حال مهم اصل ماجراست که هیچ توضیح معتبری براش موجود نیست. باشد که رستگار شویم.

البته هر کسی پست قبلیت رو میخوند به تفکر ناب ایرانیت پی میبرد.

معمولا پای منقل جوجه کباب و کباب کوبیده همه بفکر خوردن هستن و کمتر حرف هایی که بقول خودت پا منقلی باشه میزنن.

مخاطب قبلیت هم من نبودم که بخوام موضع بگیرم ولی کمی تو این آخر کاری که اکثرا نروس هستن و حساس خیلی بهتر هستش که مراعات کنی کلامت رو.
پاسخ
(2017-05-01 ساعت 16:43)hamedDV نوشته:  

جناب milade در شان اعضای با سابقه نیست با این لحن پاسخگو باشند بهتره اول نتایج امسال را ببینی وقتی دیدی وضعیت مثل سالهای قبل بود اونوقت این کنایه را بزن این پست را هم بخوان
ذهنت را بکار بگیر البته اگه مخ سیاسی داشته باشی متوجه میشی قضیه چی بوده!! و چرا در دوره های قبل ؛ از خودی ها و دوست و فامیل خیلی خیلی کم برنده شده بودند

در شان اعضای با سابقه هم نیست که به شایعات توجه کنند در حالی که روال کار دولت آمریکا مشخص هست و سهمیه هر سال مشخص تر، که اگر غیر از این بشه کل انتخاب ها باطل میشه مثل چند سال پیش!
در کل فردا شب مشخص میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، aram_hpanahi ، milad.abadani ، farrokh33 ، jalayevatan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان