کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-05-02 ساعت 16:45)milade نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 16:42)copol نوشته:  آقا ایناروولش!!!کانتربالای سایت رو یکی بگیره!!!

13 هزار ثانیه دیگه یا به عبارتی دقیقتر 13495560 میلی ثانیه دیگه همه م ر د و د و زانوی غم ب غ ل گرفتند  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Cool  Shy  Rolleyes

چرازانوی غم دوست عزیزم؟؟؟بدیاخوب ماهمگی یه زندگی داریم که درحال سپری کردنشیم!!!شد که چه بهترنشد هم روال رو ادامه میدیم.زانوی غم رو یکبارفقط بغل گرفتم اونم وقتی بودکه کوه پشت سرم فروریخت اسم اون کوه هم پدربود!!!بقیه اش یه شوخیه!!!باورکن!!! Big Grin Big Grin Big Grin

تا کی غم آن خورم که دارم یا نه   وین عمر به خوشدلی گذارم یا نه
پرکن قدح باده که معلومم نیست   کاین دم که فرو برم برآرم یا نه
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 16:16)Lucky.samira نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 16:12)arminqt نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 16:07)Lucky.samira نوشته:  فقط ۳تا!!!؟
سخاوت داشته باشید
همه

من واقع بينم . اميدوارم حداقل ٣ از شماهابرنده بشيد .
باور کنید خیلیا که ثبت نام کردن میان فروم رو میخونن
حتما با احتساب اونا خیلیا برنده ن
تازه بعدش مجبورن برا اطلاعات گرفتن بیان اینجا ثبت نام کنن
پس حتما بیش از ۳تان

سالهاي قبل اين فروم برنده خيلي خيلي كم داشت . اميدوارم مثل سالهاي گذشته نباشه . چون خيلي از بچه هاي اينجا رو ميشناسم و ميدونم هدف دارن و به برنده شدن نياز دارن . در نهايت من گفتم ٣ نفر حداقل . اگه بيشتر باشه كه خيلي هم عالي تر ميشه
زندگي را روي شانس نبايد بست

WINTER IS COMING
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 16:51)Lucky.samira نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 16:42)copol نوشته:  آقا ایناروولش!!!کانتربالای سایت رو یکی بگیره!!!

13 هزار ثانیه دیگه یا به عبارتی دقیقتر 13495560 میلی ثانیه دیگه همه م ر د و د و زانوی غم ب غ ل گرفتند  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Cool  Shy  Rolleyes

خب پس امشب همگی
ساعت ۱۰ شب
مسجد مهاجرسرا
مجلس عزا و غمگساری پس از برنده نشدن در لاتاری برقرار است
از ملت شریف دعوت بعمل میاد
مداح؟!...

ساعت 10 تازه می فهمید که چقدر الکی ثبت نام کردن و حتی شرایط مهاجرت و ندارن و اسمشون در اومده و بعضی ها هم اصلا دنبال فرم DS260 نیستن Big Grin Big Grin
دو چیز در زندگی به موفقیت کمک میکند
نحوه برخوردتان وقتی همه چیز دارید
نحوه برحوردتان وقتی هیچ چیز ندارید
پاسخ
تشکر کنندگان: jalayevatan ، copol ، milade ، leader-m ، امیر007 ، nargol1990 ، dv2017 ، milad.abadani ، Kismet ، aram_hpanahi

خدائی کارت درسته .. دمت گرم D:
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

پاسخ
تشکر کنندگان: hosseinix ، copol ، milade ، leader-m ، امیر007 ، milad.abadani ، aram_hpanahi
کیا همین امشب سایت رو چک میکنن؟ کیا بعدا چک میکنن؟؟
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، امیر007 ، milad.abadani ، aram_hpanahi
(2017-05-02 ساعت 09:07)blue_sky نوشته:  سلام به همه . دیشب یک متن نوشتم اما چون تازه کارم و خیلی ناوارد فکر کنم پست نکردم یا نشد . در هر صورت آقای هومن نوشتن بعضیا با افتخار میان میگن ما یازده باره شرکت میکنیم و.... نمیدونم ایشون لحن جمله ی تایپ شده ی من رو از کجا تشخیص دادن که با افتخاره. من خیلی خیلی هم از این موضوع ناراحتم . متاسفم که قضاوت در مورد افراد رو تموم نمیکنیم. دوست عزیز ما خودمون به عقلمون رسیده و در این یازده سال راه های زیادی رو برای بعضی کشورها امتحان کردیم . از اونجایی که به قول معروف دل آدم سفره نیست نمیتونم دلایل به بن بست خوردنمون رو براتون بگم . در ضمن از کشور خودمون خوشبختانه بیرونمون نکردن که با پای پیاده بریم سیبری و .... بعد به آمریکا برسیم . حالا اگه شما ناراحت میشی کسی بعد یازده سال هنوز امیدواره پس خوشحال باش که تیر خلاصی رو زدی. متاسفم که فکر کردم این جمع یک جمع دوستانه و صمیمیه . ما ایرانیها هم به طور واقعی هم به طور مجازی فقط در فکر کوبوندن هم وطن هامونیم.

سلام لطفا مخاطب رو تگ کنید . یک لحظه فکر کردم منو میگید
پاسخ
تشکر کنندگان: milade ، leader-m ، امیر007 ، aram_hpanahi
(2017-05-02 ساعت 16:20)Lucky.samira نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 15:29)Rfali77 نوشته:  این جانب از علی از شیراز

تمامی امور شرخری دوستان رو به انجام میرسونم

تبلیغات بود این؟؟؟
من یه حق مسلمی دارم پیش این دپارتمان کنتاکی
اونم اینکه اسممو باید بزنن تو لیست قبولیا
شما میتونی بری بگیری ای حقو؟

امور مهاجرتی صورت نمیگیرد Big Grin
فقط چک نقد میکنیم Big Grin Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: milade ، jalayevatan ، leader-m ، Lucky.samira ، امیر007 ، Kismet ، aram_hpanahi
[quote='Kaveh' pid='730109' dateline='1477816703']
.
لطفاً برای بیان نظرات، بحث و گفتگو در مورد پروسه اعلام نتایج از این تاپیک استفاده نمایید.
سلام و خسته نباشید
من هر چقدر شماره پذیرش رو وارد می کنم دایما می گه اشتباهه،در صورتی که شماره کاملا درست وارد می کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: Kismet ، aram_hpanahi
امیدوارم هر کی هدفش،قصدش،نیتش و خواستش رفتنه قبول بشه...
نه عمه شمسی ۹۲ ساله که جوونای خانوادش محض خنده بدون اطلاع خودش براش ثبت نام کردن فقط واسه اینکه ببینن شانس عمه جونشون چقدره در حالیکه عمه شمسی خودش فرق لاتاری رو با قرض الحسنه محلی هم تشخیص نمیده...
که البته در نهایت همونا هم قبول میشن
یک روزی
در جایی خواهم بود
که همیشه میخواستم باشم

پاسخ
سلام رفقا
می بینم که اینجا حسابی شلوغه و همگی هستین

چند روز دیگه تاپیک "لاتاری برنده شدم؛ برم یا نه؟" شلوغ می شه!

این یکی دو ساعتم بگذره ببینم چه کاره ایم
با آرزوی قبولی بچه های مهاجرسرا
«هی فلانی! زندگی شاید همین باشد»
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 16:31)milade نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 15:29)Rfali77 نوشته:  این جانب از علی از شیراز

تمامی امور شرخری دوستان رو به انجام میرسونم

دیروز شر خر استخوان بودی آره؟ :دی اقرار کن  Shy
نه عزیز
از نظر تو که من خود اونم
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، milade ، امیر007 ، milad.abadani ، aram_hpanahi
(2017-05-02 ساعت 16:56)@t@r نوشته:  کیا همین امشب سایت رو چک میکنن؟ کیا بعدا چک میکنن؟؟

من که منتظرم ساعت هشت و نیم شه برم چک کنم Wink Wink Big Grin
----2019AS
EVERY DAY IS A CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE
پاسخ
تشکر کنندگان: @t@r ، Rfali77 ، امیر007 ، copol ، milad.abadani ، Kismet ، aram_hpanahi ، aristotel
(2017-05-02 ساعت 17:00)@t@r نوشته:  امیدوارم هر کی هدفش رفتنه قبول بشه...
نه عمه شمسی ۹۲ ساله که جوونای خانوادش محض خنده بدون اطلاع خودش براش ثبت نام کردن فقط واسه اینکه ببینن شانس عمه جونشون  چقدره در حالیکه عمه شمسی خودش فرق لاتاری رو با قرض الحسنه محلی هم تشخیص نمیده...
مطمئن باش عمه شمسی قبول میشه Big Grin Big Grin
دو چیز در زندگی به موفقیت کمک میکند
نحوه برخوردتان وقتی همه چیز دارید
نحوه برحوردتان وقتی هیچ چیز ندارید
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، امیر007 ، copol ، dv2017 ، milad.abadani ، aram_hpanahi
(2017-05-02 ساعت 16:56)hooman13 نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 09:07)blue_sky نوشته:  سلام به همه . دیشب یک متن نوشتم اما چون تازه کارم و خیلی ناوارد فکر کنم پست نکردم یا نشد . در هر صورت آقای هومن نوشتن بعضیا با افتخار میان میگن ما یازده باره شرکت میکنیم و.... نمیدونم ایشون لحن جمله ی تایپ شده ی من رو از کجا تشخیص دادن که با افتخاره. من خیلی خیلی هم از این موضوع ناراحتم . متاسفم که قضاوت در مورد افراد رو تموم نمیکنیم. دوست عزیز ما خودمون به عقلمون رسیده و در این یازده سال راه های زیادی رو برای بعضی کشورها امتحان کردیم . از اونجایی که به قول معروف دل آدم سفره نیست نمیتونم دلایل به بن بست خوردنمون رو براتون بگم . در ضمن از کشور خودمون خوشبختانه بیرونمون نکردن که با پای پیاده بریم سیبری و .... بعد به آمریکا برسیم . حالا اگه شما ناراحت میشی کسی بعد یازده سال هنوز امیدواره پس خوشحال باش که تیر خلاصی رو زدی. متاسفم که فکر کردم این جمع یک جمع دوستانه و صمیمیه . ما ایرانیها هم به طور واقعی هم به طور مجازی فقط در فکر کوبوندن هم وطن هامونیم.

سلام لطفا مخاطب رو تگ کنید . یک لحظه فکر کردم منو میگید

مخاطبشون من هستم Big Grin Sad
البته جناب @blue_sky@ من منظورم شما نبوده اصلاً و کلی گفتم چراکه پست شما رو ندیدم حقیقتاً که بتونم ضد حال بزنم Big Grin ، در کل و به دور از شوخی، امروز روز آخره و امیدوارم شما بعد از این همه انتظار برنده بشید و من نوعی بهتون افتخار خواهم کرد. امیدوارم اگر سوء برداشتی شده به بزرگواری خودتون ببخشید و مقصود تنها یادآوری انچه که گاهاً در ذهن ما کمرنگ میشه بوده. من برای شما و دیگر دوستان آرزوی دیدن کیس نامبر پایین رو دارم. باشد که رستگار شوید. وسلام العلیکم و رحمه الله و برکاته. Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: jalayevatan ، hooman13 ، copol ، dv2017 ، aram_hpanahi
عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام اعضا
نتایج ۲۰۱۸ اعلام شده ؟ چون من هر چقدر شماره پذیرش رو وارد می کنم می گه اشتباهه،در صورتیکه من شماره رو درست وارد می کنم
ممنون می شم اگر کسی چیزی می دونه بگه
پاسخ
تشکر کنندگان: milad.abadani ، aram_hpanahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان