کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد اعلام نتایج (شمارش معکوس)
.

نظرسنجی جدید در ارتباط با اعلام نتایج لاتاری DV-2018
https://www.mohajersara.org/forum/thread-7409.html

.
(2017-05-02 ساعت 17:09)amir0751 نوشته:  سلام Smile
تا الان واسه نتیجه کنکور هم انقد استرس نداشتم Sad
به امید موفقیت و برنده شدن تک تک دوستان که آرزوشون رفتن به دیار خوبان هس Smile
Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

اون کنکوری که تو دادی من خودم گفتم نفر آخر میشی. تعجب کردم وقتی گفتی یکی مونده به آخرم! Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، امیر007 ، hooman13 ، leader-m ، mehrdad4422 ، copol ، aram_hpanahi
امسال مشکل سفارت ترکیه چی هستش امسال چرا اینقدر کم از برنده ها رفتند سفارت اونجا
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611 ، khatarnak ، hooman13 ، امیر007 ، leader-m ، milad.abadani ، aram_hpanahi
(2017-05-02 ساعت 17:20)milade نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 17:16)ARSAMNEW نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 17:09)@t@r نوشته:  خدا کنه باشه..‌.
خب چرا تغییر دادین به ایروان، شاید خود آنکارا میموند قبول میشدین..

اون موقع میگفتن ایروان بهتره البته انکارا از همه مزخرف تر بود و بهترین ابوظبی اما اگه قسمت نباشه اسمتم در بیاد نمیشه که نمیشه

معمولاً شماها که برنده بودید یه زمان خیلی خوش شانس تر هستید و دیده شده گاهاً اسمتون مجدداً در اومده. انشالله امسال با کیس نامبر زیر 2000 که اذیت هم نشید.

ممنون انشالله شما هم امسال قبول بشین و ویزا رو بگیرید .
لاتاری واقعا شانسیه از اول که اسمت درمیاد تا آخرش باید شانس داشت که ما نداشتیم .
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
پاسخ
امیدوارم امسال بزنه و همه قبول شیم .. میدونم فرض بعیدیه ولی محال نیست
ولی میدونم دیگه ، سه ساعت دیگه همه میخوان فحش بدن به اونائی که فلله ای ثبتنام کردن
یه محشری برپا میشه که فقط همون مجلس سینه زنی چاره کارشه
ولی قبل همه میخوام دوتا نکته رو بگم که گفته باشم
آهای اونایی که میگید از راههای دیگه هم میشه رفت لطفا از همون راه برید ... بزارید از سال دیگه این راه خلوت باشه ما هم بیائیم
عمه شمسی هم که جای خود داره ... سر جدتون کسی که نمی خواد و نمیدونه و نمیتونه رووووووووووووو ثبتنام نکنید .. حتی برادر یا خواهر
آن عشق که در پرده بماند به چه ارزد؟
عشق است و همین لذت اظهار و دگر هیچ ...

پاسخ
تشکر کنندگان: hosseinix ، khatarnak ، hooman13 ، امیر007 ، mehrdad4422 ، leader-m ، @t@r ، milade ، copol ، milad.abadani ، aristotel ، aram_hpanahi
(2017-05-01 ساعت 23:07)aram_hpanahi نوشته:  
(2017-05-01 ساعت 19:19)نسل سوخته نوشته:  سلام به همه قدیمیها ودوستان عزیز امسال سعی کردم اصلا به مهاجر سرا سر نزنم شاید امسال برنده شدم خخخخخ

به به نسل سوخته عزیز خوش اومدی

ممنونم دوست گلم ایشالا امسال جزو برنده ها هستید Smile
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
پاسخ
تشکر کنندگان: hosseinix ، ghzlsa ، khatarnak ، hooman13 ، امیر007 ، mehrdad4422 ، leader-m ، milade ، copol ، milad.abadani ، aram_hpanahi
(2017-05-02 ساعت 16:58)Rfali77 نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 16:20)Lucky.samira نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 15:29)Rfali77 نوشته:  این جانب از علی از شیراز

تمامی امور شرخری دوستان رو به انجام میرسونم

تبلیغات بود این؟؟؟
من یه حق مسلمی دارم پیش این دپارتمان کنتاکی
اونم اینکه اسممو باید بزنن تو لیست قبولیا
شما میتونی بری بگیری ای حقو؟

امور مهاجرتی صورت نمیگیرد Big Grin
فقط چک نقد میکنیم Big Grin  Big Grin
پس ازون الکیاشونی?
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، hooman13 ، امیر007 ، leader-m ، milad.abadani ، aram_hpanahi
عجب دیشب خوابی کردم

تا صبح که گنجشکه جیغ جیغ کرد بیدار بود از ساعت 8 صبح خوابم برد تا همین 1 و 2 ساعت پیش

خواص بی بصیرت لاتاری ؟ یا مال چیز دیگه ای هست بعضی وقتها خواب از سر ادم می بره

Sad Sad Sad Sad Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman13 ، mehrdad4422 ، امیر007 ، leader-m ، jalayevatan ، copol ، milad.abadani ، Kismet ، aram_hpanahi
من سال دومه شرکت میکنم واسه یه دانشگاه اروپایی هم اپلای کردم حالا امسال که زیاد مهم نیست برام شانس برنده میشم???دانشگاهه پر پر میشه??نمی دونم چرا استرس دارم کنکوره انگار?
پاسخ
تشکر کنندگان: khatarnak ، hooman13 ، mehrdad4422 ، امیر007 ، leader-m ، copol ، milad.abadani ، Kismet ، aram_hpanahi
(2017-05-02 ساعت 17:28)ARSAMNEW نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 17:20)milade نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 17:16)ARSAMNEW نوشته:  اون موقع میگفتن ایروان بهتره البته انکارا از همه مزخرف تر بود و بهترین ابوظبی اما اگه قسمت نباشه اسمتم در بیاد نمیشه که نمیشه

معمولاً شماها که برنده بودید یه زمان خیلی خوش شانس تر هستید و دیده شده گاهاً اسمتون مجدداً در اومده. انشالله امسال با کیس نامبر زیر 2000 که اذیت هم نشید.

ممنون انشالله شما هم امسال قبول بشین و ویزا رو بگیرید .
لاتاری واقعا شانسیه از اول که اسمت درمیاد تا آخرش باید شانس داشت که ما نداشتیم .
کیس نامبر زیر۲۰۰۰ چقدر طول میکشه که دعوت شن
کلا تا چندتا کیس نامبر امید قبولی هست
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman13 ، khatarnak ، mehrdad4422 ، Rfali77 ، امیر007 ، leader-m ، milad.abadani ، aram_hpanahi
ساعت 5:44 دقیقه یعنی 3 ساعت و نیم ؟

البته اگر سایت باز شه معمولا سرور شلوغه Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، leader-m ، jalayevatan ، mehrdad4422 ، copol ، Kismet ، aram_hpanahi
(2017-05-02 ساعت 16:55)hosseinix نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 16:51)Lucky.samira نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 16:45)milade نوشته:  13 هزار ثانیه دیگه یا به عبارتی دقیقتر 13495560 میلی ثانیه دیگه همه م ر د و د و زانوی غم ب غ ل گرفتند  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Cool  Shy  Rolleyes

خب پس امشب همگی
ساعت ۱۰ شب
مسجد مهاجرسرا
مجلس عزا و غمگساری پس از برنده نشدن در لاتاری برقرار است
از ملت شریف دعوت بعمل میاد
مداح؟!...

ساعت 10 تازه می فهمید که چقدر الکی ثبت نام کردن و حتی شرایط مهاجرت و ندارن و اسمشون در اومده و بعضی ها هم اصلا دنبال فرم DS260 نیستن  Big Grin  Big Grin
برا این فرم چقدر وقت داریم؟
زودتر یا دیرتر فرستادنش اثری در وقت سفارت داره؟
بعد این فرم چیکار باید کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر007 ، leader-m ، mehrdad4422 ، aram_hpanahi ، hosseinix
(2017-05-02 ساعت 16:56)@t@r نوشته:  کیا همین امشب سایت رو چک میکنن؟ کیا بعدا چک میکنن؟؟
قرار نیست اگه شب های دیگه چک کنیم تغییری تو نتیجه بده ...من خودم 8:30 سعی میکنم چک کنم ...البته اگه سایت راه بده
پاسخ
(2017-05-02 ساعت 17:45)Lucky.samira نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 16:55)hosseinix نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 16:51)Lucky.samira نوشته:  خب پس امشب همگی
ساعت ۱۰ شب
مسجد مهاجرسرا
مجلس عزا و غمگساری پس از برنده نشدن در لاتاری برقرار است
از ملت شریف دعوت بعمل میاد
مداح؟!...

ساعت 10 تازه می فهمید که چقدر الکی ثبت نام کردن و حتی شرایط مهاجرت و ندارن و اسمشون در اومده و بعضی ها هم اصلا دنبال فرم DS260 نیستن  Big Grin  Big Grin
برا این فرم چقدر وقت داریم؟
زودتر یا دیرتر فرستادنش اثری در وقت سفارت داره؟
بعد این فرم چیکار باید کرد؟

سمیرا جان شما قبل از مصاحبت هم می تونی این فرمو بر کنی

فرم DS260

نه تا ثییری نداره

انلاین پر می کنی و ارسال می کنی

نکنه دیشب مثل ما خواب قبولی رو دیدی Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

عجله نکن بزار نتایج و اعلام کنند بعد سوال کن
پاسخ
تشکر کنندگان: mehrdad4422 ، leader-m ، ostokhan ، copol ، milad.abadani ، aristotel ، aram_hpanahi ، hosseinix
(2017-05-02 ساعت 17:46)kits نوشته:  
(2017-05-02 ساعت 16:56)@t@r نوشته:  کیا همین امشب سایت رو چک میکنن؟ کیا بعدا چک میکنن؟؟
قرار نیست اگه شب های دیگه چک کنیم تغییری تو نتیجه بده ...من خودم 8:30 سعی میکنم چک کنم ...البته اگه سایت راه بده

سایت سرورش شلوغه شما یک ساعت قبل یا اخر شب چک کنیم بهتره
پاسخ
تشکر کنندگان: leader-m ، jalayevatan ، copol ، mehrdad4422 ، امیر007 ، milad.abadani ، Kismet ، aram_hpanahi
دوستان این قسمت دوم برا چک کردن نتیجه( Last / Family NameSmile باید فامیلیمونو فقط بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
----2019AS
EVERY DAY IS A CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE
پاسخ
تشکر کنندگان: milade ، mehrdad4422 ، امیر007 ، milad.abadani ، Kismet ، aram_hpanahi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان