کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-05-02 ساعت 01:28)Lucky.samira نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:14)khatarnak نوشته:  بعضی  از دوستان  با ارامش  می گن  ارادتمندیم  و..

ما  استرس داریم  از فردا  شب مون که  چه خواهد  شد  ؟

اما  یه سری  با خیال  راحت  چت  می کنند  خوشا  به حال  این دسته دوستان

اگر نشه چی میشه؟
بدترین حالتم باشه شما زنه میمونی و زندگیتو میکنی
پس انقدر نگران نباش
این فقط یه شانسه. میتونه باشه میتونه نه
اما تو نمیمیری از نبودش
و تنها چیزی که در عالم درمان نداره مرگه
مرسی سمیرا جان

انشالاه فردا شب بهترین ها برای شما و خانودتون باشه

پاینده باشیدو موفق
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 01:40)khatarnak نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:36)Malmal60 نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 22:28)LORDAmiroo نوشته:  ماشالا چه زود رسیدید به صفحه 300 Big Grin

خواستم از این فرصت استفاده و به لیست منتخبین لاتاری سه تا دوست دیگه اضافه کنم
آرزو میکنم از صمیم قلب
استخوان عزیز ، milade، dv 2017 هم امروز تو لیست برنده ها باشن و جای alirezanz خالی نباشه

پس  من  چی  نامرد  نا مهربون  این  همه  بهت خوبی کردم  این بود  نتیجش  ؟

منو تو لیستت اضافه نمی کنی  نه  ؟

می دونم  چه کار کنم باهات  Big Grin
Khatarnak عزیز امیدوارم این لیست تا امشب اونقدری پر بشه که همه اونایی که علاقمند رفتن هستن برنده شن امیدوارم شما هم جزء این عزیزان باشید
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 01:50)Malmal60 نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:40)khatarnak نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:36)Malmal60 نوشته:  خواستم از این فرصت استفاده و به لیست منتخبین لاتاری سه تا دوست دیگه اضافه کنم
آرزو میکنم از صمیم قلب
استخوان عزیز ، milade، dv 2017 هم امروز تو لیست برنده ها باشن و جای alirezanz خالی نباشه

پس  من  چی  نامرد  نا مهربون  این  همه  بهت خوبی کردم  این بود  نتیجش  ؟

منو تو لیستت اضافه نمی کنی  نه  ؟

می دونم  چه کار کنم باهات  Big Grin
Khatarnak عزیز امیدوارم این لیست تا امشب اونقدری پر بشه که همه اونایی که علاقمند رفتن هستن برنده شن امیدوارم شما هم جزء این عزیزان باشید

انشالاه به امید خدا شما هم و سایر دوستان برنده باشید

موفق و بیروز باشید
پاسخ
اگر واقعا فکر می کنید لاتاری قرار زندگیتون عوض کنه و بهش اعتقاد دارین
دو تا مورد هست.
یک : فکر می کنید جامعه مانع حرکت و رشد شما هست قطعا امریکا هم همین طوره پس این تغییری نمی تونید بدید
دو : دوستان و فک و فامیل و چشم و همچشمی مانع این هست که پیشرفت کنید یا بهتر بگم مانع این هست که خودتون باشید
برای دومی می تونید شهر عوض کنید و به خانوادتونم بگین که رفتین از ایران . کار سختی نیست.
من خودم قبل از لاتاری کلا از جو اطرافم خسته بودم همین کارو کردم
کوله پشتیم یک روز برداشتم رفتم یک شهر دیگه بعدم زنگ زدم به خانوادم گفتم من یک مدتی نیستم این شماره هست می تونید تماس بگیرید اما شمارمو به فرد دیگه ای ندید از فک و فامیل و اینکه چی کار هم می کنم یک مورد شخصی هست نپرسین. دو هفته یک بار تماس داشتم فقط با خانوادم اونم در حد احوال پرسی
خیلی هم تاثیر مثبت داشت در اینکه یاد بگیرم خودم باشم و به انتظارات اطرافیانم اهمیت ندم.
اما جامعه چه بخواین چه نخواین یک سری محدودیت هایی برای شما می زاره
اگر منظور از موفقیت موفقیت پولی هست خیلی ساده بهتون بگم خیلی پولدار شدن در ایران راحت تر از امریکا هست.
اگر خیلی خانواده ای هستین اصلا به مهاجرت فکر نکنید. چون حتی اگر ظاهری پولدار هم بشین یا تحصیل کرده از درون ناراحت و پشیمون خواهیدشد.
اگر دنبال پولدار شدن هستین هر کجا زندگی کنید برید کار خودتون راه بندازین فعلا همه جای دنیا حوزه تکنولوژی حرف اول می زنه در رشد پولی برید تکنولوژی (برنامه نویسی خاصه) یا بگیرید و بهانه نیارید . اگر دوست ندارین بشنین پشت کامپیوتر کد نویسی کنید ادمی هستید که دوست دارین با مردم باشین برین در یک بنگاه املاک خونه یا ماشین کار کنید. همه جا فروش ماشین و خونه خوب پول توش درمیاد
هر روز باید با انرژی برین سره کار این کار شما نیست که شما رو از دیگران متمایز می کنه این تخصص شما در اون کار و انرژی متفاوت شما هست. آیا راحته؟ نه خیلی هم سخته معمولاادم ده بار شکست می خوره بعد پیروز می شه
اگر فکر می کنید مهاجرت تنها چیزی هست که می تونه شما رو تغییر بده (نهایت شما باید عوض بشین هیچ راه دیگه ای نداره) . چون این یک بهانه هست و ذهن همه بهانه می سازه ( من خودم همیشه دنبال بهانه های ذهنم می گردم) فقط به لاتاری اکتفا نکنید برنامه منظم بزارین برای مهاجرت کردن چون وقتی بهانه رو برطرف کنید تازه کار اصلی شروع می شه.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 01:38)khatarnak نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:30)Lucky.samira نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:23)khatarnak نوشته:  بله  انسان  با امید زندست  ؟ اما  با کدامین  امید  ؟

من  28  سال  امیدوار بودم  که  به آمریکا  نقل  و مکان  می کنم  اما نشد  

28 سال  امیدوار بودم  که  بهترین زندگی  را داشته باشم  اما  نشد  که نشد  

قصه ی  من  با امید  اغاز  شد  اما  به اینجا رسیدم  که  سرنوشت ادمها  اینگونه  نوشته شده  است  

به  هر حال  دوست عزیز  انشالاه که شما هم  بتوانید فردا  شب  نتیجه ی قبولیتونو  بگیرید
سرگذشتتونو نمیدونم. اما اگه با لاتاری بخواین سرنوشتتنو بسازید کلا راهو و مسیرتون اشتباه بوده نه نتیجه ش!

خیلی ها  با همین  لاتاری  رفتن  و  موفق  شدن  و خیلی ها  نشدن

من قصد  تغییر  با لاتاری  را ندارم  

اما لاتاری را  یک فرصت  می دانم  فرصتی که  نصیب  کسی  نمی شود  

کلا  صحبت  من  این بود  که ادمها  نه با امید  زندن  نه  با شانس  بلکه  سرنوشتشان  ان طور  که نوشته شده  رقم  خواهد خورد  

اگر  کسی  به  جایی  یا  مقامی  و...  می رسد  نه  به شانسش  نه به  امیدش  بلکه  به سرنوشتش  بستگی  داشته

سرنوشت بحث فلسفیه و جاش اینجا نیست
اما با امید سرنوشتتونو عوض میکنید
در واقع شمایید که میخاید امید داشته باشید و مثلا یه بار دیگه ثبت نام کنید یا نه با ناامیدی سرنوشتو یه جور دیگه رقم بزنید
شانس هم یه گزینه س که به اختیارات شما اضافه میکنه. میتونید استفاده کنید میتونید به قول معروف پشت پا بش بزنید. اما بازم خودتون سرنوشتو رقم زدین
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، ostokhan ، leader-m ، aram_hpanahi ، امیر007 ، aristotel ، aristotel ، aristotel ، jalayevatan
(2017-05-02 ساعت 01:54)Lucky.samira نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:38)khatarnak نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:30)Lucky.samira نوشته:  سرگذشتتونو نمیدونم. اما اگه با لاتاری بخواین سرنوشتتنو بسازید کلا راهو و مسیرتون اشتباه بوده نه نتیجه ش!

خیلی ها  با همین  لاتاری  رفتن  و  موفق  شدن  و خیلی ها  نشدن

کلا  صحبت  من  این بود  که ادمها  نه با امید  زندن  نه  با شانس  بلکه  سرنوشتشان  ان طور  که نوشته شده  رقم  خواهد خورد  

اگر  کسی  به  جایی  یا  مقامی  و...  می رسد  نه  به شانسش  نه به  امیدش  بلکه  به سرنوشتش  بستگی  داشته

در واقع شمایید که میخاید امید داشته باشید و مثلا یه بار دیگه ثبت نام کنید یا نه با ناامیدی سرنوشتو یه جور دیگه رقم بزنید
شانس هم یه گزینه س که به اختیارات شما اضافه میکنه. میتونید استفاده کنید میتونید به قول معروف پشت پا بش بزنید. اما بازم خودتون سرنوشتو رقم زدین

درسته من فیلم رازو نگاه کردم و گفته های شما به همین فیلم بر می گرده یعنی مثبت اندیش باشید

و همیشه چیزی را که می خواهید را به تصویر بکشید و یقین داشته باشید که بهش می رسید .

به هر حال از صمیم قلبم از شما سپاسگزارم

انشالاه که همواره در زندگیتان موفق و پیروز باشید

پاینده باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، aram_hpanahi ، milad.abadani ، امیر007 ، ostokhan ، jalayevatan
ostokhan جان 4 تا ازون عکسای قشنگت برامون بزار

حالو هوای اینجا تغییر کنه
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 02:01)khatarnak نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:54)Lucky.samira نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:38)khatarnak نوشته:  خیلی ها  با همین  لاتاری  رفتن  و  موفق  شدن  و خیلی ها  نشدن

درسته  من فیلم  رازو  نگاه  کردم  و  گفته  های شما  به  همین  فیلم  بر می گرده  یعنی  مثبت اندیش  باشید  

و همیشه  چیزی  را که  می خواهید را  به تصویر  بکشید و یقین  داشته باشید که بهش  می رسید  .

به  هر حال  از صمیم  قلبم  از  شما سپاسگزارم  

انشالاه  که  همواره  در زندگیتان  موفق و پیروز  باشید

پاینده  باشید

شما هم شاد و امیدوار
?
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، leader-m ، aram_hpanahi ، copol ، milad.abadani ، امیر007 ، jalayevatan
[عکس: images?q=tbn:ANd9GcQZhkRhP-nOAA-6YJoq0Ou...4Xqf3o7pUA]
پاسخ
تشکر کنندگان: Kismet ، leader-m ، aram_hpanahi ، copol ، milad.abadani ، dv2017 ، امیر007 ، ostokhan ، jalayevatan
(2017-05-02 ساعت 01:54)sadeghi897 نوشته:  اگر فکر می کنید مهاجرت تنها چیزی هست که می تونه شما رو تغییر بده (نهایت شما باید عوض بشین هیچ راه دیگه ای نداره) . چون این یک بهانه هست و ذهن همه بهانه می سازه ( من خودم همیشه دنبال بهانه های ذهنم می گردم) فقط به لاتاری اکتفا نکنید برنامه منظم بزارین برای مهاجرت کردن چون وقتی بهانه رو برطرف کنید تازه کار اصلی شروع می شه.
باهات موافقم ، راستی دوست عزیز ای کاش وبلاگت رو آپ دیت می‌کردی و از واقعیت های روزمره بیشتر مینوشتی
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، sadeghi897 ، copol ، milad.abadani ، امیر007
به امید قبولی دوستان

عکس گاردن پلاس کالی فرنیا

[عکس: beautiful-flower-gardens-beautiful-flowe...u-free.jpg]
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 02:14)kits نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 01:54)sadeghi897 نوشته:  اگر فکر می کنید مهاجرت تنها چیزی هست که می تونه شما رو تغییر بده (نهایت شما باید عوض بشین هیچ راه دیگه ای نداره) . چون این یک بهانه هست و ذهن همه بهانه می سازه ( من خودم همیشه دنبال بهانه های ذهنم می گردم) فقط به لاتاری اکتفا نکنید برنامه منظم بزارین برای مهاجرت کردن چون وقتی بهانه رو برطرف کنید تازه کار اصلی شروع می شه.
باهات موافقم ، راستی دوست عزیز ای کاش وبلاگت رو آپ دیت می‌کردی و از واقعیت های روزمره بیشتر مینوشتی
والا وقت نمی کنم منظور از چه واقعیت هایی هست. خیلی ازاین موارد بقیه ایرانی ها گفتن دیگه گفتنش تکراری هست.
من ۳.۵ صب بیدار می شم ۱۰ شب می خوابم.
وقت بشه یک کانال یوتوب یا تلگرام به فارسی یا انگلیسی می زنم وقت نمی شه.
Cool Cool Cool
من چهار سال امریکام
توی این چهار سال
دارم مدرک مهندسی کامپیوتر می گیرم که خودش سخته
پیانو یادگرفتم .
رفتم سراغ بدن سازی الان مربی gym هستم.
مربی یوگا هم هستم و روی توسعه فردی هم کار می کنم.
advisor دوتا startup توی ایرانم یکی هم توی هند یکی هم دانمارک
جدیدا هم علاقمند شدم به پرتاب سه امتیازی توی بسکتبال و صب ها اونم تمرین می کنم.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 02:17)khatarnak نوشته:  به امید  قبولی  دوستان  
عکس  گاردن  پلاس  کالی  فرنیا  

[عکس: beautiful-flower-gardens-beautiful-flowe...u-free.jpg]
کجای کالیفرنیا هست من برم؟
من و مهاجرت
پاسخ
00:18:00:00
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
پاسخ
تشکر کنندگان: Kismet ، aram_hpanahi ، leader-m ، copol ، hooman13 ، alireza_guitar ، milad.abadani ، dv2017 ، ali258 ، ostokhan
یه عالمه انرژی مثبت برای همه دوستان مهاجرسرایی
➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕
➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان