.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
|
.
نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018 https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html
2017-05-01 ساعت 17:39
کسی در مورد زمان قرعه کشی اطلاعی داره ؟؟؟
به نظرتون الان انجام شده ؟؟ --> به امید ویزای یکضرب <--
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ... تشکر کنندگان: milad.abadani ، dv2017 ، leader-m ، farrokh33 ، aram_hpanahi ، copol
2017-05-01 ساعت 17:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-05-01 ساعت 17:43 توسط alireza_guitar.)
دقت کردید وقتی مثلا فوتبال مهم ایرانه و فلان تیمه و وقتی گل میزنه از هر خونه ای یه صدای هوورااا میاد!!!! یهو دیدی از ساعت ۲۰:۳۰ فردا شب به بعد هر چند دقیقه یبار این صدا میاد! اگه دیدی یکی محکم پشت هم میکوبه روی سقف و متوجه شدی قبول نشده، بلند داد بزن: داداااااش داری اشتباه میزنی!!!!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared ♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال) ♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن ★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!) توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم) توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت انسان با Hope زندس تشکر کنندگان: ostokhan ، milade ، nargol1990 ، milad.abadani ، dv2017 ، Kismet ، leader-m ، American Darlin ، aram_hpanahi ، farrokh33 ، Malmal60 ، copol ، jalayevatan
2017-05-01 ساعت 17:49
(2017-05-01 ساعت 17:31)milade نوشته:(2017-05-01 ساعت 17:24)minaz00 نوشته:(2017-05-01 ساعت 17:10)milade نوشته: تا به امروز 252 نفر توی این تاپیک پست گذاشتند. استاد درسته ما فنی هستیم ولی اون احتمالی که ما خوندیم شاید با شما فرق داره با این فرمول بندی شما احتمال برنده شدن حساب کردی (چهار ده هزارم درصد!!) از هر 1 ملیون نفر چهار نفر برنده میشن به فرض کل جمعیت 80 ملیونی ایران هم ثبت نام کنن 320 نفر قبول میشن. وقتی شما میگی احتمال یه اتفاق یک درصد چه تو پزشکی چه ریاضی چه مترجمی زبان روسی یک معنی داری ..من کاری ندارم چه جوری حساب کردی ولی احتمال 0.0004% اشتباست..خود سایت وزارت خارجهدهر سال امار درمیاره رو سایتش میذاره گفته واسه 2013 , 0.87% هست حالا شما با جایگشت و برگشت پذیری و جبر اقلیدسی حساب کردی شده اپسیلون درصد من نمیدونم..ایشالا که هرکی میبره ازش استفاده کنه. ما پارسال بردیم زندگیمون رو هواست هنوز بعد یکسال..برنده شدن شروع یه سال پر استرس ناپایدار و پر احتمالاتیه صد رحمت به قبلش تشکر کنندگان: Rfali77 ، milade ، امیر007 ، milad.abadani ، aristotel ، American Darlin ، aram_hpanahi ، farrokh33 ، jalayevatan
2017-05-01 ساعت 17:53
(2017-05-01 ساعت 15:03)dv2017 نوشته:والا کار پیش میاد بیرون بودم..هروقت هم یه سر میزنم اینجا کلی مشق دارم! ماشالا خوب شلوغ شده!(2017-05-01 ساعت 14:29)ostokhan نوشته: @shahin61@ @صبح در حال لایک کردن دیده شدن اینجا در ضمن دنبال چنتا آمبولانس هم بوذم که از فردا شب قبولیا رو که احیانآ غش کردن برسونم فرودگاه و خودم یه راست ببرمشون مقصد!!
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810 https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485 لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید. قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند.. همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد ! مهم برا آنها هزینه است که میگیرند! تشکر کنندگان: ostokhan ، nargol1990 ، امیر007 ، dv2017 ، aristotel ، aristotel ، Kismet ، kits ، aram_hpanahi ، farrokh33 ، copol ، jalayevatan
2017-05-01 ساعت 17:59
(2017-05-01 ساعت 17:51)Rfali77 نوشته: آقا milade به اینم توجه کن دوست عزیز جایگشت اصلاً مربوط به ترتیب نیست، بلکه منظور از ترتیب وضعیت انتخاب هست. نقل از ویکی پدیا: "فرض کنید میخواهیم n دانش آموز (به عنوان اشیا متمایز) را در یک صف قرار دهیم. در جایگاه اول ممکن است هر یک از n دانش آموز بایستند پس برای مکان اول (ابتدای صف) n حالت مختلف وجود دارد. در جایگاه دوم n-۱ دانش آموز باقیمانده (به جز دانش آموزی که در جایگاه اول صف ایستاده) میتوانند قرار بگیرند پس تا اینجا به (n*(n-۱ حالت مختلف توانستیم دو مکان اول را با دو دانشآموز پر کنیم. به همین ترتیب برای جایگاه سوم .." تشکر کنندگان: aram_hpanahi
(2017-05-01 ساعت 17:57)Rfali77 نوشته: دیگه با این نحوه ی حرف زدن شما بهترین کار سکوته کاش فرد مورد نظر و شخص شخیصتون هم دقت کنید که لازم نیست هر جایی وارد بشید. من میگم قبول نمیشید یعنی نظرمه. حالا اگر نظری عکس من دارید مثل استخوان لازم نیست تربیت خانوادگی رو رو کنه. به جملاتی از این شخص دقت کنید: نقل قول:جواب ابلهان را خاموشی بود نقل قول:معذوریت دارم بگم ولی با این پستت شرم دارم بگم دور از جون سادیسمی هستی و عقده ای از گذشته درونت داری که سعی میکنی با آزار دیگران به رضایت برسی و خودت رو ارضا کنیدر حالی که قبلاً گفته: نقل قول:به خدای احد و واحد هم اصلا هم قصد توهین یا ناراحت کردنت رو ندارم . پیش خودت یه وقت فکر نکن که من مشکلی باهات دارم ولی خودمونیم کلا تو پست هایی که ارسال کردی کلا فقط یه مطلبی رو میخواستی بگی. به نظرت روی تربیت همچین فردی چقدر کار شده؟ هرچند بهتره بگم خودتی دوست عزیز، چراکه از 7 ارسال این فرد یعنی اکانت Rfali77 حدود 5 ارسال بر علیه من اومده! اون هم عضوی که کمتر از یک ماهه عضو شده! تشکر کنندگان: alireza_guitar ، aram_hpanahi ، jalayevatan
2017-05-01 ساعت 18:04
دیگه تا اعلام نتایج ، و قبولی چیزی نمونده
پیش به سوی قبولی .... در نا امیدی بسی امید است نیست 18-9
تشکر کنندگان: ostokhan ، milade ، امیر007 ، nargol1990 ، shahin61 ، pishtaz611 ، dv2017 ، aristotel ، Kismet ، Concept ، American Darlin ، aram_hpanahi ، farrokh33 ، copol ، jalayevatan
2017-05-01 ساعت 18:04
اینجا این که کجای صف باشی مهم نیست
این که تو صف باشی مهمه تشکر کنندگان: ostokhan ، امیر007 ، nargol1990 ، Kismet ، leader-m ، American Darlin ، aram_hpanahi ، jalayevatan
2017-05-01 ساعت 18:08
(2017-05-01 ساعت 18:04)Rfali77 نوشته: اینجا این که کجای صف باشی مهم نیست دوست عزیز شما یه سر جبر و احتمال پاس کن بعد من در خدمتم. کاملاً واضح هست حدف شما چیه و البته من از رسیدن به هدفت معذورم. من اینجا نظر منفی ام رو میدم و هر کس در رد و یا قبول اون مختاره. اینکه بخواید به من حمله کنید به دور از فروم هست چون فروم یعنی اجتماع مخافل و موافق! پس راه شما از من جدا اگر نظر شما به من نمیخونه تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، jalayevatan
2017-05-01 ساعت 18:13
(2017-05-01 ساعت 18:09)Rfali77 نوشته:(2017-05-01 ساعت 18:03)milade نوشته:(2017-05-01 ساعت 17:57)Rfali77 نوشته: دیگه با این نحوه ی حرف زدن شما بهترین کار سکوته اگر فکر کردی من خودم و شعورم رو همان شعورت میکنم کور خوندی. تو حتی لیاقت جواب دادن هم نداری پس از این به بعد نه به تو و نه استخون جواب نمیدم! اونقدر حقیر هستی که فقط مایلی ازت تعریف بشه! اما چون من با سبک تو نمیخونم دوست داری بن بشم! عمراً اگر دم به تله ات بدم. پستت گزارش شد. تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، jalayevatan
همه کاربران عزیز لطف کنید تا پایان روز بعد خویشتن داری کنید و از جروبحث با کاربران بپرهیزید تا بدون دلخوری انشااله این جا قفل بشه.
اینجا متشنج شد. حرفی واقعا برای گفتن نمیمونه. خداوند همه ما رو به راه راست هدایت بکنه. آمین متشکر تشکر کنندگان: Rfali77 ، امیر007 ، shahin61 ، pishtaz611 ، Kismet ، leader-m ، alireza_guitar ، American Darlin ، aram_hpanahi ، nargol1990 ، farrokh33 ، copol ، jalayevatan ، Farzad Immigrant
2017-05-01 ساعت 18:22
(2017-05-01 ساعت 18:17)ostokhan نوشته: همه کاربران عزیز لطف کنید تا پایان روز بعد خویشتن داری کنید و از جروبحث با کاربران بپرهیزید تا بدون دلخوری انشااله این جا قفل بشه. البته این رو در نظر بگیر تشنج رو خودت و مالتی اکانتت ایجاد کردید. تشکرهات که بعد از نوشتن اکانت دیگه ات خورده میشد و ... کاملاً مشخص هست. زیاد سعی نکن ذات واقعیت رو مخفی کنی که چند پست عقبتر خودت رو معرفی کردی. اما برای بار آخر، اینکه تو دوست داری بری امریکا و برنده نمیشی به من ربطی نداره، اما اگر میخوای به پست من جواب بدی با نهایت احترام جواب بده اگر میتونی و نسبت دادن القابی که شایسته من نیست فقط گزارش شدنت رو در پی داره. موفق باشی. تشکر کنندگان: milad.abadani ، aram_hpanahi ، jalayevatan
2017-05-01 ساعت 18:26
سلام دوستان,
صحبت های دوستمان,میلاد درست است. البته بهتر بود, واقعیت ها را هر چقدر هم که تلخ هستند را نرم تر اعلام کند. هیچ وقت به دنبال نابود کردن رویاه های دیگران نباشید,حتی اگر اون رویا از نظر شما مسخره و بیهوده باشد.
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است. تشکر کنندگان: pishtaz611 ، امیر007 ، dd7472003 ، milade ، leader-m ، farrokh33 ، Alizzz ، copol ، jalayevatan
2017-05-01 ساعت 18:27
[
زده 2 day بعد اگه قرار باشه سه شنبه اعلام بکنند بس با پس فردا باید شماره عدد 3 رو نشون میداد نه 2 به هر حال من از روی شماره ی مندرج در صفحه می گم تاریخ نتایج را توی صفحه ی لاتاری قید شده [/quote] این ثانیه شمار از 8.30 شب ما میشه که کاملا صحیه [/quote] الان یکم mayه...یعنی فردا....دوم می جواب میاد....کنکور خوش شانسی |