کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
یه زمانی خانمها بیشتر اکتیو بودن

دیگه دورو زمونه تغییر کرده حتی اقایون هم کم فعالیت می کنند Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Kismet ، reza6966 ، aram_hpanahi ، milad.abadani ، ostokhan ، leader-m ، copol
(2017-05-01 ساعت 20:47)milad.abadani نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 20:25)darabi نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 20:21)milad.abadani نوشته:  سلام,یه خبر ناراحت کننده.
همسرم همین الان,به دلیل فعالیت زیاد من در این تایپیک عصبانی شد.و یک تهدید بزرگ کرد.
بهم گفت.
در صورتی که اسمش تو لاتاری در بیاد,پوستمو میکنه.و باعث میشه هر شب دست به دعا بشم.
خداااااااااا.

خدایا اینم به استرس هام اضافه شد ...
شرمنده اینقدر ناراحت کردم,ولی دیگه چکار کنم.یه خواهش کوچیک,یه استرس کوچولوی دیگه هم هست.
قرارداد خونم تموم شده,دنبال خونه میگردم,خدااااااا

آقا میلاد سلام
دنبال خونه نگرد اینجا،فعلا ی جراح پلاستیک کار درست پیدا کن بعد تو usa هم دنبال خونه باش
قبولی امسال انشالا
پاسخ
تشکر کنندگان: Legend-98 ، reza6966 ، milad.abadani ، ostokhan ، leader-m
(2017-05-01 ساعت 23:18)Kismet نوشته:  @reza6966

دوست محترم ممنون از رتبه ای که به من دادید. با آرزوی موفقیت و شادی برای شما و همه دوستان خوب

نمی دونم در این موارد می شه در تاپیک تشکر کرد یا نه اگر برخلاف قوانین هست معذرت می خوام. با توجه به تعداد کم پست ها
گویا امکان فرستادن پیام خصوصی هم فعلا ندارم.
در این خصوص قانونی تدوین نشده Wink
اما تاکید کردن که برای تشکر از یه پست به لایک کردن اون اکتفا کنید ، که خب میشه نتیجه گرفت تشکر برا ی رتبه هم همونه . شما میتونید تشکر خودتون رو با پیام خصوصی ( که الان براتون مقدور نیست ) انجام بدید یا با دادن رتبه به شخص مورد نظر ( که اینم براتون فعلا مقدور نیست ) ایشالا وقتی رتبه ها به 5 رسید به همشون رتبه بدید .
اما با توجه به سوت و کوری تاپیک فکر نکنم مشکلی داشته باشه اینجور تشکرها اینجا . موقع پیک کار مثل فردا شب رعایت این موارد میتونه بار تاپیک رو کاهش بده
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: Kismet ، reza6966 ، aram_hpanahi ، nazi56 ، milad.abadani ، shahin61 ، ostokhan ، leader-m ، copol ، aristotel ، aristotel
(2017-05-01 ساعت 22:28)LORDAmiroo نوشته:  ماشالا چه زود رسیدید به صفحه 300 Big Grin

به به آقای دکتر
سلام
پاسخ
تشکر کنندگان: reza6966 ، milad.abadani ، ostokhan ، LORDAmiroo ، leader-m
سلام
هرچند ديدن اسم من براي بعضي از دوستان ناخوشاينده؛ خواستم براي آخرين بار اينجا پست بذارم و آرزوي موفقيت بكنم براي دوستان مهاجرسرايي؛
اميدوارم هركس "از هر نظر" لياقتش رو داره خبرهاي خوبي تو چند روز آينده بهش برسه.
پاسخ
(2017-05-01 ساعت 23:56)reyhaneh_h نوشته:  سلام
هرچند ديدن اسم من براي بعضي از دوستان ناخوشاينده؛ خواستم براي آخرين بار اينجا پست بذارم و آرزوي موفقيت بكنم براي دوستان مهاجرسرايي؛

سلام،چرا باید ناخوشایند باشه برا بعضیا؟
انشالا که خودتون هم قبولید
بابا چرا همه با هم نا خوشایندن؟
از من و dv2017 یاد بگیرید بابا،پارسال با هم کمی جرو بحث داشتیم،امسال فراموش کردیم و داریم پستهای همو تشکر میزنیم
ارزش نداره ناراحتی همه با شادی،برید به استقبال خبر شادی
Big Grin Big Grin Big Grin
من این ایموجی رو خیلی دوس دارم همه جا میزارم Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Kismet ، dv2017 ، milad.abadani ، ostokhan ، farrokh33 ، leader-m ، copol ، aristotel ، jalayevatan ، shahin61 ، reyhaneh_h ، reza6966
سلام به همه دوستان مهاجرسرا،امیدارم امشب رو با آرامش سپری کنید و فردا توام باشه آرزوی دیرینه تون
به امید خبرها خوش
تا خدا چی بخواد
پاسخ
تشکر کنندگان: Kismet ، dv2017 ، aram_hpanahi ، milad.abadani ، ostokhan ، farrokh33 ، leader-m ، copol ، alireza_guitar ، aristotel ، reza6966
(2017-05-01 ساعت 23:34)dv2017 نوشته:  [quote='Kismet' pid='753946' dateline='1493664536']
@reza6966

دوست محترم ممنون از رتبه ای که به من دادید. با آرزوی موفقیت و شادی برای شما و همه دوستان خوب

نمی دونم در این موارد می شه در تاپیک تشکر کرد یا نه اگر برخلاف قوانین هست معذرت می خوام. با توجه به تعداد کم پست ها
در این خصوص قانونی تدوین نشده  Wink
اما تاکید کردن که برای تشکر از یه پست به لایک کردن اون اکتفا کنید ، که خب میشه نتیجه گرفت تشکر برا ی رتبه هم همونه . شما میتونید تشکر خودتون رو با پیام خصوصی ( که الان براتون مقدور نیست ) انجام بدید یا با دادن رتبه به شخص مورد نظر ( که اینم براتون فعلا مقدور نیست ) ایشالا وقتی رتبه ها به 5 رسید به همشون رتبه بدید .
اما با توجه به سوت و کوری تاپیک فکر نکنم مشکلی داشته باشه اینجور تشکرها اینجا . موقع پیک کار مثل فردا شب رعایت این موارد میتونه بار تاپیک رو کاهش بده

من این جریان رتبه دادن رو نمیدونم چیه و چطوری هست، دور از جون، گوش شیطون کر ،مورچه خاک برسر، اگر قبول نشدیم امسال یکی بیاد نحوه رتبه دادن توضیح بده تا برای تاپیک سال بعد رتبه بدیم Smile
تا خدا چی بخواد
پاسخ
تشکر کنندگان: Kismet ، aram_hpanahi ، milad.abadani ، ostokhan ، Màhsa 75 ، leader-m ، copol ، reza6966
(2017-05-02 ساعت 00:09)elahe mousavi نوشته:  سلام به همه دوستان مهاجرسرا،امیدارم امشب رو با آرامش سپری کنید و فردا توام باشه با آرزوی دیرینه تون
به امید خبرهای خوش
تا خدا چی بخواد
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، milad.abadani ، ostokhan ، leader-m ، UShero

بابت مطالب ارزشمندتون(اصطلاحات انگلیسی.... )در گذشته از شما تشکر میکنم ..و ارزوی موفقیت.
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 00:13)elahe mousavi نوشته:  [quote pid='753957' dateline='1493665483']
من این جریان رتبه دادن رو نمیدونم چیه و چطوری هست، دور از جون، گوش شیطون کر ،مورچه خاک برسر، اگر قبول نشدیم امسال یکی بیاد نحوه رتبه دادن توضیح بده تا برای تاپیک سال بعد رتبه بدیم Smile

[/quote]
ایشالا که قبول بشید
توی پروفیل هر کسی برید یه جا داره نوشته رتبه
روی دادن رتبه کلیک کنید
متنی که مایلید رو بنویسید
رتبه مثبت منفی یا خنثی میتونید به اون شخص بدید
پاسخ
تشکر کنندگان: elahe mousavi ، aram_hpanahi ، Kismet ، milad.abadani ، shahin61 ، ostokhan ، leader-m ، copol
(2017-05-02 ساعت 00:06)aram_hpanahi نوشته:  

سلام،چرا باید ناخوشایند باشه برا بعضیا؟
انشالا که خودتون هم قبولید
بابا چرا همه با هم نا خوشایندن؟
از من  و dv2017 یاد بگیرید بابا،پارسال با هم کمی جرو بحث داشتیم،امسال فراموش کردیم و داریم پستهای همو تشکر میزنیم
ارزش نداره ناراحتی همه با شادی،برید به استقبال خبر شادی
Big Grin  Big Grin  Big Grin
من این ایموجی رو خیلی دوس دارم همه جا میزارم  Cool
باورت میشه اصلا یادم نمیاد Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، milad.abadani ، shahin61 ، ostokhan ، leader-m ، copol ، jalayevatan
ای کاش هر چه زودتر این ۲۰ ساعت حوصله سر بر بگذره, خسته ام خسته
2014  -  2015  -  2017  -  2018  -   2019 : 2019AS00007000
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز می شود ...
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، aram_hpanahi ، Kismet ، milad.abadani ، nargol1990 ، ostokhan ، copol
می تونم حدس بزنم الان چه خبره تو مهاجرسرای نپال. اونا هم رقیب سرسختی هستن. اگه امسال بزنیمشون می ریم واسه فینال.

اینو پارسال همچین شبی @Utopia@  عزیز گذاشت
کلی خندیدم ، امشب هم یادش افتادم . هرجاهست موفق باشه  Smile
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 00:13)elahe mousavi نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 23:34)dv2017 نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 23:18)Kismet نوشته:  @reza6966

در این خصوص قانونی تدوین نشده  Wink

خخخخخ مورچه خاک بر سر!!!! Big Grin Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، dv2017 ، leader-m ، elahe mousavi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان