کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-05-01 ساعت 21:54)dv2017 نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 17:53)shahin61 نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 15:03)dv2017 نوشته:  صبح در حال لایک کردن دیده شدن اینجا  Wink
والا کار پیش میاد بیرون بودم..هروقت هم یه سر میزنم اینجا کلی مشق دارم! ماشالا خوب شلوغ شده!
در ضمن دنبال چنتا آمبولانس هم بوذم که از فردا شب قبولیا رو که احیانآ غش کردن برسونم فرودگاه  و خودم یه راست ببرمشون مقصد!! Rolleyes
آقا همین تاچ ان گو  هم مایه دلگرمی ماست  Wink
کمک خواستید در خدمتم  Smile
مخلص شما دریست..اگه حتی " گو اراند" هم بکنیم بازم حواسمون به اینجاست قربان ! Shy
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، aram_hpanahi ، ostokhan ، Kismet ، milad.abadani ، leader-m ، copol ، rezasadeghi
(2017-05-02 ساعت 00:21)sheghi نوشته:  ای کاش هر چه زودتر این ۲۰ ساعت حوصله سر بر بگذره, خسته ام خسته

کی خستس؟؟؟؟؟!!!!
همه بلند بگن دشمن
خانم sheghi محترم دشمن خستس
از فردا شب انشالا که با دیدن خیر قبولی و دویدن دنبال کارهای اداریش خسته تر هم بشید
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، dv2017 ، Kismet ، milad.abadani ، shahin61 ، leader-m ، copol ، sheghi ، jalayevatan
دوستان هر چند ساعتی قبل گفتم دیگه پستی اینجا نمیزارم ولی به درخواست کاربران با معرفت و اینکه برخی دوستان فکر نکنند آدم مغروری هستم و یا اینکه زود رنج هستم به امید خدا تا اعلام نتایج سه شنبه با شما عزیزان خواهم بود تا پرونده امسال بسته بشه. در پیام خصوصی هم به @dv2017@ عزیز هم گفتم صرفا بخاطر اینکه کدورت و دلخوری بیشتری ایجاد نشه تصمیم گرفتم پست نزارم.
در این بین از کاربرانی هم که نسبت به من ارادت داشتن سپاسگذاری میکنم. دوست ندارم در سالهای بعد کسی اگه اومد اینجا اون پست ها رو خوند برداشت اشتباهی از اینجا پیدا کنه. من اگر هم ایراد و یا نقصانی در سالهای پیش داشتم بعلت کم تجربگی و یاا چیزهای دیگه بوده ولی اشاره کردن به بک گراوند هر شخص در گذشته کار درستی نیست، همانطور که خود من از کسی پست بدگویی نزاشتم اینجا.
در آخر هم به امید خدا بیشترین برنده رو در قیاس با سالهای گذشته اینجا داشته باشیم هر چند این کار قرعه و شانس هست و ما کوچکترین نقشی در اون نداریم.
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 00:19)dv2017 نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 00:06)aram_hpanahi نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 23:56)reyhaneh_h نوشته:  سلام
هرچند ديدن اسم من براي بعضي از دوستان ناخوشاينده؛ خواستم براي آخرين بار اينجا پست بذارم و آرزوي موفقيت بكنم براي دوستان مهاجرسرايي؛
اميدوارم هركس "از هر نظر" لياقتش رو داره خبرهاي خوبي تو چند روز آينده بهش برسه.

سلام،چرا باید ناخوشایند باشه برا بعضیا؟
انشالا که خودتون هم قبولید
بابا چرا همه با هم نا خوشایندن؟
از من  و dv2017 یاد بگیرید بابا،پارسال با هم کمی جرو بحث داشتیم،امسال فراموش کردیم و داریم پستهای همو تشکر میزنیم
ارزش نداره ناراحتی همه با شادی،برید به استقبال خبر شادی
Big Grin  Big Grin  Big Grin
من این ایموجی رو خیلی دوس دارم همه جا میزارم  Cool
باورت میشه اصلا یادم نمیاد  Big Grin

پس چه بهتر
بیا ی بوس بده Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، dv2017 ، shahin61 ، leader-m ، copol
(2017-05-02 ساعت 00:30)aram_hpanahi نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 00:19)dv2017 نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 00:06)aram_hpanahi نوشته:  ...
از من  و dv2017 یاد بگیرید بابا،پارسال با هم کمی جرو بحث داشتیم،امسال فراموش کردیم و داریم پستهای همو تشکر میزنیم
ارزش نداره ناراحتی همه با شادی،برید به استقبال خبر شادی
Big Grin  Big Grin  Big Grin
من این ایموجی رو خیلی دوس دارم همه جا میزارم  Cool
باورت میشه اصلا یادم نمیاد  Big Grin

پس چه بهتر
بیا ی بوس بده Big Grin
ایموجی ناقصه
جاش اینو میذارم که شماخوشت میاد
Cool
چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟‎
We don't grow when things are easy  We grow when we face challenges
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، milad.abadani ، shahin61 ، ostokhan ، leader-m ، copol ، rezasadeghi
(2017-05-02 ساعت 00:30)ostokhan نوشته:  دوستان هر چند ساعتی قبل گفتم دیگه پستی اینجا نمیزارم ولی به درخواست کاربران با معرفت و اینکه برخی دوستان فکر نکنند آدم مغروری هستم و یا اینکه زود رنج هستم به امید خدا تا اعلام نتایج سه شنبه با شما عزیزان خواهم بود تا پرونده امسال بسته بشه. در پیام خصوصی هم به @dv2017@  عزیز  هم گفتم صرفا بخاطر اینکه کدورت و دلخوری بیشتری ایجاد نشه  تصمیم گرفتم پست نزارم.
در این بین از کاربرانی هم که نسبت به من ارادت داشتن سپاسگذاری میکنم. دوست ندارم در سالهای بعد کسی اگه اومد اینجا اون پست ها رو خوند برداشت اشتباهی از اینجا پیدا کنه. من اگر هم ایراد و یا نقصانی در سالهای پیش داشتم بعلت کم تجربگی و یاا چیزهای دیگه بوده ولی اشاره کردن به بک گراوند هر شخص در گذشته کار درستی نیست، همانطور که خود من از کسی پست بدگویی نزاشتم اینجا.
در آخر هم به امید خدا بیشترین برنده رو در قیاس با سالهای گذشته اینجا داشته باشیم هر چند این کار قرعه و شانس هست و ما کوچکترین نقشی در اون نداریم.
خوش اومدی رفیق
چش مایی Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: nazi56 ، shahin61 ، milad.abadani ، nargol1990 ، ostokhan ، farrokh33 ، leader-m ، UShero ، خباز ، copol ، sheghi
(2017-05-02 ساعت 00:32)dv2017 نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 00:30)aram_hpanahi نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 00:19)dv2017 نوشته:  باورت میشه اصلا یادم نمیاد  Big Grin

پس چه بهتر
بیا ی بوس بده Big Grin
ایموجی ناقصه
جاش اینو میذارم که شماخوشت میاد
Cool

آقا دم شما گرم
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، milad.abadani ، ostokhan ، leader-m ، copol
(2017-05-02 ساعت 00:30)ostokhan نوشته:  دوستان هر چند ساعتی قبل گفتم دیگه پستی اینجا نمیزارم ولی به درخواست کاربران با معرفت و اینکه برخی دوستان فکر نکنند آدم مغروری هستم و یا اینکه زود رنج هستم به امید خدا تا اعلام نتایج سه شنبه با شما عزیزان خواهم بود تا پرونده امسال بسته بشه. در پیام خصوصی هم به @dv2017@  عزیز  هم گفتم صرفا بخاطر اینکه کدورت و دلخوری بیشتری ایجاد نشه  تصمیم گرفتم پست نزارم.

بیا عزیز رفته،بی تو دلم گرفته
خوش اومدی
از شعر م ه س ت ی استفاده کردم واسه دوست نازنینم که قراره با هم با پیکان جوانان بریم سفارت
پاسخ
تشکر کنندگان: dv2017 ، milad.abadani ، farrokh33 ، leader-m ، copol
(2017-05-02 ساعت 00:35)aram_hpanahi نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 00:30)ostokhan نوشته:  ...

بیا عزیز رفته،بی تو دلم گرفته
خوش اومدی
از شعر م ه س ت ی استفاده کردم واسه دوست نازنینم که قراره با هم با پیکان جوانان بریم سفارت
آقا از اون جوانان همه چیزو گفتید الا تایر دور سفید مارشال
اینو حتما یادتون باشه Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، ostokhan ، shahin61 ، farrokh33 ، aram_hpanahi ، leader-m ، copol
اقا ما چه غلطی کردیم,همسرم رو ثبت نام کردم.همش داره تهدیدم میکنه.همش ازم بیگاری میکشه.خداااااا
بهم میگه اگه یک درصد اسم در بیاد وای به حالت.خدا به دادم برسه
-2014-15-16-17-18
بهترین نیرنگ زندیگی من صداقت است.
پاسخ
تشکر کنندگان: farrokh33 ، aram_hpanahi ، leader-m ، alireza_guitar ، aristotel ، aristotel ، jalayevatan
(2017-05-02 ساعت 00:30)ostokhan نوشته:  دوستان هر چند ساعتی قبل گفتم دیگه پستی اینجا نمیزارم ولی به درخواست کاربران با معرفت و اینکه برخی دوستان فکر نکنند آدم مغروری هستم و یا اینکه زود رنج هستم به امید خدا تا اعلام نتایج سه شنبه با شما عزیزان خواهم بود تا پرونده امسال بسته بشه. در پیام خصوصی هم به @dv2017@

اقا خوش اومدی
واقعیت اینه که از این مجال بعنوان یک اطاق فکر استفاده کنید و نظرات دیگران را کالبدشکافی نکنید
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، khatarnak ، dv2017 ، nargol1990 ، farrokh33 ، aram_hpanahi ، milad.abadani ، copol
(2017-05-02 ساعت 00:39)milad.abadani نوشته:  اقا ما چه غلطی کردیم,همسرم رو ثبت نام کردم.همش داره تهدیدم میکنه.همش ازم بیگاری میکشه.خداااااا
این که خیلی خوبه
این یعنی مخالف نیست ایشون
اگر مخالف بودن میگفتند امکان نداره بیام
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، ostokhan ، Kismet ، nargol1990 ، shahin61 ، farrokh33 ، aram_hpanahi ، milad.abadani ، leader-m ، copol
(2017-05-02 ساعت 00:39)milad.abadani نوشته:  اقا ما چه غلطی کردیم,همسرم رو ثبت نام کردم.همش داره تهدیدم میکنه.همش ازم بیگاری میکشه.خداااااا

دوست داره داره سر به سرت می زاره .

از خداشم باشه Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Kismet ، dv2017 ، shahin61 ، aram_hpanahi ، milad.abadani ، leader-m ، copol
Question 
یعنی فردا شب ماها حالمون چطوره؟؟

کی امشب میخوابههه Cool

Big Grin ایستیریس دارممم

شما بذار پای سال اولی بودنم!
به انتظار فصل تو
تمام فصلها گذشت
چه یأس بی نهایتی
ندیم من بود
فصل بد خاکستری
تسلیم و بی صدا گذشت
چه قلب بی سخاوتی
حریم من بود
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، shahin61 ، ostokhan ، aram_hpanahi ، milad.abadani ، leader-m ، copol
(2017-05-02 ساعت 00:46)nargol1990 نوشته:  یعنی فردا شب ماها حالمون چطوره؟؟

کی امشب میخوابههه Cool

Big Grin ایستیریس دارممم

شما بذار پای سال اولی بودنم!

سال اولی پرچم بالاست!! Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Kismet ، ostokhan ، dv2017 ، aram_hpanahi ، milad.abadani ، Rfali77 ، Lucky.samira ، nargol1990 ، leader-m ، copol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان