کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
خطرناک
دمت گرم موتورت امشب روشن شد...
دیر دیزلت گرم شد ولی بالاخره روشن شد.
پست نمیدم یکمی حالم خوش نیست. شما ادامه بده
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، shahin61 ، Kismet ، leader-m ، copol ، milad.abadani ، dv2017
(2017-05-02 ساعت 01:23)khatarnak نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:18)LORDAmiroo نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:00)khatarnak نوشته:  Starts in 2000
&
.
2008‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2009‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2010‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2012‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2013‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2014‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2016‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2017‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2018 ?

با  چه  امیدی  ؟

ماشالاه  به شمااا

یه خط از امضامو جا انداختی!
همون جوابته  Cool

بله  انسان  با امید زندست  ؟ اما  با کدامین  امید  ؟

من  28  سال  امیدوار بودم  که  به آمریکا  نقل  و مکان  می کنم  اما نشد  

28 سال  امیدوار بودم  که  بهترین زندگی  را داشته باشم  اما  نشد  که نشد  

قصه ی  من  با امید  اغاز  شد  اما  به اینجا رسیدم  که  سرنوشت ادمها  اینگونه  نوشته شده  است  

به  هر حال  دوست عزیز  انشالاه که شما هم  بتوانید فردا  شب  نتیجه ی قبولیتونو  بگیرید
سرگذشتتونو نمیدونم. اما اگه با لاتاری بخواین سرنوشتتنو بسازید کلا راهو و مسیرتون اشتباه بوده نه نتیجه ش!
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، ostokhan ، khatarnak ، leader-m ، milad.abadani ، rezasadeghi
(2017-05-02 ساعت 01:22)aram_hpanahi نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:14)khatarnak نوشته:  بعضی  از دوستان  با ارامش  می گن  ارادتمندیم  و..

ما  استرس داریم  از فردا  شب مون که  چه خواهد  شد  ؟

اما  یه سری  با خیال  راحت  چت  می کنند  خوشا  به حال  این دسته دوستان

راحت باش خطرناک،شما خطرناکی؟چه دل کوچولویی داری اندازه گنگیشکه
استرس واسه چی؟به خدا عین خیالمم نیست
ببینید اینم مثل باقی مراحل زندگیه،بعضی وقتها واسه ی چیزی ی کاری،از جون و دل مایه میذاری هی بدو مطالعه کن مشورت کن،نخواد بشه نمیشه،بعضی وقت ها هم هست که واسه ی کاری فقط لب تر میکنی اتومات انجام میشه
سعی کن رلکس باشی،ی لیوان آب انگور سیاه شیراز بخور فردا که کاملا ریلکس باشه
Cool  Cool  Cool

ارام جان من نگران از شغل نگران ازدواج نگران فردای خودم هستم

امیدم به ایران از دست دادم مگر 50 سال اینده ایران مثل دوبی بشه

من کاملا با حرف شما موافقم . اما به یاد اون افرادی می افتم که دست فروش بودن کارگر بودن و... اگر اونها امیدی داشتن ما شاهده خود سوزی نبودیم

ما که هدفمون زندگی و تشکیل خانوادست به هزاران مساله فکر می کنم که چه خواهد شد من الان ارشد هستم وضع استخدامهارا که می بینم بیشتر امیدمو از دست میدم

قصد ادامه تحصیلات در مقاطع دکترا دارم وقتی می بینم دکترا را استخدام نمی کنند یا سنگ اندازی می کنند امیدمو بیشتر از دست میدم

این حرف من نیست حرف هزاران هموطن جوان و تحصیل کرده است

به این نتیجه می رسم که سرنوشت من به امید ختم نشده بلکه باید زجر کشید تا شاید به جایی ادم برسه

نمی دونم کلا حرفامو متوجه میشید یا نه ؟

ولی در کل دیگه خستم و فکرم به جایی کار نمی کنه
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 00:58)khatarnak نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 00:54)sadeghi897 نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 11:46)IranzamiN نوشته:  دوس تان این داستان سهمیه اختصاصی از جایی شروع شد که گفتند در زمان مذاکرات 5+1 اقای ظریف با اقای کری بصورت محرمانه توافق کردند که در ازای سرمایه گذاری برخی از پولهای بلوکه شده ایران در آمریکا دولت آمریکا هم به بیش از 3000 نفر از لیست ارسالی وزارت خارجه گرین کارت بدن در اون زمان رسانه ها اعلام کردن پذیرش این لیست رو آمریکاییها در لاتاری گنجاندند! حالا راست یا دروغش رو دیگه متوجه نشدم ولی کسی جستجو کنه مطالب مربوط بهش تو نت هست
afrad karmand vezarat khareje mitonan darkhast green card konan niazi be khahesh o tamanna nis
onha joz talent mahsob mishan
mitonan beran har keshvari ke khastan sharhvandi begirn
chon osolan toye hame keshvara raftan be vezarat khareje rahat nis
minumum bayad party dashte bashi ke onam khodesh talent mahsob mishe Big Grin

دوست عزیز  همکار  گرامی  فارسی  تایب کنید  بهتر خونده  بشه

کسانی  که  در امور دولتی  خاص  مثل  دادگستری  و  وزارت  اطلاعات  - نظامی  و خارجه  هستند  ممنوع الخروجن  مگر  شروطی  برای انان  باشه  مثل معالجه بیماری  و..

دوم  که   دو  تابعیت ها  دیگه  قادر نیستن  در بخش دولتی  کار کنند

دو تابعیت ها نمی توانند پست مدیریت دولتی بگیرند
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، leader-m ، milad.abadani
الان رفتم نتایج پارسال رو مجددا چک کردم/ متاسفانه برنده نشدم و باز ناراحت شدم!
2018
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، aram_hpanahi ، javadth ، Kismet ، Kismet ، leader-m ، copol ، milad.abadani ، rezasadeghi ، dv2017 ، jalayevatan
(2017-05-01 ساعت 22:28)LORDAmiroo نوشته:  ماشالا چه زود رسیدید به صفحه 300 Big Grin

خواستم از این فرصت استفاده و به لیست منتخبین لاتاری سه تا دوست دیگه اضافه کنم
آرزو میکنم از صمیم قلب
استخوان عزیز ، milade، dv 2017 هم امروز تو لیست برنده ها باشن و جای alirezanz خالی نباشه
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، aram_hpanahi ، LORDAmiroo ، Kismet ، leader-m ، copol ، milad.abadani ، dv2017
(2017-05-02 ساعت 01:30)Lucky.samira نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:18)LORDAmiroo نوشته:  یه خط از امضامو جا انداختی!
همون جوابته  Cool

قصه ی  من  با امید  اغاز  شد  اما  به اینجا رسیدم  که  سرنوشت ادمها  اینگونه  نوشته شده  است  

به  هر حال  دوست عزیز  انشالاه که شما هم  بتوانید فردا  شب  نتیجه ی قبولیتونو  بگیرید
سرگذشتتونو نمیدونم. اما اگه با لاتاری بخواین سرنوشتتنو بسازید کلا راهو و مسیرتون اشتباه بوده نه نتیجه ش!

خیلی ها با همین لاتاری رفتن و موفق شدن و خیلی ها نشدن

من قصد تغییر با لاتاری را ندارم

اما لاتاری را یک فرصت می دانم فرصتی که نصیب کسی نمی شود

کلا صحبت من این بود که ادمها نه با امید زندن نه با شانس بلکه سرنوشتشان ان طور که نوشته شده رقم خواهد خورد

اگر کسی به جایی یا مقامی و... می رسد نه به شانسش نه به امیدش بلکه به سرنوشتش بستگی داشته
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، sadeghi897 ، aram_hpanahi ، Kismet ، leader-m ، copol ، milad.abadani ، dv2017
(2017-05-02 ساعت 01:36)Malmal60 نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 22:28)LORDAmiroo نوشته:  ماشالا چه زود رسیدید به صفحه 300 Big Grin

خواستم از این فرصت استفاده و به لیست منتخبین لاتاری سه تا دوست دیگه اضافه کنم
آرزو میکنم از صمیم قلب
استخوان عزیز ، milade، dv 2017 هم امروز تو لیست برنده ها باشن و جای alirezanz خالی نباشه

پس من چی نامرد نا مهربون این همه بهت خوبی کردم این بود نتیجش ؟

منو تو لیستت اضافه نمی کنی نه ؟

می دونم چه کار کنم باهات Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: aram_hpanahi ، LORDAmiroo ، Malmal60 ، leader-m ، milad.abadani
(2017-05-02 ساعت 01:32)khatarnak نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:22)aram_hpanahi نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:14)khatarnak نوشته:  بعضی  از دوستان  با ارامش  می گن  ارادتمندیم  و..

ما  استرس داریم  از فردا  شب مون که  چه خواهد  شد  ؟

اما  یه سری  با خیال  راحت  چت  می کنند  خوشا  به حال  این دسته دوستان

راحت باش خطرناک،شما خطرناکی؟چه دل کوچولویی داری اندازه گنگیشکه
ببینید اینم مثل باقی مراحل زندگیه،بعضی وقتها واسه ی چیزی ی کاری،از جون و دل مایه میذاری هی بدو مطالعه کن مشورت کن،نخواد بشه نمیشه،بعضی وقت ها هم هست که واسه ی کاری فقط لب تر میکنی اتومات انجام میشه
Cool  Cool  Cool

ارام  جان  من  نگران  از  شغل  نگران  ازدواج  نگران  فردای خودم  هستم  

امیدم  به  ایران  از دست دادم  مگر  50  سال  اینده  ایران  مثل  دوبی  بشه

من  کاملا  با حرف شما  موافقم  .  اما  به یاد  اون افرادی  می افتم  که  دست فروش  بودن کارگر بودن  و...  اگر اونها  امیدی  داشتن  ما شاهده خود سوزی  نبودیم

ما  که  هدفمون  زندگی  و تشکیل خانوادست  به هزاران مساله  فکر  می کنم  که  چه  خواهد شد  من الان ارشد  هستم  وضع استخدامهارا که می بینم  بیشتر امیدمو از دست میدم

قصد  ادامه تحصیلات  در مقاطع  دکترا  دارم  وقتی می بینم  دکترا  را استخدام نمی کنند  یا سنگ اندازی می کنند  امیدمو بیشتر از دست میدم

این حرف من  نیست  حرف  هزاران  هموطن  جوان و تحصیل کرده است  

به  این نتیجه می رسم  که سرنوشت من  به امید ختم  نشده  بلکه  باید  زجر  کشید تا  شاید به جایی  ادم برسه  

نمی دونم  کلا  حرفامو متوجه میشید یا نه ؟

ولی در کل   دیگه  خستم  و فکرم به جایی  کار نمی کنه

خطرناک جان عزیزم،تو خوانواده شما که فرضا ۴ نفر اعضای خوانوادتون هستن در نظر بگیرید،اگر ی روز بری خونه و مادر محترم مطابق همیشه باهات برخورد کنه ولی از ی جایی ناراحتیی داشته باشه و بخواد به روی خودش نیاره،ممکنه شما متوجه نشی؟
غیر ممکن که متوجه نشی
بنده هم مثل شما و سایر دوستان تو این جامعه دارم زندگی میکنم و این دردهایی رو که بیان کردید شامل حال بنده هم میشه
و به یک نتیجه هم رسیدم و گاها افسوس میخورم،ای کاش درس نمیخوندم و یا تو ی ارگان... مشغول میشدم بجاش با دیپلم،یا میرفتم تو بازار کار زمانی که میشد کار کرد
ولی خوب فایده ایی نداره تازه الان بخوام الکی دل مشغولی بیشتری اضافه کنم به مابقی دل مشغولیها،در نتیجه به شما هم توصیه میکنم،البته ببخشید این از رو تجربه خودم دارم عرض میکنم هر چند نادرست،اگر خدای ناکرده لاتاری نشد چند سال دیگه هم صبر کن و بعد با مدرک دکتری راحت تر برو به هرجایی به غیر از...
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، LORDAmiroo ، Kismet ، leader-m ، milad.abadani ، dv2017
(2017-05-02 ساعت 01:29)ostokhan نوشته:  خطرناک
دمت گرم موتورت امشب روشن شد...
دیر دیزلت گرم شد ولی بالاخره روشن شد.
پست نمیدم یکمی حالم خوش نیست. شما ادامه بده
اینطوری نمیشه ! شما بشین کابین عقب یه دور ببرمت بالا یه چرخی بزنیم تا قدر پا روی زمین رو بدونی وآماده و قبراق برا فردا شب !! Rolleyes
راهنمایی کامل در مورد چگونگی پر کردن فرم پاس سفید (Re-entry Permit/Form I-131)و قوانین مربوطه :

https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid742810
https://www.mohajersara.org/forum/showth...#pid771485

لطفا از ورژن جدید فرم I-131 (تاریخ انقضا ۲۰۲۲) استفاده فرمایید.

قابل توجه دوستان : با توجه به رخدادهای اخیر (از قبیل کرونا و غیره..) اگرچه هزینه انگشت نگاری را میگیرند ولی عطف به انگشت نگاریهای قبل دیگر انگشت نگاری نمیکنند..
همینطور محدودیت تعداد درخواست پاس سفید برداشته شده و دفعه سوم هم دوسال  میتوان درخواست کرد و گرفت و ظاهرا  میتوان بار چهارم هم تقاضا کرد !  مهم برا آنها هزینه است که میگیرند!
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، aram_hpanahi ، Kismet ، leader-m ، milad.abadani ، dv2017
(2017-05-02 ساعت 01:18)LORDAmiroo نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:00)khatarnak نوشته:  Starts in 2000
&
.
2008‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2009‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2010‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2012‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2013‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2014‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2016‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2017‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2018 ?

با  چه  امیدی  ؟

ماشالاه  به شمااا

یه خط از امضامو جا انداختی!
همون جوابته  Cool

من شمارو از تاپیک های سال های گذشته میشناسم.
اگر شما الان داری این پست رو مینویسی و در این انجمن فعالیت میکنی حتما منتظری که فردا نتایج اعلام بشن و اسمت در اومده باشه.
زمانی که چند ماه پیش بعد از چند سال که در لاتاری اسمت در نیمده بود دوباره ثبت نام کردی حتما انتظار روز اعلام نتایجو میکشیدی که اسمتو تو برنده ها ببینی... من به این میگم امید.
امید زندگی رو توجیه میکنه. من ایمان دارم که تو به خیلی چیزا امید داری فقط ممکنه از بیانش خسته شده باشی. اگر واقعا برات امیدی نمونده باشه دلیلی برای ادامه ی زندگی نداری!
من، شما، اون کاندیدای ریاست جمهوری، دونالد ترامپ، کودکان گرسنه ی آفریقا، خلیفه ی داعش و.... همه هر روز از خواب بیدار میشیم و به زندگیمون ادامه میدیم چون قطعا حداقل به یک تا چند مورد تو زندگی امید داریم. ممکنه من بخوام برم سر کار، اون کاندیدا بخواد برای مناظره بره، دونالد ترامپ بخواد بره زمین گلف، کودکان آفریقایی بخوان دنبال غذا بگردن و خلیفه ی داعش بخواد یه بمب جدیدو تست کنه ،همه ی ما امید داریم که به هدفی که داریم برسیم، پس شما هم امید داشته باش و سرنوشتتو خودت بنویس Wink
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، khatarnak ، aram_hpanahi ، Malmal60 ، Kismet ، leader-m ، milad.abadani ، dv2017 ، matin.sh ، aristotel
[عکس: 31r9_20a9v9s.jpg]
پاسخ
تشکر کنندگان: shahin61 ، LORDAmiroo ، aram_hpanahi ، rezadaryadar ، Kismet ، leader-m ، copol ، milad.abadani ، dv2017 ، Rfali77 ، aristotel
(2017-05-02 ساعت 01:40)aram_hpanahi نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:32)khatarnak نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:22)aram_hpanahi نوشته:  راحت باش خطرناک،شما خطرناکی؟چه دل کوچولویی داری اندازه گنگیشکه
Cool  Cool  Cool

ارام  جان  من  نگران  از  شغل  نگران  ازدواج  نگران  فردای خودم  هستم  

امیدم  به  ایران  از دست دادم  مگر  50  سال  اینده  ایران  مثل  دوبی  بشه

من  کاملا  با حرف شما  موافقم  .  اما  به یاد  اون افرادی  می افتم  که  دست فروش  بودن کارگر بودن  و...  اگر اونها  امیدی  داشتن  ما شاهده خود سوزی  نبودیم

ما  که  هدفمون  زندگی  و تشکیل خانوادست  به هزاران مساله  فکر  می کنم  که  چه  خواهد شد  من الان ارشد  هستم  وضع استخدامهارا که می بینم  بیشتر امیدمو از دست میدم

قصد  ادامه تحصیلات  در مقاطع  دکترا  دارم  وقتی می بینم  دکترا  را استخدام نمی کنند  یا سنگ اندازی می کنند  امیدمو بیشتر از دست میدم

این حرف من  نیست  حرف  هزاران  هموطن  جوان و تحصیل کرده است  

به  این نتیجه می رسم  که سرنوشت من  به امید ختم  نشده  بلکه  باید  زجر  کشید تا  شاید به جایی  ادم برسه  

نمی دونم  کلا  حرفامو متوجه میشید یا نه ؟

ولی در کل   دیگه  خستم  و فکرم به جایی  کار نمی کنه

خطرناک جان عزیزم،تو خوانواده شما که فرضا ۴ نفر اعضای خوانوادتون هستن در نظر بگیرید،اگر ی روز بری خونه و مادر محترم مطابق همیشه باهات برخورد کنه ولی از ی جایی ناراحتیی داشته باشه و بخواد به روی خودش نیاره،ممکنه شما متوجه نشی؟
غیر ممکن که متوجه نشی
بنده هم مثل شما و سایر دوستان تو این جامعه دارم زندگی میکنم و این دردهایی رو که بیان کردید شامل حال بنده هم میشه
و به یک نتیجه هم رسیدم و گاها افسوس میخورم،ای کاش درس نمیخوندم و یا تو ی ارگان... مشغول میشدم بجاش با دیپلم،یا میرفتم تو بازار کار زمانی که میشد کار کرد
ولی خوب فایده ایی نداره تازه الان بخوام الکی دل مشغولی بیشتری اضافه کنم به مابقی دل مشغولیها،در نتیجه به شما هم توصیه میکنم،البته ببخشید این از رو تجربه خودم دارم عرض میکنم هر چند نادرست،اگر خدای ناکرده لاتاری نشد چند سال دیگه هم صبر کن و بعد با مدرک دکتری راحت تر برو به هرجایی به غیر از...

انشالاه

شما بزرگوار هستید به هر حال هممون درد مشترکی داریم

باینده باشید و موفق انشالاه اسم شما هم فردا دربیاد
پاسخ
تشکر کنندگان: ostokhan ، LORDAmiroo ، aram_hpanahi ، Kismet ، leader-m ، copol ، milad.abadani ، امیر007 ، jalayevatan
این جمله هم جدیدا مد شده گفتم برای شما هم بزارم

[عکس: 1839614936733921269_photo_2017-05-02_01-45-29.jpg]
2017 , 2018 ,2019,2020
می رود راه پیوسته تا آن سو  *** از دری کو شد رهش آغاز
می رود او تا کجا تا کو       *** من روان با او کنم آواز
می روم من همره و همپو     *** تا به دیدار کلان راهی
ره همه این مقصد اما کو      *** چه بگویم جز نه و آهی؟
* شعری از بیلبو بگینز - از آثار JRR TOLKIEN
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 01:42)LORDAmiroo نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:18)LORDAmiroo نوشته:  یه خط از امضامو جا انداختی!
همون جوابته  Cool

من شمارو از تاپیک های سال های گذشته میشناسم.
اگر شما الان داری این پست رو مینویسی و در این انجمن فعالیت میکنی حتما منتظری که فردا نتایج اعلام بشن و اسمت در اومده باشه.
زمانی که چند ماه پیش بعد از چند سال که در لاتاری اسمت در نیمده بود دوباره ثبت نام کردی حتما انتظار روز اعلام نتایجو میکشیدی که اسمتو تو برنده ها ببینی... من به این میگم امید.
امید زندگی رو توجیه میکنه. من ایمان دارم که تو به خیلی چیزا امید داری فقط ممکنه از بیانش خسته شده باشی. اگر واقعا برات امیدی نمونده باشه دلیلی برای ادامه ی زندگی نداری!
من، شما، اون کاندیدای ریاست جمهوری، دونالد ترامپ، کودکان گرسنه ی آفریقا، خلیفه ی داعش و.... همه هر روز از خواب بیدار میشیم و به زندگیمون ادامه میدیم چون قطعا حداقل به یک تا چند مورد تو زندگی امید داریم. ممکنه من بخوام برم سر کار، اون کاندیدا بخواد برای مناظره بره، دونالد ترامپ بخواد بره زمین گلف، کودکان آفریقایی بخوان دنبال غذا بگردن و خلیفه ی داعش بخواد یه بمب جدیدو تست کنه ،همه ی ما امید داریم که به هدفی که داریم برسیم، پس شما هم امید داشته باش و سرنوشتتو خودت بنویس Wink

مرسی امیر جان انشالاه که باهم بریم امریکا .

پاینده و موفق باشید به امید بیروزی شما و سایر دوستان
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان